Sari la conținut

Bruneta seducatoare, 0784173260

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

Bruneta seducatoare

Buna! Esti sătul de poze false și de fete grăbite? Noi suntem ceea ce cauti , domnișoară reală, curata , cu mult bun simt. Imi dau interesul pentru serviciile pe care le presteze, si nu las nimic la voia întâmplării, interesul meu este să te satisfac . Prețuiesc timpul petrecut cu tine .
Doar deplasări, mai am o colega !
Suna-ma pentru detalii si hai sa ne cunoastem !
telefon: 0784173260

post-238051-0-28923300-1586662314_thumb.jpg

post-238051-0-51752000-1586662318_thumb.jpg

post-238051-0-97457900-1586662323_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Asta are ceva vechime pe Constanța ,și cred că mai are topic deschis de alt coleg de forum dar și-a schimbat numărul de telefon .

• Like 2
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Asta are ceva vechime pe Constanța ,și cred că mai are topic deschis de alt coleg de forum dar și-a schimbat numărul de telefon .

corect, sigur are topic!!. Stiu poza asta.

post-238051-0-51752000-1586662318.jpg

• Like 6
  • Telefon: +40728776282
  • Oras:constanta
  • Telefon: +40728776282
Postat

E de vreo 2 ani in constanta , statea si la strada dupa penny

• Like 2
Vizitator alexe paul
Reputație: 0
Postat
La 12.04.2020 la 16:53, dvddd a spus:

E de vreo 2 ani in constanta , statea si la strada dupa penny

Cum face oralu ? Ai fost la ea ? 

• Telefon: 0766559657
Postat

Fata facea centura la bariera Caraiman si pe A.Vlaicu....

• Like 1
Postat
1 hour ago, g2br13l said:

Ești ferm convins de asta? Eu trec zilnic pe Caraiman și n-am mai văzut fetite de vreo 5 ani. 

Corect. Sunt cam 7 ani de cand nu mai sunt fete acolo. 

• Minus 1
Postat

Categoric... o cunosc destul de bine si am spus clar ca facea centura...desigur ca in urma cu ceva ani.

• Like 1
Postat

Confirm, era la strada acum 1-2 ani la peny. Nu prima alee acolo era una slabuta, la a doua sau a treia!

• Like 1
  • Oras:Constanța
Postat

Așa e confirm și eu am încercat-o în toamna lui 2015 într-un BMW nu știu dacă al ei știu că este din Năvodari.

• Like 2
Postat

Bănuiesc că e cea de la Jumbo..stăteau 2 fete lângă parcare pe varianta..

Postat
Acum 5 minute, derby-f a spus:

Bănuiesc că e cea de la Jumbo..stăteau 2 fete lângă parcare pe varianta..

Penny(Aurel Vlaicu)

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, cristi bug a spus:

Penny(Aurel Vlaicu)

La Jumbo erau anul trecut(nu știu anul asta) 2 fete..una din ele avea peruca exact că respectiva din anunț..Se învârtea pe lângă ele un BMW gri .

Poate stătea și la Penny..nu am observat.

Postat

Am fost eu la ia astazi mai are 2 fete am sunat pe nr din titlu , este 100 finalizarea 200 ora ia are in jur de 30 si cv poate 40 dar nu cred si cele 2 care sunt cu ia este o tiganca creola buoanoasa buna rau de ciocan si una mai mica și slabuța ! Ia pare a fii sefa lor , ca locație mega din tomis 3 ! Am aleso pe ia ca o stiu din trecut de pe centura si imi place ca are pizda stramta îm ciuda varstei si mi se muleaza si bn ciocanul pe pasarica ei , sta cum o pui oralul un 8 din 10 ti-o suge zici ca e ultima pl de pe pamant , la normal am dat misionar si apoi capra si am finalizat in balon , de revenit da este acceptabil ca pret 200 lei e ok , dar data viitoare vreau sa o iau pe tiganca la pula arata bestial cu , curul ala bombat pe ia , tiganca nu am mai vazut-o pana acuma nici pe varianta nici pe apartament pareau de la tara ia cu cealalta fata , erau in tanga amandoua si in sutiem , matroana avea colantii pe ia dar a fost ok de revenit cu siguranța pentru cea creola sa vad cum are pizdu ,si apropo accepta si cu bile am 2 bile si puletele de vreo 18 cm nu a comentat nimic si i-am bagat-o aproape toata mai mult nu mai mergea ma impingea vaginul inapoi🖤😀

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 1 oră, balan1992 a spus:

Am fost eu la ia astazi mai are 2 fete am sunat pe nr din titlu , este 100 finalizarea 200 ora ia are in jur de 30 si cv poate 40 dar nu cred si cele 2 care sunt cu ia este o tiganca creola buoanoasa buna rau de ciocan si una mai mica și slabuța ! Ia pare a fii sefa lor , ca locație mega din tomis 3 ! Am aleso pe ia ca o stiu din trecut de pe centura si imi place ca are pizda stramta îm ciuda varstei si mi se muleaza si bn ciocanul pe pasarica ei , sta cum o pui oralul un 8 din 10 ti-o suge zici ca e ultima pl de pe pamant , la normal am dat misionar si apoi capra si am finalizat in balon , de revenit da este acceptabil ca pret 200 lei e ok , dar data viitoare vreau sa o iau pe tiganca la pula arata bestial cu , curul ala bombat pe ia , tiganca nu am mai vazut-o pana acuma nici pe varianta nici pe apartament pareau de la tara ia cu cealalta fata , erau in tanga amandoua si in sutiem , matroana avea colantii pe ia dar a fost ok de revenit cu siguranța pentru cea creola sa vad cum are pizdu ,si apropo accepta si cu bile am 2 bile si puletele de vreo 18 cm nu a comentat nimic si i-am bagat-o aproape toata mai mult nu mai mergea ma impingea vaginul inapoi🖤😀

Ce-ai facut Bobita? Ai fwtwt cu prezervativ?

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...