nacho123 Reputație: 351 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Cta Oras:Cta Postat Februarie 20, 2021 Acum 6 ore, antonia789 a spus: 🤍🖤🤍
bluegrana Reputație: 106 Postat Februarie 20, 2021 Postat Februarie 20, 2021 Si eu care credeam ca o sa caut cine stie cat topicu pana il gasesc... https://ziarulromanesc.de/comunitate/s-au-inchis-bordelurile-in-germania-zeci-de-mii-de-prostituate-romance-au-ramas-pe-drumuri-ar-vrea-sa-se-intoarca-acasa/ era clar ca o sa te intorci... 1
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 20, 2021 Acum 2 minute, bluegrana a spus: Si eu care credeam ca o sa caut cine stie cat topicu pana il gasesc... https://ziarulromanesc.de/comunitate/s-au-inchis-bordelurile-in-germania-zeci-de-mii-de-prostituate-romance-au-ramas-pe-drumuri-ar-vrea-sa-se-intoarca-acasa/ era clar ca o sa te intorci... Bordelurile din Germania sunt inchise de pe data de 2 Noiembrie , revenirea mea a fost pe 3 sau 4 Februarie . Ca sa te lămuresc nu muncesc doar in Germania 😅 Călătoresc mult 🤷🏻♀️
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 20, 2021 Și încă ceva , țin sa cred ca Știrea de mai sus nu ar fie adevarata 100% . Statul german ajuta femeile care practica Prostituția legal in tara lor sa ajungă acasa sau cu un adăpost pana la redeschiderea locurilor de munca . Eventual poți rămâne și in bordelul in care munceai , ai asigurat mancare și un acoperiș deasupra capului in fiecare zi . Plus ca beneficiezi de ajutor de bani de la stat dacă aplici pentru acesta 😇 Asa ca îmi e greu sa cred ca vreo fata cu acte de prostituata in Germania a rămas pe strada și nu se poate întoarce acasa 😅
nacho123 Reputație: 351 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Cta Oras:Cta Postat Februarie 20, 2021 Acum 2 ore, antonia789 a spus: Și încă ceva , țin sa cred ca Știrea de mai sus nu ar fie adevarata 100% . Statul german ajuta femeile care practica Prostituția legal in tara lor sa ajungă acasa sau cu un adăpost pana la redeschiderea locurilor de munca . Eventual poți rămâne și in bordelul in care munceai , ai asigurat mancare și un acoperiș deasupra capului in fiecare zi . Plus ca beneficiezi de ajutor de bani de la stat dacă aplici pentru acesta 😇 Asa ca îmi e greu sa cred ca vreo fata cu acte de prostituata in Germania a rămas pe strada și nu se poate întoarce acasa 😅 Oricum stirea e veche si repostata e din primavara 😂
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 20, 2021 Acum 1 oră, nacho123 a spus: Oricum stirea e veche si repostata e din primavara 😂 Nu m-am uitat sincer la data in care a fost postata dar am ținut sa îl lămuresc pe colegul vostru ca nu am rămas pe strada 😂 și nici nu am venit pentru ca s-au inchis bordelurile 🤷🏻♀️
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 20, 2021 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 20, 2021 Acum 4 ore, antonia789 a spus: Les bordels en Allemagne sont fermés depuis le 2 novembre, mon retour était le 3 ou 4 février. Pour clarifier, je ne travaille pas seulement en Allemagne 😅 Je voyage beaucoup 🤷🏻♀️ Antonia, vii uneori în Franța sau Belgia ?
bedkim Reputație: 603 Postat Februarie 20, 2021 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Februarie 20, 2021 Acum 12 ore, antonia789 a spus: 🤍 🖤 🤍 the best reverse cowgirl ever 1
nacho123 Reputație: 351 Postat Februarie 20, 2021 Oras:Cta Oras:Cta Postat Februarie 20, 2021 Antonia arati bestial , contrastu ala cu pielea ta bronzata si chiloteii albi e talent mare 😘😘 1
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 21, 2021 Acum 2 ore, bedkim a spus: Antonia, vii uneori în Franța sau Belgia ? In Franta nu , dar Belgia face parte din țările pe care le frecventez 💋 1
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 21, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 21, 2021 🖤 5 4
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2021 Țin sa va anunt ca vineri voi fi libera , sambata voi munci după ora 18 iar duminica (12:00-23:00) va fi ultima zi de lucru . Dacă voi reveni va voi anunta aici 💋💋
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 23, 2021 4 hours ago, antonia789 said: Țin sa va anunt ca vineri voi fi libera , sambata voi munci după ora 18 iar duminica (12:00-23:00) va fi ultima zi de lucru . Dacă voi reveni va voi anunta aici 💋💋 Pleci din țară ?
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2021 Acum 53 minute, goe_bulgaru a spus: Pleci din țară ? Nu voi munci deloc pentru o perioada 😅
ionica2000 Reputație: 332 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2021 Salutare , Ieri am fost la domnisoara, stabilit ora pe mesaj si cu o ora inainte am confirmat. Locatia in spate la mega gym. Bloc nou la parter , curat, baia dotata cu detoate nota 10. Dupa baie am intrat in dormitor unde a inceput cu un oral protejat( la cererea mea) foarte bine executat , fara atentie la accesori nota 9. La normal a trecut deasupra si s-a miscat foarte bine si fiind si obosit nu am apucat sa schimb pozitia ca am finalizat in balonas. Nota 9,5 Halatul 100 . De recomandat da De revenit da. Pozele sunt reale, iar ca aspect nota 10. Spor la ciocane. 3 1
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2021 1 oră în urmă, ionica2000 a spus: Salutare , Ieri am fost la domnisoara, stabilit ora pe mesaj si cu o ora inainte am confirmat. Locatia in spate la mega gym. Bloc nou la parter , curat, baia dotata cu detoate nota 10. Dupa baie am intrat in dormitor unde a inceput cu un oral protejat( la cererea mea) foarte bine executat , fara atentie la accesori nota 9. La normal a trecut deasupra si s-a miscat foarte bine si fiind si obosit nu am apucat sa schimb pozitia ca am finalizat in balonas. Nota 9,5 Halatul 100 . De recomandat da De revenit da. Pozele sunt reale, iar ca aspect nota 10. Spor la ciocane. Multumesc pentru recenzie 💋❤️
biggy_82 Reputație: 321 Postat Februarie 24, 2021 Postat Februarie 24, 2021 Vini,vidi,vixit! O noua intersectie fulger (datorita unor factori externi)cu o frumoasa curtezana a Constantei avand in vedere ca urmeaza si o pauza din partea ei,si bineinteles recenzia in consecinta pentru amintiri de depanat la umbra batranetii!!😎 Sunat cu o seara inainte,stabilit ora pt intalnire,iar a doua zi m am prezentat la apel(locatie in zona Mega Gim,dar mai la deal ,nu imediat in spate,pt cei care vin prima oara) Ajuns la adresa,ma intampini o caprioara inalta cu tot ce trebuie la purtator,intru ma prezint,srabilim detaliile,ma cer la dus si hai sa purcedem! Intru in camera de nebunii si vad o curtezana frumoasa ce ma asteapta pentru antrenament!Lucrurile s au desfasurat intr o atmosfera linistita ,fara graba ,cu schimbari de ritm,cu mici incidente pe care am reusit sa le depasim amandoi(data viitoare vom sti fiecare ce ne place si ce nu,avand in vedere ca e prima intrevedere) Notele confratilor: Oral:9 e atenta la cerinte Normal:9 se muleaza bine Anal:Pas Gfe:8 prima intersectie(eu vb pt amandoi singura care ma face e noemi😄) Alte solicitari nu am avut,fiind pe stil vechi! Ca si rezumat pot spune ca ne am inteles bine,a fost putin mai critica la unele chestii,sa zicem si pe fondul inceperii zilei cu mine,poate si a oboselii acumulate,dar nu i bai,eu am speranta ca la urmatoarele intersectii va fi mai bine!Nu poti face click mereu din prima(ca si prezentare generala , anto e bestiala la scaldat ochii,pus mana si alte chestii adiacente) Door to door 30 min(150 trandafiri de ce culoare vrea ea)😚 Va saluta biggy si sa aveti mereu ciocanele tari!!! 4 1
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 24, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2021 Acum 5 ore, biggy_82 a spus: Vini,vidi,vixit! O noua intersectie fulger (datorita unor factori externi)cu o frumoasa curtezana a Constantei avand in vedere ca urmeaza si o pauza din partea ei,si bineinteles recenzia in consecinta pentru amintiri de depanat la umbra batranetii!!😎 Sunat cu o seara inainte,stabilit ora pt intalnire,iar a doua zi m am prezentat la apel(locatie in zona Mega Gim,dar mai la deal ,nu imediat in spate,pt cei care vin prima oara) Ajuns la adresa,ma intampini o caprioara inalta cu tot ce trebuie la purtator,intru ma prezint,srabilim detaliile,ma cer la dus si hai sa purcedem! Intru in camera de nebunii si vad o curtezana frumoasa ce ma asteapta pentru antrenament!Lucrurile s au desfasurat intr o atmosfera linistita ,fara graba ,cu schimbari de ritm,cu mici incidente pe care am reusit sa le depasim amandoi(data viitoare vom sti fiecare ce ne place si ce nu,avand in vedere ca e prima intrevedere) Notele confratilor: Oral:9 e atenta la cerinte Normal:9 se muleaza bine Anal:Pas Gfe:8 prima intersectie(eu vb pt amandoi singura care ma face e noemi😄) Alte solicitari nu am avut,fiind pe stil vechi! Ca si rezumat pot spune ca ne am inteles bine,a fost putin mai critica la unele chestii,sa zicem si pe fondul inceperii zilei cu mine,poate si a oboselii acumulate,dar nu i bai,eu am speranta ca la urmatoarele intersectii va fi mai bine!Nu poti face click mereu din prima(ca si prezentare generala , anto e bestiala la scaldat ochii,pus mana si alte chestii adiacente) Door to door 30 min(150 trandafiri de ce culoare vrea ea)😚 Va saluta biggy si sa aveti mereu ciocanele tari!!! Multumesc pentru recenzie ❤️❤️
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2021 🖤 1 3
claudiu1969 Reputație: 558 Postat Februarie 25, 2021 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Postat Februarie 25, 2021 Zilele trecute am reusit sa o vizitez pe Antonia.Programare facuta cu o zi inainte.Cu o ora mai devreme m-a contactat pentru comfirmarea vizitei,seriozitate maxima.Mi-a trimis locatia,pus pe gps si ajuns imediat fara alte zeci de telefoane...Ajuns la locatie aici au fost mici probleme cand am sunat la tel si am spus ca am ajuns am fost pus la coltul de rusine ca sa vorbesc mai incet ca aude tot cartierul,fiind o zona linistita.Am trecut peste intrucat nu avea de unde sa stie ca foloseam telefonul din masina.Am avut impresia ca este mai severa intrucat mi-a facut instructajul sa nu trag de usa si altele,parca venisem cu mascatii sa daram usa...in sfarsit. Ca si actiune nu am nimic de comentat,s-a comportat ca o profesionista.Fata arata bine.si se misca la fel de bine .De revenit ,cu siguranta si poate dupa alte intalniri nu voi mai avea ce comenta... 3 1
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2021 Acum 33 minute, claudiu1969 a spus: Zilele trecute am reusit sa o vizitez pe Antonia.Programare facuta cu o zi inainte.Cu o ora mai devreme m-a contactat pentru comfirmarea vizitei,seriozitate maxima.Mi-a trimis locatia,pus pe gps si ajuns imediat fara alte zeci de telefoane...Ajuns la locatie aici au fost mici probleme cand am sunat la tel si am spus ca am ajuns am fost pus la coltul de rusine ca sa vorbesc mai incet ca aude tot cartierul,fiind o zona linistita.Am trecut peste intrucat nu avea de unde sa stie ca foloseam telefonul din masina.Am avut impresia ca este mai severa intrucat mi-a facut instructajul sa nu trag de usa si altele,parca venisem cu mascatii sa daram usa...in sfarsit. Ca si actiune nu am nimic de comentat,s-a comportat ca o profesionista.Fata arata bine.si se misca la fel de bine .De revenit ,cu siguranta si poate dupa alte intalniri nu voi mai avea ce comenta... Multumesc de recenzie ❤️❤️ Sa stii ca nu sunt severa deloc doar ca îmi place sa nu atrag atenția vecinilor având in vedere ca e cam trafic la mine in fiecare zi . Plus ca printre primi clienti care au venit le spuneam sa ma anunte când ajung la usa printr-un mesaj și ma sunau telefonic și țipau / vorbeau mai tare “am ajuns in fata zi mi cât e la interfon “ . Imaginează ți ca stau intr-o zona foarte linistita și cu niște vecini mai aparte și auzind asta vecini mei zi de zi de minim 3 4 ori deja se prind și ei de ce sa intampla , și nu mi as dori sa ies din casa sa ma arate cu degetul 😅 . Plus ca de fiecare data spun sa ma anunte când ajung in fata ca ies eu personal sa le deschid usa ( stand la parter ) și ajung in fata și ii aud cum bat și incep sa împingă și sa tragă de usa 🤦🏻♀️ Având in vedere ca e o scara de bloc 🙄 și din aceasta cauza scriu in mesaj sa nu tragi sau sa Bati in usa pana nu ies eu ( și gândește-te ca mulți fac asta și după ce le scriu in mesaj sa nu o facă 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ) In concluzie nu sunt rea 💋 sunt doar precauta 😅 1
claudiu1969 Reputație: 558 Postat Februarie 25, 2021 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Postat Februarie 25, 2021 De aceea am spus ca la inceput mi-ai parut putin severa,insa dupa ce mi-ai explicat mi-am dat seama ca ai dreptate.O seara placuta ... 1
nacho123 Reputație: 351 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Cta Oras:Cta Postat Februarie 25, 2021 Antonia esti o finuta , si la propriu si la figurat 😘 1
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2021 Acum 2 ore, claudiu1969 a spus: De aceea am spus ca la inceput mi-ai parut putin severa,insa dupa ce mi-ai explicat mi-am dat seama ca ai dreptate.O seara placuta ... Multumesc de intelegere 💋 O seara la fel de placuta îți doresc 😇
antonia789 Reputație: 490 Postat Februarie 25, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2021 Acum 58 minute, nacho123 a spus: Antonia esti o finuta , si la propriu si la figurat 😘 Multumesc de apreciere 😇
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum