dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Decembrie 10, 2019 Bună Diana. Nu inteleg:ești deja în Ploiesti sau vi în preajma Anului Nou? Dacă ai venit deja pune și tu un program. Sa fi iubită!Buna! Scuze de întârzierea răspunsului, momentan nu sunt in Ploiești voi veni dupa 1 ianuarie! Dar voi fi pe 20 decembrie in Târgoviște! Pupici 1
crocobazdugat Reputație: 548 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Decembrie 11, 2019 Buna! Scuze de întârzierea răspunsului, momentan nu sunt in Ploiești voi veni dupa 1 ianuarie! Dar voi fi pe 20 decembrie in Târgoviște! Pupici La Târgoviște ce faci? vizitezi? să știi ca e frumos in preajma sărbătorilor de iarnă.. 😀😀
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Decembrie 12, 2019 La Târgoviște ce faci? vizitezi? să știi ca e frumos in preajma sărbătorilor de iarnă.. Buna! Nu o sa vizitez! O sa lucrez! Pupici 1
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2019 Postat Decembrie 12, 2019 Bineee. Pana la Târgoviște fac 30 minute ca e o palma de loc așa că te rog anunță când ai ajuns și ești disponibila. Te pup și aștept să anunți.
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Decembrie 21, 2019 Bineee. Pana la Târgoviște fac 30 minute ca e o palma de loc așa că te rog anunță când ai ajuns și ești disponibila. Te pup și aștept să anunți.Buna! Sunt in Târgoviște până mâine la ora 5! Pupici! 3
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 21, 2019 Buna! Sunt in Târgoviște până mâine la ora 5! Pupici!Te așteptăm in ianuarie, asa cum ai promis. :* 6
maryo85 Reputație: 592 Postat Decembrie 21, 2019 Postat Decembrie 21, 2019 Te așteptăm in ianuarie, asa cum ai promis. :*Trebuia să închei cantonamentul de anul asta cu Diana. Si iti mergea bine tot anul care vine☺☺ 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Decembrie 22, 2019 Te așteptăm in ianuarie, asa cum ai promis. :*Buna! Asa cum am promis voi fi in ianuarie in Ploiești! Voi anunța cu câteva zile înainte de a veni! Crăciun fericit! Pupici 2
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Decembrie 29, 2019 Buna, băieți! Vreau sa va anunț că voi veni si in Ploiești vreau doar o parere ca data pe 3 ianuarie sau pe 6 ianuarie care sa fie???? Pupici
titusenior Reputație: 1692 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:PeTron Oras:PeTron Postat Decembrie 29, 2019 Buna, băieți! Vreau sa va anunț că voi veni si in Ploiești vreau doar o parere ca data pe 3 ianuarie sau pe 6 ianuarie care sa fie???? Pupicinici pe 3 nici pe 6 vino pe 8 pana atunci multe fete nici nu vor mai fi pe aici asa ca incepi in forta
sic sic Reputație: 899 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 29, 2019 Buna, băieți! Vreau sa va anunț că voi veni si in Ploiești vreau doar o parere ca data pe 3 ianuarie sau pe 6 ianuarie care sa fie???? PupiciVin-o cind poți, dar, anunta-ne aici. La mulți ani!!!!
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 30, 2019 Buna, băieți! Vreau sa va anunț că voi veni si in Ploiești vreau doar o parere ca data pe 3 ianuarie sau pe 6 ianuarie care sa fie???? PupiciPe 3 ianuarie. Cat vrei sa stai? 7
amena Reputație: 222 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Decembrie 30, 2019 Buna, băieți! Vreau sa va anunț că voi veni si in Ploiești vreau doar o parere ca data pe 3 ianuarie sau pe 6 ianuarie care sa fie???? PupiciPe 6 ianuarie. :) La Multi Ani!
maryo85 Reputație: 592 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 Buna, băieți! Vreau sa va anunț că voi veni si in Ploiești vreau doar o parere ca data pe 3 ianuarie sau pe 6 ianuarie care sa fie???? Pupici😂😂 Dianaaaa, nu ar fi bine sa te duci pe 3 in ploiesti ( poti sa faci si revelionul acolo 😅😅) si daca e pe 6 te muți in Târgoviște. Nu vrei sa ne deschizi anul si noua? Sunt câțiva km distanta. Pupici 1
radu77 Reputație: 2043 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Decembrie 30, 2019 😂😂 Dianaaaa, nu ar fi bine sa te duci pe 3 in ploiesti ( poti sa faci si revelionul acolo 😅😅) si daca e pe 6 te muți in Târgoviște. Nu vrei sa ne deschizi anul si noua? Sunt câțiva km distanta. PupiciMărie...!!! Nu deturna fata !!! :angryCa data trecuta am scapat-o...Si daca se mai intampla, devin :bad :laugh2 1
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Decembrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Decembrie 30, 2019 😂😂 Dianaaaa, nu ar fi bine sa te duci pe 3 in ploiesti ( poti sa faci si revelionul acolo 😅😅) si daca e pe 6 te muți in Târgoviște. Nu vrei sa ne deschizi anul si noua? Sunt câțiva km distanta. PupiciBuna! Am văzut cele scrise si prin urmare voi fi pe data de 3 ianuarie in Ploiești,nu stiu ora exactă cand voi veni, dar anunț. Maryo stiu ca in Târgoviște sunt dorită pentru acolo am început si să mă cunoașteți foarte bine, dar trebuie sa vin in Ploiești asa cum am promis si dupa revin si in Târgoviște! Nu stiu cate zile voi sta, dar o sa scriu programul cand voi ajunge!La multi ani! Pupici! 2
maryo85 Reputație: 592 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 Mărie...!!! Nu deturna fata !!! :angryCa data trecuta am scapat-o...Si daca se mai intampla, devin :bad :laugh2Nu o deturnez. O sfătuiam sa nu ne uite si pe noi. Sa împace si ploiestenii si targovistenii ca suntem frați. Jucam meciurile la voi la Ploiesti. 1
sic sic Reputație: 899 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 30, 2019 Buna! Am văzut cele scrise si prin urmare voi fi pe data de 3 ianuarie in Ploiești,nu stiu ora exactă cand voi veni, dar anunț. Maryo stiu ca in Târgoviște sunt dorită pentru acolo am început si să mă cunoașteți foarte bine, dar trebuie sa vin in Ploiești asa cum am promis si dupa revin si in Târgoviște! Nu stiu cate zile voi sta, dar o sa scriu programul cand voi ajunge!La multi ani! Pupici!ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠Bravooooo!!!!! Te așteptăm cu drag!!!! La mulți ani!!!!!!
radu77 Reputație: 2043 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Decembrie 31, 2019 Nu o deturnez. O sfătuiam sa nu ne uite si pe noi. Sa împace si ploiestenii si targovistenii ca suntem frați. Jucam meciurile la voi la Ploiesti.Bine, fie!Daca voi jucati meciurile aici, si daca-o fi sa n-ajung cat ie fata la Ploiesti, fac si eu o deplasare pentru "un meci" la voi :hooray 4
Vizitator marynar Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2019 Postat Decembrie 31, 2019 Buna! Am văzut cele scrise si prin urmare voi fi pe data de 3 ianuarie in Ploiești,nu stiu ora exactă cand voi veni, dar anunț. Maryo stiu ca in Târgoviște sunt dorită pentru acolo am început si să mă cunoașteți foarte bine, dar trebuie sa vin in Ploiești asa cum am promis si dupa revin si in Târgoviște! Nu stiu cate zile voi sta, dar o sa scriu programul cand voi ajunge!La multi ani! Pupici!Bună Diana. Am fost ultimul care te a vizitat data trecuta în Ploiești și de atunci te tot aștept. Să nu mă uiți. Un An Nou cu cât mai multe succese (în Ploiești)
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 1, 2020 Bună Diana. Am fost ultimul care te a vizitat data trecuta în Ploiești și de atunci te tot aștept. Să nu mă uiți. Un An Nou cu cât mai multe succese (în Ploiești)La multi ani! Te aștept să-mi scrii pe whatsapp! Eu voi lua in considerare programariile pe whatsapp si cele de pe sms, nu prea răspund la telefon prefer ceva sigur! Pe data de 3 voi fi dupa ora 14.00 și programul îl voi scrie eu in fiecare zi! Pupici! 2
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 1, 2020 Si din pacate poze nu pot pune! 1
inginerul_xxx Reputație: 496 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 1, 2020 Buna Diana ! arati bine in pozele de pe forumul din Targoviste.... daca mai esti pe 6 in Ploiesti s-ar putea sa-ti fac o vizita... La multi ani !!!
dianalux24 Reputație: 1267 Postat Ianuarie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Postat Ianuarie 2, 2020 Buna Diana ! arati bine in pozele de pe forumul din Targoviste.... daca mai esti pe 6 in Ploiesti s-ar putea sa-ti fac o vizita... La multi ani !!!Buna! Mulțumesc! Din păcate luni nu o sa fiu! Pentru cei care nu stiu Diana are si job si de aceea eu lucrez numai cand anunț Euuu... Si in principiu pot numai in weekend si stiu ca in week-end este mai greu si înțeleg acest aspect, dar daca vrei ceva cu adevărat se poate!!! Ne vedem mâine pentru cei care vor să mă cunoască și care reușesc! Posibil sa credeți ce mai vrea si asta de la noi, sau nu aveam noi fete destule in Ploiești de ce mai vine Si asta, dar nici o femei nu este la fel si fiecare are ceva special in ea, doar trebuie sa existe acel clik! Va pup! Seara făină sa aveti! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum