Sari la conținut

Rebbeca sexy și rea

Vizitator rebbecaa

Postări Recomandate

Vizitator rebbecaa
Reputație: 0
Postat

Recenzii avem si noi? De la consacrati...

Verifica , sunt și recenzi !

Vizitator rebbecaa
Postat

Yummy :kiss3 multam pt chiloteii rosii, se poate pupa ce-i dedesubt? Foarte faina!

Hihihi se poate pupa !

Vizitator rebbecaa
Postat

❤️

post-324028-0-00995900-1589991075_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

😘

post-324028-0-65739900-1589996742_thumb.jpeg

• Oras:Bucuresti
Postat

😘

Culoarea mea preferată.. Sa păstrezi lenjeria ca poate ajung la tine in vizita 😀
  • Telefon: 0770755746
  • Oras:București
  • Telefon: 0770755746
Postat

Costume de scolarita ai? Unul de liceana si unul de studenta? :laugh2  :kiss3  :blushing2

Vizitator rebbecaa
Postat

Costume de scolarita ai? Unul de liceana si unul de studenta? :laugh2  :kiss3  :blushing2

Nu , nu am ... decât de doctorița dar când o sa am timp o sa merg sa mi i-au ! Pup

Vizitator rebbecaa
Postat

Culoarea mea preferată.. Sa păstrezi lenjeria ca poate ajung la tine in vizita

O păstrez, pup

Vizitator rebbecaa
Postat

Buna dimineața futăciosilor ! â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ¥°

post-324028-0-51908800-1590044057_thumb.jpeg

Vizitator rebbecaa
Postat

De azi cine nu se tine de programări și mă încurca va fi pus aici .... un tepar își face programare Din timp și după numai vine sau măcar să anunțe , nu să mă țină încurcată !

Plus acest numărul la fel 0724557646 , tot un țepar care își face cu o zi înainte și nu mai vine !

Noi încercam să va respectam programările când le faceți și nu îl luam pe “primul

venit , primul poftit “! 😠va respectam programarea și teapa care o dați ! Rușinică !

post-324028-0-93928800-1590044292_thumb.png

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

....nu este ok sa postezi numere de telefon private...poti sa le blochezi daca vrei, dar ce faci tu contravine unor legi privind confidentialitaea...

Vizitator rebbecaa
Postat

Te-ai gandit ca poate i-a murit bunica si numai la pizda ta nu se gandea?

Hei se poate anunța cu un mesaj , nu mai pot veni , ținând cont ca am întrebat cu multe ori înainte !

Postat

....nu este ok sa postezi numere de telefon private...poti sa le blochezi daca vrei, dar ce faci tu contravine unor legi privind confidentialitaea...

Ce să știe magrebiana despre legi 🙄

• Minus 1
Vizitator rebbecaa
Postat

Ce să știe magrebiana despre legi

Nu am știut unde anume se postează pentru țepari , am crezut că aici ! A aflat acum că de fapte în alta parte se posta ! Scuzele mele

Vizitator rebbecaa
Postat

❤️

post-324028-0-16841900-1590055433_thumb.jpeg

Postat

Sunt total impotriva afisarii numerelor de telefon. Cred ca in asentimentul meu sunt toti ceilalti. Eu voi spune pas.

Aveti rubrica separata in care sa postati.

Vizitator fardugol
Postat

Rebbecaa ai cont verde, poți da editare și șterge postarea

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Rebeca am zis sa stau in banca mea si sa te las în pace ca nu am cu cine dar... TU ESTI PROASTA cum sa pui numărul cuiva asa? De protecția datelor cu caracter personal nu ai auzit?🤣🤣 Dacă iti punea cineva profilul de facebook aici făceai ca toate alea amenințai cu avocat cu procese cu nebunii! Dar tu poti pune ca na asa vrei tu 🤣🤣 Admini imi asum punctul penalizare dar ce a făcut asta nu e ok thx

Postat

Hei se poate anunța cu un mesaj , nu mai pot veni , ținând cont ca am întrebat cu multe ori înainte !

Tu intelegi ca atunci cand un om are o urgenta nu sta sa se gandeasca ca avea o programare la o prostituata? Greseala e a ta ca nu te-ai organizat bine.

Hai sa iti explic. Nu esti la club in elvetia unde vine omu, te place, te fute. Cand lucrezi cu programari ii pui sa confirme cu 1-2 ore inainte. Nu confirma, o anulezi.

Postat

Corect, confirmarea de ambele parti e aproape sigura. Eu unul am scapat de niste "tepe" prin rugamintea confirmarii de ambele parti. Nu am primit confirmare nu am mers. Din fericire am si anutat fetele din timp sa ma stearga de pe lista cand nu am putut ajunge.

Nu e corect sa pui nr de telefon si conversatia, nici tie nu ti-ar placea sa iti posteze cineva din viata personala sau "profesionala".

Rebeca, invata sa oferi si vei primi.

Vizitator rebbecaa
Postat

Cred că am specificat că am făcut o confuzie și sper să fiu înțeleasă! O zi frumoasa vă doresc !

Reputație: 16305
Postat

Cand lucrezi cu programari ii pui sa confirme cu 1-2 ore inainte. Nu confirma, o anulezi.

Daca nu a anulat programarea neconfirmata, intr-adevar e greseala ei.

Dar se mai poate intampla sa nu apara alt client in alea 1-2 ore si poate de-asta s-a basicat asa. Asta e, se mai intampla. Viata nu e roz.

In orice caz, nu e in regula sa posteze nr de telefon aici, i-am explicat si in PM.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...