Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2020 Postat Iunie 16, 2020 RECENZIE:Locatie: 8.8 (Bd Unirii nr 6)Aspect: 8.9 (domnisoara simpatica undeva la 1.70 cm ,slim, bronzata , ochi caprui inchisi, par negru lung, prins, sani mari putin mai mult lasati, fund rotund, carne tare, piercing in buric si buza, mai multe tatuaje: spate, picioare, mana, unul chiar cu dedicatie)Oral: 6 (neprotejat, asa si asa, fara atentie la bijuterii, ling putin obiectivul si luat cativa cm in gura si cam atat)Normal: 8 (protejat, accepta pozitii, se implica mai ales deasupra ,am simtit-o stramta) Gfe: 6 (nu saruta, evita contactul, nu e punctul ei forte)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, haioasa)Igiena: 10 (nimic suspect, curata)Halat: 300 RON (pentru o ora) Naratiunea:Am stabilit relativ usor intalnirea cu domnisoara Rebecca, programare confirmata si respectata de ambele parti de pe o zi pe alta. Intalnirea a avut loc in a doua parte a lunii mai. Locatia este undeva pe Bd Unirii nr 6, stradal, usor de ajuns, intrarea printr-un ming gang. Domnisoara m-a astept intr-o tinuta sexy, zambitoare, simpatica, este sexy si arata bine la corp, slim, m-a poftit in camera de tortura. Am discutat putin cum sa se desfasoare actiunea, mi-a comunicat meniul, finalizarile sunt extra-cost. Camera este ok, in dreapta patul (care scartaie daca nu stii cum sa stai), un sifoner mare foarte bun, cu usi glisante pline de oglinzi. In fata patului este un mic dulap pe care iti poti lasa hainele personale, era si o cutie de Black Pearl (prezervative). Stam putin de vorba, platesc amenda, ma cer la igienizare, la baie totul ok, mai multe geluri de dus, in schimb e bine sa fie si un prosop pe jos, era cam alunecoasa gresia. Cand m-am intors domnisoara era deja in costumul Evei, am strans-o incet in brate, atunci am vazut ca evita sarutul si mi-a confirmat ca nu saruta decat pe corp, in nici un caz pe buze. M-am facut comod in pat si ne-am simtit amandoi bine. Oralul nu este punctul ei forte, nu se grabeste, sterge pula bine cu servetele umede, si linge obiectivul peste tot, mai putin pe la sateliti. La normal a mai compensat, este stramta, foloseste mult lubrifiant, au fost mai bune lucrurile, deasupra se misca bine, contre tari, geme natural daca o incingi bine. Lipsa ei de experienta s-a vazut, uneori mai da contre in contra-timp, dar nimic deranjant, ii place sa se uite in oglinda mai tot timpul, cand este pulita bine. Se simte foarte bine cand o apuci de solduri si fund, pielea ei este foarte fina, si este extra bronzata. A fost o intalnire ok din punctul meu de vedere. Notite)1)Rebecca a pus o melodie ambientala de pe telefon2)Nu arata rau, are tonus muscular, desi spune ca nu merge la sala 3)Sifonerul de langa pat, POV excelent 4)Accepta 69Mulțumesc frumos pentri recenzie !Da, nu mă sărut !!!!Te pup ! :-*
incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 16, 2020 Postat Iunie 16, 2020 Mulțumesc frumos pentri recenzie !Da, nu mă sărut !!!!Te pup ! :-*Bine că lui îi răspunzi, dar mie nu
witcher Reputație: 16315 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2020 Bine că lui îi răspunzi, dar mie nuTu ai cotizat ? :laugh2 1
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2020 Postat Iunie 16, 2020 Uhh, unde, când, și cum :hmmm ?Hei , îți răspund și ți-e ! Detalii unde ce și cum le ofer în privat! Mă găsești pe Bulevardul Unirii numărul 6! Pentru a ne excita împreuna , fă-mi o vizită :)!
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2020 Postat Iunie 16, 2020 Bună futăciosilor , programul meu s-a terminat ! Ne auzim dimineața ! Pupici și noapte buna ! 😘😘😘â¤ï¸
7uuupp Reputație: 4762 Postat Iunie 17, 2020 Postat Iunie 17, 2020 RECENZIE:Locatie: 8.8 (Bd Unirii nr 6)Aspect: 8.9 (domnisoara simpatica undeva la 1.70 cm ,slim, bronzata , ochi caprui inchisi, par negru lung, prins, sani mari putin mai mult lasati, fund rotund, carne tare, piercing in buric si buza, mai multe tatuaje: spate, picioare, mana, unul chiar cu dedicatie)Oral: 6 (neprotejat, asa si asa, fara atentie la bijuterii, ling putin obiectivul si luat cativa cm in gura si cam atat)Normal: 8 (protejat, accepta pozitii, se implica mai ales deasupra ,am simtit-o stramta) Gfe: 6 (nu saruta, evita contactul, nu e punctul ei forte)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, haioasa)Igiena: 10 (nimic suspect, curata)Halat: 300 RON (pentru o ora) Naratiunea:Am stabilit relativ usor intalnirea cu domnisoara Rebecca, programare confirmata si respectata de ambele parti de pe o zi pe alta. Intalnirea a avut loc in a doua parte a lunii mai. Locatia este undeva pe Bd Unirii nr 6, stradal, usor de ajuns, intrarea printr-un ming gang. Domnisoara m-a astept intr-o tinuta sexy, zambitoare, simpatica, este sexy si arata bine la corp, slim, m-a poftit in camera de tortura. Am discutat putin cum sa se desfasoare actiunea, mi-a comunicat meniul, finalizarile sunt extra-cost. Camera este ok, in dreapta patul (care scartaie daca nu stii cum sa stai), un sifoner mare foarte bun, cu usi glisante pline de oglinzi. In fata patului este un mic dulap pe care iti poti lasa hainele personale, era si o cutie de Black Pearl (prezervative). Stam putin de vorba, platesc amenda, ma cer la igienizare, la baie totul ok, mai multe geluri de dus, in schimb e bine sa fie si un prosop pe jos, era cam alunecoasa gresia. Cand m-am intors domnisoara era deja in costumul Evei, am strans-o incet in brate, atunci am vazut ca evita sarutul si mi-a confirmat ca nu saruta decat pe corp, in nici un caz pe buze. M-am facut comod in pat si ne-am simtit amandoi bine. Oralul nu este punctul ei forte, nu se grabeste, sterge pula bine cu servetele umede, si linge obiectivul peste tot, mai putin pe la sateliti. La normal a mai compensat, este stramta, foloseste mult lubrifiant, au fost mai bune lucrurile, deasupra se misca bine, contre tari, geme natural daca o incingi bine. Lipsa ei de experienta s-a vazut, uneori mai da contre in contra-timp, dar nimic deranjant, ii place sa se uite in oglinda mai tot timpul, cand este pulita bine. Se simte foarte bine cand o apuci de solduri si fund, pielea ei este foarte fina, si este extra bronzata. A fost o intalnire ok din punctul meu de vedere. Notite)1)Rebecca a pus o melodie ambientala de pe telefon2)Nu arata rau, are tonus muscular, desi spune ca nu merge la sala 3)Sifonerul de langa pat, POV excelent 4)Accepta 69 Fără supărare dar 300 aici la cum se ved sânii și la cum ai prezentat situația ...niciodată nu ma bag. 1
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2020 Postat Iunie 17, 2020 Fără supărare dar 300 aici la cum se ved sânii și la cum ai prezentat situația ...niciodată nu ma bag.Dar nu te obliga nimeni dragule să vi, mergi te rog la femeile care sunt bombe in poze și când ajungi acolo o iei laFugă :)) ! Eu fiind o femeie slaba cu pieptul mare cum ai vrea sa-mi stea pieptul ! :)) Și eu consider ca 300 chiar nu este mult ! ;) Nu ai vrea să mă vând moca ca să fi tu mulțumit ? ;)
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2020 Postat Iunie 17, 2020 Buna dimineața futăciosilor , azi mă găsiți la birou până laOra 3:30! Pupici 😘🤗😘
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2020 Postat Iunie 18, 2020 Buna futăciosilor , azi mă găsiți la birou doar până la ora 00:00! Pupici 😘😘😘
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2020 Postat Iunie 19, 2020 Buna futăciosilor 😘😘😘 azi mă găsiți la birou până la ora 03:30 ! Pupici 😘😘😘
cbatoni Reputație: -109 Postat Iunie 19, 2020 Postat Iunie 19, 2020 Consider că Rebbeca a schimbat în bine imaginea acestui forum,fete care rar ne încânta privirea cu câte o poză ,acum o fac m-ai des " o poză face cate o mie de cuvinte"
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2020 Postat Iunie 19, 2020 Consider că Rebbeca a schimbat în bine imaginea acestui forum,fete care rar ne încânta privirea cu câte o poză ,acum o fac m-ai des " o poză face cate o mie de cuvinte"Te pup :-* :)
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2020 Postat Iunie 20, 2020 Bună futăciosilor ! 😘😘😘
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2020 Postat Iunie 21, 2020 Buna futăciosilor ,azi de la ora 15:30 mă găsiți la birou ! Pupici 😘ðŸ˜ðŸ˜˜
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2020 Postat Iunie 22, 2020 Buna futăciosilor 😘😘😘 azi mă găsiți la birou pana la ora 02:00! Pupici 😘😘ðŸ˜ðŸ˜˜
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2020 Postat Iunie 22, 2020 Futăciosilor țin să anunț că fac deplasări doar la hotel Pupici 😘😘😘
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 Buna futăciosilor â¤ï¸â¤ï¸ðŸ˜˜ðŸ˜˜ azi mă găsiți la birou până la ora 03:00! Pupici 😘😘😘
Vizitator rebbecaa Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 Deplasări doar la hotel ! 😘😘🤗😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum