mindfulnessx Reputație: 23 Postat Februarie 11, 2020 Postat Februarie 11, 2020 Alt pui de smecher ascuns dupa monitor!Nu stiu cum, dar stilul tau de kkt imi aminteste de un labagiu care traia cu parintii si mergea cu RATB-ul, un lache trist care a avut zeci de conturi aici pe forum: del rey, henzo pascalau etc. De unde stii ca traia cu parintii si mergea cu ratb ul? L ai urmarit?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 11, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 11, 2020 Baieti..am avut niste probleme in familie, si a trebuit sa plec din Bucuresti acasa la brasov.Spre sfarasitul saptamanii revin, si vor reintra toate in normalBaieti..am avut niste probleme in familie, si a trebuit sa plec din Bucuresti acasa la brasov.Spre sfarasitul saptamanii revin, si vor reintra toate in normal asa, bravo! , comunicarea este cheia suucesului. Sa nu mai sunam aiurea pe telefon...
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 11, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 11, 2020 De unde stii ca traia cu parintii si mergea cu ratb ul? L ai urmarit? ciondaneile la "Discutii generale"!, gata cu OFF-TOPIC ul, oameni buni!
tropical17 Reputație: 1305 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2020 Tropical 17 e exact genu de User pe acest Forum, Care vede paiul din ochiul altuia, Dar nu vede bârna din ochii lui..... Cât off Topic a lăsat pe unde nu i-a convenit....Câte impresii "filosofico existențiale deontologico morale " are pe aici ..... Dacă stai să i le numeri pe toate..... Nu se simte el bine dacă nu își aprofundeaza puțin rolul de educator pe Nimfomane.....pai daca sunt descendent a lui Fritz Heinemann?..
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Februarie 11, 2020 Oras:BUH Oras:BUH Postat Februarie 11, 2020 Colegii, hai cu recenzii ca pana la urma pentru asta este forumul, nu sa ne contrazicem sau sa ne luam de fete.In final, si eu m-am intrebat referitor la preturile "promotionale" dar pana una alta daca fata asa le considera INSEAMNA ca asta sunt: promotionale.Important este cum le vede ea.Cum le vedem noi se traduce in cat de multi client vor fi sau sunt.Hai sa vedem recenzii si referitor la preturi fiecare decidem. 1
boboc00 Reputație: 473 Postat Februarie 11, 2020 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2020 Ce-mi pare incitant, povestea de la inceput.
bebe2014 Reputație: 3463 Postat Februarie 11, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2020 .....pai daca sunt descendent a lui Fritz Heinemann?..Și dacă nu ești?! 😂😂😂😂 Și dacă ești.... El e El ..Tu ești Tu...Suntem în 2020 acum .... Alte vremuri Alți oameni Altă societate Alte mentalități Alt context Trăim vremuri în care, Literally, Nobody cares
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 11, 2020 Andrada, iti place sexul cu 2 baieti? Aranjam ceva in 3?
catalin2015 Reputație: 1719 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Februarie 12, 2020 Ati gonit-o ?
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 12, 2020 O asteptam pe Andrada
assos 33 Reputație: 15 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Vezi cum este viata? Faci bani multi dar ai si bile in cur.... purea sa se limiteze. Acum a pierdut mai mult.
secret_account Reputație: 49 Postat Februarie 12, 2020 Oras:# Oras:# Postat Februarie 12, 2020 Vezi cum este viata? Faci bani multi dar ai si bile in cur.... purea sa se limiteze. Acum a pierdut mai mult. Deci e vina victimei, corect?Tu tre' sa fii unul din cei sapte de la Vaslui ...
assos 33 Reputație: 15 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 Voi chiar credeti varianta asta cu .... auuu, mi-a rupt curul... pai duduia nu accepta cu bile. Cum de s-a intamplat? Poate sa spuna? Vad ca mai mult comentati voi(noi). Duduia seriozitate=0.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 12, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 12, 2020 Voi chiar credeti varianta asta cu .... auuu, mi-a rupt curul... pai duduia nu accepta cu bile. Cum de s-a intamplat? Poate sa spuna? Vad ca mai mult comentati voi(noi). Duduia seriozitate=0. ai dreptate asta am zis si eu!
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 12, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 12, 2020 Voi chiar credeti varianta asta cu .... auuu, mi-a rupt curul... pai duduia nu accepta cu bile. Cum de s-a intamplat? Poate sa spuna? Vad ca mai mult comentati voi(noi). Duduia seriozitate=0. eu zic sa nu mai comentam noi si sa ne dam cu parerea ci sa asteptam reactia ei sa ne spuna ce si cum sa intamplat in legatura cu incidentul.
ionelsimanco Reputație: 2874 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 eu cred ca ati speriat fata si a fugit... rusinica
andrada33 Reputație: 33 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 14, 2020 Buna dragilor am revenit in bucuresti 1
andrada33 Reputație: 33 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 14, 2020 Am văzut că mulți au comentat despre faptul că nu am mai putut face anal o perioadă..haideți să vă spun eu ce sa intamplat.. In prima zi cand am inceput munca spre noapte am avut pe cineva care era in stare de ebrietate am zis ca poate nu devine recalcitrant si ca o sa fie ok cand sa dezbrăcat am observat ca are bile.. cand i-am spus că nu primesc cu bile a început să țipe și mi-a trezit si colega mi-a fost teamă că dacă imi da una ma lipește de perete având în vedere că era si de talie superioară a mea .. pana la urma am facut anal si dupa experiența asta nu am mai putut sa fac anal deoarece am avut fisuri.. acum este mai bine si sper sa reusesc sa practic din nou . Mai ales că stiu ca majoritatea căutați anal . As dori sa va adresez o rugăminte celor care vor anal .. fiti mai blanzi caci eu chiar vreau sa va satisfac pe toti.. pupici din partea mea si va astept la mine 3
kasparian Reputație: 6196 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Februarie 14, 2020 Buna dragilor am revenit in bucurestiBine ai revenit, Andra! Ti-ai gasit si o locatie mai buna?
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 14, 2020 Colega cine este Andrada? Ea ce tarife are si cum arata?
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2287 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Februarie 14, 2020 Am văzut că mulți au comentat despre faptul că nu am mai putut face anal o perioadă..haideți să vă spun eu ce sa intamplat.. In prima zi cand am inceput munca spre noapte am avut pe cineva care era in stare de ebrietate am zis ca poate nu devine recalcitrant si ca o sa fie ok cand sa dezbrăcat am observat ca are bile.. cand i-am spus că nu primesc cu bile a început să țipe și mi-a trezit si colega mi-a fost teamă că dacă imi da una ma lipește de perete având în vedere că era si de talie superioară a mea .. pana la urma am facut anal si dupa experiența asta nu am mai putut sa fac anal deoarece am avut fisuri.. acum este mai bine si sper sa reusesc sa practic din nou . Mai ales că stiu ca majoritatea căutați anal . As dori sa va adresez o rugăminte celor care vor anal .. fiti mai blanzi caci eu chiar vreau sa va satisfac pe toti.. pupici din partea mea si va astept la mineÎn primul rând de ce l-ai primit beat? În al doilea, mai ales ca aveai colega, puteai sa încerci sa negociezi, erau mai puțin probabil sa fie agresiv dacă erau doua persoane (aka martori). Gen sa-i oferi numai oral, sau ceva care să nu fie periculos pt tine. Tehnic asta este viol, poti face plângere pe numele lui (mă rog, nr de tel, nu cred că ai un nume). 3 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
liga11x Reputație: 9 Postat Februarie 14, 2020 Postat Februarie 14, 2020 Buna ai wap / poti lasa un nr de telefon am cautat prin topic si nu am gasit nimic; Si anunta de pe public24 nu mai este valabil;
andrada33 Reputație: 33 Postat Februarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 14, 2020 0758998070
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum