kissfm Reputație: 241 Postat Martie 6, 2020 Postat Martie 6, 2020 draguta si sociabila iti ofer un masaj minune de relaxare. Poze reale si recente, pt mai multe detalii contacteaza-ma locuiesc singura. 2
trebuie Reputație: 209 Postat Martie 6, 2020 Oras:Da Oras:Da Postat Martie 6, 2020 Este vorba de Maria ( Cristina) 175 cm,fost manechin prin Anglia cu ani in urma.Am fost la ea de multe ori,la pretul de 50/100 de un an are 100/200.Ca locatie KFS Dristor
eduardg4 Reputație: 126 Postat Martie 6, 2020 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 6, 2020 https://m.anuntul.ro/anunt-dristor-kfc-xl6a6Wl
eduardg4 Reputație: 126 Postat Martie 6, 2020 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Martie 6, 2020 https://m.anuntul.ro/anunt-dristor-kfc-xl6a6Wlhttps://m.anuntul.ro/anunt-dristor-kfc-xl6a6W se copiase prost,scuze 1
laury Reputație: 24077 Postat Martie 6, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 6, 2020 Este vorba de Maria ( Cristina) 175 cm,fost manechin prin Anglia cu ani in urma.Am fost la ea de multe ori,la pretul de 50/100 de un an are 100/200.Ca locatie KFS DristorSe merita?
trebuie Reputație: 209 Postat Martie 6, 2020 Oras:Da Oras:Da Postat Martie 6, 2020 Se merita?Da merita 1
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Martie 6, 2020 Postat Martie 6, 2020 Mai baieti, asta nu pare fata de 100/200, ori eu sunt chior?Asteptam o recenzie completa, ca sigur e vreun schelet/balaur/ceva nebunii prin zona.Somethins smells rather fishy.
zuzuboss Reputație: 3 Postat Martie 6, 2020 Postat Martie 6, 2020 Poate fac o vizionare in weekend sa vad realitatea.
pidsadera_ Reputație: 6798 Postat Martie 7, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Martie 7, 2020 nu cumva mai are topic la testate cu alte 4 numere de telefon ? topic deschis de colegul @tronitorul ?
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Martie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2020 Ce bot are....tot sa-i dai cu pula peste bot... Cu prima ocazie cand trec in zona o vizitez!
svyper Reputație: 255 Postat Martie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2020 Chiar 100/200? Adica... lei? Saaauuuu...
hennesy Reputație: 326 Postat Martie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2020 Chiar 100/200? Adica... lei? Saaauuuu... Nu confrate svyper, yeni, leva, guldeni..... :slap2 P.S No offence :laugh2 , normal ca lei. 1
svyper Reputație: 255 Postat Martie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2020 Nu confrate svyper, yeni, leva, guldeni..... :slap2 P.S No offence :laugh2 , normal ca lei.Eram usor sarcastic, frate.Unele lucruri suna prea bine ca sa fie adevarate 😅
vinalb Reputație: 4 Postat Mai 9, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 9, 2020 Va salut!Am fost zilele trecute la d’soara in cauza, prin AT.Treaba sta in felul urmator: daca mergeti luati in calcul si faptul ca mai puteti patii sa va bage client inaintea voastra chiar daca stabiliti dinainte si sa asteptati jos inca 20 min in plus... Locatia este fix langa parcarea de la Kaufland Dristor, la blocul ala nou si inalt.Fata arata ok sincer, a facut dus chiar inainte sa incepem act., este inalta (cam 1,80) si slabuta (mie astea imi plac), face totul doar protejat dar accepta orice pozitie nu comenteaza.. totusi un pic cam pe FAST FUCK.Ca si atitudine parea destul de deschisa, de treaba, nu am vorbit multe dar te facea sa te simti ca si cum vorbesti cu o amica. Un minus ar fi faptul ca sunt aproape sigur 100% ca are pimp.. dar atat timp cat nu l-am vazut nu m-a deranjat, insa nu intru in mai multe detalii.Note:GFE: 8, sarutari pe corp, (fk nu am incercat deci nu stiu daca face);Aspect dama: 9 (asta e strict obiectiv), varsta cam 35 ani sa zic pe acolo;Igiena: 10, no comment;OP: 7,5, chiar daca este op femeia isi dadea silinta;NP:7,5, gemea putin;Locatie: 7,5, garsoniera ok;Per total un 8-8,5;Halatul 50 lei/ fin, dar putin cam pe graba;De revenit: Eu inclin spre da, daca mai ajung revin cu inca un review.Cu stima! 1
vinalb Reputație: 4 Postat Mai 9, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 9, 2020 Garsoniera e open space ?Nu, era ca un dormitor asa, avea pat nu canapea si usile la bucatarie si baie erau deschise, deci sigur nu mai era nimeni pe acolo daca asta voiai sa afli.
vinalb Reputație: 4 Postat Mai 9, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 9, 2020 este aia dun poze?Da, am vazut ca are mai multe anunturi si toate aveau poze reale.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2391 Postat Mai 10, 2020 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 10, 2020 Va salut!Am fost zilele trecute la d’soara in cauza, prin AT.Treaba sta in felul urmator: daca mergeti luati in calcul si faptul ca mai puteti patii sa va bage client inaintea voastra chiar daca stabiliti dinainte si sa asteptati jos inca 20 min in plus... Locatia este fix langa parcarea de la Kaufland Dristor, la blocul ala nou si inalt.Fata arata ok sincer, a facut dus chiar inainte sa incepem act., este inalta (cam 1,80) si slabuta (mie astea imi plac), face totul doar protejat dar accepta orice pozitie nu comenteaza.. totusi un pic cam pe FAST FUCK.Ca si atitudine parea destul de deschisa, de treaba, nu am vorbit multe dar te facea sa te simti ca si cum vorbesti cu o amica. Un minus ar fi faptul ca sunt aproape sigur 100% ca are pimp.. dar atat timp cat nu l-am vazut nu m-a deranjat, insa nu intru in mai multe detalii.Note:GFE: 8, sarutari pe corp, (fk nu am incercat deci nu stiu daca face);Aspect dama: 9 (asta e strict obiectiv), varsta cam 35 ani sa zic pe acolo;Igiena: 10, no comment;OP: 7,5, chiar daca este op femeia isi dadea silinta;NP:7,5, gemea putin;Locatie: 7,5, garsoniera ok;Per total un 8-8,5;Halatul 50 lei/ fin, dar putin cam pe graba;De revenit: Eu inclin spre da, daca mai ajung revin cu inca un review.Cu stima!Este cumva https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-adorabila-slim-xl9zaM#NDkyGk ? Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2391 Postat Mai 10, 2020 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 10, 2020 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-marya-dristor-kfc-ry3ZYk#PO0NPJ Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
vinalb Reputație: 4 Postat Mai 10, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 10, 2020 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-marya-dristor-kfc-ry3ZYk#PO0NPJSalut, da ambele anunturi pe care le-ai postat sunt ale ei.
dorky07 Reputație: 1033 Postat Mai 11, 2020 Postat Mai 11, 2020 Se merita?Pot sa iti spun Laury ca am vizitat o de câteva ori dar acum vreo 2-3 anișori...Pe atunci deși nu era neaparat foarte in to it nu era plictisită la maxim iar oralul si fuge erau bune rau...de asemenea ea era buna grav pt cine prefera skinny si cu o fata mai de bagaboanta tatuata asa...Dar acum înainte de pandemia cand am sunat sa o revăd era atat de sictirita la telefon incat iti taie tot cheful....am riscat o intalnire totusi datorită tarifului bun si amintirilor plăcute.. am ajuns la ea la bloc și teapa nu a mai raspuns la multiple apeluri/sms..deci...tragi tu concluziile
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum