delia_bestgf Reputație: 163 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 30, 2019 Multumesc frumos dragul meu te pup dulce 😘🥰
orgasm77 Reputație: 1 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Decembrie 30, 2019 Bună,la ce oră începi azi ??
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 30, 2019 Dragul meu azi de la ora 14 sunt disponibilă 🥰🥰
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 30, 2019 Va urez un an nou fericit alături de cei dragi multă sănătate si tot ce vă doriți să se îndeplinească va pup dulce pe toți 🥰🥰🥰
ryngo1331 Reputație: 4 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Decembrie 31, 2019 La multi ani,frumusete! Toate dorintele sa ti se implineasca! :gifs_ojos
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 1, 2020 Disponibilă pentru programări va pup
auditot Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 Va salut, un coleg care a fost la Delia, sau chiar Delia, imi poate spune daca face oral cu deep?
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 Interesanta intrebare intrebatoare😅😅 sa raspunda Delia!!!
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 1, 2020 Nu dragul meu nu fac
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 1, 2020 Sa întâmplat ceva maryo spunene si nouă sa râdem sau ti doar pentru tine😉
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 1, 2020 Sau ca nu fac deep este ceva amuzant cand spun ca nu fac nu înseamnă că nu incerc totul se învață daca îți dai interesul
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 Sau ca nu fac deep este ceva amuzant cand spun ca nu fac nu înseamnă că nu incerc totul se învață daca îți dai interesulIn general nu întrebăm aici daca faci deep, asta se discută la fata locului si normal e sa încerci daca ai vointa. Eu pe unde am fost fetele care încercau deep le punctăm bine. Dar alea care nu si nici nu încercau, făceau o laba le depunctam si intrau la de evitat. Asta e motivul de radeam ca nu poti sa discuți fara sa vezi. 1
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 1, 2020 Postat Ianuarie 1, 2020 Sa întâmplat ceva maryo spunene si nouă sa râdem sau ti doar pentru tine😉Delia nu stiu bine dar e posibil sa ne stim. Eu daca ma străduiesc imi amintesc. Dar daca nu mi amintesc deocamdata inseamna ca a fost ok. Nici bine bine nici rau rau.
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 1, 2020 Probabil ne cunoaștem maryo da si legat de alte intrebari care le aveti in legatura cu serviciile mele va raspund cu cea mai mare placere dar ar fi mai ok sa fie in privat 😘😘😘😘🙂
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 5, 2020 Disponibilă 🥰🥰🥰🥰
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 5, 2020 😘 1
ion goican Reputație: 271 Postat Ianuarie 6, 2020 Autor Postat Ianuarie 6, 2020 buna delia cat e oraS-a inventat si telefonul...200-250, infunctie de...
ion goican Reputație: 271 Postat Ianuarie 6, 2020 Autor Postat Ianuarie 6, 2020 Sa lasam replicile...Am vizitat-o pentru a doua oara pe domnisoara Delia...Ma, rog, nu mai e domnisoara... Desi nu mai sunt la varsta la care sa pui botul la orice, ma declar extrem de multumit de intalnirea cu Delia. A fost foarte punctuala, m-a asteptat. Cand am ajuns la locatie, mi-a deschis usa "una din din iubitele din tinerete". Si am avut destule, cu toata modestia. M-a imbratisat indelunung, m-a strans la piept(ul ala mic dar foarte placut), ne-am sarutat indelung(FK). A fost o foarte placuta revedere. Am trecut apoi la treaba. Ea, m-a asteptat "fresh". Eu am venit "fresh". Asa ca nu am mai pierdut vremea. Cred ca am prinso iar "In criza si ii chioraiau matele" cum spune Mario85.Sincer, aproape ca nu mai pot sa redau succesiunea momentelor foarte placute, traite alaturi de Delia. Indiferent de parerea voastra, a fost sublima, magnifica. Doar analul a lipsit...dar asta nu face parte din oferta standard. O pun alaturi de Alexandratgv, Cosmina(care sunt de domeniul trecutului),Adelina, Diana, si chiar Maya... 1
ion goican Reputație: 271 Postat Ianuarie 6, 2020 Autor Postat Ianuarie 6, 2020 Sa lasam replicile...Am vizitat-o pentru a doua oara pe domnisoara Delia...Ma, rog, nu mai e domnisoara... Desi nu mai sunt la varsta la care sa pui botul la orice, ma declar extrem de multumit de intalnirea cu Delia. A fost foarte punctuala, m-a asteptat. Cand am ajuns la locatie, mi-a deschis usa "una din din iubitele din tinerete". Si am avut destule, cu toata modestia. M-a imbratisat indelunung, m-a strans la piept(ul ala mic dar foarte placut), ne-am sarutat indelung(FK). A fost o foarte placuta revedere. Am trecut apoi la treaba. Ea, m-a asteptat "fresh". Eu am venit "fresh". Asa ca nu am mai pierdut vremea. Cred ca am prinso iar "In criza si ii chioraiau matele" cum spune Mario85.Sincer, aproape ca nu mai pot sa redau succesiunea momentelor foarte placute, traite alaturi de Delia. Indiferent de parerea voastra, a fost sublima, magnifica. Doar analul a lipsit...dar asta nu face parte din oferta standard. O pun alaturi de Alexandratgv, Cosmina(care sunt de domeniul trecutului),Adelina, Diana, si chiar Maya...Astept sa ma contraziceti. Dar n-aveti nicio sansa!!!...
ion goican Reputație: 271 Postat Ianuarie 6, 2020 Autor Postat Ianuarie 6, 2020 buna delia cat e ora21:26. Te-am lamurit eu???!!!
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 6, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 6, 2020 Multumesc frumos te mai astept cu drag 🥰🥰😘😘😘😘 1
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 6, 2020 Postat Ianuarie 6, 2020 Sa lasam replicile...Am vizitat-o pentru a doua oara pe domnisoara Delia... Cred ca am prinso iar "In criza si ii chioraiau matele" cum spune Mario........ O pun alaturi de Alexandratgv, Cosmina(care sunt de domeniul trecutului),Adelina, Diana, si chiar Maya...Sa te contrazic: singur zici sa lăsasem replicile, deși observ ca tocmai tu dadeai replica la întrebarea unui coleg care e la început. . In privinta Deliei daca citeai printre rânduri la momentul respectiv însăși Delia recunoștea că s a schimbat in comportament si servicii urmare a unor păreri expuse de mine si alti colegi.... Sa zicem in ultimul rand ca ai uitat sa o pui alături si de Deea si de Ioana si de ....cate mai ziceai tu ca erau nr 1.Dar zi simplu, care fata face cel mai bun oral? Ca poate la normal nu ti dai seama. Numai bine iti doresc si La multi ani Ionică. Poate dai de băut. 1
barosanu77 Reputație: 8 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Buna, astazi esti disponibila?Am incercat ieri sa te sun si nu ai raspuns la tel.Multumesc anticipat pt raspuns.
delia_bestgf Reputație: 163 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 8, 2020 Da dragul meu sunt disponibilă
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum