Sari la conținut

AURA - 0725114488 / 0792332375

Vizitator cervantes

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Acum 12 ore, playmaker a spus:

Lucreaza goblenuri.

Sigur, dar goblenurile sunt personalizate! În funcție de lungimea și diametrul "Soldatelului" 😂. Caciulita - goblen, costa de la 350 in sus și depinde și de paleta de culori! Acum tu ști cât vrei sa ieși în evidenta cu "soldatelul". Ptr mai multe detalii te aștept la "Măsurători 😁🤣

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
La 25.03.2022 la 6:21, Auramatura a spus:

Sigur, dar goblenurile sunt personalizate! În funcție de lungimea și diametrul "Soldatelului" 😂. Caciulita - goblen, costa de la 350 in sus și depinde și de paleta de culori! Acum tu ști cât vrei sa ieși în evidenta cu "soldatelul". Ptr mai multe detalii te aștept la "Măsurători 😁🤣

Cam nesigure si scumpe "masuratorile". 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Auramatura a spus:

Bună dimineața disponibila până la 20 😊

Niste poze mai recente? 

Si locatia cam prin ce zona e?

...nu te mai deranjez la telefon sau WhatsUp pt  ca, banui,  esti Full. 

Link spre comentariu
Acum 22 minute, playmaker a spus:

Niste poze mai recente? 

Mai bine o deranjezi, cu siguranta iti va raspunde:)

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
1 hour ago, playmaker said:

Niste poze mai recente? 

Zona City ,Tracom

poze mai recente eu nu am :) 

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 4 ore, playmaker a spus:

Niste poze mai recente? 

Sigur sunt pe seit numai ca la tine nu contează poze vechi sau noi😂. Tu nu ajungi niciodată! Doar te bagi în seama de un an pe topicul meu! Numai tu de fiecare data🤣. Când ești hotărât să-mi faci o vizita anunță-mă! Până atunci mai staționează pe alte topicuri😜

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, Auramatura a spus:

Sigur sunt pe seit numai ca la tine nu contează poze vechi sau noi😂. Tu nu ajungi niciodată! Doar te bagi în seama de un an pe topicul meu! Numai tu de fiecare data🤣. Când ești hotărât să-mi faci o vizita anunță-mă! Până atunci mai staționează pe alte topicuri😜

O sa vezi ca o sa vin la tine si nu o sa iti zic cine sunt, de unde vin etc.  Risc niste bani de bere numai ca sa vad de ce esti in stare si sa le dezvalui colegilor futaci amatori de Mature +50.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, playmaker a spus:

O sa vezi ca o sa vin la tine si nu o sa iti zic cine sunt, de unde vin etc.  Risc niste bani de bere numai ca sa vad de ce esti in stare si sa le dezvalui colegilor futaci amatori de Mature +50.

Cu mare drag, numai ca îți trebuie ceva mai mult decât niște bani de bere🤣. Iar cu mature+50 încă nu am ajuns la vârsta aia😜. Cred ca ma confunzi cu prietena ta Manuela! 

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 16 ore, playmaker a spus:

Asteptam sa ne impartasesti experienta unica la Aura, spor la ciocane💪

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 20 ore, Auramatura a spus:

Cu mare drag, numai ca îți trebuie ceva mai mult decât niște bani de bere🤣. Iar cu mature+50 încă nu am ajuns la vârsta aia😜. Cred ca ma confunzi cu prietena ta Manuela! 

Cu nici o recenzie pe topic, poze de acum 5 ani, preturi prohibitive, mai ai si 2peul sa fii obraznica. Din cauza asta ai ajuns pe la Avon .... 

PS : zi merci' ca ai prins chirie in regim normal. Nu zic mai.multe.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, playmaker a spus:

Cu nici o recenzie pe topic, poze de acum 5 ani, preturi prohibitive, mai ai si 2peul sa fii obraznica. Din cauza asta ai ajuns pe la Avon .... 

Chiar m-ai făcut curioasa cu recenzile😂, și am dat paginile înapoi sa vad am 14 recenzii bune,, și vreo 5 care nu au fost atât de multumiti👀. Deci este ok. Iar cu poze de acum 5 ani😜nu merge. Sunt de 1 an iar pe publi sunt din februarie noi 9 poze. Dar nu contează. Și bineînțeles dacă activezi într-un singur oraș dc ai plăti regim hotelier 🤔. Numai cine se plimba din oraș în oraș închiriază asa. În rest nu îți mai răspund! O zi minunata îți doresc ☺️ 

Link spre comentariu
Acum 5 ore, playmaker a spus:

playule ,eu zic sa mergi sa te linisteasca putin Aura ,e chiar un milfet bun ,iti spune unul care a vizitat-o de cateva ori. pun pariu ca o sa deveniti cei mai buni prieteni

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 23 minute, guzel a spus:

playule ,eu zic sa mergi sa te linisteasca putin Aura ,e chiar un milfet bun ,iti spune unul care a vizitat-o de cateva ori. pun pariu ca o sa deveniti cei mai buni prieteni

Mulțumesc 😘 dar el nu cred ca vrea sa devenim prieteni 😂, dacă vine în vizita rămâne fără banii de 🍻 

Link spre comentariu

Nu stau sa rasfoiesc dar @cervantes, care culmea a disparut "in noapte", ti-a facut 14 recenzii pozitive? 🤣🤣 Restu' de nemultumiti E mai multi. Si din ce imi aduc aminte, nici macar nu ai binevoit sa ii infrunti.

Si daca nu platesti chirie in regim hotelier, cu 2 colegi "nemultumiti" / luna, ti-ai platit chiria, chiar si utilitatile, la ce preturi de Las Vegas ai.

Iti dai seama ca apropourile cu Avon si goblenuri au fost la misto. Doar nu te injosesti in halul asta 🤣

PS : uite cum sta un topic sus, dea'mpulea. Vina mea. Ma inchin.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...