Sari la conținut

Rebeca - sociabila si amabila, 0724697792

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 15 ore, Xrebeca a spus:

:251x

Bună, serviciile mele sunt de oral, normal în diferite poziții, masaj de relaxare iar ca si prețuri :

-80 finalizarea --oral protejat  si normal protejat da?

-150 ora -  2 finalizari protejat totul da?

EXTRA pentru cei cărora le corespunde IGiENA 

-oral N.P 50  -- 80(normal protejat)+ 50 sa faci oralul neprotejat si normalul protejat finalizare in prezervativ=130

-finalizare orala 50  80(normal protejat)+ 50(oral neprotejat)+50  FINALIZARE IN GUURTA=180

-finalizare corporala 50   aici nu ai ce adauga -rubrica aiurea

-finalizare faciala 50   AICI  ce sa intelegem 80(normal protejat)+ 50( oral neprotejat)+ 50 (finalizare orala)=180

• Like 2
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
Postat

Nu mai intelegem nimic...acum cateva luni la 80 ron facea oralul  neprotejat + normalul protejat...ca si actiune a fost din punctul meu de vedere una reusita,nimic de comentat.Asteptam lamuriri privind preturi si servicii..

• Oras:Constanța
Postat

Bună, serviciile mele sunt de oral, normal în diferite poziții, masaj de relaxare iar ca si prețuri :

-80 finalizarea --oral protejat  si normal protejat 

-150 ora -  2 finalizari protejat totul 

EXTRA pentru cei cărora le corespunde IGiENA 

-oral N.P 50  -- 80(normal protejat)+ 50 oralul neprotejat si normalul protejat finalizare in prezervativ=130

-finalizare orala 50  80(normal protejat)+ 50(oral neprotejat)+50  FINALIZARE IN GURA=180

-finalizare corporala 50- 80 (normal protejat) +50 (finalizare pe corp)

-finalizare faciala 50    80(normal protejat)+ 50( oral neprotejat)+ 50 (finalizare orala)=180

Îmi cer scuze dacă nu m-am făcut înțeleasă iar in ceea ce privește prețurile mi-se pare normal sa fie decizia mea ! Cred ca am prețuri acceptabile și sunt destul de multe servicii extra pentru cei care doresc! Nu cred ca ar face cineva oral n.p la un asemenea preț cu atat mai mult alte servicii la respectivul pre de 80 cu 150 ! 

• Like 1
  • Telefon: 1234567890
Postat

dadada, multe extrauri :D :D dar nu te ajuta daca faci munca in scarba, auzi la ea motiv sa te blocheze ca o suni de doua ori dupa ce te cheama la locatie si ajungi in timp de 5 max 7 minute, cred ca luase pe altul la rand si nu a mai stiut sa repare situatia altcumva decat sa dea block, bine inteles ca nu sa intimplat zilele astea ca eu nu sunt bou sa ma dau de gol, mi am adus si eu aminte ca tot a bagat si ea putin efort in topicul ei cu lista ei de servicii. dadada asa ca doar cineva trebuie sa puna aici si ceva informativ despre tine draga rebeca ca colegi merit informati de characterul tau :D mult suck (penis) cess

• Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Am incercat sa citesc preturile...si pana am ajuns la jumate am uitat de unde am plecat :)) 

• Like 2
  • Haha 1
  • Oras:Navodari
  • Oras:Navodari
Postat

Daca vreti extrra topinguri bagati mana-n buzunar/ Si dati bani la lautar!

Deja ne complexeaza damezele cu meniurile lor de nunta!

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat

Salutare .. am fost la ea duminica noapte.(a 2 vizita la aceasta fata)

Achitat 150 pt un nr cu oral neprotejat.

Trec la note.

Fata/igena 10

Oral neprotejat 6 mai are de lucrat... daca alegeam proteja era nasol + 1 punct ca a incercat si reusit sa puna prea cu gurita

Normal... 7 cum o pui asa sta (la lady on top este ok te fute binisor)

La restul pozitilor sta cum o pui si atat iti da inpresia ca futi o papusa 0 contre 0 mimica 0 0 0

Finalizat doggy in picioare .

Gfe 9 

Merita sa o incercati macar o data ... fata tanara cu corp misto

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, mihaita2020 a spus:

Din poze pare ca faci și anal, asa este?? Sau ma insel

Bună, nu fac anal 💋

• Oras:Constanta
Postat
La 23.05.2021 la 2:41, talibanu a spus:

Am incercat sa citesc preturile...si pana am ajuns la jumate am uitat de unde am plecat :)) 

Talibanu insist sa bem cafeaua aia uite acum na e chiar ziua mea🤣

Postat
Acum 4 ore, Xrebeca a spus:

Am revenit cu poze de actualitate!!😘

IMG-20210530-WA0002.jpg

IMG-20210530-WA0004.jpg

IMG-20210530-WA0003.jpg

Eu as veni fata mea daca dai si curu ala să ți-l alint ca si bani ce sa zic ofer cît mi se cere 🤣

Postat
La 30.05.2021 la 23:10, Rubinio a spus:

Eu as veni fata mea daca dai si curu ala să ți-l alint ca si bani ce sa zic ofer cît mi se cere 🤣

nu face anal, ea defapt nici futaiul nu il face cu drag 

Postat

Bună, voi mai fi in CT doar până sâmbată seara💋

• Minus 1
  • Oras:Romania
Postat

Mai bine pleci si nu mai vii ,  lasa si forum lasa tot , zdreanta penala ce esti ,zice omul ca vine in 15 min iar cand ajunge , hopaaa, numar blocat. 

Mars !

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare! Am vizitat o si eu pe Rebeca mai demult si nu am apucat sa fac recenzie. Dupa ce mi a dat teapa o data, chemandu ma la hotel Zodiac si neraspunzand la telefon, am zis sa mai incerc o data, a doua incercare fiind cu succes. 
Prea multe n ar fi de spus. Arata bine si are carnea tare pe ea.  Asta este de fapt singurul ei plus. In rest, nu mi vine in minte alt cuvant decat lehamite. Inteleg ca cele mai multe femei de aici nu gasesc nicio placere in a face sex cu atatia barbati, multi nefiind pe placul lor insa ea cauta dinadins sa ti o arate. Apoi finalizarea se face in maxim 15 min. Daca se poate in minutul 15 sa fii incaltat si inapoi la usa. 
Cu felul in care arata daca ar avea si atitudinea potrivita si ceva atentie la detalii ar ajunge in partea de sus a clasamentului. Pacat! 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Minus 1
Postat
La 03.06.2021 la 8:26, silviukinky a spus:

Mai bine pleci si nu mai vii ,  lasa si forum lasa tot , zdreanta penala ce esti ,zice omul ca vine in 15 min iar cand ajunge , hopaaa, numar blocat. 

Mars !

hehe ai patit-o si tu bro??? are sigur radar care o pune sa blocheze baietii care ii par prea periculosi (depinde din ce punct de vedere, frica sa nu sa indragosteasca maimuta, sau fizic prea grei de dat afara la nevoie) 

• Like 2
  • Minus 1
Postat
La 03.06.2021 la 8:26, silviukinky a spus:

Mars !

te-a simtit ca esti un lake flausat , csf.

• Haha 1
Postat

Nu te mai oftica ma bosorog ordinar ce esti ca iti dau minus , ti am dat minus pt informatiile eronate, laba trista ce esti ca ma pis pe tine

Toate se plang de tine ca ajungi la ele si nu mai scapa de tine , stai ca un nesimtit  si le futi la creier cu pozele tale de tot cacatul pe care le faci

• Haha 1
  • Minus 1
Postat

mi-am revizitat febletea, tot frumoasa si pizdoasa si sexoasa , cu corpul ei de mica sirena , mutrisoara de strengarita si cu oarece pofta de sex ,mai abitir ca in timpul ultimelor vizite , 

la ora actuala cea mai misto skinny  de pe piata .

• Like 2

Postat
Acum 3 ore, vitceibo a spus:

mi-am revizitat febletea, tot frumoasa si pizdoasa si sexoasa , cu corpul ei de mica sirena , mutrisoara de strengarita si cu oarece pofta de sex ,mai abitir ca in timpul ultimelor vizite , 

la ora actuala cea mai misto skinny  de pe piata .

E misto gagica dar atitudinea o trage rau in jos…

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.