alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 16 ore, gica 1955 a spus: Adica sa-ti fac o vizita ...dar ai spus ca nu lucrezi ...ai uitat? Nu prea stau bine pe memorie... 🤦♀️ Ai dreptate, ca de fiecare dată 😜 Link spre comentariu
s3f Reputație: 903 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Vitat fratele s3f duduia din topic, locatia moonlight, apartament curat ( nu miroase a pula ca la alte sexcorte ) de apreciat aspectul asta si foarte important pentru mine. Gagica inaltuta, tate si cur mare, cu bun simt si comunicativa, la fata mie personal nu mi sa parut frumoasa dar e vorba de gusturi si nu sunt aici sa o critic, e comuna pentru mine nemachiata, probabil cu make up e altceva. Am stat la o discutie mica, a fumat ea o tigare, eu m-am uitat pervers cum "suge din ea" apoi un refresh mic si trecut la actiune, ON soft dar sustinut , schimbat carprita si umeri craci, continuat cu un sex intre tate si finalizare pe ei. O finalizare fara graba , totul decent , tarif 200 decartat la inceputul actului, fara repros. 3 Link spre comentariu
bawss123 Reputație: 277 Postat Octombrie 2, 2023 Partajează Postat Octombrie 2, 2023 La 29.09.2023 la 13:40, alice-ali a spus: Uite și pozele grăsuțe 🤭😊 Disponibilă până la ora 23:00 (Mai multe nu am făcut ca am chinuit omul destul 🤭 dacă ești pe aici îmi pare rău pentru chinuială, zile lor de dulce ca ei au vrut poze 🤣 ) Mamaaa, gata. Sunt convins. Vin sa te vizitez ❤️ 1 Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2023 La 29.09.2023 la 2:51, alice-ali a spus: Nu mă grăbea' te rog frumos ca mi-e greu singură 🙄 (Vă las asta pân' dimineață ca mi somn :))) ) Tocmai la poza asta care era mai explicita. te- ai zgârcit la tonerul color. Păi noi cum să vedem dacă lindicul e rozbombom? 1 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 7 ore, Indar a spus: Tocmai la poza asta care era mai explicita. te- ai zgârcit la tonerul color. Păi noi cum să vedem dacă lindicul e rozbombom? Treci pe la ea si cere-i o poza mai explicita 😉 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 442 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2023 Acum 20 minute, carpe_diem a spus: Treci pe la ea si cere-i o poza mai explicita 😉 🤣👍 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Disponibilă astăzi pana la ora 22:00 🥰💋 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 4, 2023 💋 Disponibilă pana la ora 22:00! 💋 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 4, 2023 🤭 3 7 Link spre comentariu
Aurcarpatin Reputație: 132 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 oră, alice-ali a spus: 🤭 Să moară mama ca parcă e mai bună de când nu am mai vazut-o.🤩🤩🤩 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 4 ore, alice-ali a spus: 🤭 A trecut de pubertate Alice de cand nu am mai fost la ea, observ că a schimbat numarul la sutien😄 6 1 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 33 minute, benzema09 a spus: A trecut de pubertate Alice de cand nu am mai fost la ea, observ că a schimbat numarul la sutien😄 Csf n-ai csf 😀 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 oră, benzema09 a spus: A trecut de pubertate Alice de cand nu am mai fost la ea, observ că a schimbat numarul la sutien😄 E de dat doua numere, asa-i?:)) 2 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 19 ore, haloowen a spus: E de dat doua numere, asa-i?:)) Doar 2? :))) 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Octombrie 5, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 25 minute, alice-ali a spus: Doar 2? :))) Atata poate ca e pensionar 🤣🤣 4 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 23 minute, talibanu a spus: Atata poate ca e pensionar 🤣🤣 Dacă și Benzema e pensionar tu ce mai ești? :))) 4 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 1 oră în urmă, alice-ali a spus: Dacă și Benzema e pensionar tu ce mai ești? :))) Nu da omul de gol! 🤭 2 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 3 ore, alice-ali a spus: Doar 2? :))) Maxim am zis! :)) Pai cate ai vrea intr-o ora? 1 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 4 ore, haloowen a spus: Maxim am zis! :)) Pai cate ai vrea intr-o ora? Sa ia mai multe ore, ca mine, dar eu tot doua numere am dat 🤣 3 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 5 minute, nicieu a spus: Sa ia mai multe ore, ca mine, dar eu tot doua numere am dat 🤣 Avantaj EA!:))) Macar ai sforăit? Sa simta si ea ca ai chinuit-o?:))) 4 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Acum 11 ore, haloowen a spus: Avantaj EA!:))) Macar ai sforăit? Sa simta si ea ca ai chinuit-o?:))) Cred ca eu am sforăit mai tare, deci el a fost ala chinuit 2 Link spre comentariu
Bond007 Reputație: 18 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 6, 2023 1 oră în urmă, alice-ali a spus: Cred ca eu am sforăit mai tare, deci el a fost ala chinuit Mai ai și obiceiuri din astia? 😈😈😉😉😉😉 1 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Acum 7 minute, Bond007 a spus: Mai ai și obiceiuri din astia? 😈😈😉😉😉😉 Nu știu, sa zică @nicieu 1 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 6, 2023 💋 Disponibilă astăzi pana la ora 20:00💋 Vă aștept cu o programare pe whatsapp sau la telefon (lăsați-mi timpul de răspuns înapoi) Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Acum 2 ore, alice-ali a spus: Nu știu, sa zică @nicieu Mai nu imi amintesc sa fi simtit asta! Adica stiu ca am dormit foarte putin! Cred ca vreo 2 ore maxim, deci am dormit lemn, ca bausem si un vin, ne-am jucat amandoi atunci. Stiu ca am ras copios in acea noapte! Compania lui Alice mi-a oferit mereu o mare placere. Tot ce imi mai amintesc este ca ne-am trezit (bine eu m-am trezit si am tras de ea sa se trezeasca si parca nu dorea asta 😅) am baut o cafea si am plecat acasa! Dar asta se intampla cam acum 2 ani sau ceva de genul. L.E. ah ar mai fi de adaugat privelistea de care am avut parte cand m-am trezit, era Alice care dormea pe burta si cu posteriorul la vedere.🫦 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum