Sari la conținut

0724099623 domnisoara 23 ani noua

Postări Recomandate

Postat

Salutare, mai stie cineva ceva de domnisoara ?

La acel număr nu mai raspunde nimeni ...

Am fost la domnisoara de 3 4 ori ,zicea ca e de undeva de pe langa Pitești, am rămas prieteni dar poate si a schimbat numărul...

Poate stie cineva ceva de domnisoara ,multumesc

• Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Salutare, mai stie cineva ceva de domnisoara ?

La acel număr nu mai raspunde nimeni ...

Am fost la domnisoara de 3 4 ori ,zicea ca e de undeva de pe langa Pitești, am rămas prieteni dar poate si a schimbat numărul...

Poate stie cineva ceva de domnisoara ,multumesc

Am fost şi eu de câteva ori până în pandemie, dar nu aai ştiu nimic de prin februarie.

A apărut anunţul pe Cluj, apoi din nou pe bucureşti, dar cu alt nr şi apoi nimic. Când nu lucrează ţine acest nr închis. Poate o fi în carantină şi revine după.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:BUH
  • Oras:BUH
Postat

Cred ca este mai bine sa ne punem intrebari dupa toata chestia asta.

Avem tot timpul dupa.

Acum sa stam acasa ca parca parca se simte ceva si nu mai urca lucrurile.

Exceptand ciorile de la Tandarei   :-)

• Like 1
Postat

Am fost şi eu de câteva ori până în pandemie, dar nu aai ştiu nimic de prin februarie.

A apărut anunţul pe Cluj, apoi din nou pe bucureşti, dar cu alt nr şi apoi nimic. Când nu lucrează ţine acest nr închis. Poate o fi în carantină şi revine după.

Adevarat ,celălat număr nu il cunosc ,eu mai vb cu ea pe wap ...

• Membru Premium
Postat

Adevarat ,celălat număr nu il cunosc ,eu mai vb cu ea pe wap ...

Nr era

0729519837

Nu stiu daca era tot ea sau i-a furat cineva pozele, nu am folosite acest nr.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

..azi am avut surpriza foarte placuta sa iau contact cu dragalasa Daria, care  face o vizita de lucru pentru cateva zile in, Bucuresti.

cine a fost stie, cum stau lucrurile.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

..azi am avut surpriza foarte placuta sa iau contact cu dragalasa Daria, care  face o vizita de lucru pentru cateva zile in, Bucuresti.

cine a fost stie, cum stau lucrurile.

Cateva detalii? Ce nr de contact ai folosit, în ce zonă este acum?

Postat

..a fost in Bucuresti 6 zile, pana Vineri, in aceeasi locatie , 623 la sfarsit, m a contactat ea cand s a intors in B . Am avut un sentiment de incredere stiind ca a avut motive sa se protejeze si am trecut peste paranoia covid,

Am intrebat o daca vrea sa postez faptul ca am vizitat o, pentru ca am vazut faptul ca avea ceva clienti care si manifestau interesul in ceea ce o prveste , dupa ce a disparut

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
  • Like 1

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Poate o convingi sa revina la capitala

Postat

Daria este din nou băieți pe București pt câteva zile ... am fost contactat de ea ca a venit pt câteva zile ðŸ‘

ÃŽncercați-va norocul

â¤ï¸O zi buna futaciosilor

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daria este din nou băieți pe București pt câteva zile ... am fost contactat de ea ca a venit pt câteva zile

Încercați-va norocul

❤O zi buna futaciosilor

Corect, are și poză pe WA și e activa. Mulțumim pentru heads-up! Tot în aceeași zonă o fi?

• Membru Premium
Postat

Corect, are și poză pe WA și e activa. Mulțumim pentru heads-up! Tot în aceeași zonă o fi?

Tot romana scrie.

Ai idee cam cât stă?

Postat

La fetita am fost acum ceva timp pe Dacia langa liceul V.M.

Este slabuta skinny,am optat ptr 1 fin.

Il suge ok,se ajuta si de mana dar eu i le-am pus pe bucile mele sa ma mangaie usor,am finalizat exploziv pe pieptul ei,eu fiind in picioare.

Nota 7 per total !

Postat

Si eu am fost mai demult. E destul de slaba si o mica problema e la pozitia capra cand te lovesti de oasele de la fund :))) O suge destul de bine,dar nu face finalizare faciala. Punctul ei forte e ca rezista la turatii mari. Foloseste lubrifiant cam mult.

Per total e ok,pentru o finalizare

• Membru Premium
Postat

Si eu am fost mai demult. E destul de slaba si o mica problema e la pozitia capra cand te lovesti de oasele de la fund :))) O suge destul de bine,dar nu face finalizare faciala. Punctul ei forte e ca rezista la turatii mari. Foloseste lubrifiant cam mult.

Per total e ok,pentru o finalizare

Nu ai folosit-o cum trebuie, punctul ei forte e GFE, nu PSE

Postat

Am fost la domnișoară cu ceva timp în urma înainte de începerea pandemiei.

Programările la ea au fost mereu respectate cu confirmare de minim 30m înainte.

Locația este foarte bună, la romana lângă liceu Magheru.

Domnișoara te întâmpină în chiloței cu dantela precum și un halat cu care sa se poată dezgoli ușor după ce intri. Sub halat am găsit o silfidă as zice 47 kg și 170, slăbuță dar cărnoasă unde mă interesează cel mai mult adică la fund. Pentru skinny lovers e de nota 10 fiindcă rar găsești skinny și care sa arate bine și cu ceva servicii.

Spunea ca vrea sa se îngrașe la partea superioară a corpului acolo unde se vede ca e mai slăbuță. De la sâni în jos este aproape perfectă.

Am fost la dus iar la cerere poate face și ea după ce termini sau chiar împreună cu tine.

Domnișoară este foarte dezgheață, deșteaptă, respectuoasa, prietenoasa și se mulează pe interesele clientului.

După chit chat am început partida. Nu este ea fan FK dar îl face bine spre foarte bine. Întreținut și fără sa se dea înlături nici după 5 minute. Ce nu mi-a plăcut este că deși e bună la el totuși se simte ca îl face mecanic și pe o singura viteză. Cu fetele mai pasionale începi mai lent și avansezi treptat, la ea e hardcore și cu buzele și cu limba din start.

Oralul este NP la cerere dacă igiena permite și nu ai alte probleme. Poate sa îl facă și deep pentru perioade scurte. Îl face cu saliva ușor și cu mâna, per total bun. Finalizare orală nu acceptă.

Normalul este mișto în sensul ca la căprița e bună de împuns cu ceva dușmănie și să o ții de fund sau de talie. Ca poziții nu am întâmpinat vreo limitare din partea ei și am încercat ceva poziții. Pare ea mai subțire dar e destul de 'solida' nu da semne ca se rupe.

Mi-a mai plăcut și misionarul cu ea sub mine simțindu-i respirația, bătăile inimii, buzele în timp ce o penetram agale. Este puțin cam prea gâdiloasă dacă o atingi pe la sâni dar spune că se abține cât poate sa nu râdă.

Fiind gentleman am dorit sa ii întorc serviciul de oral. Pasaricul este epilat dar ce mi-a făcut cu ochiul a fost fundul ei care arata mișto la 69.

Când am simțit ca îmi vine am mai venit odată deasupra ei cu o pa partidă de fk ca să mă mai domolesc nițel după care iar normal pana am dat afară un neam întreg.

După duș am stat la taclare. Foarte vorbăreță, nu o lăsa prea mult sa vorbească fiindcă dacă se aprinde cu un subiect nu mai apuci sa vorbești și tu.

După plecare deja îți e în minte următoarea programare și ce ai de gând sa încerci cu / pe ea.

Locație 10

Aspect: 8.5

Față: 8 ușor comună, dar ovală și simpatică

Gfe: 9.5 gfe cât poți duce, foarte vorbăreță

Oral: 8 bun, tente de deep, o iei ușor, treptat și sunt sigur ca e loc de mai mult

Normal: 9 se implica, geme, orice poziție vrei tu (get fancy boys)

Igienă: 9.5 (scad ușor pentru ca e fumătoare și câteodată mănâncă înainte sa ajungi, nu spun ce ii place ca e secret)

Din câte am aflat de la un coleg este ca intenționează sa revină și parca folosește numărul de pe Cluj.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Am înțeles ca a revenit pt câteva zile.

0724099623 - WHATSUP

Ai idee cât stă?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...