Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Astazi am fost la Sarra dupa un an intreg in care nu am mai fost la ea

Este aceeasi gagica misto de care-mi aminteam :luv

De cand am ajuns m-a intampinat imbracata de casa (ne stim de foarte mult timp, pentru mine e ca o prietena si asa o prefer). Stam la o tigara sa mai povestim cate una si alta si am mers dupa in dormitor, eu sculat maxim din start de cand am vazut-o. Oral executat bine, protejat (in ultima vreme cer oralul protejat indiferent de situatie, e mai sigur) si dup am trecut la doggy. Pompat ca lumea, spatele arcuit cum trebuie si am finalizat in prez. Ne mutam putin in sufragerie sa mai schimbam o vorba si dupa la numarul doi, destul de similar primului cu diferenta ca am inceput eu deasupra.

Note:

Atitudine: 10, mereu voioasa si bine dispusa cu mine dar ne si stim de mult

Normal: 10, parca e mai stramta decat cand a plecat, nu stiu cum e posibil =)) dar a fost maxim de misto

Oral: 10, nu depunctez ca e protejat pentru ca asa l-am cerut, dar ca lumea facut, cu tente de deep (pe cat se poate la mine)

• Haha 1
Postat
Acum 57 minute, kainaudron a spus:

Astazi am fost la Sarra dupa un an intreg in care nu am mai fost la ea

Este aceeasi gagica misto de care-mi aminteam :luv

De cand am ajuns m-a intampinat imbracata de casa (ne stim de foarte mult timp, pentru mine e ca o prietena si asa o prefer). Stam la o tigara sa mai povestim cate una si alta si am mers dupa in dormitor, eu sculat maxim din start de cand am vazut-o. Oral executat bine, protejat (in ultima vreme cer oralul protejat indiferent de situatie, e mai sigur) si dup am trecut la doggy. Pompat ca lumea, spatele arcuit cum trebuie si am finalizat in prez. Ne mutam putin in sufragerie sa mai schimbam o vorba si dupa la numarul doi, destul de similar primului cu diferenta ca am inceput eu deasupra.

Note:

Atitudine: 10, mereu voioasa si bine dispusa cu mine dar ne si stim de mult

Normal: 10, parca e mai stramta decat cand a plecat, nu stiu cum e posibil =)) dar a fost maxim de misto

Oral: 10, nu depunctez ca e protejat pentru ca asa l-am cerut, dar ca lumea facut, cu tente de deep (pe cat se poate la mine)

Multumesc si te astept ❤️❤️❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare