Sari la conținut

Topicul bunei dispozitii‚Se pot posta bancuri, proverbe, motto-uri,zicale din popor si vorbe cu umor

Postări Recomandate

• Oras:Synagogue of Satan
Postat

Filmul Bianco e Nero, cu Alin Delon si Monica Vitto, mișlocul anilor 60

Cum a luat naștere rasismul dintre albi  si tigani

Scenariul filmului Bianco e Nero: baiatul fura o ciocolata ca sa o ofere unei fete / fetite, pentru ca aceasta sa-I arate pizda, dupa care fetita vrea ca el sa-i spuna multumesc, el refuza, pentru ca furase ciocolata, iși riscase viata pentru asta, fata se supara si nu-i mai arata pizda. De atunci, el doreste moartea ei si a neamului fetitei de țigani.

Postat

Vai de cel ce face negrul alb si albul negru! (profetul Isaiah, Biblia)

Postat

In varianta românească a filmului Bianco e Nero, fetița Elena Udrea primește 8 ani închisoare iar băiatul Delon (Băsescu) este achitat. Rămâne întrebarea, i-a arătat pizda Udrea lui Băsescu contra milioane de ciocolățici? Noi, USR-iștii, credem că da! 🤩🤩

Postat

România, țara unde curvele de la porțile Romei i-au învins pe hoții de la porțile Romei (Levantului), adică, ei cred că femeia nu are nevoie (sexuală) de bărbat, prin urmare, ei mor cu milioanele în chinurile alcoolismului (de ciroza)*, ele mor obeze cu ochi de capră, mulți ani mai târziu, copiii lor ajung miniștri în Satul cu Miniștri, iar Romania este leagănul Maicii Domnului, care fu-se curvă, dar pururea virgină, according to the priests (curvarii cei mai mari ai României)

*România - țara cu cel mai mare număr de alcoolici bărbați pe cap de locuitor din lume

Vizitator scorpion1970
Reputație: 0
Postat

Administrația cimitirelor roagă bărbații să aducă florile înapoi!😁

Vizitator cristeacosmin
Postat

Ai auzit de barbatul cu 5 penisuri? Pantalonii ii vin manusa 😂

Vizitator cristeacosmin
Postat

Ieri, la Carrefour, o hostessa de vreo 21-22 de ani, posesoarea unui bust generos, imi propune o partida de sex cu conditia de a trimite tuturor din lista mea de contacte de pe WhatsApp sau FB mesaje de reclama la un detergent de vase!!! Bineinteles ca am refuzat, deoarece eu am principii morale solide si nu ma las prada ispitelor efemere! Sunt un om puternic! La fel de puternic precum noul Axion lichid, cu noua formula de indepartare a grasimii! Acum si cu miros proaspat de lamaie sau vanilie!

• Oras:UE
Postat

O blonda merge la doctor:
– Domnule doctor, de fiecare data cand fac sex, ma doare.
Doctorul introduce mana si intreaba daca o doare, blonda zice ca nu, baga mai mult, tot nu o doare, mai mult… si blonda scoase un tipat.
– Va doare, intreaba doctorul?

– Da!
– Pai de ce nu mi-ati spus asa? Aveti probleme cu amigdalele…

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Multam pentru ultimile bancuri, cand am citit postarile din susul paginii era sa-i cer lui @pisicuts sa modifice titlul in "Topicul proastei dispozitii" 😁😁

• Haha 2
Vizitator scorpion1970
Postat
1 oră în urmă, evaforyou a spus:

Multam pentru ultimile bancuri, cand am citit postarile din susul paginii era sa-i cer lui @pisicuts sa modifice titlul in "Topicul proastei dispozitii" 😁😁

O doamnă avea probleme cu sănii. Erau prea mici. Se duce la un medic naturist, care o sfătuieşte ca in fiecare zi la ora 5 fix să-şi maseze încet sănii şi să zică: "Ala-bala-portocala".

Toate bune şi frumoase, însă odată o prinde ora 5

în tren. Era în compartiment doar cu un domn, care dormea.

Începe să-şi maseze sănii zicând încetişor "Ala-bala-portocala", să nu-l trezească, însă domnul

respectiv deschide ochii şi intreabă:

-E ora 5, doamnă?

- Da.

Atunci, se intoarce cu spatele şi incepe şi el:

- Melc Melc Codobelc...😀 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 23 minute, scorpion1970 a spus:

O doamnă avea probleme cu sănii. Erau prea mici. Se duce la un medic naturist, care o sfătuieşte ca in fiecare zi la ora 5 fix să-şi maseze încet sănii şi să zică: "Ala-bala-portocala".

Toate bune şi frumoase, însă odată o prinde ora 5

în tren. Era în compartiment doar cu un domn, care dormea.

Începe să-şi maseze sănii zicând încetişor "Ala-bala-portocala", să nu-l trezească, însă domnul

respectiv deschide ochii şi intreabă:

-E ora 5, doamnă?

- Da.

Atunci, se intoarce cu spatele şi incepe şi el:

- Melc Melc Codobelc...😀 

Asta e de incercat😁😁😁 la 18,30😁😁

• Haha 1
Postat

Un tip şi-o tipă la cinematograf, în ultimul rând, filmul prost, întuneric, se giugiuleau. La un moment dat, tipul se încălzeşte rău. Începe s-o întrebe pe gagică:
– Ia spune, mă, ai cui sunt ochii ăştia frumoşi?
– Ai tăi, dragă, ştii foarte bine…
– Da’ gura asta asta roşie, plină, senzuală, a cui e?
– A ta, dragă, ştii foarte bine, da’ lasă asta acuma, suntem la film, ne aude lumea…
Tipul nu se lăsă, că-l luase flama… Îi băgă o mână sub tricou.
– Da’ sânii ăştia meseriaşi, rotunzi, tari, ia spune, ai cui sunt?
– Ai tăi, da’ taci dracului din gură, termină acuma, ne aude lumea.
Mergem pe urmă acasă şi facem ce vrei tu, acuma potoleşte-te! Tipul, nimic, tot mai excitat… Îi băgă mâna sub fustă…

– Da’ pi*da asta a cui e?
Tipa, atinsă la punctul sensibil, ce dracu’ să mai zică?
– A cui e pi*da asta? Spune?
Tipa, nimic…
– Pi*da asta a cui e? Vreau să ştiu!
La care o voce din sală:
– Aprindeţi, dom’le, lumina, că a găsit unul o pi*dă şi nu ştie a cui e!

• Like 2
  • Haha 2
Postat

Un comis voiajor bagă divorţ nevestei pentru infidelitate. La proces judecătorul întreabă:
– Şi cum aţi ajuns la concluzia că soţia vă înşeală?
– Ştiţi, domnule judecător, eu sunt mult pe drumuri şi la sfârşitul săptămânii, fiind şi eu acasă, mă distrez şi eu cu soţia. ŞI aşa într-o duminică în focul dragostei bate vecina de lângă în perete şi strigă: „Nici măcar măcar la sfârşit de săptămână nu puteţi înceta cu fu*utul”!…

• Like 1
  • Haha 2
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

O știți pe aia cu indianul care voia sa dea examen de permis in Dubai ? - Now you have to bark ! - Sorry ? -You have to bark . - But , sir , why ? - If you want the driver license you have to bark. - But sir , i dont know how to bark . - Don’t worry , my wife was just like you . In the beginning she diden’t know how to bark , but now she knows and she bark everywere , she bark at home , she bark at the mall , she bark at her mother , she bark all the time . - Ok sir , woof , woof ! - Man , are you stupid ? Bark , bark your car here . - Ohhh , to park ? Pentru cine nu știe , litera P nu exista in limba araba . 😁

• Haha 2

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat

Bulă, neavând studii, se hotărăște să-și facă o fermă.

În prima lună își cumpără 100 de pui, în a doua lună își mai cumpără 100 și tot așa timp de un an. După un an se întâlnește cu Ștrulă:

– Ce-ți mai face ferma, măi Bulă? întreba Ștrulă.

– Rău, Ștrulă, rău!

– Da’ de ce?

– Păi nu mai am nici un pui!

– Cum așa?!

– Nu știu, mă. Cred că fac ceva greșit. Ori îi plantez prea adânc ori nu îi ud destul…

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator scorpion1970
Postat

Ardeleanul, de tri  zâle i-o trage lu'

muiere -sa. După ce se satură îi zâce :

Na, amu două zile n-o sa mă vezi! -Iooi, da de ce, mă? -Pentru ca o sa te iau pe la spate!

Vizitator scorpion1970
Postat

Cum a fost băi în noaptea nuntii?

- Catastrofal.

- Ai avut ceva probleme?

- Dimpotrivă. A fost formidabil! Doar că dimineata, din obişnuintă, i-am

lăsat 500 pe pernă. 

- Aoleu, desigur că s-a înfuriat.

Nu-i vorba de asta. Gandeste-te că deşi era pe jumătate adormită, mi-a

dat 200 rest.😉

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Unii spun că nu ești bărbat dacă nu-ți place fotbalul. Pentru că ce e mai bărbătesc decât să te uiți la alți bărbați cum se plesnesc la fund, transpiră și își dau tricourile jos?! 😁

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator scorpion1970
Postat

Banana si vibratorul stateau pe noptiera unei blonde.

Banana intreaba: -E prima data pentru tine? Vibratorul spune:

- Nu.

Banana:

- Atunci de ce mortii ma-tii tremuri asa? Ca ma sperii si pe mine!🤫

• Oras:Ping 3 ms
  • Oras:Ping 3 ms
Postat

S-au închis topicele cu muzikieee? 🤢

Unde mai spamm-ează cu youtube moldovenii mei în frunte cu Pizdăseara, Eaprofesoara melomană şi restul  haitei de pricurici fără nicio altă ocupație înafară de pisciculturism şi frecat manganul pe nimfo? 😰

Dacă se pune lacăt şi la topicul cu bancuri şi vorbe de duh, chiar n-aş vrea să fiu în pielea tembelului cerşitor de like-uri, insul microcefal scorpion1970, sau nime'n'drumului obsedat de trântit zilnic 20 de bancuri şi muzică, limbricul NikyLucyJuicyPussy!!

O nemărginită durere pustie şi un mare hău al vidului, ptr că s-ar confrunta imbecilii cu inutilitatea vieții lor sordide şi degeaba, nu au unde mai posta, deci nu mai există!!  😥

• Minus 3
  • Oras:🟦🟨🟥
  • Oras:🟦🟨🟥
Postat
1 oră în urmă, tolerans_yok a spus:

S-au închis topicele cu muzikieee? 🤢

Unde mai spamm-ează cu youtube moldovenii mei în frunte cu Pizdăseara, Eaprofesoara melomană şi restul  haitei de pricurici fără nicio altă ocupație înafară de pisciculturism şi frecat manganul pe nimfo? 😰

Dacă se pune lacăt şi la topicul cu bancuri şi vorbe de duh, chiar n-aş vrea să fiu în pielea tembelului cerşitor de like-uri, insul microcefal scorpion1970, sau nime'n'drumului obsedat de trântit zilnic 20 de bancuri şi muzică, limbricul NikyLucyJuicyPussy!!

O nemărginită durere pustie şi un mare hău al vidului, ptr că s-ar confrunta imbecilii cu inutilitatea vieții lor sordide şi degeaba, nu au unde mai posta, deci nu mai există!!  😥

gluma prosti.png

• Like 2
  • Haha 2

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

O blondă la spovedanie:
- Părinte, am preacurvit.
- De câte ori, fiica mea?
- Părinte, am venit să mă spovedesc, nu să mă laud!

• Like 4
  • Haha 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...