Sari la conținut

Avertizare/sanctionare useri si stergere postari agresive

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

inca ceva, in loc ca acest forum sa fie un spatiu safe, de discutii informare si indrumare, a devenit un loc foarte toxic

si multi au inceput sa sufere de paranoia si de scenarita

vrei sa citesti ceva pe topice si gasesti numai injurii si certuri , asta e problema, ca sunt lasati sa continue asta. Picon nu e singurul cretin

• Like 2
Postat

am mai gasit ceva de adaugat

nu e ok sa fie facute publice date personale, poze care pot indentifica persoane, si alte detalii intime, sau numere de telefon ale clientilor

si... nu e ok ca unele posturi sa fie editate discret, si sa le fie "bagate cuvinte in gura", se pare ca unora li s-a intamplat, si asta e o chestie grava fiindca, este si ilegala

fiind clasificata ca infractiune cibernetica, si se ajunge la bulau.

deci atentie

• Like 1
Postat

vrei sa citesti ceva pe topice si gasesti numai injurii si certuri , asta e problema, ca sunt lasati sa continue asta. Picon nu e singurul cretin

io nush cine e cine, habar nu am de ce se balacaresc, dar ducetziva ma in plm intr-o parcare si datziva pumni si picioare pa nu mai puteti, ca niste barbati, nu stati la barfe pe forum ca niste babe mahalagioaice, ce draq

• Like 3
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

am mai gasit ceva de adaugat

nu e ok sa fie facute publice date personale, poze care pot indentifica persoane, si alte detalii intime, sau numere de telefon ale clientilor

si... nu e ok ca unele posturi sa fie editate discret, si sa le fie "bagate cuvinte in gura", se pare ca unora li s-a intamplat, si asta e o chestie grava fiindca, este si ilegala

fiind clasificata ca infractiune cibernetica, si se ajunge la bulau.

deci atentie

tu ce zici ca merge bine la noi???....e urat!!!! doar noi vrem sa ne ajutam unii pe altii...sa fie bine dar e multe combinatii la nivel inalt si de acolo vine gunoiul...sanatosi sa fim ca boala vine

• Like 1
Postat

tu ce zici ca merge bine la noi???....e urat!!!! doar noi vrem sa ne ajutam unii pe altii...sa fie bine dar e multe combinatii la nivel inalt si de acolo vine gunoiul...sanatosi sa fim ca boala vine

bine este ca avem useri, si fete

mai trebuie imbunatatiri, gen nimfomane 2.0, concursuri, continut de calitate sau bloguri,  reguli batute in cuie si clare, fara cenzura, poate chiar taxa obligatorie pentru fiecare user. si mai putine reclame

• Like 2
  • Oras:strada Turnătorului
Postat

io nush cine e cine, habar nu am de ce se balacaresc, dar ducetziva ma in plm intr-o parcare si datziva pumni si picioare pa nu mai puteti, ca niste barbati, nu stati la barfe pe forum ca niste babe mahalagioaice, ce draq

:iagree

• Like 11
  • Minus 1
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra
Postat

nu iti pot raspunde pe topicul inchis si deschis tot de clonele tale, care iti este problema fustratule ? ca de futut pe laba non stop esti de cand mergeai cu ma-ta pe centura sa se prostitueze, de asta ai ajuns un distrus si suferi dupa altii, ca era bagata la facultatea de constructii si facea trotuarul zilnic

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

nu iti pot raspunde pe topicul inchis si deschis tot de clonele tale, care iti este problema fustratule ? ca de futut pe laba non stop esti de cand mergeai cu ma-ta pe centura sa se prostitueze, de asta ai ajuns un distrus si suferi dupa altii, ca era bagata la facultatea de constructii si facea trotuarul zilnic

Iată un exemplu de postare ce trebuie să ducă în mod normal la banare! Lupul moralist...

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Looney Tunes
Postat

Iată un exemplu de postare ce trebuie să ducă în mod normal la banare! Lupul moralist...

Cine vorbește! Mata' ! 

Q.E.D.

• Like 12
Postat

Q.E.D.

Ce "Q.E.D.", bă, desene animate? Eventual, treci pe la școală!

• Like 2
  • Minus 7
Vizitator samariteanul
Reputație: 0
Postat

Nu va mai tachinati  :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu va mai tachinati  :)

bine le zici, e un troll pe topic care face circ

• Like 10
Postat

Când scriam eu Q.E,D. la sfârșitul unei probleme la matematică, tu nici să scrii nu știai. Oricum, eu am fost primul (cred), care am utilizat-o pe forum, așa că explică altora ce înseamnă. 

Bye!

ești prost ?

Eu nu, tu da, bă desene animate!

• Like 2
  • Minus 9
Postat

e, simplu, Picon, prieten si avocat din oficiu al proxenetilor si al santajistilor aici pe forum. Caz unic in istoria forumului, a luat bataie, in propria casa, de la o fata. O statueta i-ar fi aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului. Grobian, artagos, vanitos, dar neobosit si perseverent in imbecilitatea lui, ne-a oferit peste 30,000 de motive pentru a-l desemna Cel Mai Mare Prost.

• Like 8
Postat

Când scriam eu Q.E,D. la sfârșitul unei probleme la matematică, tu nici să scrii nu știai. Oricum, eu am fost primul (cred), care am utilizat-o pe forum, așa că explică altora ce înseamnă. 

Bye!

Eu nu, tu da, bă desene animate!

ești doar un troll

• Like 7
Postat

e, simplu, Picon, prieten si avocat din oficiu al proxenetilor si al santajistilor aici pe forum. Caz unic in istoria forumului, a luat bataie, in propria casa, de la o fata. O statueta i-ar fi aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului. Grobian, artagos, vanitos, dar neobosit si perseverent in imbecilitatea lui, ne-a oferit peste 30,000 de motive pentru a-l desemna Cel Mai Mare Prost.

ești doar un troll

De ce nu te împuști? Că oricum, ești degeaba! 

• Like 1
  • Minus 7
Vizitator okzoomer
Postat

De ce nu te împuști? Că oricum, ești degeaba! 

ok boomer

• Like 1
Postat

ok boomer

nu ai rezistat prea mult pe contul el-prostea =))

• Like 10
  • Minus 1
Vizitator okzoomer
Postat

nu ai rezistat prea mult pe contul el-prostea =))

Bravo lake ai prins momeala ca un catel docil cuminte ai un os da la vara-tu

Vizitator falcosul
Postat

Bravo lake ai prins momeala ca un catel docil cuminte ai un os da la vara-tu

kiss_my_ass (@kiss_tv), johnqer si bugs_bunny sunt clone proaste de-ale lui pisadera_.

Inscrise alaltaieri, zero contributii, maxim latrat.

Si sclavi ai Consuellei / Sianei. 

Hai, cateii mei, bagati fise si sho pe minusare.

• Minus 2

Postat

kiss_my_ass (@kiss_tv), johnqer si bugs_bunny sunt clone proaste de-ale lui pisadera_.

Inscrise alaltaieri, zero contributii, maxim latrat.

Si sclavi ai Consuellei / Sianei. 

Hai, cateii mei, bagati fise si sho pe minusare.

doare minusurile , asa e cand esti doar un sclav =)))

Asta e forumul. 

Am vreo 100 de minusuri de la doua clone / lingai ai Moastei Siana - kiss_tv si johnqer - de care, sincer, mi se rupe.

Pierzi un user care aduce informatii (content) si incurajezi o baba clapauga, care produce poezii naive si link-uri absolut inutile. 

Pai, cam cu asta o sa ramaneti.

Eu nu injur in public (see my posts); dar, daca tot mi-ai publicat PM-ul, Babette si clonele / lingaii tai, ramane ca acolo.

Sugi pula.

=))))

• Like 12
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...