Sari la conținut

Rebbeca sexy și rea

Vizitator rebbecaa

Postări Recomandate

Vizitator rebbecaa
Reputație: 0
Postat

Nu mi se pare normal ca atunci când se zice de tactu Nicu sau cineva își exprima părerea sa pui câte 3-4 poze una după alta doar sa ascunzi postarea Sincer nu e ok! Dai de înțeles ca ești implicata în combinația cu

Plus de asta uită-te la alte fete de top sau testate și cu reputație ca pun o poza maxim 2 pe zi.

Deja a început să fie plictisitor acest subiect cu “peștișorul “ și deja se dă în prostie flatata sincer !

Chiar nu își are rostul ...

Nicio femeie care ar avea “peste” nu se fi atât de nebuna sa-și pună “bărbatul/Peștele” sa-i comenteze aici !

Deci nu văd niciun farmec ...

Din partea mea puteți sa ziceți ce vreți , cine trebuie sa vadă adevarul îl va vedea , cine nu, nu!

Doar ca vorbiți mult și prost din plictiseala !

Vizitator rebbecaa
Postat

Deja a început să fie plictisitor acest subiect cu “peștișorul “ și deja se dă în prostie sincer !

Chiar nu își are rostul ...

Nicio femeie care ar avea “peste” nu ar fi atât de nebuna sa-și pună “bărbatul/Peștele” sa-i comenteze aici !

Deci nu văd niciun farmec ...

Din partea mea puteți sa ziceți ce vreți , cine trebuie sa vadă adevarul îl va vedea , cine nu, nu!

Doar ca vorbiți mult și prost din plictiseala !

Vizitator rebbecaa
Postat

🤫

post-324028-0-16878300-1589383572_thumb.jpeg

Postat

Ai si nu dreptate, la ce poze ai pus, sincer nu cred ca nu ai protectie. Sa fim seriosi si mai sunteti si 2 cucuiete. Nebune sa fiti sa stai doar voi 2 la cati nebuni ai obsedati sunt in Romania.

Dar chiar si asa, e strict alegerea ta cum imparti banii, ideea e cand vin clientii la voi sa nu miroasa a guvid.

Altfel, liber la poze si la ciocane cand va fi mai safe.

Si iar te contrazic, pestii trebuie sa va faca voua reclama si altor fete recenzii negative. Se numeste marketing sau majorarea cifrei de afaceri.

Vizitator rebbecaa
Postat

Ai si nu dreptate, la ce poze ai pus, sincer nu cred ca nu ai protectie. Sa fim seriosi si mai sunteti si 2 cucuiete. Nebune sa fiti sa stai doar voi 2 la cati nebuni ai obsedati sunt in Romania.

Dar chiar si asa, e strict alegerea ta cum imparti banii, ideea e cand vin clientii la voi sa nu miroasa a guvid.

Altfel, liber la poze si la ciocane cand va fi mai safe.

Si iar te contrazic, pestii trebuie sa va faca voua reclama si altor fete recenzii negative. Se numeste marketing sau majorarea cifrei de afaceri.

Te contrazic , eu împreuna cu colega mea suntem capabile să avem grija una de alta ! Mulțumim frumos !
Vizitator rebbecaa
Postat

ðŸ˜

post-324028-0-00317600-1589386107_thumb.jpeg

Postat

Pai f bine face fata ca pune poze, ca labagii aia doi care parca sunt mosnegii din "muppets show" nu stiu decat sa faca misto, un misto ieftin care se repeta la infinit, dar deh...umorul adevarat e doar apanajul celor inteligenti...eu zic ca ceea ce fac cei doi chiar a devenit plictisitoooorrr.

• Oras:bucuresti
Postat

🤫[/quo

Meriti un tratament de limbi in fund!😋😋😋

Postat

Din câte văd eu , sunt 100% sigura ca tu ești un “peștișor “ frustrat , ca nu-i mai face știuca bănuți ! Schimb-o, nu e vina mea ! Hahahahaha , înțelegi tu !

Dacă eram peste nu ma oboseam cu o zdreanță penala ca tine
Postat

Te contrazic , eu împreuna cu colega mea suntem capabile să avem grija una de alta ! Mulțumim frumos !

🤣🤣🤣🤣 sigur Nicuvasi sau cum il cheamă pe ăla de va da la produs🤣🤣 de si-a uitat parola la cont sigur nu va apara 🤣🤣 Mars la Elveția
Vizitator rebbecaa
Postat

sigur Nicuvasi sau cum il cheamă pe ăla de va da la produs de si-a uitat parola la cont sigur nu va apara Mars la Elveția

Auzi eu la mine pot face schimbări oricând , dar tu din prostie nu o să ieși niciodată !

Deci “Câini latră , ursul merge înainte “!

Am o educație destul de bună, încât să stau să mă înjur cu tine ! Crezi ca eu nu as putea să înjur ? Uite că mă duce capul mai mult !

Știi cum e proverbul ăla “Cel deștept cedează primul “!

“Nu te pune cu prostul , că te va bate cu experiența “! Noapte buna îți doresc !

Vizitator rebbecaa
Postat

Pai f bine face fata ca pune poze, ca labagii aia doi care parca sunt mosnegii din "muppets show" nu stiu decat sa faca misto, un misto ieftin care se repeta la infinit, dar deh...umorul adevarat e doar apanajul celor inteligenti...eu zic ca ceea ce fac cei doi chiar a devenit plictisitoooorrr.

M-au plictisit maxim

Măcar dacă ar veni și ei cu ceva nou ....hahahahha

Pup

Vizitator rebbecaa
Postat

🤗

post-324028-0-94589000-1589389372_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

🥰

post-324028-0-43739700-1589392126_thumb.jpeg

Postat

Auzi eu la mine pot face schimbări oricând , dar tu din prostie nu o să ieși niciodată !

Deci “Câini latră , ursul merge înainte “!

Am o educație destul de bună, încât să stau să mă înjur cu tine ! Crezi ca eu nu as putea să înjur ? Uite că mă duce capul mai mult !

Știi cum e proverbul ăla “Cel deștept cedează primul “!

“Nu te pune cu prostul , că te va bate cu experiența “! Noapte buna îți doresc !

Ai uitat când ai venit prima oară la București ca ti-ai activat roamingul 🤣🤣 si ca ti-ai facut pasaport si căutai la tine la țară Ambasada Bucureștiului si acum imi vorbesti mie de educație 🤣🤣🤣 Păi dacă iti dau mintea mea 2 zile si dupa o iau inapoi tot iei premiul nobel în orice domeniu! Hai pace ca mi s-a luat de tine
  • Like 1
Vizitator rebbecaa
Postat

❤️

post-324028-0-53084000-1589394973_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

❤️

post-324028-0-86864700-1589406905_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

Buna futăciosilor ....🥰 Din motive personale azi nu voi lucra ! Se pot face programări pentru mâine ! 🥰 Mulțumesc frumos pentru înțelegere ! Pupici 😘

post-324028-0-53425800-1589458962_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

Cred căă cea mai perfectă poză de pân-acum

Pup

Vizitator rebbecaa
Postat

Și astaa pare mișto, dar desprinsă de realitate, nu pare c-ai fi tu.

Pozele sunt ale mele făcute cu o camera foto !

Postat

Pozele sunt ale mele făcute cu o camera foto !

Bine ca ai spus ca altfel credeau băieții ca poza era facuta cu pixul 🤣🤣

• Administrator
Reputație: 114579
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@bobby ti-am dat 1 warn pentru limbaj

continuam cu recenziile
:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...