Sari la conținut

EMMA 0733618753

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal Sibiu
  • Oras:Ardeal Sibiu
Postat

Ema ia o tu pe Sara de minuta și veniți acasă la Sb.

În totdeauna veți fi primite cu mare căldură și mult drag

• Oras:Nu spun
  • Oras:Nu spun
Postat

Vreau si eu un număr de telefon de la un regim hotelier cu 2 camere decomandat. Mi a dat cineva un număr de telefon si nu il mai găsesc. Ma poti ajuta din nou te rog

Postat

Vreau si eu un număr de telefon de la un regim hotelier cu 2 camere decomandat. Mi a dat cineva un număr de telefon si nu il mai găsesc. Ma poti ajuta din nou te rog

. Sun o pe Delia. Ea este într un apartament cu 2 camere și cred ca a plecat.Si pisicuțele aveau la Prahova tot doua camere și poate e liber căci ele au plecat.Madalina tot 2 camere avea pe lângă cofetăria Andrei și e plecata și ea

Poți încerca. Succes

Te pup.

• Like 1
  • Oras:Ploiesti dar migrez des =))
Postat

Am vizitat-o din nou pe Emma si tot o papusa de fata a ramas 10/10  :serenade  :serenade  mai rar ca ea baieti ^.^ foarte rar  :kiss3 sa speram ca ramane cat mai mult pe zona noastra =)) 

• Like 3
Postat

Am vizitat-o din nou pe Emma si tot o papusa de fata a ramas 10/10 :serenade :serenade mai rar ca ea baieti ^.^ foarte rar :kiss3 sa speram ca ramane cat mai mult pe zona noastra =))

. Păi hai sa i găsim gazda căci fata zice că are nevoie.
  • Like 1
Postat

. Păi hai sa i găsim gazda căci fata zice că are nevoie.

As fi ajutat-o cu cea mai mare plăcere dar e problema ca sunt tot ocupat cu serviciu in ultima vreme si așa mă oftic ca nu pot s-o vizitez mai des cum o vizitam odată

Postat

Bună seara la pizdari. Am revizitat pe Emma locație nouă,Republicii etc, am urcat ap frumos ok, trecem peste, e vipera în pat te fute de mori, sunt pe fugă cu recenzia am avut probleme cu forumul, se merită fraților e belea în afară ce e pe piața. Te pup Emma 😘

• Like 2
Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata!:*

Ma..pui de om ce esti ..pur si simplu nu te-am recunoscut..îmi cer scuze,uite public.

Promit ca zilele urmatoare vin sa verific daca ți-ai luat halat,ca îngheață pasarica.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...