avadanei Reputație: 147 Postat Iunie 20, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 20, 2020 ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜"Coleg" drac(g) ,îmi oferi un mic și inofensiv drept la replică ? Mulțam fain...Chiar dacă era cu negație răspunsul ,eu tot mi-l luam ! M-am simțit ,direct sau nu, vizat de cuvintele tale minunate !Mai mult ca sigur după ce ai apărut pe topicul ăsta și ți-ai deconstipat creierașul, scriind asemenea rânduri acide, ți-ai frecat extrem de mulțumit palmele și ți-ai spus : " Mamă, ce le-am zis-o la fraieri ! "Este bine să ai părerea asta bună și denaturată despre tine ! Rămâi acolo,te rog...în bula ta !Știu că este grele să citești atât de mult, tu nefiind obișnuit cu un volum atât de stufos de lectură ! Te înțeleg...Cred că limita suportabilității la tine este de maxim un minipliant de la Pizza Cora sau cele câteva rânduri de pe biletul de RATT !Te înțeleg și sunt alături de tine !Iartă-mă că te supun la asemenea chinuri inimaginabile când dai peste o recenzie de genul ăsta ! Mai mult ca sigur îți dă cu ecran albastru când te apuci de citit ! PS.Coaie ,sunt mai tânăr ca tine !ÃŽți doresc un weekend plăcut la Cărturești !O mica remarca, nu mai exista RATT acum se numeste STPT. :) Link spre comentariu
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 21, 2020 O mica remarca, nu mai exista RATT acum se numeste STPT. :)😉😉😉Știu, colega ! Intenționat am folosit vechea denumire ca să știe "pretenul" meu la ce mă refer ! PS.As vrea o cafea ,fără măslină ! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Îți doresc un weekend plăcut la Cărturești !:laugh2 Link spre comentariu
victor83tm Reputație: 442 Postat Iunie 22, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iunie 22, 2020 Ceau dragilor, Pentru quanchi: Tinere,stiu ca e frustrant ( adica te oftici- asta inseamna cuvantul in limbajul tau) sa citesti experientele altora si sa vezi ce bine s-au simtit.Ei isi permit sa mearga la fete ca sa se relaxeze,nu ca sa futa si sa isi mai aminteasca cum arata o femeie dezbracata in realitate.Stai linistit,va venii soarele si pe strada (ulita) ta ,la un moment dat.Atunci o sa iti permiti si tu,probabil,sa mergi la fete macar o data la doua saptamani....nu o sa mananci vreo 3 zile....dar e bine si asa.O sa vezi pasarica si poate , o sa treci peste importanta celor 100 de Ron dati si vezi reusi chiar sa simti bine. Revenind la doamna Giulia,am reușit sa ma programez si eu. Nu prea mai am ce sa spun in plus fata de colegii care au scris. Pot sa spun ca si eu am observat situația sânilor si patul,dar,a reușit sa ma faca sa trec peste cu atitudinea si cu calitatea serviciilor. Note: Locatie 9 - din cauza patului,in rest totul a fost super ok. Aspect : fata 8 ,corp 7.fiecare cu gusturile lui.inalta,draguta la fata.isi arata varsta.din punctul meu de vedere,compensează mai mult decat suficient prin implicare,preț acceptabil si atitudine. ON 10 - unul dintre cele mai bune primite pana acum,cu tot ce trebuie. NP 9 - implicată,nu comentează la poziții,se umezește natural,dirty talk ,etc AP 10 - eu dau tot timpul nota maxima la anal ,atata timp cat doamna nu comentează la dimensiuni.Giuliei i-as da 11 pentru ca mi-a lasat impresia ca ii si place ...chiar a fost fain GFE 9,5 i-as da 10 datorită implicării si atitudinii” 200 RON ora si faci ce vrei”.am scăzut un pic pt ca mi-i S-au părut un pic false unele sunete... Per ansamblu,o experiența super pe care o recomand.Raport calitate preț foarte bun. O mica mențiune.Nu va duceți la Giulia daca vreti un top model.Mergeti la ea daca va doriți sa Fiti răsfățați si sa va simțiți regi.Este o doamna si la propriu si la figurat.Stie sa trateze orice bărbat asa cum trebuie. Multumesc Giulia. Bafta si pule tari ! 6 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 24, 2020 Salutare colegi de *suferința* :laugh2aseara am trecut (din nou ) pe la Giulia . Toate au fost la fel de*bune* așa ca nu mai detaliez. :hug1 Din discuțiile cu ea am ințeles ca din Iulie va mari puțin prețul ,, adica 150 finalizarea / 250 ora. Aceleași servicii. 1 Link spre comentariu
miticax Reputație: 76 Postat Iunie 24, 2020 Partajează Postat Iunie 24, 2020 subscriu.cati ani are gagica?nu ar strica niste poze noi ;) Link spre comentariu
griffo23 Reputație: 121 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iunie 24, 2020 subscriu.cati ani are gagica?nu ar strica niste poze noi ;)Vârstă 30+Poze...nu cred ca mai postează altele decât cele de pe Publi. Citește toate recenziile, merita vizitat, în special ptr atitudine 😊 Link spre comentariu
griffo23 Reputație: 121 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iunie 24, 2020 Salutare colegi de *suferința* :laugh2aseara am trecut (din nou ) pe la Giulia . Toate au fost la fel de*bune* așa ca nu mai detaliez. :hug1 Din discuțiile cu ea am ințeles ca din Iulie va mari puțin prețul ,, adica 150 finalizarea / 250 ora. Aceleași servicii.Era mărit oricum... La început (daca nu ma înșel) era 100/200.Cand am vb eu cu ea a zis 150/200Acuma din ce zici, mai urca la 150/250.Ideea e ca.. Dacă ești în căutare de palmares, mergi și altundeva.. Dacă vrei sa te relaxezi, sa ai "full service" și sa ai ce povesti, clar mergi din nou.Eu, cel mai probabil o sa mai trec încă odată, având în vedere ca la prima întâlnire nu am reușit ce mi-am propus... 2 Link spre comentariu
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 24, 2020 Salutare colegi de *suferința* :laugh2aseara am trecut (din nou ) pe la Giulia . Toate au fost la fel de*bune* așa ca nu mai detaliez. :hug1 Leu leneș ! :laugh2 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34099 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 24, 2020 Dacă vrei sa te relaxezi, sa ai "full service" și sa ai ce povesti, clar mergi din nou.Eu am fost doar cu ora așa ca ptr.mine tariful a ramas la fel. Mare dreptate ai cu afirmația asta. 1 Link spre comentariu
marius2233 Reputație: 121 Postat Iunie 24, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2020 salut. fiind in interes de serviciu in deplasare la Timisoara, am ajuns si eu la domnisoara din topic, manat ce e drept de recenziile extraordinare de aici.Vreau sa va spun ca doamna/domnisoara e fenomenala. Mie mi -a placut tot. este la superlativ, ii place ceea ce face. sex oral, normal, anal. tinuta sexy...Locatie: in apropiere de calea sagului, 10 super locatiaDoamna: 10, m-am indragostit, sincerOral: 10, cu deepnormal: 9, se misca foarte bineanal: 10, ii place maximGFE:10 +++ e prea smechera femeiaTarif: 200 ora, lasat 250 din proprie initiativa, doar un numar am reusit in rest m-am bucurat de prezenta ei.Fiti domni!Stimata doamna/domnisoara te pup dulce, esti fenomen. 4 Link spre comentariu
srd123 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Partajează Postat Iunie 26, 2020 Ma puteti ajuta cu numarul doamnei, va rog ? Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14185 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iunie 26, 2020 Ma puteti ajuta cu numarul doamnei, va rog ?0739537397 P.S. Ca un sfat: cauta intotdeauna pe prima pagina. Imposibil sa nu-l gasesti sub o forma sau alta. 3 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 1, 2020 Salut , mai stie cineva , ceva de doamna ,!? De doua zile nu mai intra pe whatsapp . Multumesc 1 Link spre comentariu
681987 Reputație: 23 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Salut , mai stie cineva , ceva de doamna ,!? De doua zile nu mai intra pe whatsapp . Multumesc Am incercat si eu ca vad ca o lauda toti colegii si nu am gasit-o disponibila. Este pe stop Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Am incercat si eu ca vad ca o lauda toti colegii si nu am gasit-o disponibila. Este pe stopIncredibil cât de ghinionist poți să fii... :( ;) Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Iulie 1, 2020 Eu zic să nu mergi.Asta (doar) pentru că îmi place de tine! Dacă mergi la ea...ce întrebări vei mai avea apoi? :)Măcar ai văzut vreo poză (nouă) cu ea?? 1 Link spre comentariu
griffo23 Reputație: 121 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iulie 2, 2020 Am incercat si eu ca vad ca o lauda toti colegii si nu am gasit-o disponibila. Este pe stopPoți merge liniștit ptr oral, anal și... Masaj bonus 😠Link spre comentariu
megadeth72 Reputație: 203 Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Am vorbit cu fata si vad ca si-a modificat tarifele,acum ora e 250 de ron. Link spre comentariu
klaudius Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 14, 2020 Mai stie cineva ceva de Giulia ? De ceva vreme nu mai raspunde Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4375 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Iulie 14, 2020 Mai stie cineva ceva de Giulia ? De ceva vreme nu mai raspundeSaptamana asta nu lucreaza.(asta doar daca nu m a mintitðŸ˜) 1 dag dal gas! Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 14, 2020 Salut , am conoscut o si eu pe doamna , programare pe whatsapp la nr din titlu fara probleme . Doamna undeva peste 30 de ani , draguta , comunicativa , foarte serioasa in meseria pe care si a ales. Locatia in Sagului usor de gasit , chiar un plus clima , pat imens si muzica ambiaentala pe care o intalnesti pe la saloanele de masaj . Actiune : oral , hm ... , tot ce trebuie nu are rost sa il descriu mergeti si va convingeti . Normal , binisoar ii place modul.hard insa se observa experienta . Anal , a fost bineeee ... Masaj de relaxare mai bine ca pe la saloanele de profil . Ca si minusurii din ora se mai scade ca 15 min . Aici sunt eu prea.exigent . Mie in multe momente mi a adus aminte de Bianca de la top . Au modul de a interactiona , organizarea ... comune . Amenda 250 ora , De recomandat pentru cei care le plac milf urile . Parca as mai repeta experienta . Multumesc Giulie pentru intalnire . Numai bine . 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1678 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 29, 2020 Mai stie cineva ceva de doamna?A plecat,s-a retras ca nu a anuntat nimic. 1 Link spre comentariu
marshallmath Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2020 Partajează Postat Iulie 29, 2020 Mai stie cineva ceva de doamna?A plecat,s-a retras ca nu a anuntat nimic.E in concediu. Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat August 5, 2020 Partajează Postat August 5, 2020 Stie cineva cand se întoarce ? La mesaj nu răspunde Link spre comentariu
Postări Recomandate