Sari la conținut

Alice 0721771734

Postări Recomandate

• Oras:cta
  • Oras:cta

Vitat fratele s3f duduia din topic, locatia moonlight, apartament curat ( nu miroase a pula ca la alte sexcorte ) de apreciat aspectul asta si foarte important pentru mine. Gagica inaltuta, tate si cur mare, cu bun simt si comunicativa, la fata mie personal nu mi sa parut frumoasa dar e vorba de gusturi si nu sunt aici sa o critic, e comuna pentru mine nemachiata, probabil cu make up e altceva. Am stat la o discutie mica, a fumat ea o tigare, eu m-am uitat pervers cum "suge din ea" apoi un refresh mic si trecut la actiune, ON soft dar sustinut , schimbat carprita si umeri craci, continuat cu un sex intre tate si finalizare pe ei. O finalizare fara graba , totul decent , tarif 200 decartat la inceputul actului, fara repros. 

• Like 3
Link spre comentariu
La 29.09.2023 la 13:40, alice-ali a spus:

Uite și pozele grăsuțe 🤭😊

Disponibilă până la ora 23:00

(Mai multe nu am făcut ca am chinuit omul destul 🤭 dacă ești pe aici îmi pare rău pentru chinuială,  zile lor de dulce ca ei au vrut poze 🤣 )

20230929_020600-01.jpeg

20230929_020909-01.jpeg

20230929_020029-01.jpeg

20230929_020833-01.jpeg

Mamaaa, gata. Sunt convins. Vin sa te vizitez ❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
La 29.09.2023 la 2:51, alice-ali a spus:

Nu mă grăbea' te rog frumos ca mi-e greu singură 🙄

(Vă las asta pân' dimineață ca mi somn  :)))  )

20230929_021444-01.jpeg

Tocmai la poza asta care era mai explicita. te- ai zgârcit la tonerul color. Păi noi cum să vedem dacă lindicul e rozbombom?

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 7 ore, Indar a spus:

Tocmai la poza asta care era mai explicita. te- ai zgârcit la tonerul color. Păi noi cum să vedem dacă lindicul e rozbombom?

Treci pe la ea si cere-i o poza mai explicita 😉

• Haha 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Acum 2 ore, alice-ali a spus:

Nu știu, sa zică @nicieu

Mai nu imi amintesc sa fi simtit asta! Adica stiu ca am dormit foarte putin! Cred ca vreo 2 ore maxim, deci am dormit lemn, ca bausem si un vin, ne-am jucat amandoi atunci. Stiu ca am ras copios in acea noapte! Compania lui Alice mi-a oferit mereu o mare placere. Tot ce imi mai amintesc este ca ne-am trezit (bine eu m-am trezit si am tras de ea sa se trezeasca si parca nu dorea asta 😅) am baut o cafea si am plecat acasa! 

Dar asta se intampla cam acum 2 ani sau ceva de genul.

L.E. ah ar mai fi de adaugat privelistea de care am avut parte cand m-am trezit, era Alice care dormea pe burta si cu posteriorul la vedere.🫦

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...