catalin2015 Reputație: 1719 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Februarie 24, 2020 Care Lory ? Esti sora cu `Lory` de la testate?
eijefe Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Huacachina Oras:Huacachina Postat Februarie 24, 2020 Care Lory ?tipa de 1.80 cu silicoane
eijefe Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Huacachina Oras:Huacachina Postat Februarie 24, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/7442-lory-0733210329-fost-0726485393-0729343440-mircea-vodacamera-de-comert/ 2
doarazi Reputație: 146 Postat Februarie 24, 2020 Postat Februarie 24, 2020 Eu nu sunt convinsa de realitatea contului.Topic, poze recente? Nu de alta, Pisi e cam tembel.... ;)
witcher Reputație: 16345 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2020 Care Lory ? https://nimfomane.com/forum/topic/7442-lory-0733210329-fost-0726485393-0729343440-mircea-vodacamera-de-comert/Daca revii, sper ca esti mai serioasa ca Lory :rax2
laurapop Reputație: 53 Postat Februarie 24, 2020 Autor Postat Februarie 24, 2020 Buna dragii mei! Nu vreau sa-mi pierd vremea scriind aici atât, și nici sa ma cert cu Mario sau cu altii, vreau doar sa-i răspund frumos pt ca am cei 7 ani de acasă. Dragul meu Mario, îți mai aduci aminte acum 6-7 ani când veneai la sora mea, și eram atât de ocupată încât nu puteam sa iau pe cineva nou, și tot timpul erai “nervos†ca nu-ți știai programul ca sa-ți poți face o programare la mine? Sau asta era un pretext ca sa stau cu tine si Lory la o tigara sa-mi spui ca sunt frumoasa și ca am 19 ani ca sunt in creștere, etc... îmi aduc aminte ca îmi făceam programările cu 2-3 zile înainte, și asta o pot confirma cei care ma cunosc! Dacă dai un share pe nimfomane și scrii Laura Popescu vei citii pana mâine. nu toată lumea este respectuoasa, eu îți înțeleg și situația financiară și ca nu prea îți permiteai sa vii la mine, nu te supăra ca-ți vorbesc așa, asta este adevarul... ÃŽți era mai comod financiar sa plătești 150 de lei in loc de 400 lei... Scuza-ma chiar și fără sâni și fără sa fiu frumoasa cum spui tu, nu mi-a plăcut sa fiu niciodată ieftină ðŸ¤. Da, am avut cândva 19 ani și eram in creștere, ca și tine ca și alta/altu, acum am aproape 26, când plec in vacanța la control pt buletin/pașaport se uita pol. la mine de 3-4 ori sa vadă dacă sunt sau nu aia din poza... nu sunt singura, și sa nu-mi bagi acum cuvinte in gura ca sunt operata, nu sunt, am avut aparat dentar 3 ani, am crescut frumos, consider eu și cei de lângă mine. Deci te rog, nu încerca sa ma denigrezi ca nu vei reuși, va puteți face 10 conturi pe noapte sa lăsați N comentarii, nu veți reuși, pentru ca eu sunt sigura și am fost sigura pe mine cine sunt eu și de ce sunt in stare când sunt cu un domn in pat, și m-am simțit f ok in meseria asta. Am avut un GFE destul de ridicat încât mai citeam comentariile fetelor de aici, și vedeam ca mulți domni, mulți ani pana aproape in prezent, îmi scriau numele acolo m-am simțit mândra și va mulțumesc! In legătura cu revenitul meu, dacă voi revenii, pentru asta îmi voi pune un preț destul de ridicat, nu vreau sa ma îmbogățesc pt ca am și alt job, dacă voi putea accepta un domn pe zi ar fi perfect, de preferat as vrea un domn la 2 zile, pt ca nu am relație, și...mai am și eu nevoie și de sex și de bănuți in plus. Si va rog, nu ma comparați pe mine cu absolut nimeni, eu nu ma compar cu nimeni, și nici nimeni nu se poate compara cu mine!Va pup și va doresc un somn ușor! 😘🤗 6
brunetul169 Reputație: 15 Postat Februarie 25, 2020 Oras:VVVVVVVVV Oras:VVVVVVVVV Postat Februarie 25, 2020 Sa incepem licitatia. Eu iti dau o mie.
