Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

S-o fi făcut și ea mai gospodină cât a lipsit? Sau a rămas calată pe idei gen "auzi dragă, eu mă pricep să sug pula, nu știu eu din astea"?!  :laugh2

Postat

Păi a spus omul părerea lui, voiai să o spună pe a lui ... de exemplu, Vasile poamă futută? A spus ćlar că e părerea lui, nu a dat o sentință. Hai nene, să incetăm cu comentariile astea, doar de dragul comentariilor!

Am argumentat interventia facuta: pt a avea vedere completa, care sa le fie de folos celor ce doresc sa mearga la Erika

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am argumentat interventia facuta: pt a avea vedere completa, care sa le fie de folos celor ce doresc sa mearga la Erika

Intervenția ta, a fost la fel de utilă, ca udarea gazonului când ploua. Cu scuzele de rigoare. De ce crezi că vederea ta, e mai aproape de adevăr, decât a lui? 

• Minus 2
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Intervenția ta, a fost la fel de utilă, ca udarea gazonului când ploua. Cu scuzele de rigoare. De ce crezi că vederea ta, e mai aproape de adevăr, decât a lui? 

Agramatismul merge mana in mana cu pauperitatea intelectuala.

• Minus 2
Postat

Am fost la ea. Stiu exact despre ce vorbesc

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Am fost la ea. Stiu exact despre ce vorbesc

Recenzie? 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Recenzie? 

n-am vizitat-o acum dupa revenire.

Sa clarific. Nu spun ca nu este de vizitat.

Dar daca face recenzie, sa nu fie omise anumite aspecte doar pt ca ii sunt nefavorabile Erikai

• Like 2
  • Minus 1
Postat

n-am vizitat-o acum dupa revenire.

Sa clarific. Nu spun ca nu este de vizitat.

Dar daca face recenzie, sa nu fie omise anumite aspecte doar pt ca ii sunt nefavorabile Erikai

Care ar fi acele detalii nefavorabile, pe care le-a omis? Cele câteva kilograme în plus? Poate pentru tine sunt în plus, pentru alții nu, Sau poate a slăbit în acest timp. De aceea zic eu, că unele comentarii sunt inutile și nu duc decât la off-topicuri prelungite ( ca acesta unde, sunt și eu vinovat) și de multe ori, la adevărate războaie. 

• Minus 2
Postat

Care ar fi acele detalii nefavorabile, pe care le-a omis? Cele câteva kilograme în plus? Poate pentru tine sunt în plus, pentru alții nu, Sau poate a slăbit în acest timp. De aceea zic eu, că unele comentarii sunt inutile și nu duc decât la off-topicuri prelungite ( ca acesta unde, sunt și eu vinovat) și de multe ori, la adevărate războaie. 

discutiile constructive sunt bune(nu ne-am injurat sau jignit nici unul)

Postat

discutiile constructive sunt bune(nu ne-am injurat sau jignit nici unul)

Nu a fost cazul aici, dar știi că se întâmplă des! 

Postat

Buna seara!

Cum am promis, am revenit cu informatii despre noua mea locatie.

Incepand de maine, ma puteti vizita intr-o garsoniera situata pe bulevardul Octavian Goga, aproape de intersectia cu Nerva Traian.

Serviciile sunt aceleasi, sex oral si normal, la pretul de 200 de lei pe parcursul unei ore. Numarul este cel din topic, pe care il aveam si inainte.

Programul meu este de la 11 la 20, ultima programare, de luni pana vineri, iar in sambetele in care sunt la garsoniera, anunt pe topicul destinat weeekendului.

Va atasez si cateva poze facute in locatie!

Va pup! O seara buna!

Imi pare tare rau ca abia acum te-am descoperit. In scurt timp voi face o vizita. Sincer vreau sa-ti spun ca imi placi muuult mai mult cu parul lung. Daca ar fi dupa mine mi-as dori sa nu-l mai scurtezi. Please.

Postat

Bună seara , va doresc o săptămână frumoasă. :* :*

Abia astept sa scap de interventia chirurgicala si sa te revizitez. Te pup cu drag.

Vizitator vodkisan
Reputație: 0
Postat

Ce inaltime si cate kilograme ai?

Postat

Îţi doresc un 1 Martie fericit şi o primăvară care să îţi înflorească întregul an. Te Pup cu drag Erika

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La multi ani draga Erika , bine ai revenit .

Te pupa Koko , abia astept sa te vad !

post-98410-0-90051400-1488395148_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...