Sari la conținut

Bruneta Elena 0729720975

Vizitator xyzzyx

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Salut,

Cu treba prin Buc am decis sa bifez aceasta tinerica. Plus pt mine ca este tanara si face Anal.

Actiunea s-a petrecut prin mijlocul lui Ianuarie. Comunicare ok prin WP si locatie curata. Ajuns, primit de Elena in bodysuit si ochelari (pacat ca nu i-am cerut sa poarte ochelarii desi este unul din fetisurile mele vechi). Am cerut o ora + Anal si trecut la dus.

Fata 8.5 inalta, frumusica, cur superb si talie mica, sani micuti dar merge.

Oral 8.5 ok dar ia o pozitie de GF stand langa tine aplecata (nimic sexy)

Normal 8.5 Ea on top, se misca bn

Anal 9 foarte primitoare, nu comenteaza. Minus la anal doggy se cocoseaza putin. Am terminat in prez, misionarul anal adanc ...

Actiune/atitudine 7 (si datorita mie) (25minute) - Elena este tacuta si necomunicativa. Daca initiezi conversatie bine daca nu tace chitic. Poate asta din cauza ca si eu sunt mutulica dar mi sa parut ca raspunde scurt si fara intentia de a dezvolta conversatie. Poate din acest motiv runda a 2a nu sa mai intamplat deoarece nu puteam umple linistea aia dintre reprize si am plecat. Pe de alta parte cred ca se poate incadra la categoria Submisive deoarece cred ca poti sa o pui cum vrei si nu spune nu dar nu a fost pt mine atunci.

Poate ma voi intoarce cu un plan mai bine pus la punct data viitoare. De revazut.

Bafta,

Mersi pentru recenzie. Sunt vorbăreață probabil nu mai prins tu intr-o stare buna.Si de cocoșat (la anal)😂😂 probabil ca ma durea de aia.😂😂 Și nu sunt submisiva , stau cum ma pui pentru ca așa îți place tie și pentru ca fiecare prefera anumite poziții.😘😘
  • Like 1
Postat

am fost. programare telefonica, respectata (m-a asteptat cu un turban in cap, in halat, mirandu-se ca am ajuns la timp...)

locatie coposu, stradal, ok, bloc nout, apartament maricel (loc de o colega, dar nu am vazut-o), cu baie ok, cam slabut la dus (1 sau 2 geluri) pat care cam scartaie, 8,5

ea - o fata frumoasa la fata, interesanta ca privire si comportament, lejer si de treaba. la corp am ramas pe retina cu niste picioare lungi si frumoase (10+), cu fund fain si o talie f subtire, cam zero tate. e cam tepoasa (cica epilata de 2 zile, era ca si barbatii nerasi, iar la pasa isi da cu gel, ceea ce e pacat, ca se pierde umezirea naturala (existenta) si pare mai incapatoare (simti mai putin)... cu un zambet si cu amabilitatea o tipa de 8.5-9

dupa ce am hotarat ca stau o ora, ca m-a tras ea, am trecut (dupa dus) la mangaieri si pupaturi din varful buzelor (no fk for me) apoi am invitat-o sa il imbrace pe cel mic si sa trecem direct la normal, NP, in vreo 2 pozitii, dintre care cea cu ea deasupra si cu spatele la mine (super cur si talie) m-a dat gata prima data. dupa refresh si ceva barfa, am revenit la treaba, cu un pic de laba, urmata de OP (zisese initial ca face si ON), nu foarte divers si nici prea incitant - 7 

l-a trezit totusi pe micut si am trecut la NP mai bine ca prima data, cu ea deasupra, pe la spate, mai multe pozitii schimbate fara comentarii, destul de ok. nu am mai terminat, eram si obosit, am lasat-o asa dupa aprox 50 min de cand venisem,

pt NP ii dau un 9

halat 250 ron / 1 h / 1,5 finalizari...

dpdv al subsemnatului, cred ca e de incercat si de revenit probabil.

• Like 5
Postat

â–«ï¸SEX normal protejat

â–«ï¸SEX oral protejat

♦ï¸ORAL neprotejat -igiena impecabila( fără mirosuri etc)

🔻ANAL PROTEJAT (dacă mărimea permite )

🔸Cum on body

🔉NU- finalizare orală sau faciala

â—½ï¸Annilingus și cunnilingus pasiv( dacă igiena permite)

🔺Diferite poziții

🔹Poziția 69

â—¼ï¸ Prețurile sunt:

âž– 150/ 30 de minute (1 fin)

âž–250/60 min (2 fin)

âž– Analul va costa 100 lei extra

🎴Locația este la Unirii .

In cazul in care îmi scrieți mesaje sau pe whatsapp va rog sa specificați și orele in care va pot raspunde înapoi.😘

• Like 1

Postat

â–«ï¸SEX normal protejat

â–«ï¸SEX oral protejat

♦ï¸ORAL neprotejat -igiena impecabila( fără mirosuri etc)

🔻ANAL PROTEJAT (dacă mărimea permite )

🔸Cum on body

🔉NU- finalizare orală sau faciala

Diferite poziții

â—¼ï¸ Prețurile sunt:

âž– 150/ 30 de minute (1 fin)

âž–250/60 min (2 fin)

âž– Analul va costa 100 lei extra

🎴Locația este la Unirii .

In cazul in care îmi scrieți mesaje sau pe whatsapp va rog sa specificați și orele in care va pot raspunde înapoi.😘

Program de la 11:00 la 19:00.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...