mario83 Reputație: -387 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2020 Lol, ai prea multe filme in cap..era doar o parere de a mea despre cum arati, chiar nu era nevoie sa inventezi anumite tampenii.Trebuie sa intelegi ca sunt unii mai pretentiosi si care nu sunt lingai ca majoritatea..nu e vorba numai despre bani si alte cacaturi pe are le aveti in cap.In rest sper ca te intelegi mai bine cu sora ta!multa bafta la revenire! 2 3
cvtudor Reputație: 8 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Parlament Oras:Parlament Postat Februarie 25, 2020 Acum nu mai sunt vremurile alea acum sunt mult mai multe fete si ai de unde alege,e gama mai variata. Multe fete care erau la top înainte, acum sunt la testate 1
mindfulnessx Reputație: 23 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Tai tensiunea cu cutitu aici 1
laurapop Reputație: 53 Postat Februarie 25, 2020 Autor Postat Februarie 25, 2020 Lol, ai prea multe filme in cap..era doar o parere de a mea despre cum arati, chiar nu era nevoie sa inventezi anumite tampenii.Trebuie sa intelegi ca sunt unii mai pretentiosi si care nu sunt lingai ca majoritatea..nu e vorba numai despre bani si alte cacaturi pe are le aveti in cap.In rest sper ca te intelegi mai bine cu sora ta!multa bafta la revenire!Am inventat eu ceva?? Pe bune?? Hai sa o lăsam așa, e greu cu unii ca tine, pretențiosule. Dacă și tu ai fata de bărbat pretentios, înseamnă ca altii ar trebuii sa futa doar vip-uri de la Hollywood. Ghiozdanul ce îți mai face? Pe mine măcar ma știe lumea in carne și oase, pe tine nu te știe nimeni, te ascunzi după un user name, și te dai cine nu ești, mai poți? ♀ Mi-ar fi rusine in locul tău! Hai o zi buna, ghiozdanarule!
vitesse17 Reputație: 477 Postat Februarie 25, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Februarie 25, 2020 N-are decât vipuri de la Bollywood
p_pipilica Reputație: 144 Postat Februarie 25, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2020 Buna dragii mei!Nu vreau sa-mi pierd vremea scriind aici atât, și nici sa ma cert cu Mario sau cu altii, vreau doar sa-i răspund frumos pt ca am cei 7 ani de acasă.Dragul meu Mario, îți mai aduci aminte acum 6-7 ani când veneai la sora mea, și eram atât de ocupată încât nu puteam sa iau pe cineva nou, și tot timpul erai “nervos” ca nu-ți știai programul ca sa-ți poți face o programare la mine? Sau asta era un pretext ca sa stau cu tine si Lory la o tigara sa-mi spui ca sunt frumoasa și ca am 19 ani ca sunt in creștere, etc... îmi aduc aminte ca îmi făceam programările cu 2-3 zile înainte, și asta o pot confirma cei care ma cunosc!Dacă dai un share pe nimfomane și scrii Laura Popescu vei citii pana mâine.nu toată lumea este respectuoasa, eu îți înțeleg și situația financiară și ca nu prea îți permiteai sa vii la mine, nu te supăra ca-ți vorbesc așa, asta este adevarul... Îți era mai comod financiar sa plătești 150 de lei in loc de 400 lei... Scuza-ma chiar și fără sâni și fără sa fiu frumoasa cum spui tu, nu mi-a plăcut sa fiu niciodată ieftină .Da, am avut cândva 19 ani și eram in creștere, ca și tine ca și alta/altu, acum am aproape 26, când plec in vacanța la control pt buletin/pașaport se uita pol. la mine de 3-4 ori sa vadă dacă sunt sau nu aia din poza... nu sunt singura, și sa nu-mi bagi acum cuvinte in gura ca sunt operata, nu sunt, am avut aparat dentar 3 ani, am crescut frumos, consider eu și cei de lângă mine. Deci te rog, nu încerca sa ma denigrezi ca nu vei reuși, va puteți face 10 conturi pe noapte sa lăsați N comentarii, nu veți reuși, pentru ca eu sunt sigura și am fost sigura pe mine cine sunt eu și de ce sunt in stare când sunt cu un domn in pat, și m-am simțit f ok in meseria asta.Am avut un GFE destul de ridicat încât mai citeam comentariile fetelor de aici, și vedeam ca mulți domni, mulți ani pana aproape in prezent, îmi scriau numele acolo m-am simțit mândra și va mulțumesc!In legătura cu revenitul meu, dacă voi revenii, pentru asta îmi voi pune un preț destul de ridicat, nu vreau sa ma îmbogățesc pt ca am și alt job, dacă voi putea accepta un domn pe zi ar fi perfect, de preferat as vrea un domn la 2 zile, pt ca nu am relație, și...mai am și eu nevoie și de sex și de bănuți in plus.Si va rog, nu ma comparați pe mine cu absolut nimeni, eu nu ma compar cu nimeni, și nici nimeni nu se poate compara cu mine!Va pup și va doresc un somn ușor! Spui ca ai cei 7 ani de acasă,ca apoi sa dai pe gușă informații despre clienți,care in mod normal nu trebuie sa treacă de ușa bordelului.Este prima data in viata mea când aud ca in cei 7 ani de acasă,ești învățata sa aspriri la nobila profesie de prostituata.Apropo,in anunț o sa scrii si "Ofer discreție totala"? 1 1
laurapop Reputație: 53 Postat Februarie 25, 2020 Autor Postat Februarie 25, 2020 1. Nu cred ca am dat informații despre clienți. 2. Nu m-au învățat părinții sa-mi aleg meseria de prostituata, și dacă ai citit mai bine despre mine pe acest topic, ai sa vezi ca am scris ca am și alt job, dacă vreau sa ma fut o data la 2 zile cu un client, o voi face, indiferent ce zici tu sau altu ca tine, fac ce vreau eu cu viața mea. In cei 7 ani de acasă am fost invatata sa respect și sa invat carte, cea ce am făcut-o și o fac zilnic. Altceva? 1
pufarin123 Reputație: 51 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 nu-i panica man, tiganii tot la bety o sa mearga asta-i clar
scarpinici Reputație: 1 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Bagati-ai pula, Licurici zici ca iti curge miere din gaurici, ai da pizda ta de diva de parca nu mai sunt curve pa forumi asta.Vedeti ba lingailor ce faceti ba fatalai beta cucks de care se plange Dana Budeanu, ca ridicati in slavi orice curva lesinata care va fute si pe voi mai de doamne ajuta, de o fateti sa se dea mare diva importanta neabordabila si ajunge sa ceara pana la 200 da euro pe ora, lol wtf?Pana si alea de la lux arata mai bine si nu sunt niste scandure fara tzatze cu silicoane ca sa aibe si ele acolo doua protuberante si cer de la 400 lei pretu minim si se si fut ca lumea. In ziua de azi gasesti pe una care la 18 ani stie sa se futa la fel de bine ca una care sa futut zilnic timp de 10 ani, ca si aia la primu ciclu a fost pusa da iuby pa treaba sa se futa si sa suga in draci. Asa ca stai linistita divo Licurici, curve cu scarpinici in pizda exista destule mai ieftine si nu plangem noi ca o sa revi cu preturi super pompate de diva cu arfe si basini ca acu 7 ani ai fost promovata de toti lingaii fatalai de pe forum 2 1
p_pipilica Reputație: 144 Postat Februarie 25, 2020 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Februarie 25, 2020 Bagati-ai pula, Licurici zici ca iti curge miere din gaurici, ai da pizda ta de diva de parca nu mai sunt curve pa forumi asta.Vedeti ba lingailor ce faceti ba fatalai beta cucks de care se plange Dana Budeanu, ca ridicati in slavi orice curva lesinata care va fute si pe voi mai de doamne ajuta, de o fateti sa se dea mare diva importanta neabordabila si ajunge sa ceara pana la 200 da euro pe ora, lol wtf?Pana si alea de la lux arata mai bine si nu sunt niste scandure fara tzatze cu silicoane ca sa aibe si ele acolo doua protuberante si cer de la 400 lei pretu minim si se si fut ca lumea. In ziua de azi gasesti pe una care la 18 ani stie sa se futa la fel de bine ca una care sa futut zilnic timp de 10 ani, ca si aia la primu ciclu a fost pusa da iuby pa treaba sa se futa si sa suga in draci.Asa ca stai linistita divo Licurici, curve cu scarpinici in pizda exista destule mai ieftine si nu plangem noi ca o sa revi cu preturi super pompate de diva cu arfe si basini ca acu 7 ani ai fost promovata de toti lingaii fatalai de pe forumCum dracu' se face ca atunci cand dispare o DIVA (Ines) imediat apare alta,mai basinoasa,mai figuranta.mai aroganta....... 3
mindfulnessx Reputație: 23 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Ce text demn de paul joseph watson bai scarpinici 1
tokenel Reputație: 33 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Buna seara, Pisicuț!Tocmai ce am postat. Vezi ce buna m-am făcut?Eram mică mică, dar nr 1!daca te-a futut africanu esti larga, poti sa te asezi si pe hdrrant. deschide-ti topic la lucs
laurapop Reputație: 53 Postat Februarie 25, 2020 Autor Postat Februarie 25, 2020 😅 ce nefericiți pe aici 😂 Buna idee, chiar o sa-mi pun 200e. Nu sunt nici scândura și nici fără țațe 🤠Ce nu înțelegeți voi “ambalatorilor†ca eu nu sunt pt oricine. Puteți merge liniștiti la alte fete de 100 lei 🤠ca asta va permiteți. Zi buna!
laurapop Reputație: 53 Postat Februarie 25, 2020 Autor Postat Februarie 25, 2020 Bagati-ai pula, Licurici zici ca iti curge miere din gaurici, ai da pizda ta de diva de parca nu mai sunt curve pa forumi asta.Vedeti ba lingailor ce faceti ba fatalai beta cucks de care se plange Dana Budeanu, ca ridicati in slavi orice curva lesinata care va fute si pe voi mai de doamne ajuta, de o fateti sa se dea mare diva importanta neabordabila si ajunge sa ceara pana la 200 da euro pe ora, lol wtf?Pana si alea de la lux arata mai bine si nu sunt niste scandure fara tzatze cu silicoane ca sa aibe si ele acolo doua protuberante si cer de la 400 lei pretu minim si se si fut ca lumea. In ziua de azi gasesti pe una care la 18 ani stie sa se futa la fel de bine ca una care sa futut zilnic timp de 10 ani, ca si aia la primu ciclu a fost pusa da iuby pa treaba sa se futa si sa suga in draci. Asa ca stai linistita divo Licurici, curve cu scarpinici in pizda exista destule mai ieftine si nu plangem noi ca o sa revi cu preturi super pompate de diva cu arfe si basini ca acu 7 ani ai fost promovata de toti lingaii fatalai de pe forumTi-ai făcut și tu cont acum 10 minute pt mine, ca este gratis normal! Și îmi arunci mie aici cuvinte inutile, nu ma regăsesc in niciun cuvânt de-al tău. Așa ca îți pierzi timpul degeaba
mindfulnessx Reputație: 23 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 100 de lei finalizare x 8 finalizari pe zi x 5 zile pe spt = 4000 de lei 200 de euro x 1 client pe saptamana =960 de lei 1
mindfulnessx Reputație: 23 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Show lesbi cu sora? Daca revine si aia vreau rezervare acum
laurapop Reputație: 53 Postat Februarie 25, 2020 Autor Postat Februarie 25, 2020 100 de lei finalizare x 8 finalizari pe zi x 5 zile pe spt = 4000 de lei 200 de euro x 1 client pe saptamana =960 de leiA spus cineva ca vreau sa primesc 10 clienti pe zi sau pe saptamana? ♀
laurapop Reputație: 53 Postat Februarie 25, 2020 Autor Postat Februarie 25, 2020 Inainte de a te retrage incercai si anal... acum il ai in oferta? Stiu ca am ramas siderat ca incercai show lesby cu SORA TA!Anal nu o sa fac niciodata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum