Sari la conținut

Esti un cocalar daca...

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat
Parca era o poza cu Pecon delectandu-se cu vin de paie, iar Pepelica radea de el.

Sa ma pis pe voi de sconcsi.

• Like 1
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Au amenzile foarte mari nah 

Am mai vazut o faza trebuia omu sa plece in Suedia si nu avea  nu stiu cate ore de odihna pe tahograf 8000 de lei amenda 

Stiu cum este sistemul. Ma rog clientul vrea cat mai repede, da bice Casei de Expeditii, aia la randul ei da bice Transportatorului, care da bice soferului. Si uite asa un tir cu 5 tractoare John Deere, care vine din Suedia la Magurele, trebuie sa ajunga in doua zile (una, daca se poate), ca sa fie toata lumea multumita si cu banii luati/dati, nea' soferu prizeaza niste coca sau Marry-Juana ca sa poata face fata fara sa doarma, tirul cade in prapastie in Austria, din cauza de oboseala/supra-solicitarea soferului si dauna e toatala, pentru toa(n)ta lumea.

Asta e... Cand te uiti la bani, restul nu mai conteaza. Dar de peridut, pierzi maxim. De fapt, toata lumea pierde, nimeni nu castiga. Goana dupa bani ne transforma in demoni....

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Stiu cum este sistemul. Ma rog clientul vrea cat mai repede, da bice Casei de Expeditii, aia la randul ei da bice Transportatorului, care da bice soferului. Si uite asa un tir cu 5 tractoare John Deere, care vine din Suedia la Magurele, trebuie sa ajunga in doua zile (una, daca se poate), ca sa fie toata lumea multumita si cu banii luati/dati, nea' soferu prizeaza niste coca sau Marry-Juana ca sa poata face fata fara sa doarma, tirul cade in prapastie in Austria, din cauza de oboseala/supra-solicitarea soferului si dauna e toatala, pentru toa(n)ta lumea.

Asta e... Cand te uiti la bani, restul nu mai conteaza. Dar de peridut, pierzi maxim. De fapt, toata lumea pierde, nimeni nu castiga. Goana dupa bani ne transforma in demoni....

Asta e cand iti iei o meserie o iei cu tot ce implica si de bine si de rau 

Postat

Parca era o poza cu Pecon delectandu-se cu vin de paie, iar Pepelica radea de el.

Unde ? Aici pe site =))

• Like 4
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

miskin ai mancat si tu ceva astazi ??

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Ping 3 Ms
Postat

Thx @Gyra, ai ochiul cel puțin la fel de ager ca al meu ;) Scrisesem în Evernote un text ptr Miskinuitul deja acum 2 ore. Here it comes:

Salut @Miskine, long time no see!! Cum îți mai este viața de stewardeză? Nu nega că tu eşti, n-are sens. Juma' din replici îți sunt variații retarde din mereu acelaşi spectru al vocabularului tău sărăcăcios, combinat cu uro pasiv. De aia ai afinități cu budhistul Bivolar al forului? Ți-am rămas dator cu o explicație, despre frontispiciul fostei puşcării amsterdaneze, unde scrie : "homo sapiens non urinat in ventum". Nu-ți zic nici acum, dar un om citit ca tine ar înțelege aluzia, dacă-ți spun că are legătură cu "poştaşul" care NU sună de două ori la aceeaşi sonerie, din romanul celebru scris de Agatha Slătineanu Cristiescu... :))))

Tot incontinent eşti mă man?

Do something about it champ and come back after that. La toți ne era dor de tine, în special motanului, care la cererea publicului forumuist te-a menționat (nu degeaba) la premianții lui 2019...

• Like 1
Postat

Sa imi zica mie cineva, "amic sau dusman" in haznaua asta, daca nu aceasta este impresia, pe care o lasa saltimbancul asta cu tulburari evidente de personalitate money_talks?

• Like 4
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Ia uite bă,s-a intors corporatistul de Miskin.....era sa-l confund cu cătelu’ Daniel(amandoi sunteti la fel de prosti)

PS:Amărăștene,nu ti-au mai dat astia de la firma,bani de avioane si hoteluri?

• Like 1
  • Minus 3
Postat
Lega-te-ar de calorifer, nebunule, la cât ai latrat p-acilea, ca un bezmetic, ai uitat, pe cine ai injurat in fel și chip. 

Vezi, ca mai am o replica, pe alt topic. Pe aia ai ratat-o. 

• Like 3
Postat

cand porti pantofi la trening

Vine omul acasă praf,la 3 dimi. Nevastă-sa îl ia (amuzată) din voleu cu:

-Ai ajuns cu bine, Superman? Ești obosit, Superman? Să-ți pregătesc ceva de mâncare, Superman?

Omul:

-Dar de ce mi te adresezi cuuu... Superman?

-Ptr că ți-ai luat chiloții peste pantaloni!!

_____

Morala: Nu toți cei ce poartă boxershorts peste colanți sunt cocălari.Mulți dintre ei e foarte posibil să fie Marvel Superheroes!!

:)))

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cocalar ești dacă pui poze pe un site de curvăsăreală cu mâncăruri și beuturi de prin locuri exotice în care doar ai visat să ajungi, tu fiind un prăpădit, o slugă.

A bon entendeur, salut!

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator marmotto
Postat

Si sosete albe ;)

Asta cu asortatul sosetelor e boala grea. Retin undeva un dineu prin USA prin '97 parca, Emil Constantinescu la Clinton, pantofi maro si sosete albe. Sau Vacaroiu, cu pantofi bej cu soete albastre. Si alte cazuri comice.

Purtatul sosetelor cu pantofi la pantalonul de trening e una din cele mai mari marlanii, poate depasita doar de ascultatul manelelor la 3 noaptea ca sa auda trei blocuri cat de frumoasa e maneaua ce-o asculta respectivul cocalar (eventual scoti si subwoofer-ul cu cele 7 boxe pe terasa, ca sa dai concert nocturn in cartier...)

• Like 1
Postat

Asta cu asortatul sosetelor e boala grea. Retin undeva un dineu prin USA prin '97 parca, Emil Constantinescu la Clinton, pantofi maro si sosete albe. Sau Vacaroiu, cu pantofi bej cu soete albastre. Si alte cazuri comice.

Purtatul sosetelor cu pantofi la pantalonul de trening e una din cele mai mari marlanii, poate depasita doar de ascultatul manelelor la 3 noaptea ca sa auda trei blocuri cat de frumoasa e maneaua ce-o asculta respectivul cocalar (eventual scoti si subwoofer-ul cu cele 7 boxe pe terasa, ca sa dai concert nocturn in cartier...)

Eu am auzit ca rromi sunt de 3 feluri 

Minuni 

Valorosi

Imparati

Vizitator marmotto
Postat

Eu am auzit ca rromi sunt de 3 feluri 

Minuni 

Valorosi

Imparati

:laugh2  :laugh2

Sa fie la ei acolo.... Bleah

• Like 1
Postat

Cocălar te cheamă... când porți ițarii cu 3 mărimi mai scurți, ca să ți se vadă din capul satulului pantofii Moschino la paranghelia manelistă.

Cocălar te cheamă... când în toate pozele în care apari pe FB (alături de alți cocălari), îndrepți arătătorul spre borfaşul de lângă tine... încordând bicepsul tatuat, ca să pară mai voluminos.

Cocălar te cheamă şi când eşti plin de ghiuluri şi nu ratezi nicio ocazie să te pozezi lângă bolid sau în el, cu stânga pe volan. Atenție, este obligatoriu să se vadă ceasul scump şi/sau brățara de haur mo, în postarea ta adunătoare de like-uri este neapărată nevoie de asemenea să inserezi şi un citat celebru ctrl-c /ctrl-v despre nemurirea sufletului (prin care si-gur pari elevat şi eschivezi elegant că eşti analfabet).

Dacă îți umfli cu pompa la sală doar partea de sus a corpului şi ai gambele ridicol de subțiri, eşti şi cocălar şi poponar :)))

Când apari la nuntă în costum impecabil dar heei, cu ciorapi albi şi uşurei de Drăgăşani în picioare...nu eşti cocălar, eşti mai degrabă un bizon din vârful muntelui cu mintea aerisită, d'ăla cu fluier şi cu staulul plin de mehehe, care când se descalță oftează : Ooof, Doamne, a mai trecut un an! :)))

• Like 2
Postat

esti un cocalar cand ati faci un forum plin ca curve promovate da proxeneti si da lingaii lor cu note da 10 si printre care exista si curve cu varsta da 16 ani, protejate de ansasi administratoru cocalar mentionat, care acuma se prezinta ca doamne educate majore

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

esti un cocalar cand ati faci un forum plin ca curve promovate da proxeneti si da lingaii lor cu note da 10 si printre care exista si curve cu varsta da 16 ani, protejate de ansasi administratoru cocalar mentionat, care acuma se prezinta ca doamne educate majore

esti un cocalar cand nu stii sa scrii corect, dar emiti judecati de valoare!

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2

Sa fie la ei acolo.... Bleah

=))

Lasa ca in unele privinte ne am luat si noi dupa ei bine de tot 

Postat

In anumite tinute chiar daca includ pantofi se potrivesc gen firma Bigotti 

Dar in nici un caz nu poti purta sosete albe verzi bej maro samd la un costum negru 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...