Sari la conținut

Infidelitatea salvează căsniciil ?

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

O femeie care a făcut amor cu mai mult de o sută de bărbați căsătoriți susține că infidelitatea este cheia salvării unui mariaj.

Gweneth Lee, 47 de ani, din Londra, Marea Britanie, spune că bărbații care își înșală soțiile în preajma Crăciunului o fac pentru a umple un gol din viața de cuplu. Așadar, din punctul ei de vedere, nu are niciun motiv să aibă vreun regret pentru ceea ce face. ”Eu le ajut pe aceste femei. Dacă fac eu amor cu soții lor, scapă ele de povara asta”, a spus Gweneth.

„Amanta în serie” se pregătește de cea mai aglomerată perioadă din an în dormitorul ei: Crăciunul. „E o perioadă excelentă pentru relații extraconjugale. Primesc mereu cadouri scumpe.”

Primește toate cadourile ce i se oferă cu mare plăcere și, din nou, fără nicio urmă de regret. Le consideră o răsplată pentru toate „căsniciile pe care le salvează”.

Într-un interviu acordat „Fabulous Digital” a vorbit despre unul dintre „iubiții” ei

„Este vorba despre un bărbat căsătorit de aproape 30 de ani, cu o căsnicie beton. Faptul că are o amantă nu este cu mult mai diferit decât a avea un abonament la sală. Îmi spune de fiecare dată când ne întâlnim că îi reîncarc bateriile, că îl fac să se simtă bărbat și că i-am salvat relația.”

Ea a mai dezvăluit că 90% dintre bărbații cu care se întâlnește i s-au plâns că nu mai fac amor cu soțiile lor. Tocmai de accea consideră Gweneth că le face un serviciu ambilor parteneri.

Eu zic că are dreptate.

Da. Eu cred că infedilitatea poate salva unele căsnicii !

• Like 2
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

:laugh2

Mă, aia este curva, ce ai vrea sa spuna ?  

Se justifica si ea intr-un fel pentru ceea ce face.

Adica, de fapt, ea nu este curva, este salvatoare de casnicii  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Curvia salvează căsnicia, cum ar veni!😄

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Să vină sclavii mei pă toping!

• Like 1
  • Minus 8
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stai Picon sa zic și eu un pic ceva înainte...

Eu nu cred ca a încercat vreo curva sa își caute scuze...e doar pur și simplu o teorie pusă în contra forța cu ciuda nevestelor. Teorie prea puțin realizabila din pacate...si de când citesc pe acest forum începe sa îmi pară chiar imposibil.

Observ conduita generală de pe forum și apoi pe bărbații care ma întâlnesc...uimiți ca și cum cine știe ce le fac eu, dar eu ma cunosc și e prea puțin din mine.Poate salva cineva cel mult...o curva dar nu o casnicie întreaga,avand exemplificarea unor momente cu mine.

Adica, de fapt, ea nu este curva, este salvatoare de casnicii :laugh2 :laugh2

• Minus 3
Postat

Eu nu cred ca a încercat vreo curva sa își caute scuze...e doar pur și simplu o teorie pusă în contra forța cu ciuda nevestelor. Teorie prea puțin realizabila din pacate...si de când citesc pe acest forum începe sa îmi pară chiar imposibil.

Observ conduita generală de pe forum și apoi pe bărbații care ma întâlnesc...uimiți ca și cum cine știe ce le fac eu, dar eu ma cunosc și e prea puțin din mine.Poate salva cineva cel mult...o curva dar nu o casnicie întreaga,avand exemplificarea unor momente cu mine.

Vis, cred că nu ai înțeles: era o ironie, o caterincă! Ce, tu ai salvat vreo căsnicie?
  • Like 1
  • Minus 8
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

O femeie care a făcut amor cu mai mult de o sută de bărbați căsătoriți susține că infidelitatea este cheia salvării unui mariaj.

Gweneth Lee, 47 de ani, din Londra, Marea Britanie, spune că bărbații care își înșală soțiile în preajma Crăciunului o fac pentru a umple un gol din viața de cuplu. Așadar, din punctul ei de vedere, nu are niciun motiv să aibă vreun regret pentru ceea ce face. ”Eu le ajut pe aceste femei. Dacă fac eu amor cu soții lor, scapă ele de povara asta”, a spus Gweneth.

„Amanta în serie” se pregătește de cea mai aglomerată perioadă din an în dormitorul ei: Crăciunul. „E o perioadă excelentă pentru relații extraconjugale. Primesc mereu cadouri scumpe.”

Primește toate cadourile ce i se oferă cu mare plăcere și, din nou, fără nicio urmă de regret. Le consideră o răsplată pentru toate „căsniciile pe care le salvează”.

Într-un interviu acordat „Fabulous Digital” a vorbit despre unul dintre „iubiții” ei

„Este vorba despre un bărbat căsătorit de aproape 30 de ani, cu o căsnicie beton. Faptul că are o amantă nu este cu mult mai diferit decât a avea un abonament la sală. Îmi spune de fiecare dată când ne întâlnim că îi reîncarc bateriile, că îl fac să se simtă bărbat și că i-am salvat relația.”

Ea a mai dezvăluit că 90% dintre bărbații cu care se întâlnește i s-au plâns că nu mai fac amor cu soțiile lor. Tocmai de accea consideră Gweneth că le face un serviciu ambilor parteneri.

Eu zic că are dreptate.

mor femeile de ciuda cand o aud :)))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:FALASTOACA
Postat

Adica, de fapt, ea nu este curva, este salvatoare de casnicii  :laugh2  :laugh2

Unul ca Marian Cristescu haleste orice prosteala

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mamaie,crezi ca daca ne sugi belitele reusesti sa ne cunosti?

Nu uita ca si noi jucam teatru......ca sa mearga muia bine.

• Minus 1
Postat

Eu zic că are dreptate.

Eu cred ca ai cazut in cap cand erai mic sau ai invatat despre relatii si sex pe strada...

Infidelitatea, unii fac si swing... este modul de a mai digera parterul, desi era mai placuta despartirea...

Dragostea ne obsedeaza sa vrem o persoana, nu multe; Iubirea ne face sa o respectam - nu sa o facem sa se uite cat de fericiti suntem dupa ce futem altceva...

Altceva aici a fost folosit expre, va pierdeti umanitatea si trairile, sexul fara sentimente este egal cu o laba unde vezi si nu-ti imaginezi, uneori e mai bine sa-ti imaginezi... 

Nu dezvolt mai mult, nu are rost, cine poate - a inteles.

• Like 1
Postat

Nu stiu daca dragostea e pentru o persoana... mai degraba este pentru o fata frumoasa sau pentru o amanta secreta.

Americanii au descoperit ca de un milion de ani femeile nu au par pe fatza tocmai din acest motiv, pentru a fi identificata ochiometric acea fata speciala.

Barbatii au par pe fata ca ii ajuta la vanatoare probabil, e greu sa vanezi mamuti prin Siberia la -60 de grade. Si din punctul de vedere al fetei ala care venea cu carnea era ala care trebuie.

Nu statea fata sa se gandeasca Oare e altul? Nu cumva s-au schimbat intre ei?

Acuma se mai gandeste uneori... toate au devenit selective si e greu pt. o fata E contra naturii cumva.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mamaie,crezi ca daca ne sugi belitele reusesti sa ne cunosti?

Nu uita ca si noi jucam teatru......ca sa mearga muia bine.

Nu mă, ei îmi spun după...în timpul actului îi simt chiar încordați.
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis, cred că nu ai înțeles: era o ironie, o caterincă! Ce, tu ai salvat vreo căsnicie?

Li s-au întâmplat despărțiri de relații eșuate și cu șanse noi de a își găsi aleasa, însă eu aflam după ani de pățaniile lor.Amantul din prezent a fost curajos sa îmi spună că era căsătorit și ca la 2 săptămâni după ce m-a cunoscut a băgat divorț...eu nu știam ce i se întâmplă dar m-am gândit ca abia îl cunosc și că așa-s aventurile, fără un mâine.Iar recent el mi-a făcut cunoștință cu un amic de-al lui și în urma cu o luna am aflat ca și aceluia i s-a întâmplat la fel...dar ca acela și-a găsit în mod real iubirea și s-a recăsătorit.
  • Minus 3
Postat

Li s-au întâmplat despărțiri de relații eșuate și cu șanse noi de a își găsi aleasa, însă eu aflam după ani de pățaniile lor.Amantul din prezent a fost curajos sa îmi spună că era căsătorit și ca la 2 săptămâni după ce m-a cunoscut a băgat divorț...eu nu știam ce i se întâmplă dar m-am gândit ca abia îl cunosc și că așa-s aventurile, fără un mâine.Iar recent el mi-a făcut cunoștință cu un amic de-al lui și în urma cu o luna am aflat ca și aceluia i s-a întâmplat la fel...dar ca acela și-a găsit în mod real iubirea și s-a recăsătorit.

Mamaie,legenda spune ca prostituatele expirate,singure si triste isi îneacă amarul in vise cu feti frumosi care divorteaza pentru voi,se sinucid,.........

Da-ti 2 palme si trezeste-te la realitate

• Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Vezi mosule ca a bagat carne proaspata la market , cand ai de gand sa te apuci de sarmale ?

Stai si scrii  de la prima ora a diminetii pe aici . Nu te-ai saturat de atata fasole frecata in zadar ?

• Like 1
Postat

Știuletare, taci în plm, sărăcie!Nu te mai băga precum supozitoru'!

• Like 1
  • Minus 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mamaie,legenda spune ca prostituatele expirate,singure si triste isi îneacă amarul in vise cu feti frumosi care divorteaza pentru voi,se sinucid,.........

Da-ti 2 palme si trezeste-te la realitate

Mai citește încă o data ce am scris și spune-mi dacă așa înțelegi tu ca am despărțit eu acei oameni, am zis ca nici măcar nu știam ca sunt căsătoriți și am aflat târziu de despărțirile lor.Eu doar ma miram de coincidenta ca i-am cunoscut în impasul lor...Te sfătuiesc sa îți verși în altă parte amarul și nu te mai baga în seama aiurea cu mine.
  • Like 1
  • Minus 3
  • Oras:GB
  • Oras:GB
Postat

Nu are treaba, aia e o desfranare, futai la ocazie. Comunicarea salveaza casnicia in rest nimic. Parerea personala zic si eu: prost sa fi cu nevasta sa mergi la curve si daca e copilul la mijloc mai rau, el va fi afectat emotional in viitor. Cand parintii se bat - cearta - ameninta - inseala si cel mic e de fata i se trag sechele, rezultatul il afecteaza in asa fel incat nu va ajunge sa aibe o familie sau va fi un om violent fie o curva daca e o ea, sau raman singuri. Daca esti singur mergi la curve nu e bai dar ce rost are sa inseli partenera sau nevasta? Tot o gaura are si aia, ii schimbi pozitia hai daca nu e una e alta si solutii se gasesc. La fel si pt femei tampite care isi inseala barbatul pt ca are chef sau daca a batuto-maltratato psihic verbal e firesc. E cu dus si intors chestia asta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...