Sari la conținut

Cuckold?

Postări Recomandate

Postat

De curand mi-am prins iubita cu care locuiesc de 5 ani ca umbla cu altu de ceva vreme... Ciudat e ca nu ma durut.. Din contra ma Excitat..

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

De curand mi-am prins iubita cu care locuiesc de 5 ani ca umbla cu altu de ceva vreme... Ciudat e ca nu ma durut.. Din contra ma Excitat..

Pune o poza cu ea.sa analizam problema mai in profunzime

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Câți ani aveți?

• Oras:In your mouth with my dick
Postat

Esti interesat sa inviți câte 1-2-*** useri de pe forum pt teste :) ?

- ce stie sa faca daca tot e gratis

- pentru poze https://imgur.com/upload

Postat

. As invita dar ia nu stie ca eu am prinso ca umbla.. Stie sa faca de toate

Ai postat pozele?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

. Am prinso dar ea nu știe, cum vine asta? Eu cred ca ai fantezii cu prietena ta fututa de altu si iti faci si tu o laba cu gândul la ce spun băieții pe aici, gen ca ți ar futeo. Sau nu ai nici o prietena, dar ți-ar plăcea sa ai si sa ți-o futa alții. Adica tu abia ai prins-o si gata si vrei sa ți-o futa alții. Vrăjeli d'astea ieftine nici nu le mai fumez măcar.
Vizitator caproshu
Postat

Onanie, clar..

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

. As invita dar ia nu stie ca eu am prinso ca umbla.. Stie sa faca de toate 😋

Dar cum ai prins-o? Asta ar presupune sa vezi cu ochii tai cand se fute cu altul.
  • Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat

Dar cum ai prins-o? Asta ar presupune sa vezi cu ochii tai cand se fute cu altul.

ERA ASCUNS IN DULAP SAU SUBT PAT.

• Like 1
Postat

ERA ASCUNS IN DULAP SAU SUBT PAT.. Nu.. De 2 ani are telefonu sub parola.. Amandoi le avem asa 😎 acuma vreo luna stand in pat iam obserbat parola una usoara rau.. 1111 🤣nu iam spus.. Si cand era la baie la dus sau nu era pein preajma telefonului am intrat.. Si la. Mesaje am Descoperit ca ia vb cu unu.. Si din discuti reiese ca sau mai vazut.. Sinm urmeaza sa se vada...

Postat

. Am prinso dar ea nu știe, cum vine asta? Eu cred ca ai fantezii cu prietena ta fututa de altu si iti faci si tu o laba cu gândul la ce spun băieții pe aici, gen ca ți ar futeo. Sau nu ai nici o prietena, dar ți-ar plăcea sa ai si sa ți-o futa alții. Adica tu abia ai prins-o si gata si vrei sa ți-o futa alții. Vrăjeli d'astea ieftine nici nu le mai fumez măcar... Nu.. De 2 ani are telefonu sub parola.. Amandoi le avem asa 😎 acuma vreo luna stand in pat iam obserbat parola una usoara rau.. 1111 🤣nu iam spus.. Si cand era la baie la dus sau nu era pein preajma telefonului am intrat.. Si la. Mesaje am Descoperit ca ia vb cu unu.. Si din discuti reiese ca sau mai vazut.. Sinm urmeaza sa se vada...

Postat

Piata are alte cerinte :) iti multumim oricum pentru 1 buc poza

• Like 1
Vizitator babyeed
Postat

mie ami plake, ca si proxenet, sa ami fie fututa femeia da 7-8 pualari pa zi cu pula mai mare decat a mea, dara la sfarsitu zileu, eu o fut fara balon si ami dau drumu an ea
asta ansemna sa fii cucklod mafeot care asi traieste boss laifu!

Postat

mie ami plake, ca si proxenet, sa ami fie fututa femeia da 7-8 pualari pa zi cu pula mai mare decat a mea, dara la sfarsitu zileu, eu o fut fara balon si ami dau drumu an ea

asta ansemna sa fii cucklod mafeot care asi traieste boss laifu!

da excitant ☺️.. Asa as face si eu..
Vizitator babyeed
Postat

da excitant ☺️.. Asa as face si eu..

pai nooo?

cand toata valea jiului, timisoara, brasovu, bucuresti, cluju, ati fute iubita menora da 16 ani, careia i-ai facut buletin fals si pa care o plimbi cu bembeul seria 3 prin toata tara, an orasele respective, dara la sfarsitu zilei ati bagi pula aia mica si groasa umflata cu synthol da bosorog da 55 da ani stereoizat, doara ca sa ti-o fure fostul ei din liceu care a futut-o grav la 14 ani si apoi a vandut-o uni alt bosorog piedofil din valea jiului, de la care ai crezut ca ai furat-o doara sa fuga anapoi la ala

asta anseamna cucklod :))

Postat

Du-te la psiholog, e anormal sa iti placa asa ceva. Durerea/socul si placerea au cai comune si la tine s-au amestecat. Daca te-a inselat paraseste-o si nu te mai uita in urma.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.