atlas18 Reputație: 462 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2019 inca ceva, in loc ca acest forum sa fie un spatiu safe, de discutii informare si indrumare, a devenit un loc foarte toxic si multi au inceput sa sufere de paranoia si de scenaritavrei sa citesti ceva pe topice si gasesti numai injurii si certuri , asta e problema, ca sunt lasati sa continue asta. Picon nu e singurul cretin 2
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 11, 2019 Postat Noiembrie 11, 2019 am mai gasit ceva de adaugat nu e ok sa fie facute publice date personale, poze care pot indentifica persoane, si alte detalii intime, sau numere de telefon ale clientilor si... nu e ok ca unele posturi sa fie editate discret, si sa le fie "bagate cuvinte in gura", se pare ca unora li s-a intamplat, si asta e o chestie grava fiindca, este si ilegalafiind clasificata ca infractiune cibernetica, si se ajunge la bulau. deci atentie 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 11, 2019 Postat Noiembrie 11, 2019 vrei sa citesti ceva pe topice si gasesti numai injurii si certuri , asta e problema, ca sunt lasati sa continue asta. Picon nu e singurul cretin io nush cine e cine, habar nu am de ce se balacaresc, dar ducetziva ma in plm intr-o parcare si datziva pumni si picioare pa nu mai puteti, ca niste barbati, nu stati la barfe pe forum ca niste babe mahalagioaice, ce draq 3
mivanul Reputație: 1131 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Noiembrie 11, 2019 am mai gasit ceva de adaugat nu e ok sa fie facute publice date personale, poze care pot indentifica persoane, si alte detalii intime, sau numere de telefon ale clientilor si... nu e ok ca unele posturi sa fie editate discret, si sa le fie "bagate cuvinte in gura", se pare ca unora li s-a intamplat, si asta e o chestie grava fiindca, este si ilegalafiind clasificata ca infractiune cibernetica, si se ajunge la bulau. deci atentietu ce zici ca merge bine la noi???....e urat!!!! doar noi vrem sa ne ajutam unii pe altii...sa fie bine dar e multe combinatii la nivel inalt si de acolo vine gunoiul...sanatosi sa fim ca boala vine 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 11, 2019 Postat Noiembrie 11, 2019 tu ce zici ca merge bine la noi???....e urat!!!! doar noi vrem sa ne ajutam unii pe altii...sa fie bine dar e multe combinatii la nivel inalt si de acolo vine gunoiul...sanatosi sa fim ca boala vine bine este ca avem useri, si fete mai trebuie imbunatatiri, gen nimfomane 2.0, concursuri, continut de calitate sau bloguri, reguli batute in cuie si clare, fara cenzura, poate chiar taxa obligatorie pentru fiecare user. si mai putine reclame 2
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Postat Noiembrie 11, 2019 io nush cine e cine, habar nu am de ce se balacaresc, dar ducetziva ma in plm intr-o parcare si datziva pumni si picioare pa nu mai puteti, ca niste barbati, nu stati la barfe pe forum ca niste babe mahalagioaice, ce draq :iagree 11 1
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Postat Noiembrie 26, 2019 nu iti pot raspunde pe topicul inchis si deschis tot de clonele tale, care iti este problema fustratule ? ca de futut pe laba non stop esti de cand mergeai cu ma-ta pe centura sa se prostitueze, de asta ai ajuns un distrus si suferi dupa altii, ca era bagata la facultatea de constructii si facea trotuarul zilnic 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2019 nu iti pot raspunde pe topicul inchis si deschis tot de clonele tale, care iti este problema fustratule ? ca de futut pe laba non stop esti de cand mergeai cu ma-ta pe centura sa se prostitueze, de asta ai ajuns un distrus si suferi dupa altii, ca era bagata la facultatea de constructii si facea trotuarul zilnicIată un exemplu de postare ce trebuie să ducă în mod normal la banare! Lupul moralist... 1 6
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Noiembrie 26, 2019 Iată un exemplu de postare ce trebuie să ducă în mod normal la banare! Lupul moralist... Cine vorbește! Mata' ! Q.E.D. 12
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 26, 2019 Q.E.D.Ce "Q.E.D.", bă, desene animate? Eventual, treci pe la școală! 2 7
batmaniron Reputație: 276 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Batcave Oras:Batcave Postat Noiembrie 26, 2019 Ce "Q.E.D.", bă, desene animate? Eventual, treci pe la școală! Quod erat demonstrandum - https://ro.wikipedia.org/wiki/Quod_erat_demonstrandum 12
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Noiembrie 26, 2019 :laugh2 8
Vizitator samariteanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2019 Postat Noiembrie 26, 2019 Nu va mai tachinati :) 1 3
johnqer Reputație: 107 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2019 Nu va mai tachinati :)bine le zici, e un troll pe topic care face circ 10
paul19891989 Reputație: 22 Postat Noiembrie 27, 2019 Postat Noiembrie 27, 2019 Nu trebuie sa fie agresivitate 1
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Noiembrie 27, 2019 Ce "Q.E.D.", bă, desene animate? Eventual, treci pe la școală!ești prost ? 11
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 28, 2019 Quod erat demonstrandum - https://ro.wikipedia.org/wiki/Quod_erat_demonstrandumCând scriam eu Q.E,D. la sfârșitul unei probleme la matematică, tu nici să scrii nu știai. Oricum, eu am fost primul (cred), care am utilizat-o pe forum, așa că explică altora ce înseamnă. Bye! ești prost ?Eu nu, tu da, bă desene animate! 2 9
johnqer Reputație: 107 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2019 e, simplu, Picon, prieten si avocat din oficiu al proxenetilor si al santajistilor aici pe forum. Caz unic in istoria forumului, a luat bataie, in propria casa, de la o fata. O statueta i-ar fi aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului. Grobian, artagos, vanitos, dar neobosit si perseverent in imbecilitatea lui, ne-a oferit peste 30,000 de motive pentru a-l desemna Cel Mai Mare Prost. 8
bugs_bunny Reputație: 597 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Looney Tunes Oras:Looney Tunes Postat Noiembrie 28, 2019 Când scriam eu Q.E,D. la sfârșitul unei probleme la matematică, tu nici să scrii nu știai. Oricum, eu am fost primul (cred), care am utilizat-o pe forum, așa că explică altora ce înseamnă. Bye! Eu nu, tu da, bă desene animate!ești doar un troll 7
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 28, 2019 e, simplu, Picon, prieten si avocat din oficiu al proxenetilor si al santajistilor aici pe forum. Caz unic in istoria forumului, a luat bataie, in propria casa, de la o fata. O statueta i-ar fi aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului. Grobian, artagos, vanitos, dar neobosit si perseverent in imbecilitatea lui, ne-a oferit peste 30,000 de motive pentru a-l desemna Cel Mai Mare Prost. ești doar un trollDe ce nu te împuști? Că oricum, ești degeaba! 1 7
Vizitator okzoomer Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Postat Noiembrie 29, 2019 De ce nu te împuști? Că oricum, ești degeaba! ok boomer 1
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Postat Noiembrie 29, 2019 ok boomer nu ai rezistat prea mult pe contul el-prostea =)) 10 1
Vizitator okzoomer Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Postat Noiembrie 29, 2019 nu ai rezistat prea mult pe contul el-prostea =))Bravo lake ai prins momeala ca un catel docil cuminte ai un os da la vara-tu
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2019 Postat Noiembrie 29, 2019 Bravo lake ai prins momeala ca un catel docil cuminte ai un os da la vara-tukiss_my_ass (@kiss_tv), johnqer si bugs_bunny sunt clone proaste de-ale lui pisadera_. Inscrise alaltaieri, zero contributii, maxim latrat. Si sclavi ai Consuellei / Sianei. Hai, cateii mei, bagati fise si sho pe minusare. 2
kiss_tv Reputație: 1742 Postat Noiembrie 29, 2019 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Postat Noiembrie 29, 2019 kiss_my_ass (@kiss_tv), johnqer si bugs_bunny sunt clone proaste de-ale lui pisadera_. Inscrise alaltaieri, zero contributii, maxim latrat. Si sclavi ai Consuellei / Sianei. Hai, cateii mei, bagati fise si sho pe minusare.doare minusurile , asa e cand esti doar un sclav =))) Asta e forumul. Am vreo 100 de minusuri de la doua clone / lingai ai Moastei Siana - kiss_tv si johnqer - de care, sincer, mi se rupe. Pierzi un user care aduce informatii (content) si incurajezi o baba clapauga, care produce poezii naive si link-uri absolut inutile. Pai, cam cu asta o sa ramaneti. Eu nu injur in public (see my posts); dar, daca tot mi-ai publicat PM-ul, Babette si clonele / lingaii tai, ramane ca acolo. Sugi pula. =)))) 12 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum