Sari la conținut

La ce filme va uitati?

Postări Recomandate

• Oras:,,,
Postat

Dreaq sa te ia de bwlangiu, cum iti permiti sa ma refuzi, ma?

Dragule, nu mai fi suparat! Te pup, succes in continuare!

Tanjesti dupa atentie, este?  Parca nu erai atat de primitiv! 

Postat

Dragule, nu mai fi suparat! Te pup, succes in continuare!

Tanjesti dupa atentie, este? Parca nu erai atat de primitiv!

De ceva vreme, tot intonez niste versuri, gen "As vrea sa-mi dai o clipa de iubire", dreaq sa ma ia, daca stiu, de ce si nici nu stiu cine canta.

Vizitator silviudulce
Reputație: 0
Postat

The prestige

Postat

De ceva vreme, tot intonez niste versuri, gen "As vrea sa-mi dai o clipa de iubire", dreaq sa ma ia, daca stiu, de ce si nici nu stiu cine canta.

Nu comentez! Tu stii ce-i cu tine!

On topic

Ai vazut asta? Nu e rau deloc!

Postat

Nu comentez! Tu stii ce-i cu tine!

On topic

Ai vazut asta? Nu e rau deloc!

https://youtu.be/Qh-oOnZ2Di0

Lasa-ma in nefericirea mea cu filmele astea.

Stii ce ma gandesc io???

La intersectia Asoke(dinspre Ratchada-Petchaburi), dupa ce treci de haznaua Soi Cowboy si o iei agale in sus, catre Phrom Pong, pe stanga, isi fac veacul niste ladyboys.

Noaptea, nu te mint, parca apar din boscheti, sunt atat de livizi si slabi, ca te trec fiori pe sira spinarii.

No, in fine, unii sunt simpatici, odata ma duruse capu' si i-am cerut unuia un Paracetamol, repede l-a scos din posetuta si mi-a pipait bicepsii, dar si buca stanga, tot hansum man imi zicea.

Io ma gandesc, daca va iau, pe tine si pe Sabin, ce gelosi or fi???

Dar mai trebuie sa asteptam deschiderea granitelor pentru turisti.

:)

Postat

Io ma gandesc, daca va iau, pe tine si pe Sabin, ce gelosi or fi???

:)

Nu o sa aflam asta niciodata. 

Nu ca zic, dar  nu as lua niciodata o pastila de la un strain. 

Esti sigur ca nu erai in Vaslui cand te-a  durut capul?

Era capul mare sau era capul mic, hansum man

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

YouMeHer, un serial facut de Netflix care nu te lasa sa mergi nici sa mananci. De vizionat macar in doi, daca nu se poate in trei.

Postat

anaparaschiv, on 01 Sept 2020 - 10:57 PM, said:snapback.png

Nicidecum, pentru Igor l-am pus aici.

Nu cred că e prea cunoscut aici. Loteanu e altceva. Măcar pentru "Șatra".

E posibil să cunoști lume din domeniu ?

Tăcere suspectă.

.......prin omisiune

Test fulger: Un jefuitor de bancă, aflat pe trotuar, în fața băncii, în timp ce negociază, vorbește cu poliția, începe să strige : " Attica ! Attica ! Attica !". Cine e jefuitorul ? Știi răspunsul, ar trebui să știi și titlul filmului.

Fără sprijin extern, da ?

Hai, iute !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

anaparaschiv, on 01 Sept 2020 - 10:57 PM, said:snapback.png

Nu cred că e prea cunoscut aici. Loteanu e altceva. Măcar pentru "Șatra".

E posibil să cunoști lume din domeniu ?

Tăcere suspectă.

.......prin omisiune

Test fulger: Un jefuitor de bancă, aflat pe trotuar, în fața băncii, în timp ce negociază, vorbește cu poliția, începe să strige : " Attica ! Attica ! Attica !". Cine e jefuitorul ? Știi răspunsul, ar trebui să știi și titlul filmului.

Fără sprijin extern, da ?

Hai, iute !

Glumeț tare, tu! E nenea care a jucat într-un film Lenny pe care pun pariu ca tu nu l-ai văzut! un cuvânt din filmul asta de care întrebi tu e si in titlul filmului pe care l-ai revăzut din cauza mea(in filmul tau e singularul, la mine a fost pluralul). Gen! Mulțumit? E vineri seara, dom' profesor, e relaxare, e cu zen, cu abundența, cu vinoase, pai ce facem? Nu e suspecta tăcerea, doar un pic am legatura cu industria, nu fac parte din ea, dar am clienti din lumea asta. Pe Igor l-am cunoscut cand nu era încă celebru, era doar un student la UNATC, unul nu prea bine văzut că venea din republică.
Postat

Glumeț tare, tu! E nenea care a jucat într-un film Lenny pe care pun pariu ca tu nu l-ai văzut! un cuvânt din filmul asta de care întrebi tu e si in titlul filmului pe care l-ai revăzut din cauza mea(in filmul tau e singularul, la mine a fost pluralul). Gen! Mulțumit? E vineri seara, dom' profesor, e relaxare, e cu zen, cu abundența, cu vinoase, pai ce facem? Nu e suspecta tăcerea, doar un pic am legatura cu industria, nu fac parte din ea, dar am clienti din lumea asta. Pe Igor l-am cunoscut cand nu era încă celebru, era doar un student la UNATC, unul nu prea bine văzut că venea din republică.

Ai câștigat pariul.

Evident, ai știut filmul, chiar dacă ți-a venit Lenny pe limbă ( bine că n-a fost Tootsie)

E-n regulă, dacă e vineri, cortina e trasă.Deși nu prea înțeleg, nu credeam că-ți stric relaxarea, vinoasele și abundența cu o joacă. În fine, nu te mai întreb nimic vinerea. Mulțumită ? "Gen"

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu o sa aflam asta niciodata.

Nu ca zic, dar nu as lua niciodata o pastila de la un strain.

Esti sigur ca nu erai in Vaslui cand te-a durut capul?

Era capul mare sau era capul mic, hansum man?

Da, poate m-am hazardat cu pastila aia, dar eu aleg sa cred ca oamenii, chiar si bwlangii, sunt buni si sunt sigur, ca mi-a dat-o cu si din dragoste.

De pastila, zic.

Sunt destul de abatut in ultima vreme, tot dau de reclame la Prostamol si ma sperie anii senectutii.

Pe tine nu te ingrijoreaza prostata?

Postat

Ai câștigat pariul.

Evident, ai știut filmul, chiar dacă ți-a venit Lenny pe limbă ( bine că n-a fost Tootsie)

E-n regulă, dacă e vineri, cortina e trasă.Deși nu prea înțeleg, nu credeam că-ți stric relaxarea, vinoasele și abundența cu o joacă. În fine, nu te mai întreb nimic vinerea. Mulțumită ? "Gen"

Am glumit. Tastezi cand vrei. 

Postat

Da, poate m-am hazardat cu pastila aia, dar eu aleg sa cred ca oamenii, chiar si bwlangii, sunt buni si sunt sigur, ca mi-a dat-o cu si din dragoste.

De pastila, zic.

Sunt destul de abatut in ultima vreme, tot dau de reclame la Prostamol si ma sperie anii senectutii.

Pe tine nu te ingrijoreaza prostata?

imi place cum vorbesti despre omenie si toleranta.  

Ma surprinde placut grija ta fata de o potentiala problema a mea.

Cum este vremea la Vaslui? 

• Oras:indesponibil pentu curve
  • Oras:indesponibil pentu curve
Postat

Rust and Bone (French: De rouille et d'os) -  2012 French Belgian , romantic,  drama film ,2h 3 min

Os şi Rugină , interesant e filmul şi deşi l-am văzut cîteva zile în urmă îl rulez în capul meu şi azi fiindcă văd ca în acest film cum pedepseşte pe ceea ce are corp frumos şi bate joc de bărbaţu şi cum ridică dumnezeu pe aceea ce nu prea au cap şi pot să prevadă ce aşteaptă în viitor , că şi cum unele răutăţi frumoase ajung la ...

Postat

imi place cum vorbesti despre omenie si toleranta.

Ma surprinde placut grija ta fata de o potentiala problema a mea.

Cum este vremea la Vaslui?

Buna dimineata, Paraschiv.

Ti s-a intamplat vreodata sa te trezesti cu pul(p)a sculata?

Zic, a ta.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...