Sari la conținut

New..Monica, pret 100 eur. tel 0756872548

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Numarul din tutlu nu mai este valabil

O alta modalitate de contact in afara de PM exista? Multumesc

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vine primăvara si apar pasarele din Italia si Anglia .

Unde e Picon acum??? Se bătea cu mâna in piept ca tu te-ai retras etc :(

Te mănâncă văd! Cum adică mă bateam cu mana in piept? M-am retras eu? Nu am făcut decât să confirm ce a spus ea: că s-a retras pentru o perioadă. Așa mi-a spus: că se retrage pentru o mai scurtă, sau mai lungă perioadă. Rugămintea mea e, să-ți vezi de lungul nasului.

Hai o seară plăcută și stai cuminte!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Vine primăvara si apar pasarele din Italia si Anglia .

Unde e Picon acum??? Se bătea cu mâna in piept ca tu te-ai retras etc :(

Picon avea dreptate... m-am calugarit dar dupa aproape 8 luni am realizat ca :) fara sex "viata e pustiu" asa ca... spor la ce faceai si inainte :)

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Picon avea dreptate... m-am calugarit dar dupa aproape 8 luni am realizat ca :) fara sex "viata e pustiu" asa ca... spor la ce faceai si inainte :)

bine ai revenit oficial

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pana mea... scopul tau in viata este sa faci nefericite femeile??? Lasa-ma sa ma bucur si eu de revenire :)

nu te supara pe pitic. atat stie

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pana mea... scopul tau in viata este sa faci nefericite femeile??? Lasa-ma sa ma bucur si eu de revenire :)

ai revenit in plm? :giggle:

Postat

a lasat-o sponsorul. ce vrei sa faca? o iei tu?

Pe tine cine te-a suparat atat de tare incat nu te distrai la ora aia ci erai pe aici?

Inteleg ca unii barbatii au un sertaras in mintea lor, un sertaras numit "curva-i curva pana moare" ,dar atunci cand te uiti in curtea atuia cine mai are grija de a ta? Chiar imi pare rau pentru tine !

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pe tine cine te-a suparat atat de tare incat nu te distrai la ora aia ci erai pe aici?

Inteleg ca unii barbatii au un sertaras in mintea lor, un sertaras numit "curva-i curva pana moare" ,dar atunci cand te uiti in curtea atuia cine mai are grija de a ta? Chiar imi pare rau pentru tine !

Draga mea, ne-ai promis si noua telefonul ala! Tu chiar vrei sa mor untandu-ma la ultimele poze ale tale!?

• Like 1
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Toata munca mea a fost in zadar,sper sa te întorci la Mănăstire si sa-l slujești pe Domul alături de mine. :pope

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Sa incepem cu inceputul:

Serviciile oferite: masaj si companie intima , sex oral si normal.

Nu fac finalizare orala si nici sex anal.

Pretul pentru o ora este de 200 lei, programarea se face cu cel putin 30 de minute inainte.

Numarul de contact : 0729.747.170

Locatia: Octavian Goga

Programul este de luni pana sambata inclusiv, iar intervalul orar depinde de disponibilitatea pe care o am in ziua respectiva.

Va multumesc pentru atentie!

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Sa incepem cu inceputul:

Serviciile oferite: masaj si companie intima , sex oral si normal.

Nu fac finalizare orala si nici sex anal.

Pretul pentru o ora este de 200 lei, programarea se face cu cel putin 30 de minute inainte.

Numarul de contact : 0729.747.170

Locatia: Octavian Goga

Programul este de luni pana sambata inclusiv, iar intervalul orar depinde de disponibilitatea pe care o am in ziua respectiva.

Va multumesc pentru atentie!

oralul e fara prezervativ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Vedeti, mah, ca Mos Craciun exista? De pe "wish list"-ul meu de Craciun referitor la "reveniri", a ramas doar una exprimata si neindeplinita...

Bine ai revenit, frumusete!:*

• Like 1
Postat

Toata munca mea a fost in zadar,sper sa te întorci la Mănăstire si sa-l slujești pe Domul alături de mine. :pope

Pleaca domne de aici, piei duh rau :) :) :)

Postat

NU : sex anal, cunilingus, sex in locuri publice sau uitate de lume ( pe plaja e altceva :) ) , dominare activa sau pasiva, ling coaiele decat daca imi plac.

Sa inteleg ca ai luat din postare doar ce ai poftit???

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...