emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 7, 2020 Multumesc frumos pentru vizita si recenzie. Pupi:*
pif2017 Reputație: 4802 Postat Octombrie 7, 2020 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Postat Octombrie 7, 2020 Disponibila pentru sex salbatic sau soft:))) pupi:* Mi-e imi place mai soft , dupa cum stii. Dar m-as baga si la ceva mai sălbatec! Pacat ca esti preea departe :( ! 3
cipycip Reputație: 59 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Octombrie 7, 2020 Buna seara mai baieti,Colegi dragi si iubareti.Cum eram singur mai frate Nevasta fiind la piata, poate.Zic sa caut o fetita Imi apare Emma descrisa ca o zeita.Sun si o intreb de pretEa raspunde sunt cea mai buna din judet.La 200 de roni oraCica oferta mai buna ca in Cora.Zic ok, hai sa incercamMergem sa ne imbracam.Caut in dressing haine mai normale Sa nu fie chiar asa de banale.Cat mai elegante Ca doar mergem la vagaboante.Lumea te judeca frateDaca iti vede camasa tocita in coate.Iau cheile de la masinaSi ma urc in limuzina.Ma indrept spre Mega ImageCand la semafor cantaretul ala Miraj.O sun din nou pe Emma,Sa-mi explice mai clar blocul, zona.Ajung in locatie, okMai era cu colega ei.Dupa ce ne prezentamSpre camera de joaca ne indreptam.Servetele, prezervative pe josCearsaful pe canapea intors pe dos.Eu incept sa ma dezbracEa in costumul Evei mult visat.Si se apuca de oralNu era unul banal.Il scuipa, linge pe asta micIn mintea mea sa nu-l inece pe voinic.Cum statea pe pat in vineImi pune balonul bine.Si cum vin eu peste eaGeme, nu cred ca fals finut asa.Eu fiind nu chiar statutAsta al meu vomita mai in scurt.Trecem la igienizatPutin de vorba am stat.Vine si pauza de tigare,Ca-n reclama cu Ciucas, relaxare.La a doua finalizarePe la spate, eu deasupra tare.Apoi merg si eu la baieSa ma spal la gogu, la coaie.Cat timp eram la igienzatBaia putin am inspectat.Mai totul curat okNu te puteai plange nici de vrei.Halatul vi l-am spus Cred ca l-ati citit mai sus.Cat despre formele eiLe-as compara cu chitara lu Florin Ristei.De inaltime ce sa zicDestul de pitica un pic.Inaltime 1,55 metriFara tocurile inalte de 20 centimetri.La fata naturala, dragutaParca ar fi o profa de muzicuta.Pasarica nici prea strampta nici prea larga Unele chiar o au barca.Sanii de cum i-am zarit Nu cred ca am mai intalnit.Draguti si ascutitiCu buzele sa-I rontaiti.Ceva tatuaje pe corpUnele pe maini, pe sold.Am descris asa mai hazliu Experienta mea pe viu.Cam asa sta problemaCu domnisoara Emma.Daca vreti sa o vizitati,Alegerea va apartine confrati.Ciocane tari va doresc! 4
lucaventuri Reputație: 41 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 8, 2020 A facut poezie la pizdă , cwae 😂😂😂😂😂😂 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 8, 2020 Buna dimineata, băieți!Multumesc pentru poezie. 3
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 8, 2020 ❌❌❌ 8
kevin001 Reputație: 99 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 8, 2020 Esti cea mai sexy emma toata stima si tot respectul ptr tn 2
bursuk Reputație: 99 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 8, 2020 Wow ce sani frumosi😋
andrei520 Reputație: 85 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Ploiesti dar migrez des =)) Oras:Ploiesti dar migrez des =)) Postat Octombrie 8, 2020 ❌❌❌ :serenade :serenade :serenade :serenade :boob :boob :blushing2 :crazylove :crazylove :crazylove hai caaa =)) 1
sniquit Reputație: 3 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 8, 2020 :serenade :serenade :serenade :serenade :boob :boob :blushing2 :crazylove :crazylove :crazylove hai caaa =))Ce boss, ii cânți serenadă? Te-ai îndrăgostit? 😂😂 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 8, 2020 Va multumesc, baieti!Pupici:*
adi432 Reputație: 1051 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Octombrie 8, 2020 Făină ca intotdeauna.
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 9, 2020 Buna dimineata!:*
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 9, 2020 Dacă noi nu respectăm programarile faceti marele circ, dar cand voi nu ajungeți si nici nu anuntati e ceva normal. La voi se poate intampla la noi nu. 3
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 9, 2020 Baieti de maine voi fii disponibila in vechea locație. Mai raman in oras doar sambata si duminica si dupa aceea voi pleca. Pupici:* 2
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Baieti de maine voi fii disponibila in vechea locație. Mai raman in oras doar sambata si duminica si dupa aceea voi pleca. Pupici:*Sper să faci o escală și în inima Ardealului 😉 2
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 9, 2020 Posibil:)
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Posibil:)Știi bine că am o revanșă de luat.. ðŸ˜ðŸ˜‰ 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 10, 2020 Buna dimineata!😘
sniquit Reputație: 3 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 10, 2020 E prea bună fata asta ba băieți, dacă pleci când mai vi dragă?
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 10, 2020 Nu stiu inca cand ma voi intoarce. Oricum voi anunta pe forum :*
adriano7c Reputație: 33 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Câmpina Oras:Câmpina Postat Octombrie 10, 2020 Nu pleacă de tot se întoarce.Dacă ați fost amabili și decenți cu ea sigur își va aduce aminte de voi. ÃŽn rest ce sa zic Ema e Ema nu ai cum sa o confunzi. Drăguța amabilă cu servicii bune. Preț raport calitate foarte bun. Cine a vizitat.o știe și prețul și serviciile nu are rost sa dau note dar am fost mulțumit de fiecare dată. 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 1
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 10, 2020 Multumesc frumos. Eu sunt Emma nu Ema. Pupici:)):* 1
adriano7c Reputație: 33 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Câmpina Oras:Câmpina Postat Octombrie 10, 2020 Multumesc frumos. Eu sunt Emma nu Ema. Pupici:)):*Iar eu sunt strongboy😂😂😂😂😂😂 2
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Postat Octombrie 10, 2020 Am văzut asta mai devreme:)):*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum