norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 25, 2021 Buna, se pot face 2 finalizari intr o ora? Multumesc
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2021 9 hours ago, norbert1976us said: Buna, se pot face 2 finalizari intr o ora? Multumesc Buna asta cel mai bine vb cu nati colega mea Eu nu am foarte multa experienta sunt mai noua de principiu se poate dar depinde foarte mult si de cum esti tu (adica daca iti vine cu usurinta a doua si daca prima se produce mai repede) va sarut si va astept
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 25, 2021 1 minute ago, Aria_U_Relax said: Buna asta cel mai bine vb cu nati colega mea Eu nu am foarte multa experienta sunt mai noua de principiu se poate dar depinde foarte mult si de cum esti tu (adica daca iti vine cu usurinta a doua si daca prima se produce mai repede) va sarut si va astept Merci pt rasp, va voi vizita ft curand.
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 25, 2021 Acum 9 ore, norbert1976us a spus: Buna, se pot face 2 finalizari intr o ora? Multumesc se poate dar nu as include asta in ofertele speciale pe care le avem acum ar fi 200 lei ora un astfel de serviciu cu dorinta ta si ar trebui sa facem prima finalizare mai repede ca sa avem timp sa ne igienizam & dus & apoi sa ne apucam de treaba pentru a doua si cum i-am spus si Ariei depinde foarte mult daca iti vine natural a doua altfel s-ar putea sa ma chinui la ceva ce nu se intampla (sti ce vreau sa spun) daca tu crezi ca esti ok cu asta una dupa alta astept sa imi scrii un whatsapp si te astept cu drag
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 25, 2021 4 minutes ago, natalianati said: se poate dar nu as include asta in ofertele speciale pe care le avem acum ar fi 200 lei ora un astfel de serviciu cu dorinta ta si ar trebui sa facem prima finalizare mai repede ca sa avem timp sa ne igienizam & dus & apoi sa ne apucam de treaba pentru a doua si cum i-am spus si Ariei depinde foarte mult daca iti vine natural a doua altfel s-ar putea sa ma chinui la ceva ce nu se intampla (sti ce vreau sa spun) daca tu crezi ca esti ok cu asta una dupa alta astept sa imi scrii un whatsapp si te astept cu drag Te sarut. Sunteti minunate.
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25, 2021 9 hours ago, norbert1976us said: Merci pt rasp, va voi vizita ft curand. te sarut te astept cu drag la noi
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2021 26 minutes ago, lexmann said: Ventuze pui ... ? Nu inteleg , este gluma sau ma intrebi ceva pe bune ?
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26, 2021 Sper sa va placa sedinta de masaj cu mine Eu sunt incepatoare in domeniu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Ianuarie 27, 2021 Cu toata simpatia, ambele sunteti adorabile, dar daca anuntati disponibilutatea abia la 15..... 1
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 9 ore, dogeatkitkat a spus: Cu toata simpatia, ambele sunteti adorabile, dar daca anuntati disponibilutatea abia la 15..... dormim pana tarziu dar promit daca te programezi cu o zi inainte pentru 11 00 am sau 12 00 voi fi acolo pentru tine dar sa stiu cu o seara inainte altfel dorm pana la pranz pupicei pupicei multi te astept cu mult drag 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, dogeatkitkat said: Cu toata simpatia, ambele sunteti adorabile, dar daca anuntati disponibilutatea abia la 15..... Disponibile pt programari whatsapp me 0763366432 sau colega mea Natalia 0774540080 Va sarut Va asteptam cu mare drag si caldura sa fim skin on skin cum spune nati daca ne anunti sa stim o sa ne jucam impreuna la ce ora vrei tu (doar sa nu imi cer sa ma trezesc inainte de 10 00 am nici o sansa)
henry jullien Reputație: 983 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2021 Si noi muncim greu,dar la 8.00 multi dintre noi suntem deja treji ,daca nu chiar in drum spre sau deja la munca....
