ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 Eu rasistă nu sunt !Oare rasismul este si reciproc, se aplica si albilor? Negrii pot fi considerati rasisti la adresa albilor?Ce zici Rebeca?
diriboiu Reputație: 21 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 Oare rasismul este si reciproc, se aplica si albilor? Negrii pot fi considerati rasisti la adresa albilor?Ce zici Rebeca?Nu o mai chinui ca și asa nu mai vine nici dracu la ea 😂😂
diriboiu Reputație: 21 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 Ea nu este ciorex doar bronzata la solar...hmm și totuși bronz bun deși solarul este închis de 2 luni 😂😂😂😂cra cra
diriboiu Reputație: 21 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 Cra cra craMa scuzați am uitat sa apăs ambreiajul😂😂😂
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 Ea nu este ciorex doar bronzata la solar...hmm și totuși bronz bun deși solarul este închis de 2 luni cra craȘtii tu cumva ca nu mai vine nici “dracu la mine”?Probabil dacă ai vedea cât de bronzata sunt când este deschis solarul , nu ai maiComenta dar pentru tine am sa postez o Poza să te lămuresc puțin !
Membru Premium 71laciport Reputație: 4118 Postat Mai 6, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Postat Mai 6, 2020 ...vrem sa vedem registrul de casa si te credem....unde i nicuvasi, sa ne confirme el....nu de alta da"" este un ""domn""bafta si mai ai putin de rabdat, cu ironiile noastre, imediat se deschide occidentul 1
bobby92 Reputație: 35 Postat Mai 6, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2020 ...vrem sa vedem registrul de casa si te credem....unde i nicuvasi, sa ne confirme el....nu de alta da"" este un ""domn""bafta si mai ai putin de rabdat, cu ironiile noastre, imediat se deschide occidentulMi-ai luat vorba din gura ðŸ‘ðŸ‘👠ai o bere de la mine ðŸºðŸ»
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 Daca nu era nebunia asta de virus sa imi bag picioru' de nu veneam sa vad ce v-a fost predat prin Austria si Germania.Am auzit ca in Germania sunt oameni foaaarte ciudati, s-ar putea sa nu se preteze specificului romanesc.Putin imi pasa daca e sau nu de etnie, dar cica cine a pupat tiganca nu se arde in foc. Si tigancile, sa fim seriosi, stiu meserie. 1
bobby92 Reputație: 35 Postat Mai 6, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2020 Daca nu era nebunia asta de virus sa imi bag picioru' de nu veneam sa vad ce v-a fost predat prin Austria si Germania.Am auzit ca in Germania sunt oameni foaaarte ciudati, s-ar putea sa nu se preteze specificului romanesc.Putin imi pasa daca e sau nu de etnie, dar cica cine a pupat tiganca nu se arde in foc. Si tigancile, sa fim seriosi, stiu meserie.Boss asta a fost in elvetia locul unde merg toate... si dupa vin cu harfe de europule!
ecstaz2005 Reputație: 90 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 Si caii la inceput erau salbatici. Unii se mai si domesticesc cand le arati cine e seful si le dai mancare.Mancare vad ca primeste...
bobby92 Reputație: 35 Postat Mai 7, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2020 Ce s-a întâmplat cu Nicuvasi de face asa de mult ?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Mai 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 7, 2020 Foarte reușite pozele ! Felicitări Rebecca 😊. 1
rcl1224 Reputație: 130 Postat Mai 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2020 Mda. Imi place. Recenzii bune. Misto pozele.
laury Reputație: 24071 Postat Mai 7, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 7, 2020 Foarte reușite pozele ! Felicitări Rebecca 😊.E de incercat frate!
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Mai 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 7, 2020 Sa știi ca da.
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 Sunt aici pentru voi ! Pupici 🤗🤗🤗
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 Disponibilă pentru programări ! 😇
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Mai 7, 2020 Postat Mai 7, 2020 IMPREUNA CU TINE, BAIETE- Buzele mele blânde, groase sunt capabile să faca minuni. Si mâinile mangaindu-te te vor ajuta să ajungi la varful placerii si să ramai acolo pe termen nelimitat. Vrei sa ma ajuti in realizarea dorintelor noastre comune? Suna-mă baby 0724823365Imi cenzurez fata din motive persoanele!!! Garantez frumusetea unei domnisoare slim si elegante 100%!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum