Sari la conținut

M-am indragostit

Postări Recomandate

Postat

Nu deschid un topic de discutii. E doar o declaratie de ..... dragoste. Suntem la DG, deci imi pot permite ... luxul asta.

Dap, M-am indragostit. Nu va zic de cine, pur si simplu .... m-am indragostit! Stiti cum e cand iti cade un ghiveci in cap de la etaj, cand tu mergi linistit pe strada? Cam asa a fost. Si sunt ....fericit. Habar nu am ce va fi. N-am nici un plan. Sau poate ca am dar nu va zic. Intai pentru ca nu e prea clar conturat, apoi pentru ca ... habar n-am!

Viata e frumoasa! Sa o traitzi ...bine!

Hai va pup!

Tirbuson, Gogu Tirbuson :snap

PS: Oare s-o prinde ea despre cine vorbesc? :laugh2

draguts :)

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Pentru toti oamenii dragi mie de pe forum,cu sufletul si inima curate si tinere. Va sarut! :*

Multumesc! Te sarut! :*

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

ieri,azi,am reusit sa ma `indragostesc` de cineva care din pacate nu mai este printre noi....................trist moment!!!

aveti prea mult timp nene.........faceti-va de cap!!!

• Oras:Bucuresti
Postat

Bv gogule, la cat mai mult cu d-ra.Eu personal consider ca atunci cand esti indragostit esti cel mai vulnerabil si incerc sa evit sau chiar daca mi se intampla ,inabus rascoala din sufletul meu.Stiu ca poate gresesc , da asta sunt :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bambuchaa, n-a aparut in calea ta fata aia care sa-ti bantuie visele, de care ti-e tot timpul foame, sete. dor si flacara.... Atunci sa vezi! Si nu, nu esti vulnerabil,esti al naibii de puternic atunci...crede-ma!

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Deci bag de seama ca ne minti la modul grav.....................rusine sa-ti fie!!!

Adica ora petrecuta cu o fata trebuie sa se numeasca indragosteala (de o ora) ?

Postat

Spunea o melodie...

Nobody knows me I'm cold
Walk down this road all alone
It's no one's fault but my own
It's the path I've chosen to go
Frozen as snow I show no emotion whatsoever so
Don't ask me why I have no love for these motherfucking girls.

Cam asa si cu mine si nu vreau sa par vreo victima or whatever , doar discutam si nici nu vreau sa-i stric topicul lui Gogu' , asa ca scuze :) 

Postat

Bv gogule, la cat mai mult cu d-ra.Eu personal consider ca atunci cand esti indragostit esti cel mai vulnerabil si incerc sa evit sau chiar daca mi se intampla ,inabus rascoala din sufletul meu.Stiu ca poate gresesc , da asta sunt :)

Ai dreptate, esti foarte vulnerabil atunci cand esti indragostit, dar este si cel mai frumos sentiment posibil. Era o vorba parca: mai bine sa iubesti si sa suferi decat sa nu iubesti deloc.

Postat

Eu cand iubesc sunt zmeu, mut muntii din loc :)

Nu inteleg ce va face pe voi vulnerabili.

Postat

Eu cand iubesc sunt zmeu, mut muntii din loc :)

Nu inteleg ce va face pe voi vulnerabili.

Pai pentru ca te deschizi si daruiesti total persoanei respective si risti sa ti-o iei in bot in orice secunda pentru ca asa i se scoala lui sau ei.De asta esti vulnerabil(a)

Postat

Ah. Eu mi-am luat-o de cateva ori, asta e. Sex and the city si sims 3 pana trece. 

Ce simti cand iubesti si cand te deschizi si daruiesti, isi merita luatul in freza.

Postat

Ah. Eu mi-am luat-o de cateva ori, asta e. Sex and the city si sims 3 pana trece. 

Ce simti cand iubesti si cand te deschizi si daruiesti, isi merita luatul in freza.

I agree to disagree.E ca si cum ai spune ca merita sa te droghezi pentru alea 10 minute de placere chiar daca consecintele sunt grave.Si dragostea cred eu ca e tot ca un drog, odata ce i-ai dat de gust o sa vrei sa ai mereu parte de acel sentiment.De asta unii oameni alearga ca nebunii toata viata in cautarea dragostei.

• Telefon: dromaderu_cocosat
  • Telefon: dromaderu_cocosat
Postat

vreau să mă îndrăgostesc și eu..... !!!!!

care cum ați reușit așa repede!

PS. gongule, dacă faci și un abecedar al ”îndrăgostelii” te declar guru național ....

• Oras:Here
Postat

Prietene cu ...cocoasa, sa ma scuzi dar asta nu pot face. Pentru simplul motiv ca nu exista asa ceva! M-as risca sa scriu un abecedar al sexului ...reusit,insa in asa ceva chiar nu ma bag. Fiecare si-o ia .... pe propria raspundere. Si nici nu stii cum si de ce te loveste. Pur si simplu se intampla uneori. Mie, trebuie sa recunosc, mi s-a intamplat de cateva ori in viata. Nu atat de des pe cat as putea fi banuit insa. Restul e cancan ...prost.

Concluzia, nu sunt guru national si nu ma intereseaza pozitia. Incerc si eu sa traiesc frumos. Si nu este tocmai usor.

Un singur sfat apropos de asta, incercati sa tineti cat mai departe lumea de voi cat sunteti ...in perioada aia ....vulnerabila. Nu va vor zice nimic constructiv. Traiti-va singuri viata! E a voastra. Nu a celor care-si dau cu parerea.

Hai va pup!

Tot Gogu ...simplu, ca Tirbusonul l-am lasat la ea in pastrare. believe it or not! :snap

Postat

Believe it or not, n-am chef decat de ...ea. Acum cel putin. Ce va fi ...va fi. Ca tot i-a zis cineva (prieten, nu al meu) ca o sa-mi treaca (o sa mi se ia, etc) in 2 luni. Sunt si io curios, asa o fi? Mi-am propus sa ...vad. Ar fi o premiera, recunosc, sa stau "cuminte" atata vreme, dar am sa incerc. Cine stie?

Hai va pup si tineti-mi pumnii stransi. Recunosc ca voi avea nevoie fiind cine sunt, dar ...chiar mi-as dori!

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

In primul rand, felicitari confrate @Gogu! Sa fii fericit cat mai mult! Eu iti tin pumnii strans!

Acum, sincer discutand, daca e un sentiment care trece in doar 2 luni, eu n l-as numi chiar "dragoste", poate pasiune, poate e o simpatie cu ceva exaltare etc.

Atunci cand esti indragostit, poti fi puternic precum un leu, te poti bate cu toata lumea pentru iubirea ta, mai ales daca esti sustinut de cel caruia i-ai daruit inima, in acelasi timp, esti mai calm si mai bun. Da, esti si mai vulnerabil, esti mai sensibil, percepi altfel emotiile etc. Dar daca "tinta" dragostei tale profita peste masura de ceea ce simti pentru ea si te raneste, e o mare problema....Te poti prabusi!

Dar acum ce sa facem? Sa nu mai iesim pe strada cu masina de frica nebunilor care conduc in stare de ebrietate si ne pot nenoroci?..

Iubiti-va mult!

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Ultima indragosteala m-a costat cam mult sentimental si psihic...
Pana nu ajung la convingerea ca sunt iubita si ca logic merita sa las garda jos, no way!
Tin la multa lume, ma atasez repede, dar cuvantul "dragoste" pentru mine inseamna foarte mult.
Gogule, felicitari in primul rand pentru curaj!
Enjoy it while it lasts! :hug1

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Am citit ceva foarte dragut astazi: "Creierul este un organ fascinant. Functioneaza 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, din momentul nasterii pana ... te indragostesti". Asa o fi?

Postat

Believe it or not, n-am chef decat de ...ea. Acum cel putin. Ce va fi ...va fi. Ca tot i-a zis cineva (prieten, nu al meu) ca o sa-mi treaca (o sa mi se ia, etc) in 2 luni. Sunt si io curios, asa o fi? Mi-am propus sa ...vad. Ar fi o premiera, recunosc, sa stau "cuminte" atata vreme, dar am sa incerc. Cine stie?

Hai va pup si tineti-mi pumnii stransi. Recunosc ca voi avea nevoie fiind cine sunt, dar ...chiar mi-as dori!

Gogule tu esti un spirit liber. Chiar nu ai nevoie sa iti tina cineva pumnii stransi. Probabil ca o sa stai cuminte daca asa iti va dicta inima si fara sa ai ajutorul nostru. Oricum mie personal imi va face placere sa iti citesc postarile chiar daca nu o sa mai fie recenzii din partea ta.

Postat

Gogule, dincolo de toata neincrederea mea, iti doresc din tot sufletul sa nu-ti treaca. Chiar iti tin pumnii stransi, degetele incrucisate, imi fac cruce cu limba si daca tu crezi ca ajuta, te trec si in acatist, tot ce ai nevoie, daca iti doresti asa de tare, numai sa-ti iasa. Daca toate astea ar avea un efect, in timp, sa zicem dupa 5 ani doar cu ea, pentru mine exclusiv, tinand cont de notorietatea ta, de ce inseamna (fara sa exagerez) "brandul" GT pentru orice femeie care te-a cunoscut, ar fi o descoperire mai mare decat a bosonului Higgs. Stiu ca la forum n-ai putea sa renunti asa usor si ca ne vom intalni in continuare in tot acest timp macar la DG, dar peste 5 ani, daca si numai daca vei reusi, m-as simti onorat sa ma inviti la o bere. Pana atunci nu vreau sa te cunosc. Imi e destul sa te citesc. Cu siguranta stitlul tau de a scrie va inregistra unele modificari in timp, dupa schimbarea perspectivei. Unde mai pui ca ai realiza si un plus financiar, deloc de neglijat. Asa ca nu-mi ramane  sa-ti  zic decat ca imi doresc sa le dai peste nas tuturor celor care spun ca "orice minune dureaza 3 zile" sau ca "dragostea dureaza 3 ani". Hit me! & Good luck!

Am citit ceva foarte dragut astazi: "Creierul este un organ fascinant. Functioneaza 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, din momentul nasterii pana ... te indragostesti". Asa o fi?

Nelule, aici trebuie sa te contrazic. Daca pana acum, in ce priveste femeile, Gogu s-a lasat condus de un singur organ, se pare ca de cand a cunoscut-o pe ea incearca sa isi puna in functiune si creierul.

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Am lipsit cateva zile si aud cea mai mare veste de cand citesc forumul...

Eu ii multumesc la Gogu pentru clipele fericite pe care le-am petrecut in compania unora din femeile pe la care a fost.

Pentru mine a fost un fel de mentor, ghid in cautarile mele si tin sa cred ca a multora de pe acest forum.

Povestile lui sunt extraordinare deoarece a reusit de cele mai multe ori sa gaseasca acea esenta in fiecare din femeile

pe la care a trecut si apoi sa aiba puterea sa ne impartaseasca si noua.

A daruit din tot sufletul tot ceea ce a putut si a primit cum poate multi s-ar fi dorit sa fi primit de la "frumoasele noastre".

Sigur pentru viitor o sa ne lipseaca, dar eu ii doresc sa nu mai trebuiasca sa mai posteze niciodata,

chiar daca aceasta va fi pentru noi o pierdere, dar pentru el cred ca merita pe deplin.

Chiar daca tine numai o clipa, pentru ceea ce traiesti in clipa aceea tot merita sa daruiesti totul...

Viata este asa de scurta si ne indragostim de prea putine ori.

Numai de bine Gogule !!!

Postat

Ce sa va zic fratilor, chiar sunt ... impresionat de postarile voastre. De la multi, sau multe. Sincer, nu ma asteptam la asa reactii dupa o postare de cateva randuri, scrise intr-un moment de ... slabiciune.Ce-i drept, un moment ..frumos.

Fanebabane ... sper sa iti dau berea aia peste ... 5 ani! :laugh2

Jon.snow69 ...m-ai induiosat!

De abia astept sa ...o revad! Nu mai scrieti nene ca e plecata si mai stau doua zile singur! Si sunt ca drogatii care intra in sevraj, incercand sa se abtina de la ...femei.

Hai va pup.

Just Gogu! :snap

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...