Sari la conținut

AURA - 0725114488 / 0792332375

Vizitator cervantes

Postări Recomandate

• Oras:Constanța

Hello futaciosi! Astazi am fost la Aura, este superba fata.., sa incep... Am ajuns in zona, am vb cu ea mi-a zis ce si cum, am urcat am intrat, ce să vezi exact cea din poze..., m a servit cu un suc, un pahar de apa, am stat de vb vrei 10-15 min pe diferite subiecte, pe scurt ne-am cunoscut. Am trecut la dus, frumos iesit ea ma astepta pe canapea..., ne Am luat de mână și am trecut la treaba... este minunata in adevăratul sens al cuvântului....., merita pt cei care prefere milf.

Ce am facut eu la ea si notele au fost:

Oral neprotejat 10+

Normal protejat 9

M-am jucat cu tatele ei minunate 10+

Păcat ca nu ne-am sărutat FK, asa cum am văzut la altii, si cum zice in anunt

Are un cur... bomba 10+

N-am apucat sa i gust piersicuta, dar data viitoare poate

Se revenit DA! Cu siguranță DA

• Like 2
Link spre comentariu

Aura, dacă avem fantezii, mai ciudate/diferite le putem face, gen duș împreună.., sex in duș, sau putem să le stabilim inainte sa ne vedem..? Ne poti spune ce fel de fantezii putem face.. Ce si cum sau ce accepți? Mersii te pup❤

Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

Lasa ca ii este bine aici,unde este și în altă ordine de idei nu poti sa o suni să o întrebi sau nu ai credit? Neapărat vrei sa poluezi topicul cu intrebari tâmpite..

Cu ce te-a deranjat ca am întrebat? Nu cred ca am făcut o crima, doar de-aia exista forumul asta, vezi-ti de treaba

Link spre comentariu

Ai dreptate Talibane( nu iti dau ca ras8ca am văzut că deja in viziunea unora am fi pretenari) nu ma cunosti,nu te cunosc dar mă rog..unii vb atât cât le duce bostanul ......si in alta ordine de idei cred ca deja a facut o labuela mister katasabia..acum o să vrea și partea 2toate bune

Link spre comentariu
Vizitator katasabia22
Reputație: 0

Nu vr pentru laba, vreau sa vad cum arata.... iin mai multe poze, ca sa nu vin degeaba la cta..., daca se poate sa mai pui cateva Domnisoara Aura! multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

Nu vr pentru laba, vreau sa vad cum arata.... iin mai multe poze, ca sa nu vin degeaba la cta..., daca se poate sa mai pui cateva Domnisoara Aura! multumesc!

Atunci răsfoiește topicul, ca are suficiente poze.

Și reale😋

Link spre comentariu
Vizitator valjean
Reputație: 0

O femeie adevarata,nu am fost la ea,era cat pe ce ptr ca ieri am parcat masina la Tracom dar cand am vrut sa cobor,ma luat unul ca e parcarea lui si am plecat de acolo.Aura emana bun simt si bun gust,doar am vorbit cu ea ,si pot spune ca este genul de femeie care te seduce de la primul cuvant.Ma bucur ca a ales sa se stabileasca la noi,este facuta exact pe calapodul meu,si maine  nu dar nu se stie niciodata

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...