Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Ehei, tropical, ce mai faci ?! :)

Dupa ce a banat cretinul ala pe toata lumea, vorba lui Geoana, nici noi nu mai stim cati suntem :)

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

...numa"" ca evenimentul acela la acre faci tu trimitere, era prin 2007, atunci cand GEOANA era presedinte la sociali...ACU'' ESTE MARE BASTAN LA NATO.

iar eu...incerc sa mi recastig o pozitie macar aici pe site, daca nefacand parte din securitate, pe plan profesional nu am reusit!!

bafta

Postat

Buna dragii mei,eu sunt Betty noua in orașul vostru ! Ma bucur sa va cunosc ! Va aștept in nr cât mai mare ! ❤️❤️❤️ Momentan ma găsiți pe wapp la nr de tlf, 0790563210 !

Mai târziu voi posta și anunțurile mele . Pentru detalii ma puteți suna la nr de mai sus. Aștept sa ne cunoaștem .!! ❤️❤️ Voi lucra in sectorul 2.

Postat

Buna dragii mei,eu sunt Betty noua in orașul vostru ! Ma bucur sa va cunosc ! Va aștept in nr cât mai mare ! ❤️❤️❤️ Momentan ma găsiți pe wapp la nr de tlf, 0790563210 !

Mai târziu voi posta și anunțurile mele . Pentru detalii ma puteți suna la nr de mai sus. Aștept sa ne cunoaștem .!! ❤️❤️ Voi lucra in sectorul 2.

welcome to the jungle! :)

Postat

""Va aștept in nr cât mai mare ! ❤️❤️❤️""... cat de mare sa fie numarul??? poate nu reusesti sa ""duci"" atatia

si colega mini oana 1998, avea aceeasi abordare , sursa comuna de inspiratie?? Intrati impreuna ?

Postat

""Va aștept in nr cât mai mare ! ❤️❤️❤️""... cat de mare sa fie numarul??? poate nu reusesti sa ""duci"" atatia

si colega mini oana 1998, avea aceeasi abordare , sursa comuna de inspiratie?? Intrati impreuna ?

Da,doar ca nu facem show lesbi

Postat

...locatie? cost pt dublu? suna tentant , 2 minione teen. :69 .

Postat

...locatie? cost pt dublu? suna tentant , 2 minione teen. :69 .

In spatele liceului Iulia hasdeu,iar prețul ptr o finalizare este 200 lei iar 400 h

Vizitator fardugol
Reputație: 0
Vizitator fardugol
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
Postat

confirm pozele , noua achiziție a domnișoarei piercingul din pisicută ! ^_^

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Puștoaica, e buna rău.

Să sperăm că face și treabă bună .

Trebuie sa o testez in curând

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Vizitat beatrice...acum o ora. Este.o frumusete rara, seamana perfect cu Elena Gheorghe, cantareata. Foarte zambareata, dantura perfecta, sani superbi 2 spre 3, un corp superb. Piele bronzata... Am optat pt o finalizare, mi a spus ca max 20 de min, pt mine a fost ok, a compensat cu frumusetea ei. Cine vrea mai mult sa ia o ora. ON, cu deep, normal in 2 pozitii. Are piercing in pasarica si a spus ca o doare cand sta deasupra. Note rapid

ON 9

Np 9

Arata bestial..10 plus

Gfe 9.

Cadoul 100.

Sper ca pana marti cand pleaca sa o mai vizitez o data. 

• Like 2
Vizitator bazaconie
Postat

cam prin ce zona are locatia?

• Membru Premium
Postat

are în spate la liceul teoretic Iulia Hasdeu, la p-uri, te ghidează ea ;)

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Vizitat beatrice...acum o ora. Este.o frumusete rara, seamana perfect cu Elena Gheorghe, cantareata. Foarte zambareata, dantura perfecta, sani superbi 2 spre 3, un corp superb. Piele bronzata... Am optat pt o finalizare, mi a spus ca max 20 de min, pt mine a fost ok, a compensat cu frumusetea ei. Cine vrea mai mult sa ia o ora. ON, cu deep, normal in 2 pozitii. Are piercing in pasarica si a spus ca o doare cand sta deasupra. Note rapid

ON 9

Np 9

Arata bestial..10 plus

Gfe 9.

Cadoul 100.

Ce prețuri are pana la urma?? 100/200h??
Vizitator
Postat

100 lei finalizarea sau 200 h

de ce stai doar pana marti? :( , mai revii apoi??

Postat

ON 9

Np 9

Arata bestial..10 plus

Gfe 9.

Cadoul 100.

Să-ți fie de bine!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.