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2021 9 hours ago, henry jullien said: Si noi muncim greu,dar la 8.00 multi dintre noi suntem deja treji ,daca nu chiar in drum spre sau deja la munca.... am toata consideratia pentru acesti oameni eu la 08 00 sunt moarta zici ca sunt ingropata dar ma trezesc usor la viata spre mijlocul zilei lol sa sti ca am incercat dar chiar nu pot sa ma trezesc dimineata 1
Vizitator contconte Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Buna fetelor! La un dublu masaj va pretati? ( show lesby, etc)
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2021 1 hour ago, contconte said: Buna fetelor! La un dublu masaj va pretati? ( show lesby, etc) Putem incerca masaj la dublu ne bagam daca vrei Dar nu pot face show lesby Dar sa te masam impreuna no problem we are in Sa ne anunti din timp sa stim sa ne rezervam amandoua timpul pt tine imi scrii pe whatsapp daca e Te asteptam cu drag
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2021 astazi v-am pregatit 2 surprize prima este un set de poze cu mine si colega mea (Natalia super hot sexy body mode) unde eu sunt varianta naughty schoolgirl (pot fi si nebunatica daca ne imprietenim si ne cunoastem mai bine) am doua laturi nu sunt doar timida chiar daca sunt la inceput surpriza cealalta mai incolo un pic sper sa va placa pentru programari prefer sa ne scrieti pe whatsapp Natalia 0774540080 si Aria (NEW) 0763366432 nu uitati oferim doar servicii de masaj erotic (nu oferim sex) daca ne scrieti pentru altceva nu o sa raspundem inapoi va asteptam cu drag sa ne cunoastem mai bine (doar masaj) va invitam la noi avem un pret special doar 130 lei pana in ora 16 00 si doar 170 lei dupa 16 00 pt programari whatsapp me va sarut astazi ma simt mai nebunatica 1 1
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 28, 2021 Tocmai ce am vizitat o pe Nati...nu voi scrie un roman aici ca nu am timp, voi puncta doar esentialul. Incep cu Nati..are un corp superb, foarte frumusica si zambareata. Masajul de relaxare 9...cel erotic la fel..9. Pretul excelent, 130 ron. La locatie lucrurile cam scartie, la fel.ca si patul 😊. Noroc ca prosopul a fost ft curat...in rest baia spre impracticabila...camera de lucru doar cu un pat si un dulap...aproape suficiente pentru sedinta. Cu toate acestea...eu voi reveni ft curand la ea...cat si la colega ei pe care vreau sa o cunosc. Thx, Nati. 😊
natalianati Reputație: 43 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2021 Acum 10 ore, norbert1976us a spus: Tocmai ce am vizitat o pe Nati...nu voi scrie un roman aici ca nu am timp, voi puncta doar esentialul. Incep cu Nati..are un corp superb, foarte frumusica si zambareata. Masajul de relaxare 9...cel erotic la fel..9. Pretul excelent, 130 ron. La locatie lucrurile cam scartie, la fel.ca si patul 😊. Noroc ca prosopul a fost ft curat...in rest baia spre impracticabila...camera de lucru doar cu un pat si un dulap...aproape suficiente pentru sedinta. Cu toate acestea...eu voi reveni ft curand la ea...cat si la colega ei pe care vreau sa o cunosc. Thx, Nati. 😊 iti multumesc ai fost total deosebit oricand te astept cu mare drag (fii sigur ca o sa lucram la baie si sa mai decoram un pic spatiul zilele acestea) stim si avem pe lista sa mai decoram un pic pupicei pupicei multi
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2021 10 hours ago, norbert1976us said: Tocmai ce am vizitat o pe Nati...nu voi scrie un roman aici ca nu am timp, voi puncta doar esentialul. Incep cu Nati..are un corp superb, foarte frumusica si zambareata. Masajul de relaxare 9...cel erotic la fel..9. Pretul excelent, 130 ron. La locatie lucrurile cam scartie, la fel.ca si patul 😊. Noroc ca prosopul a fost ft curat...in rest baia spre impracticabila...camera de lucru doar cu un pat si un dulap...aproape suficiente pentru sedinta. Cu toate acestea...eu voi reveni ft curand la ea...cat si la colega ei pe care vreau sa o cunosc. Thx, Nati. 😊 si eu te astept cu mare drag (spuse dracusorul din mine)
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 28, 2021 31 minutes ago, Aria_U_Relax said: si eu te astept cu mare drag (spuse dracusorul din mine) Te voi vizita si pe tine cu siguranta.
ionxxx1 Reputație: 352 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 29, 2021 1 oră în urmă, Aria_U_Relax a spus: Buna Suntem disponibile pentru programari - ne puteti scrie pe whatsapp Natalia 0774540080 whatsapp me Aria 0763366432 whatsapp me Ioana 0727402898 (NEW) whatsapp me (Ioana este prima ei zi astazi) aveti si 3 poze cu nati, 3 poze cu mine si 3 poze cu Ioana Va sarut Frumoase pozele dar daca nu raspunzi pe whatsapp nu putem face programare 😕
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2021 11 minutes ago, ionxxx1 said: Frumoase pozele dar daca nu raspunzi pe whatsapp nu putem face programare 😕 Imi scrie multa lume dar scrie mi acolo ca vrei o programare la masaj si te astept cu drag De obicei ignor doar persoanele care imi cer altceva
ionxxx1 Reputație: 352 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 2 minute, Aria_U_Relax a spus: Imi scrie multa lume dar scrie mi acolo ca vrei o programare la masaj si te astept cu drag De obicei ignor doar persoanele care imi cer altceva Asta ti-am si scris, ca vreau programare si ora si n-am primit niciun raspuns...
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2021 11 hours ago, ionxxx1 said: Asta ti-am si scris, ca vreau programare si ora si n-am primit niciun raspuns... poate eram eu in masaj lasa mi numarul tau in privat si revin la tine iti scriu acum
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum