Sari la conținut

Natalia unirii 0721699195

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Disponibila pana la 3 dimi 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰💙💙💙💙💙💙💙

post-328299-0-70157600-1595184350_thumb.jpg

Postat

Good Night Băieții Futaciosii Pe Maine De Ora 15 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Atentie!

Fata asta trimite sms-uri random sau la toata lista. Eu am vorbit la inceput si nici nu am fost, iar zilele trecute m-am trezit cu mesaj pe whatsapp.

• Telefon: 0700123123
  • Oras:Alexandria
Postat

Atentie!

Fata asta trimite sms-uri random sau la toata lista. Eu am vorbit la inceput si nici nu am fost, iar zilele trecute m-am trezit cu mesaj pe whatsapp.

Am primit si eu, doua zile la rand

Postat

Daaa îmi cer scz băieții pt smseuri am dat la toată lista k am revenit îmi cer scz dacă vam deranjat

Postat

Disponibila Băieții Va aștept pe watap pt programariii 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘

post-328299-0-11662800-1595240068_thumb.jpg

Postat

Daaa îmi cer scz băieții pt smseuri am dat la toată lista k am revenit îmi cer scz dacă vam deranjat

Stii ca unii din noi au familii?

Poti sa postezi aici ca ai revenit, cine vrea sa vina la tine te ia de aici nu din mesaje promotionale gen H&M pe whatsapp si sa fii atat de disperata dupa clienti...

• Oras:Somewhere in the universe
Postat

Am primit si eu, doua zile la rand

Dangerous e putin spus. Una e greseala, d
Postat

Cand tehnologia ti-o ia inainte postezi ca bo...ce nu trebuie. Mea culpa.

Ce voiam sa zic la un sms poate e greseala, desi ai de apasat mai mult pana sa dai la toata lista. Dar deja de la 2 sms in sus plm suspectez ori ignoranta (sa nu zic altceva) ori rea intentie. Ambele periculoase. Unde mai pui ca salveaza numerele.

Postat

Lăsai sa fie rai chiar am dat la toată lista chiar osa ma uit sa vad cui iam dat doua zile la fel sms

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bun gasit tuturor!

Am vizitat o pe Natalia sambata trecuta,atras de poze si de discutia telefonica. Am facut o programare exemplar respectata de domnisoara,ca scara are intrare cu portar,iar acesta lipsea,dar Natalia a coborat si m a luat in lift. Apartament spatios,baie dotata,prosop curat.

Locatie impartita cu doua colege pe bdul Unirii nota 8.

Natalia arata exceptional,este un milf excelent intretinut,corp 10,pozele sunt chiar rele fata de realitate,fata 8,varsta...!

Facand clic instantaneu,a iesit o tavaleala memorabila,de s o povestesti la nepoti,normal dupa ce ei ajung la 18 ani!

Natalia are experienta,a activat intr un mediu serios organizat,prin vest si are scoala buna,deci face totul cu un soi de profesionalism entuziast,fiindca si a pastrat prospetimea abordarii clientului.

Oral protejat,asa am vrut eu,nota 9. Scad pentru lipsa deep,dar e foarte bun,facut cu abnegatie si atentie peste tot,cu priviri,trairi si intensitate,va zic stie bine ce face.

Normal 10. Ei bine,aici e surpriza. E foarte stramta,de necrezut! Cum de o fi asa,nu stiu,dar e...si se misca,te rupe daca o lasi si nu esti atent. E usoara ca fulgul,schimbi pozitii si viteze cum vrei,maleabila,fara nicio obiectie la initiativele tale,ce sa mai zic,nu mai zic,vedeti voi singuri.

Recomand! Eu personal am alta preferinta de varsta,dar Natalia bate la corp fetele de 20 de ani,si voi reveni cu siguranta.

Gfe,pentru cine cauta,excelent! Se lipeste,te bibileste,te face sa razi,poate da lectii de conduita cu un barbat multor femei,deci petreci un timp de calitate,daca te porti frumos. Nota de plata,250 ora.

Multumesc,Natalia,te mai vizitez.

• Like 1
Postat

Te pupic dulce și te mai aștept cu drag mulțumesc frumos pt tooot 😘🥰💙

Postat

Disponibila pana la 3 dimineața 😘🥰💙

post-328299-0-44957900-1595341986_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.