Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
Acum 4 ore, cozmabrazzz a spus:

buna,cim mai faci?vad ca era in lista acum nu il mai gasesc

Pentru detalii poți să îmi scri pe watap 

Postat

Las si eu o recenzie Sarei, pe care am vizitat-o recent.

Era de ceva timp pe radar, asa ca am contactat-o pe wapp la numarul din titlu.

Comunicare usoara, Sara raspunzandu-mi foarte repede. Am convenit pt o programare in ziua urmatoare.

Locatia este aproape de metrou Obor, usor accesibila. Ajuns putin mai devreme, iar ea m-a sunat pe wapp sa imi spuna scara si interfonul.

Am urcat, iar ea m-a intampinat zambitoare, iar catelusa ei, bichon miny toy m-a luat in primire, era gramada pe mine, semn ca m-a placut si ea. 😅

Am facut cunostinta cu Sara, am socializat pt a ne cunoaste si am jughinit catelusa ce am jughinit-o, dupa care i-am inmanat cadoul, iar ea s-a dus la dus pentru igienizare.

Am intrat si eu la dus, ea dandu-mi un prosop curat pt a ma sterge.

Baia destul de dotata, apa calda, geluri de dus cate vrei...eu am folosit unul de la Garnier.

Intors in camera de lucru, ea ma astepta goala in pat.

M-a intrebat cum doresc oralul, pro sau ne, eu optand fara, sa simt cum trebuie gura pe pl.

Un oral decent, fara artificii, limbute sau atentie la motocei, dar suficient cat sa mi-o scoale.

In timpul asta ma jucam cu pasarica,  funduletul si sanii. Carnea tare pe ea, in special pe fund, iar sanii perfecti pt smotocit. Pasarica mica, epilata si curata.

Soldatul era in pozitie de drepti, iar apoi am trecut la normal, inainte ea aplicandu-mi cu gura un prezervativ.

Am optat pt LOT.

Bai fratilor, stramta rau in pasarica. Se simtea bine de tot. Stie sa se miste bine, mi-era ca nu rezist prea mult.

Mai o palma pe cur, mai una alta, luat tatele in gura ca imi faceau cu ochiul. Cu masura, evident. Are pierce-uri in sfarcuri si am zis sa nu-mi las dintii pe acolo. 😅

Am schimbat apoi in mama iedului, unde am terminat destul de repede cu acel cur bun de lovit in fata mea.

M-a ajutat scapandu-ma de prezervativ, apoi am mers la baie pt dus.

Am mai socializat putin, ne-am pupat la plecare si ne-am urat sarbatori fericite.

Cam asta a fost experienta mea cu Sara.

Mersi Sara si poate ne mai vedem.😘

Note nu dau ca nu sunt profesor.😂

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
Acum 6 ore, Repty a spus:

Las si eu o recenzie Sarei, pe care am vizitat-o recent.

Era de ceva timp pe radar, asa ca am contactat-o pe wapp la numarul din titlu.

Comunicare usoara, Sara raspunzandu-mi foarte repede. Am convenit pt o programare in ziua urmatoare.

Locatia este aproape de metrou Obor, usor accesibila. Ajuns putin mai devreme, iar ea m-a sunat pe wapp sa imi spuna scara si interfonul.

Am urcat, iar ea m-a intampinat zambitoare, iar catelusa ei, bichon miny toy m-a luat in primire, era gramada pe mine, semn ca m-a placut si ea. 😅

Am facut cunostinta cu Sara, am socializat pt a ne cunoaste si am jughinit catelusa ce am jughinit-o, dupa care i-am inmanat cadoul, iar ea s-a dus la dus pentru igienizare.

Am intrat si eu la dus, ea dandu-mi un prosop curat pt a ma sterge.

Baia destul de dotata, apa calda, geluri de dus cate vrei...eu am folosit unul de la Garnier.

Intors in camera de lucru, ea ma astepta goala in pat.

M-a intrebat cum doresc oralul, pro sau ne, eu optand fara, sa simt cum trebuie gura pe pl.

Un oral decent, fara artificii, limbute sau atentie la motocei, dar suficient cat sa mi-o scoale.

In timpul asta ma jucam cu pasarica,  funduletul si sanii. Carnea tare pe ea, in special pe fund, iar sanii perfecti pt smotocit. Pasarica mica, epilata si curata.

Soldatul era in pozitie de drepti, iar apoi am trecut la normal, inainte ea aplicandu-mi cu gura un prezervativ.

Am optat pt LOT.

Bai fratilor, stramta rau in pasarica. Se simtea bine de tot. Stie sa se miste bine, mi-era ca nu rezist prea mult.

Mai o palma pe cur, mai una alta, luat tatele in gura ca imi faceau cu ochiul. Cu masura, evident. Are pierce-uri in sfarcuri si am zis sa nu-mi las dintii pe acolo. 😅

Am schimbat apoi in mama iedului, unde am terminat destul de repede cu acel cur bun de lovit in fata mea.

M-a ajutat scapandu-ma de prezervativ, apoi am mers la baie pt dus.

Am mai socializat putin, ne-am pupat la plecare si ne-am urat sarbatori fericite.

Cam asta a fost experienta mea cu Sara.

Mersi Sara si poate ne mai vedem.😘

Note nu dau ca nu sunt profesor.😂

Mulțumesc și te mai aștept 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare