zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Septembrie 17, 2020 E cam banc, dar e bunmă gândeam eu că n-are cum să fie așa deșteaptă.... 1 Link spre comentariu
Vizitator milfaura Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Buna dimineața astazi si maine nu lucrez! Va astept de luni începând cu 9 dimineața. Weekend placut😊😊 Link spre comentariu
Vizitator milfaura Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2020 Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Disponibila pana la 20 Link spre comentariu
Vizitator milfaura Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2020 Partajează Postat Septembrie 25, 2020 Bună dimineața disponibila 9-18 ðŸ˜˜ðŸ¥°â˜ºï¸ Link spre comentariu
aaaaplus Reputație: 2 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Libera? Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Septembrie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Libera? Nu lucrează duminica din cate știu Link spre comentariu
alexo9 Reputație: 37 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Programat si ajuns la Aura. Pana in punctul de a ajunge foarte amabila si vorbăreata. Avea frigiderul dotat mai cu tot ce vrei, lucru de apreciat.Pozele ii aparțin, dar în realitate este mai urâtă, in special la fata.Mergem in dormitor începe cu un oral si deja face talentele clasice pentru curvele bătrâne, nu pune mana, nu atinge acolo,etc.Deja mi-se tăiase, având așteptări mai mari din recenziile de aici am ales sa continui. Trec la normal unde face câteva gemete false, ma forțez sa termin și sa plec mai repede. Aspect 6/10Locație 8/10 lângă Tracom, etaj superiorOral 7/10 multe comentarii pe lângă, tehnica mediocră Normal 7/10 geme fals,atitudine de versata Pret 200 leiDe recomandat-nu, doar pentru cine este amator de MILF si poate o prinde într-o zi mai buna. După părerea mea este pusa pe făcut bani, cred ca își pregătește plecare în altă parte și nu își mai bate capul. 5 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Vezi mai Alex, ce se întâmplă dacă stai mai mult cu ochiu pe frigider? ÃŽți cresc asteptarile. 😀 1 Link spre comentariu
ssimeon Reputație: 403 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Si eu am vaga impresie că curvele astea este puse pe facut bani, frate! Puse pe capatuiala, cum zic mosii!Nu ne iubesc deloc sincer si dezinteresat! Link spre comentariu
Vizitator milfaura Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Știu de ce te oftici ca ți-am blocat nr de tel și a trebuit sa suni 2 zile la rand sa te deblchez! Mi-e nu-mi plac oamenii care nu au cuvânt, și în legătură cu nu. pune mana acolo nu atinge invenție totala! Nu prea te duce capul Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat Septembrie 28, 2020 Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Programat si ajuns la Aura. Pana in punctul de a ajunge foarte amabila si vorbăreata. Avea frigiderul dotat mai cu tot ce vrei, lucru de apreciat.Pozele ii aparțin, dar în realitate este mai urâtă, in special la fata.Mergem in dormitor începe cu un oral si deja face talentele clasice pentru curvele bătrâne, nu pune mana, nu atinge acolo,etc.Deja mi-se tăiase, având așteptări mai mari din recenziile de aici am ales sa continui. Trec la normal unde face câteva gemete false, ma forțez sa termin și sa plec mai repede. Aspect 6/10Locație 8/10 lângă Tracom, etaj superiorOral 7/10 multe comentarii pe lângă, tehnica mediocră Normal 7/10 geme fals,atitudine de versata Pret 200 leiDe recomandat-nu, doar pentru cine este amator de MILF si poate o prinde într-o zi mai buna. După părerea mea este pusa pe făcut bani, cred ca își pregătește plecare în altă parte și nu își mai bate capul.Daca nu ayi citit recenzia mea, unde spuneam treaba asta ca este pusa pe făcut bani.Acuma ati dat bani degeaba. Link spre comentariu
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Septembrie 28, 2020 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Salutare futaciosi.Eu am fost in doua randuri la Aura si pot spune ca daca vrei sa iasa cu adevarat scantei in primul rand sa va luati 1 ora si in al doilea rand sa oferiti si voi placere la randul vostru. Prima oara am fost neinspirat si am ales varianta cu 1 finalizare si nu mi-a placut ca s-a terminat prea repede (sau cel putin asa mi s-a parut mie).A doua oara a fost weekendul trecut si a fost minunat. Exact cum imi place mie, cu mult sex oral, si cu doamna in pozitia LOT. Din pacate nu face CIM insa compensează cu alte servicii.Locatia: nota 9.5 (zona accesibila, baia dotata cu tot ce ai nevoie, AC in living)Aspect:nota 9.5 o adevarata MILF. Sani mari, fund misto. Gen Ava Adams cum spunea un coleg de-al nostru, insa nu mi-a placut coafura pasaricii. Nu a mai fost rasa complet ca prima oara. Oral: nota 9 (cu atentie la zonele adiacente, cu lins, exact ce trebuie)Normal : nota 10 (din poziția LOT m-a facut de nu mai stiam de mine)GFE: nota 10, foarte vorbareata, ai ce diacuta cu ea de la inceput pana la sfarsit.Tarif 200/300 2 Link spre comentariu
Vizitator milfaura Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Salutare futaciosi.Eu am fost in doua randuri la Aura si pot spune ca daca vrei sa iasa cu adevarat scantei in primul rand sa va luati 1 ora si in al doilea rand sa oferiti si voi placere la randul vostru. Prima oara am fost neinspirat si am ales varianta cu 1 finalizare si nu mi-a placut ca s-a terminat prea repede (sau cel putin asa mi s-a parut mie).A doua oara a fost weekendul trecut si a fost minunat. Exact cum imi place mie, cu mult sex oral, si cu doamna in pozitia LOT. Din pacate nu face CIM insa compensează cu alte servicii.Locatia: nota 9.5 (zona accesibila, baia dotata cu tot ce ai nevoie, AC in living)Aspect:nota 9.5 o adevarata MILF. Sani mari, fund misto. Gen Ava Adams cum spunea un coleg de-al nostru, insa nu mi-a placut coafura pasaricii. Nu a mai fost rasa complet ca prima oara. Oral: nota 9 (cu atentie la zonele adiacente, cu lins, exact ce trebuie)Normal : nota 10 (din poziția LOT m-a facut de nu mai stiam de mine)GFE: nota 10, foarte vorbareata, ai ce diacuta cu ea de la inceput pana la sfarsit.Tarif 200/300[/quot Îți mulțumesc pentru recenzie și te mai aștept cu drag! ☺☺☺ 1 Link spre comentariu
morceaas Reputație: 61 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Olt Oras:Olt Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Baieti de 18 primesti ? Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Septembrie 29, 2020 18 cm sau ani? Ca să știe doamna Aura. 1 1 Link spre comentariu
morceaas Reputație: 61 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Olt Oras:Olt Partajează Postat Septembrie 29, 2020 18 ani scuze am uitat sa mentionez Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Septembrie 29, 2020 18 ani scuze am uitat sa mentionezbanu vorbeste varu, nu trebuie sa stie cati ani ai cand scoti bistaru, du-te fara frica Link spre comentariu
Vizitator milfaura Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Bună dimineața astăzi disponibila pana la ora 15 Sâmbătă și duminică nu lucrez! Va doresc weekend plăcut tuturor ☺☺ 1 Link spre comentariu
Vizitator milfaura Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2020 Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Bună dragi mei va aștept de mâine începând cu 9 dimineața, am făcut și câteva poze noi😠3 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 4, 2020 Ultima poza, farfale :laugh2 Link spre comentariu
morceaas Reputație: 61 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Olt Oras:Olt Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Wow arata incredibil doamna Link spre comentariu
vll_ul Reputație: 12 Postat Octombrie 5, 2020 Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Mie mi se pare ca ar cam trebui sa umble la castron! 3 Link spre comentariu
diego66 Reputație: -4 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Buna Aura. In Timisoara mai ajungi ? Link spre comentariu
Vizitator milfaura Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Nu stiu anunt daca voi veni! Link spre comentariu
capitalist Reputație: 6 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Bon soir, Mare amator de milfette si in trecere destul de des prin Constanta, este a doua vizita pe care o fac doamnei.. Programarea de fiecare data a decurs smooth, pe whatsapp, fara prea multe bla bla-uri. Prima vizita a decurs fara cusur, dar a doua..oh la la... Aura, femeie in mid forties, are tot ce ii trebuie ca sa iti faca ziua wow...atitudine, verb, corp, experienta, etc. Nu e genul de femeie careia sa ii dai numere, sa i-o tragi, sa-i dai la buci, sa-i largesti gaura sau alte junkuri de acest tip. Nope, e o femeie care isi stapaneste pe deplin sexualitatea, isi cunoaste foarte bine corpul, stie ce sa faca cu el si daca stii sa o starnesti (ceea ce nu e greu deloc), iti da inapoi mai mult decat poti duce...si eu duc destul... Daca la prima vizita m-a intampinat oarecum protocolar in costum de gala, la a doua, foarte degajata...doar intr-un maieu usor slim si nimic altceva. Ce rost avea sa fie altfel? Dupa small talk-ul de inceput, urmeaza ritualul dusului (aparatura completa si curatenie impecabila in baie), si pozitionarea pe campul de lupta. Atmosfera intima, lumina difuza, lenjerie de pat spotless, temperatura optima...tot ce tebuie sa te dezlantui. Deja la a doua intalnire, a inteles ce imi place si am inceput cu un preludiu din care nu a lipsit nimic...saruturi a la long, mangaieri (sanii aia s-au bucurat de toata atentia mea), dar de aceasta data nu am mai lasat-o sa preia initiativa ca prima oara....toata atentia mea s-a concentrat pe piersicuta ei zemoasa cu mica moustache care o facea si mai sexy..Dupa cateva minute bune, rolurile se inverseaza, iar Aura isi dovedeste experienta...un oral de zile mari, nu foarte deep, doar atat cat trebuie, gurita ei a acoperit totul de sus in jos si de la stanga la dreapta, iar ochii ei negri, superbi, larg deschisi au pastrat contact tot timpul...lucru care excita si mai mult. Si continua pana cand partenerul decide ca vrea sa treeca la next level, lucru pe care l-am apreciat enorm. Tehnica foarte buna, alternari de ritm, stie cand sa puna presiune si cand doar sa o dezmierde, e atenta la reactiile tale, nu face hent (no hands).. La NP, pentru mine merita o singura pozitie...doggie, fesele alea tari si rotunde iti ofera o imagine care iti ramane in minte multa vreme, se cambreaza, schimba unghiul penetrarii cu o usurinta pe care rar o vezi si mai ales cand trebuie. Finalizare glorioasa, m-am simtit ca lovit de tren. Dupa pauza, un nou preludiu, oralul si mai debordant ca la inceput, un reverse 69...intinsa pe spate, cu capul ei intre coapsele mele, gurita ei nu a iertat nimic, cu picioarele ei larg desfacute...o imagine priceless. Incepem intrarea prin spate, unde m-am lasat usor indrumat de Aura, este stramta, dar se acomodeaza repede cu dimensiunea, dupa care incepe fiesta. Ritm accelerat constant, dirty talk excitant si cat trebuie, ii place sa se joace cu piersicuta in tot timpul acesta (la prima intalnire a tresarit de cateva ori inainte ca eu sa termin, senzatia este de milioane cand isi contracta funduletul). De data aceasta, doresc mai mult si teminam cu un cumshot abundent pe sani, ma lasa sa imi fac damblaua si sa intind juice-ul pe tot pieptul, sanii lucind frumos in semiobscuritatea camerei. O sarut pe frunte, imi zambeste senzual. Si acum ce cred eu Locatie - 10, usor accesibila, foarte curata Corp - 9,5 un chip frumos cu un zambet cuceritor, dentitie impecabila care ar da rusinica multor pustoaice, buze senzuale, sani magnifici, ochi negri patrunzatori, fund mama mia ON - 9,95 modul debordant in care il face si mai ales ca pastreaza contactul vizual cu partenerul si nu o ia inaintea lui (face cat vrea partenerul) NP - 9,5 incercat doar doua pozitii, prima data LOT si apoi doggie, dupa parerea mea misionarul nu are rost cu Aura AP - 10 dupa ce isi intra in ritm, sky is the limit GFE - 10++, FK de mare angajament, mangieri and shit Atitudine - 10, daca te comporti ca un gentleman... Mastercard 3 ore x 300 ron + 150 RON back door entrance De revenit - Oh DA! 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate