Sari la conținut

Cum veti petrece timpul daca sunteti izolat(a)?

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

Am râs noi de cei care au golit rafturile de făină, hârtie igienică, etc. Să vezi ce o să plângem când își vor relua activitatea fetele responsabile și nu o să poți prinde programare pentru că nu e loc. Eu am abonament lunar la câteva doamne, și cum sunt nesănătos o să le propun după pauză (data optimistă de revenire pentru mine este 15 Iunie - 3 luni pauză) o programare extinsă pentru a recupera lunile de pauză. Dacă sunt și alții care gândesc ca mine, atunci când o să primesc un răspuns de genul "am agenda plină, pot să te primesc peste o lună sau două", fix imaginea cu rafturile goale o să-mi vină-n minte...

Asculta cu mare atentie ce iti spune Sfantul Parinte;In vara o sa futi ce vrea pula ta,pe alese,la 5 lei muia 10 lei ora.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Astea de acum tot tarifele alea o sa le aibă.

Printre cele de acum sunt destule care își merită tarifele. Pe ce logică să merg ca să ajung la concluzia că dacă-i mai ieftin, e musai și mai bun?

Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Stai ca acum chiar ne inchid de tot !

https://www.gandul.ro/stiri/coronavirus-documentul-pe-care-il-vom-prezenta-autoritatilor-atunci-cand-iesim-din-casa-raed-arafat-anunta-masuri-fara-precedent-19406589?fbclid=IwAR11aek1N1Fq33r0HTEDJPJgJF_XMxuzi9mrHenQ_I9BZsZlR7oOYVgcLjo

Adica, adio iesit din casa, tre' sa-ti dea angajatorul o adeverinta ca e musai sa stai la servici, daca vrei sa iesi, sau iesi sa-ti iei de papica si te intorci repede inapoi. 

Puii mei cu virusu' lu' bors de liliac care o fi fost prostu de chinez care o mancat asa ceva... Bleah ! :(

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marmotto

Dezvaluire de informatii cu caracter secret de stat, mi-as piciorul in Mass-Media pwlii !!! Cica e doar DRAFT, e in discutie si probabil nici nu se aproba varianta aia, se va aproba (daca se va aproba) modificata.

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

Dezvaluire de informatii cu caracter secret de stat, mi-as piciorul in Mass-Media pwlii !!! Cica e doar DRAFT, e in discutie si probabil nici nu se aproba varianta aia, se va aproba (daca se va aproba) modificata.

Da, este un draft care nu trebuia sa fie difuzat (se lucrează, se fac scenarii) ;Cum ai zis și tu, asta este "Mass Media".
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila

N-ar fi nimic de neasteptat, deja alte tari au armata in strada si controleaza strict deplasarile.

• Like 3
Link spre comentariu

Adica, adio iesit din casa, tre' sa-ti dea angajatorul o adeverinta ca e musai sa stai la servici, daca vrei sa iesi, sau iesi sa-ti iei de papica si te intorci repede inapoi. 

Puii mei cu virusu' lu' bors de liliac care o fi fost prostu de chinez care o mancat asa ceva... Bleah ! :(

Adica prostituatele au nevoie de o adeverință de la proxenet ca sa poată ajunge in locație?

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...