andrei520 Reputație: 82 Postat Noiembrie 3, 2020 Oras:Ploiesti dar migrez des =)) Oras:Ploiesti dar migrez des =)) Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Fata e atentă si la oute daca esti epilat si igiena corespunde. :)Si inca cum =)) =)) Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Părerea mea.. Chat inutil. Emma e o fată frumoasă și cu multe calități iar noi fiecare la fel ca și ea avem zile și zile.. Nu cred că e ok să dezbatem aici fiecare detaliu intim că atunci deja e clar că nu mai e intim și devine doar un subiect de nimica și fără rost. Apropo de discuție.. Tocmai mi-a venit în minte că în timp ce mă răsfățam cu păsărica ei mi-am dat seama că seamănă cu o altă păsărica și na..am picat pus pe gânduri că undeva am mai văzut o păsărica asemănător de frumoasă..Stat și gândit ceva vreme.. Nimic. ÃŽntr-un final zic.. Bag pula în ea oricât ar fi de faină 😂Concluzia.. Lasă pasărea din mână pentru cea de pe pulă 😉😠4 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Buna dimineata!😗 Link spre comentariu
opton84 Reputație: 3 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Buna Em! Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Astăzi sunt disponibila pana la ora 15-16. Pupici Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Dar tu "stai singura nu ti e mai dor de mine? Ca n ai mai venit în vizită. De aceea n ai venit ca nu mai sunt singura?😂😂😂😂Nu am mai avut timp...am o revanșa de luat, știi tu 😂😂😂 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Stiu, stiu:)). Credeam ca ai ceva gânduri ascunse si daca nu mai stau singura nu le poti pune in aplicare :)). Te pup! Ai grija de tine!:* Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Stiu, stiu:)). Credeam ca ai ceva gânduri ascunse si daca nu mai stau singura nu le poti pune in aplicare :)). Te pup! Ai grija de tine!:*Daaa...gândul acela, de a te vedea în rochita roșie 🤣🤣...pup... Link spre comentariu
lionel6986 Reputație: 76 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Încep sa cred ca aceasta curva lucrează doar cu clienți fideli, care vin în fiecare zi,gen circuit închis!!!! Din august "ma chinui" sa dau în ea și găsește întotdeauna câte o scuză, o data nu e disponibila, alta data ca e la dentist, alta data ca are un client care vine în 5minute eu fiind la locația ei, alta data nu răspunde Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Nu muncesc cu circuit inchis, doar ca am multi clienti fideli. Programările le fac de pe o zi pe alta sau poate in ziua in care suni tu nu muncesc. O seara buna! 2 Link spre comentariu
anefsex Reputație: 773 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Încep sa cred ca aceasta curva lucrează doar cu clienți fideli, care vin în fiecare zi,gen circuit închis!!!! Din august "ma chinui" sa dau în ea și găsește întotdeauna câte o scuză, o data nu e disponibila, alta data ca e la dentist, alta data ca are un client care vine în 5minute eu fiind la locația ei, alta data nu răspundeLionele daca te exprimi la telefon cum vorbești pe forum, pe oricine ai suna s-ar da seama dupa comportament ca ești tu. 2 Link spre comentariu
dovi23 Reputație: 57 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Lionele daca te exprimi la telefon cum vorbești pe forum, pe oricine ai suna s-ar da seama dupa comportament ca ești tu. cei 7 ani de acasa.. Link spre comentariu
petremarin30 Reputație: 1134 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Încep sa cred ca aceasta curva lucrează doar cu clienți fideli, care vin în fiecare zi,gen circuit închis!!!! Din august "ma chinui" sa dau în ea și găsește întotdeauna câte o scuză, o data nu e disponibila, alta data ca e la dentist, alta data ca are un client care vine în 5minute eu fiind la locația ei, alta data nu răspundeCred că te-a mirosit că ești ghiolban și îi este jenă să îți spună direct. 1 1 Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Nu muncesc cu circuit inchis, doar ca am multi clienti fideli. Programările le fac de pe o zi pe alta sau poate in ziua in care suni tu nu muncesc. O seara buna!Acum chestia sta pe care o spui tu cu circuitul inchis este tare relativa.Daca ar fi inchis ai disparea si de pe forum si tf ar fi mereu inchis daca nu chiar ti-ai schimba numarul asa cum se procedeaza in aceste cazuri.Ca esti greu de prins insa este tare adevarat caci baietii din Ploiesti am impresia ca s-au indragostit de tine si numai ce aud ca ai venit in oras li se scoala pula si dau navala.Nu pot sa nu le atrag atentia ca prima ta postare a fost in iunie iar de atunci s-au si adunat 38 de pagini pe topic in care esti laudata.Pe la pagina 7-8 te am laudat si eu atat de tare de cativa colegi m-au cam luat la misto.Nu scap ocazia sa nu le zic:ei baietii asa este ca am avut dreptate si Emma este o fata cum rar gasesti prin Ploiesti.?Acum daca ea da prioritate clientilor fideli mi se pare foarte normal si meritoriu Emma aratnd din nou cat de bine este educata.Ca sa aiba toata lumea ocazia sa treaca pe la ea eu ii propun sa-si imparta programarile in doua.Jumatate sa fie clientii fideli(ca mine)si jumatate clienti noi cu lista de asteptare .Ce parere ai Emma?Te pricepi la secretariat? Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat Noiembrie 4, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Acum chestia sta pe care o spui tu cu circuitul inchis este tare relativa.Daca ar fi inchis ai disparea si de pe forum si tf ar fi mereu inchis daca nu chiar ti-ai schimba numarul asa cum se procedeaza in aceste cazuri.Ca esti greu de prins insa este tare adevarat caci baietii din Ploiesti am impresia ca s-au indragostit de tine si numai ce aud ca ai venit in oras li se scoala pula si dau navala.Nu pot sa nu le atrag atentia ca prima ta postare a fost in iunie iar de atunci s-au si adunat 38 de pagini pe topic in care esti laudata.Pe la pagina 7-8 te am laudat si eu atat de tare de cativa colegi m-au cam luat la misto.Nu scap ocazia sa nu le zic:ei baietii asa este ca am avut dreptate si Emma este o fata cum rar gasesti prin Ploiesti.?Acum daca ea da prioritate clientilor fideli mi se pare foarte normal si meritoriu Emma aratnd din nou cat de bine este educata.Ca sa aiba toata lumea ocazia sa treaca pe la ea eu ii propun sa-si imparta programarile in doua.Jumatate sa fie clientii fideli(ca mine)si jumatate clienti noi cu lista de asteptare .Ce parere ai Emma?Te pricepi la secretariat?Dacă nu te așteaptă în rochiță roșie, degeaba 🙃🙃☺☺ Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Noiembrie 4, 2020 Partajează Postat Noiembrie 4, 2020 Dacă nu te așteaptă în rochiță roșie, degeaba ☺☺Pe mine m-a primit de fiecare data in desuuri negre.Ii place tare mult cum constrasteaza cu albul pielii ei.dar zau ca m ai facut curios cu rochita rosie.Cand o sun pentru programare o sa-i zic. Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Buna dimineata! Disponibila pentru programări!:* Link spre comentariu
lionel6986 Reputație: 76 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Buna dimineata! Disponibila pentru programări!:* Degeaba ma programez, dacă nu ești în stare sa te ți de cuvânt cu programarea!! Mi-am făcut programare acum 2-3 săptămâni și nu ai mai răspuns la telefon Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Degeaba ma programez, dacă nu ești în stare sa te ți de cuvânt cu programarea!! Mi-am făcut programare acum 2-3 săptămâni și nu ai mai răspuns la telefonE corectă cu programările, însă, dacă o să ai aceeași atitudine, ca aici,poți face 100 de programări... Link spre comentariu
lionel6986 Reputație: 76 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 E corectă cu programările, însă, dacă o să ai aceeași atitudine, ca aici,poți face 100 de programări...Stai liniștit, nu am aceeași atitudine face-to-face, sunt mai liniștit, mai cumpătat, întrebati-o pe Daria, Mona, etc. Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Buna dimineata! :* Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Buna dimineata! :*Buna dimineata si spor la treaba fata frumoasa si vrednica. 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Multumesc la fel! Link spre comentariu
dovi23 Reputație: 57 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Pe unde ai locatie, te-am sunat ai zis unde si dupa 5 min mi sa inchis telefonu si zic sa fiu din timp pe acolo Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Noiembrie 6, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Ma suni cand esti la mega pe republicii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum