Sari la conținut

Am locație

Vizitator izabela88

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
Postat
Acum 21 minute, Greierasul a spus:

Ti-am scris si privat,mergi linistit nu are nici un covid,povestea asta se intampla acum doua saptamani,cand eu am fost racit si d-na Larisssa cu pupincuristul ei avocat Talibanu au delarat ca am eu covid.Iaca au trecut doua saptamani si mai bine si nimeni,nici eu nici Iza nu are nimic.Daca o prinzi in zi buna Iza te duce la extreme,daca o prinzi intr-o zi proasta...tot la extreme ajungi

Eu nu înțeleg Valjean a fost Banat??? 

Sau pe noul forum fiecare își schimba numele cum poftește???? 

• Oras:Balcik
Postat
38 minutes ago, marcujan said:

Eu nu înțeleg Valjean a fost Banat??? 

Sau pe noul forum fiecare își schimba numele cum poftește???? 

Nu am fost banat,mi-am sters eu contul,si nu stiu daca pot sa-l mai redobandesc.Greierasul am vrut sa nu sune agresiv,chiar nu as mai fi avut nevoie de discutii contradictoriii,dar am cativa iubiti care ma  fac sa pun mina pe butoane.Respect

Postat
Chiar acum, Greierasul a spus:

Nu am fost banat,mi-am sters eu contul,si nu stiu daca pot sa-l mai redobandesc.Greierasul am vrut sa nu sune agresiv,chiar nu as mai fi avut nevoie de discutii contradictoriii,dar am cativa iubiti care ma  fac sa pun mina pe butoane.Respect

Exact asta spuneam. 

Pe forumul vechi nu puteai sa-ți ștergi contul sau sa schimbi numele✌️😀😃

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, Greierasul a spus:

Nu am fost banat,mi-am sters eu contul,si nu stiu daca pot sa-l mai redobandesc.Greierasul am vrut sa nu sune agresiv,chiar nu as mai fi avut nevoie de discutii contradictoriii,dar am cativa iubiti care ma  fac sa pun mina pe butoane.Respect . No offense dar greierasul suna prea patetic..gingas...suna cam ciudat ca sa ii spun așa.. Nu ai nimerit o..

• Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
1 oră în urmă, Greierasul a spus:

Ti-am scris si privat,mergi linistit nu are nici un covid,povestea asta se intampla acum doua saptamani,cand eu am fost racit si d-na Larisssa cu pupincuristul ei avocat Talibanu au delarat ca am eu covid.Iaca au trecut doua saptamani si mai bine si nimeni,nici eu nici Iza nu are nimic.Daca o prinzi in zi buna Iza te duce la extreme,daca o prinzi intr-o zi proasta...tot la extreme ajungi

Si tot tu spui ca ai incheiat discutia :)) incepi sa fii amuzant de prost :)) dar...poate vreodata iti vei da si tu seama :)) 

Postat
28 minutes ago, marcujan said:

Exact asta spuneam. 

Pe forumul vechi nu puteai sa-ți ștergi contul sau sa schimbi numele✌️😀😃

Ba se putea șterge contul. Trebuia doar sa îți invalide i parola. Numele se putea schimba trimițând un mail către Pisicuts. 

Probabil ca la fel se poate face și acum. 

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 1 oră, Greierasul a spus:

GREIERASUL --  sincer , suna a ....... 🤭.Vb cu Adminul, ti-a zis si arhanghelul ,poate te ajuta sa iti recuperezi vechiul user

• Like 2
  • Minus 1
Postat
11 minutes ago, 2peu_2peu said:

GREIERASUL --  sincer , suna a ....... 🤭.Vb cu Adminul, ti-a zis si arhanghelul ,poate te ajuta sa iti recuperezi vechiul user

Multumesc de informatii,dar sincer nu cred ca se mai poate,cand l-am sters scria ceva ca se vor pierde........nu prea am stat sa citesc ce dar parca scria si ca nu se mai poate recupera

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, g2br13l a spus:

Ba se putea șterge contul. Trebuia doar sa îți invalide i parola. Numele se putea schimba trimițând un mail către Pisicuts. 

Probabil ca la fel se poate face și acum. 

Contul se putea șterge printr-un formular special pe pagina de tichete. In clipa în care dădeai ștergere, erai informat că se pierdea tot, și contul va fi șters in următoarele 72 de ore. Am ajutat pe cineva acum 2 săptămâni să șteargă contul, și acum nu mai există. Deci mergea.

Însă există o soluție pentru Valjean. După ștergerea completă, adică acele 72 de ore, poate crea din nou un cont cu același nume, folosind alt email. Ar trebui să meargă. Câtă vreme a fost șters, se presupune că nu a existat niciodată. Drept urmare ar fi ca un cont nou.

Dacă nu, schimbarea numelui curent printr-un tichet sau mesaj cu o explicație sumară la Pisic.

Vizitator futac_cta
Postat
Acum 4 ore, projectxx a spus:

Contul se putea șterge printr-un formular special pe pagina de tichete. In clipa în care dădeai ștergere, erai informat că se pierdea tot, și contul va fi șters in următoarele 72 de ore. Am ajutat pe cineva acum 2 săptămâni să șteargă contul, și acum nu mai există. Deci mergea.

Însă există o soluție pentru Valjean. După ștergerea completă, adică acele 72 de ore, poate crea din nou un cont cu același nume, folosind alt email. Ar trebui să meargă. Câtă vreme a fost șters, se presupune că nu a existat niciodată. Drept urmare ar fi ca un cont nou.

Dacă nu, schimbarea numelui curent printr-un tichet sau mesaj cu o explicație sumară la Pisic.

Sigur ar trebui sa mearga...

Un exemplu este haloween, daca nu ma insel!

Vizitator
Postat
Chiar acum, futac_cta a spus:

Sigur ar trebui sa mearga...

Un exemplu este haloween, daca nu ma insel!

Te înșeli :)

Postat

Am depus o cerere la pisicutz la sectiunea anunturi,acum om vedea.

Deja poluam topicul fetei,propun sa dezbatem la DG,multumesc oricum pentru sugestii,apreciez sincer

Vizitator izabela88
Postat

Bună ziua. Disponibilă la birou pupici pana la 19.00  

Vizitator izabela88
Postat

scriu prețurile pentru necunoscători 100 finalizarea 200 ora(oral,normal,diferite poziții, fantezii,masa de relaxare la alegere)finalizare orala 30 de lei contracost.anelingus 20 de lei contracost .IGIENA OBLIGATORIE!!

Postat

Buna ziua dragilor.Am spus pe undeva ca mi-am recapatat numele de Valjean,dar vreau sa-mi schimb naravul,adica plec de la premisa ca toti sintem prieteni indiferent de divergentele din trecut.

Si ca totulsa fie perfect primesc mesaj de la iza sambata sa merg la ea la un pahar de vb.Nu am putut si am amanat ptr azi,deabea ce am ajuns acasa de la ea.

Am sunat,am stabilit ora,m-am oprit la o florarie si i-am luat un buchetel multicolor sa-i impodobeasca si camera si simturile,o ciocolata amaruie cu menta,cica e un superbun afrodisiac si m-am prezentat la locatie.

Izabela mea era cu un body negru din plasa,zambareata,si ma complimentat foarte frumos,mi-a placuuut mult ce a spus cand am intrat pe usa,i-am daruit florile,ciocolata,i-am facut si eu complimente,arata demential.Apoi am mers pe balcon la o tigara care s-au facut mai multe.Ne-am strans in brate,ne-am sarutat,am discutat,am ajuns la concluzia ca eu am intarziat si am nimerit exact intre doua programari deja prestabilite,in fine ne-am povestit,ne-am baut paharul de apa.i-am admirat noua locatie,in acelasi bloc.Am decis ca ar fi pacat sa stricam o relatie care incepuse frumos dar sa poticnit la un moment dat.Amandoi nu sintem ranchiunosi si am decis sa ramanem prieteni.

Mi-a placut gestul,a fost foarte ok,imi place fata maxim,exact genul meu si la trup si ca servicii,o recomand macar odata,apoi va stabiliti voi prioritatile,dar la pretul ei putine o egaleaza ca servicii.Este un pic incapatinata dar daca stii sa te impui,devine ascultatoare si dulce.

Cu stima/Best Regards,Jean Valjean

P.S. Nu am platit nimic ptr ca de  abea m-am abtinut,mi-am propus ca sa fiu cuminte pina ce macar termin o treaba importanta de care m-am apucat si nu as putea-o continua stiindu-ma....curvar:)))

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

recenzie interesanta , detalii incitante , foarte folositoare comunitatii .

izabela , m-as baga si eu la o programare la tine la un pahar de vorba , noi 2 am facut deja sex , am in schimb multe idei de discutat si ambitia de a realiza ceva frumos impreuna .nu cred ca iti amintesti cine sint , am fost la tine anul trecut cind stateai pe mircea

Postat

Domnule Valjean,

Vad ca nu prea iti schimbi naravul de a lauda fete care pana la urma au gresit fata de tine, au gresit prin comportament fata de altii (cu fapta, cu vorba).

Inteleg ca vrei sa dregi relatarile despre Isabela, inteleg ca poate nu merita, dar sa zicem ca iti iese, ca e de datoria ta etc. Izabela nu ne zice nimic? Doar "disponibila",100,200,900!!! Nu trebuia sa fi vorbit atunci pe balcon si despre asta? Nu putem merge toti personal la ogeac sa ne impacam asa cum ne zicea domnisoara.

Asteptam si parerea ei, sa fie treaba treaba!

• Like 1
Postat
Acum 14 minute, rhemaxos a spus:

Domnule Valjean,

Vad ca nu prea iti schimbi naravul de a lauda fete care pana la urma au gresit fata de tine, au gresit prin comportament fata de altii (cu fapta, cu vorba).

Inteleg ca vrei sa dregi relatarile despre Isabela, inteleg ca poate nu merita, dar sa zicem ca iti iese, ca e de datoria ta etc. Izabela nu ne zice nimic? Doar "disponibila",100,200,900!!! Nu trebuia sa fi vorbit atunci pe balcon si despre asta? Nu putem merge toti personal la ogeac sa ne impacam asa cum ne zicea domnisoara.

Foarte corecta si parerea ta,Eu sint foarte corect,dar mai vulcanic zic eu.Daca faci treaba buna te laud,daca calci pe bec te critic,daca iti rascumperi greseala te iert,nu sint rautacios sau ranchiunos,am prezentat de fiecare data exact ce sa intamplat.Azi Iza mi-a depasit asteptarile,cum sa nu o laud cu atat mai mult ca stia cat am criticat-o.Nu stiu daca ai fost la ea personal,dar eu iti spun ca merita,nu o fi ea cea mai buna,dar incearca sa o prinzi dimineata,si mai vorbim dupa aceea.Despre parerea ei as fi curios si eu .Ea isi promoveaza serviciile si preturile,nu stiu de ce ar promova altceva.Repet este independenta si orgolioasa,dar in sinea ei nu e o fata rea,din asta traieste si se apara cand e atacata,firesc.Ca sa nu uit iti citesc fiecare postare de mult,esti laborios de parca ai face parte din staff-ul forumului.Cu stima/Best Regards,Jean Valjean

• Like 1
Vizitator izabela88
Postat
Acum 2 ore, rhemaxos a spus:

Domnule Valjean,

Eu nu inteleg unde vrei sa ajungi.dar nu dezbat aici discuția .

Vizitator izabela88
Postat

Tu altceva nu ai de facut decat sa te bagi dimineata în discuție fara sa stai in banca ta ?de cate ori m.am băgat eu în discuțiile cu tine si altcineva?comentezi sa iti faci prezenta si mi se pare nesimțire 

Postat

Mancu-i gurita ei de fata frumoasa,de ce nu faci si poze cu body ala negru,ca te prinde belea de bine?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...