Sari la conținut

AURA - 0725114488 / 0792332375

Vizitator cervantes

Postări Recomandate

• Oras:în pizdă până-n gât

O dupa amiaza răcoroasă, un aer placut numai bun de o plimbare. Decis sa fac o plimbare am plecat de acasa spre parcul Tabacarie. Ajungand in zona City m-am gandit sa o sun pe Aura sa vad ce mai face. Sunat, insa tel. inchis, asa ca am apelat pe "linia directa". Îmi raspunde si ma invita la ea la o barfa. Zis si facut! Ne intindem la vorba, insa, dupa un timp ne uitam unul la celalat ca doi luptatori așteptând ca celalalt sa faca o miscare. Asteptarea nu a fost lunga ptr. ca ne-am adus aminte de sampanie, si cum eram fara masina am zis ca este momentul potrivit sa o gustam. Deci, am plecat spre frigider separat, dar am ajuns impreuna. Acea intalnire din fata frigiderului a fost factorul declansator! Destupat sticla, baut, direct din ea, amandoi, ajuns la dus, acompaniati de sticla. La iesire întrucât muzica de la laptop era un vals am inceput sa dansam, in sufragerie, asa cum eram, in pielea goala. Dansul a luat sfarsit in dormitor, unde am continuat sa consumam sampania, dar in alt fel. Turnand sampanie unul pe celalat urmand sa o bem din locurile in care se afla sau pur si simplu lingand-o!

De la aceasta joaca pana la o partida de sex incendiar,pasional, nu a fost mult. Ajunsesem amandoi la acea stare de excitatare in care pur si simplu vrei sa-l devorezi pe celalat. Si am incercat amândoi, într-un pat imens care s-a dovedit totusi prea mic pana la urma, cred eu, ptr. ca finalul a fost aproape pe podea.

In urma acestei intamplari am constatat cat de mult te poate "obosi" o mica si nevinovata plimbare in aer liber.

Aura, m-am simtit excelent!

P.S.- Data viitoare aduc eu sampania!

Ai avut noroc să faci click-ul cu ea. Mi s-a întâmplat și mie, odată. Din ce-am citit pe forum și din ce-am văzut în poze, nasul meu de vulpoi trecut prin multe îmi spune că doamna promite. Cât despre preț, să fim serioși, vrem calitate la 100 de lei numărul? Cred că 200/300 este cel puțin decent. Categoric este pe lista mea viitoare...

Link spre comentariu
Vizitator machedonul08
Reputație: 0

Bai, esti nebun.... Ti se pare 100 lei / finalizare, putin??? Dar cat castigi tu castore pe luna, sa arunci 200 lei / fin? Si te duci o data pe luna, probabil, nu???

Link spre comentariu
Vizitator cervantes

Ai avut noroc să faci click-ul cu ea. Mi s-a întâmplat și mie, odată. Din ce-am citit pe forum și din ce-am văzut în poze, nasul meu de vulpoi trecut prin multe îmi spune că doamna promite. Cât despre preț, să fim serioși, vrem calitate la 100 de lei numărul? Cred că 200/300 este cel puțin decent. Categoric este pe lista mea viitoare...

Zeratul of the protos- cel mai vorace si rezistent soldat din "Star wars"!!! Da, in general cam fac "click", si nu numai cu ea. Interesant la ea este ca ne intuim foarte bine, unul celuilalt, ce simtim si ce dorim in acel moment. Si, da... ne oferim fara cenzura unul celuilalt tot ce putem si avem mai bun. FARA CENZURA! DE NICI-UN FEL! Nu s-a gandit nici unul, niciodata, cum va fi perceput dupa aceea.

Recomand, si..., daca exista si compatibilitate sexuala si emoțională(starea psihica in care te afli atunci) totul va fi la superlativ!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na

Zeratul of the protos- cel mai vorace si rezistent soldat din "Star wars"!!! Da, in general cam fac "click", si nu numai cu ea. Interesant la ea este ca ne intuim foarte bine, unul celuilalt, ce simtim si ce dorim in acel moment. Si, da... ne oferim fara cenzura unul celuilalt tot ce putem si avem mai bun. FARA CENZURA! DE NICI-UN FEL! Nu s-a gandit nici unul, niciodata, cum va fi perceput dupa aceea.

Recomand, si..., daca exista si compatibilitate sexuala si emoțională(starea psihica in care te afli atunci) totul va fi la superlativ!

Macar un prezervativ acolo si este putina cenzura :))))

Link spre comentariu
Vizitator cervantes

Macar un prezervativ acolo si este putina cenzura :))))

Old man, prezervativul nu este cenzura, este SIGURANTA! Si da, a fost singurul lucru, nenatural, care s-a interpus pana acum, între noi.
Link spre comentariu
Vizitator machedonul08

Bai, fratilor de ciocane!!!
Am fost si eu la "minunea" asta de voi o numiti Aura. M-a primit intr-o tinuta departe de a fi sexy, fara chef si parca spunandu-mi de la inceput sa ma grabesc ca "azi a avut o zi foarte grea"!!!!
Nu am facut click cu ea. Nu mi s-a parut grozava, si intr-un fel mi-a parut rau de banii dati. Mi-am dat drumul destul de chinuit. 

Dar, poate o fi vina mea si nu a ei. Nu mi s-a parut excitanta, de niciun fel...

Link spre comentariu
Vizitator cervantes

Am fost si eu la "minunea" asta de voi o numiti Aura. M-a primit intr-o tinuta departe de a fi sexy, fara chef si parca spunandu-mi de la inceput sa ma grabesc ca "azi a avut o zi foarte grea"!!!!

Nu am facut click cu ea. Nu mi s-a parut grozava, si intr-un fel mi-a parut rau de banii dati. Mi-am dat drumul destul de chinuit.

Dar, poate o fi vina mea si nu a ei. Nu mi s-a parut excitanta, de niciun fel...

Mai, machedoane, acuma eu ce sa-ti spun!? Daca nu a reusit sa-ti ostoiasca (alina, potolii...) of-ul, posibil sa nu fi avut ce sau la ce! Deh....eu ce sa zic!? Noi nu prea ne potrivim la gusturi in ce privesc femeile.
Link spre comentariu
Vizitator milfaura

Imi pare rau dar tu nu ai ajuns niciodată la mine. Iar eu astăzi am avut numai clienti cunoscuți cu programare. Te rog să numai minți pentru ca eu nu imi grăbesc clienții.

Link spre comentariu
  • Oras:La mare pe sezlong

Mai, machedoane, acuma eu ce sa-ti spun!? Daca nu a reusit sa-ti ostoiasca (alina, potolii...) of-ul, posibil sa nu fi avut ce sau la ce! Deh....eu ce sa zic!? Noi nu prea ne potrivim la gusturi in ce privesc femeile.

Sa inteleg ca tu esti pestele ei !

Link spre comentariu

Da. E chefalul ei. Cum ai ghicit?

Nu e de ghicit. La cat a scris omul si cat a laudat si a povestit pe topicul asta , nu prea mai are loc nimeni , de aici si intrebarea logica de mai sus.

Cat despre intrebarea ta e pusa din pura curiozitate sau...?

Link spre comentariu

Minerule da mi voie sa îți spun ceva,lui Cervantes ii plac maturele (și mie) și dacă tu bănuiești că ar fi pestele atunci ar fi și al Clarei, Manuela, Mihaela (căsătorită piercing)..hai sa fim serioși.. toate cele bune

Link spre comentariu

Minerule da mi voie sa îți spun ceva,lui Cervantes ii plac maturele (și mie) și dacă tu bănuiești că ar fi pestele atunci ar fi și al Clarei, Manuela, Mihaela (căsătorită piercing)..hai sa fim serioși.. toate cele bune

Cu femeia asta frumoasa chiar nu am nimic , cat despre mature sa stii ca nici eu nu ma feresc deloc.

Iar comentariul a fost mai mult sarcasm sa zic asa pentru ca ... "puteti uita"

Sanatate

Link spre comentariu

Bai, esti nebun.... Ti se pare 100 lei / finalizare, putin??? Dar cat castigi tu castore pe luna, sa arunci 200 lei / fin? Si te duci o data pe luna, probabil, nu???

o să-ți răspund printr-o întâmplare, pe care am trăit-o, castore!?Eram cu un prieten și am oprit la o fetiță, în Mamaia. Prietenul meu întreabă, cât e oralul? tipa zice 100 de lei. Eu n-am ce face și zic: 100 de lei??!!??. Ea: e mult? Eu: cam da. Tipa scoate 100 de lei din geantă, mi-o întinde și-mi zice: Ia 100 de lei și suge-i tu pula...M-a cam închis. Așa că, castore, judecă și tu, că, după gramatică, pari băiat citit.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea

o să-ți răspund printr-o întâmplare, pe care am trăit-o, castore!?Eram cu un prieten și am oprit la o fetiță, în Mamaia. Prietenul meu întreabă, cât e oralul? tipa zice 100 de lei. Eu n-am ce face și zic: 100 de lei??!!??. Ea: e mult? Eu: cam da. Tipa scoate 100 de lei din geantă, mi-o întinde și-mi zice: Ia 100 de lei și suge-i tu pula...M-a cam închis. Așa că, castore, judecă și tu, că, după gramatică, pari băiat citit.

E cam banc, dar e bun💪🤣
  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...