Sari la conținut

Rebbeca sexy și rea

Vizitator rebbecaa

Postări Recomandate

Vizitator rebbecaa
Reputație: 0
Postat

O experiență minunată...

Rebeca e excepțională din punct de vedere fizic. Daca vrei să oferi "dragoste", este una dintre femeile ideale. Mă refer la dorința creștinească de "a dărui".

Acceptă multe dintre dorințele firești ale unui bărbat, al cărui obiectiv este să-și facă partenera fericită. Nu acceptă însă degete introduse...si nici finalizare CIM...

În multe momente pare implicată maxim...dar asta este o tehnică a profesioniștilor...

Este foarte tânără, curată, are o piele minunată, sărută decent, te atinge eficient, este educată, manierată, si se străduiește să te simți OK.

Repet, este genul de femeie făcută să primească mai degrabă decât să dăruiască...

Merită vizitată, este un trofeu prețios pentru oricine are privilegiul de a petrece o oră în compania ei.

Nu vă gândiți să o comparați cu cineva...nu acesta e farmecul, ci mai degrabă sa va bucurați de trupul ei minunat pentru...o oră!

Finalizare CIM fac dar este 50 lei extra puiule !

Te mai aștept și data viitoare ! Pupici

Postat

Puiule 🙆â€â™‚ï¸....pfffff pozele erau mega promitatoare, dar.....puiule....🙠Prelingim pandemia.

Vizitator rebbecaa
Postat

Puiule ‍♂....pfffff pozele erau mega promitatoare, dar.....puiule.... Prelingim pandemia.

Puiule ‍♂....pfffff pozele erau mega promitatoare, dar.....puiule.... Prelingim pandemia.

Eu mereu sunt dragută cu toată lumea !

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce vrea sa zica confratele Ecstaz este ca antecedentele din alte experiențe cu " puiule " nu sunt de bun augur....

• Like 2
Vizitator rebbecaa
Postat

Buna dimineața futăciosilor ! ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ¥° Disponibilă pentru programări !

post-324028-0-66942400-1589267015_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

ðŸ˜

post-324028-0-06995900-1589269224_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

superbi sanii tai....chiar daca sunt un pic lasati...  Te voi vizita cu siguranta dupa ce mai  trece nebunia asta...

Te aștept cu mare drag ! Pup

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

.....pai dupa ce trece nebunia, nu te intorci in Vest? :350x..sau iti place mai mult cum te :fuck, romanii??

Vizitator rebbecaa
Postat

.....pai dupa ce trece nebunia, nu te intorci in Vest? :350x..sau iti place mai mult cum te :fuck, romanii??

Nu mă întorc momentan , îmi merge bine aici sunt mulțumită!

Vizitator rebbecaa
Postat

Serviciile mele sunt : oral , normal , 69, diferite poziti , lins pe coaie , sărutări pe corp , masaj de relaxare , masaj erotic, finalizare corp !

1fin - 150 lei

O ora - 300 lei

Finalizare gura - 50 lei

Finalizare fata - 50 lei

Show leizbi (împreuna cu colega mea ) 70 lei de persoana !

Adresa : Bulevardul Unirii numărul 70

🤫🤗â¤ï¸

post-324028-0-01852100-1589282339_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

🤤

post-324028-0-25268400-1589282367_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

â¤ï¸ðŸ¤—

post-324028-0-70629600-1589285173_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

Bai dar Nicu a murit?

Iar te plictisești ?!

• Oras:bucuresti
Postat

Nup sunt curios de ce nicu nu a mai lasat nici o recenzie nimic

• Membru Premium
Postat

hey ""secksi""...chiar dac o faci, scoate din lista de servicii "" lins pe coaie"", esti o doamna ce plm...

iar, show leizbi...o fi in germana, corecteaza ""lesby show""...si se intelege faptul ca se plateste in plus 70 lei, sau ce?? esti cam evaziva in exprimare

Postat

70 de persoana, numai cu colega ei. Ce e asa de greu?

Una e sa zici rata lunara 400 eur si alta e 100 saptamanal. Suna mai apetisant. Doar salariile se iau saptamanal, iar show-urile lesby cu colega se fac doar individual. 🙆â€â™‚ï¸

Ati inteles ceva?

Oricum apetisante rau pozele, dar cam mult solar si pare ca a ajuns in zone in care soarele normal nu ar ajunge niciodata, de exemplu la incheieturi 🙊 Dar cum am mai zis, nu ma deranjeaza.

Postat

70 de persoana, numai cu colega ei. Ce e asa de greu?

Una e sa zici rata lunara 400 eur si alta e 100 saptamanal. Suna mai apetisant. Doar salariile se iau saptamanal, iar show-urile lesby cu colega se fac doar individual. 🙆â€â™‚ï¸

Ati inteles ceva?

Oricum apetisante rau pozele, dar cam mult solar si pare ca a ajuns in zone in care soarele normal nu ar ajunge niciodata, de exemplu la incheieturi 🙊 Dar cum am mai zis, nu ma deranjeaza.

Sau e 70 de lei de persoană ca la Gentlemans club în Germania unde plătești intrarea si dupa ca sa vezi doua ca se ling pe scena alti bani
Vizitator rebbecaa
Postat

Sau e 70 de lei de persoană ca la Gentlemans club în Germania unde plătești intrarea si dupa ca sa vezi doua ca se ling pe scena alti bani

Alți bani , altă distracție !

Vizitator rebbecaa
Postat

😘

post-324028-0-99887100-1589298099_thumb.jpeg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...