Jump to content

Masaj cu finalizare


Recommended Posts

 • Oras:Timisoara
 • Oras:Timisoara

Am fost si am primit un HJ la final. Tipa nu arata nu stiu ce bine, iar locația lasa de dorit. Am rămas doar ca simțeam nevoie de masaj.

Pret 80 RON cu finalizare.

 • Like 2
Link to comment
 • Oras:Timisoara
 • Oras:Timisoara

Daca e tipa care are locatia pe langa malul Begheiuli, mai bine ziceti pas. Locatia lasa de dorit iar masajul e doar o chestie cu multa crema care-ti ramane haine. Fara posibilitate de dus inainte sau dupa

 • Like 1
Link to comment
 • Oras:Timisoara
 • Oras:Timisoara

Sustin ce a zis 

hardrock am fost si eu .cand am ajuns doamna ma intrebat daca vreau si finalizare manuala am spus pas ma uns cu ceva crema ,un masaj de 2 bani cost 50 lei  nu recomand nici macar pentru masaj ,,mai bine de 50 lei va recomand sa mergeti la umt la sauna  si masaj este o fata inalta face masaj de nota 10 
 • Like 1
Link to comment
 • Oras:Timisoara
 • Oras:Timisoara

Ba baieti,eu am fost aseara la Cristina masaj plus fin manuala 80 de lei,nu stiu ce sa zic,e adevarat ca nu ai unde face baie,asta poate sa fie un criteriu descalificator,a stat imbracata toata perioada,sanii par sa fie mari,cur are cat de cat...ce sa zic,am povestit cu ea,eu unul pot sa zic ca a fost bine,nu a fost excelent dar a fost bine,eu voi mai merge la ea,si..da e vb despre Cristina de pe malul Begai

 • Like 1
Link to comment
 • Membru Premium
 • Oras:Timisoara
 • Oras:Timisoara
Acum 2 ore, konkord1 a spus:

Aș vrea și eu un masaj cu finalizare! 

Poti incerca la fatuca asta (ambele numere sunt valabile):

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/masaj-de-relaxare/906532h141397fi1eh83edh32e7fh06d.html

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare/0h3965470d5878e5d54hh11hf3df7f9e.html

 

Fata e mai plinuta, in schimb are niste sani de dai pe spate. E dragutica la fata, foarte placuta la vorba. Face si oral iar ora e 200 de lei. Eu am fost doua zile la rand la ea si chiar mi-a placut. Daca mai ramane, sigur o mai viztez si saptamana viitoare. Locatia e undeva in zona Lipovei, cumva in spate la Restaurant Caprice. Nu dau adresa exacta, dar e foarte usor de gasit.

P.S. Cel putin acolo statea saptamana trecuta cand a fost pe la ea.

P.S.1 De mult nu am mai intalnit sani atat de mari si frumosi ca ai ei. Cred ca de pe la danutzatm si mai era o fata (tot asa mai plinuta) care e evoluat prima data undeva in propiere de Lidia si apoi pe Circumvalatiunii. Ce-i drept, acu. vreo 10 ani. Cei mai vechi (sa nu zic batrani 😂) poate ma pot ajuta. @mazarin, cum o cheama ca tu sigur iti aduci aminte?

 • Like 3
 • Mersi 1
Link to comment
 • Membru Premium
3 minutes ago, nellu2012 said:

 

Avand in vedere ca din cate am vazut tu esti destul de umblat si prin zona asta de masaje. E o fata slim pe publi (se declara si miniona, si ca are 25 de ani), dar e in TM de mult timp, si zice ca ofera doar masaj cu happy end. Stii cumva daca e ok? Eu nu prea am fost pe la masaje, dar ma gandesc sa incerc de cateva ori.

Link to comment
 • Membru Premium
 • Oras:Timisoara
 • Oras:Timisoara
Acum 29 minute, altmarz a spus:

Avand in vedere ca din cate am vazut tu esti destul de umblat si prin zona asta de masaje. E o fata slim pe publi (se declara si miniona, si ca are 25 de ani), dar e in TM de mult timp, si zice ca ofera doar masaj cu happy end. Stii cumva daca e ok? Eu nu prea am fost pe la masaje, dar ma gandesc sa incerc de cateva ori.

Nu m-am intersectat cu ea. Am sunat-o de doua sau de trei ori si nu mi-a raspuns. Deci nu pot sa te ajut cu informatii. In schimb, daca te atrag fetele mai plinute, cu niste sani superbi, poti sa incerci la fata de mai sus. Chiar e ce trebuie. Si e si foarte curata. Nu are masa de masaj, actiunea se desfasora pe pat/canapea, dar, sunt conditii. Poti face si dus, inainte si dupa. Cam asta ar fi. Repet, mie imi place tare mult de ea. E foarte...docila. 

 • Like 1
 • Mersi 1
Link to comment
9 hours ago, nellu2012 said:

You can try this trick (both numbers are valid):

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/masaj-de-relaxare/906532h141397fi1eh83edh32e7fh06d.html

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare/0h3965470d5878e5d54hh11hf3df7f9e.html

 

The girl is fuller, instead she has some breasts to put on her back. She has a cute face, very pleasant to talk to. He also does oral and the hour is 200 lei. I went to her place two days in a row and I really liked it. If it remains, I will definitely visit it again next week. The location is somewhere in the Lipova area, somehow behind Restaurant Caprice. I do not give the exact address, but it is very easy to find.

PS At least that's where he was last week when he was at her place.

PS1 I haven't seen breasts as big and beautiful as hers for a long time. I think that from danutzatm there was also a girl (still plumper) who was first developed somewhere near Lidia and then on Circumvalatiunii. That's right, acu. about 10 years. The older ones (not to say old people 😂 ) may be able to help me.@mazarin, what is her name that you surely remember?

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/masaj-de-relaxare/1i144g9070147e8hehdeedf3fgd7837h.html

pozele sunt ale ei? Și oferă ea masaj B2b?

Link to comment
 • Oras:Timișoara
 • Oras:Timișoara

Salutare tuturor! Las și eu aici o recenzie despre Cristina, cea care Răspunde la acest număr 0747707304!

  Cine nu e interesat sau nu are timp de citit poate trece mai departe sa caute alta tipa! Deci nu o recomand pe doamna!

  Astăzi mai mult din plictisealaa hotărăsc sa o sun, am scris eu mai sus dacă a mai fost cineva la ea( bineînțeles mai demult) și neprimind un răspuns satisfăcător am zis ca o vizitez eu și las o recenzie!

   Bun, deci totul începe cam așa:găsesc anunțul, sun stabilim ora la care sa ne vedem, imi spune ca face masaj de relaxare plus finalizare manuala la 100 RON, întreb dacă se poate ceva in plus și imi spune ca vedem la locul faptei, dar bineînțeles nu este inclus in aceasta suma stabilită inițial! Și imi accentuează doamna ca nicicum nu sex! Ok, in sinea mea imi zic ca e bine, macar am ceva mai mult de povestit decât un banal masaj și o laba. De la început nu plec cu vise ca o fi cine stie ce wow!

  Ajung in fata blocului, in zona Sagului, undeva pe Muzicescu imi deschide o doamna micuța de statura, cu burtica, niște sâni mărișori, nimic wow, o tipa clasica cu față de gospodina! Ma poftește înăuntru un apartament la parterul blocului, in sufragerie un pat de masaj peste care observ un așternut vizibil nu prea curat,( o întreb dacă nu are prosop de hârtie sa pună și îmi Răspunde cearșaful îl schimba mereu, doar ca nu mai este culoarea de când era nou😂) asta este ma dezbrac și o văd ca își ațintește privirea spre penis, ma fac ca nu o văd și ma pun pe burta pe patul de masaj! 
   Începem masajul, pornim de la umeri, observ din prima un lucru ce nu îmi place, din 20 in 20 de secunde punea crema (lapte de corp)dintr-un tub de Cien cu “miros de migdale” o rog sa nu o folosească toată pe mine ca poate mai vin și alți clienți și sa nu ii maseze la rece! O ia in serios și îmi spune sa nu îmi fac griji ca de-obicei cumpara cu baxul ca nu merge zilnic la cumpărături! Și ma convinge ca sa stau liniștit ca toată intra in piele! Coboară spre spate, apoi picioare dar fara macar sa atingă zona inghinală, de-obicei mi se pare excitant când ești masat pe picioare și fese sa îți mai scape degetele astfel încât sa îți atingă ouăle, sau sa maseze zona periferica anală! In fine ii spun ca vreau sa ma întorc ca eu am venit mai mult pentru zona intimă și nu pentru stratul gros de crema! Doamna îmi transmite ca ea are modul ei de a masa și nu poate trece peste pași ca sunt toți la fel de importanți! Desigur vorbește foarte mult, îți umple capul cu toate tâmpeniile astfel încât nu te poți bucura de relaxarea care ea zice ca o oferă prin masaj! Ok masează pieptul, picioarele, tălpile , pune și celălata jumătate de tub de Cien, in tot timpul asta eu simteam cum mi se lipise cearșaful de pe pat de spate și îmi dau seama de ce nu mai are culoarea inițială! Nu vreau sa ma gândesc la cât timp îl schimba, ca eu clar nu mai revin!

Dupa vreo 50 de minute de masaj pe celelalte părți ale corpului nicidecum soldățel se hotărăște sa ia uleiul de corp, ca in zona aceasta folosește ulei și sa toarne la fel cât de mult posibil inundând întreaga zona! Bun sa vedem ce urmează, pasul următor a fost sa o ia in mana așa moarta și sa ma masturbeze, va dați seama ca nu aveam cum sa ma excit, nici nu ma puteam gândi la altceva ca ea imi povestea de neamul ei, ma întreabă daca este totul Ok ii spun ca da și ca daca “ar putea sa imi ia pula între sâni “ la care urmează replica ei” poate in visele tale” 

   Ma simt prost ca mi am permis un asemenea lucru și imi cer scuze ca m a luat valul dar ii reamintesc ca mi-a spus la telefon ca putem ceva chestii extra, la care urmează replica, poți sa atingi și tu sânii și fundul așa prin haine! Ok zic eu! Nu e nevoie! In timp ce ea tot mărește ritmul masturbării! In cele din urma ii spun ca e Ok fără finalizare ca problema e la mine și ca nu are rost sa se mai chinuie. Răspunsul ei nu întârzie sa apăra și imi spune” mi-am dat seama ca asa pățesc și acasa cu al meu, probabil astea mai mari se scoala mai greu”, in acel moment îmi trece prin cap sa nu uit sa ii las 50 de lei ciubuc pentru replica asta, adica m-am simțit mai bine ca după o ora de masaj! Bine, glumesc nu pun botul la asa ceva, adica asta îl mai zic escortele vechi in breasla sau cele care zic ca fac anal și apoi te refuza, dar chiar nu sunt vreun Terente, nici macar pe aproape. Îmi dau seama ca probabil e o replica ce o folosește ca și scuza tuturor celor care nu ajung la erecție! 
Ajungem la final ma întreabă dacă vreau un șervețel sa ma șterg, ii spun ca nu e nevoie ca intru la o spălătorie sa dea jos crema cu pistolul!😂 Deși la inceput a rupt 3 bucăți dintr o rolă de șervețele și le-a pus pe patul de masaj lângă mine probabil acelea erau sa ma șteargă dacă finalizam, dar neajungand acolo le-a pus frumos capac rolei de șervețele și le folosește la următorul client, dacă se termina! 
Sa las niște note nu cred ca mai are rost, dar le las ca sa fie recenzia completa:

Locatie: usor de găsit, nu am parcat foarte departe, dar se uitau vecinii care săpau florile după mine când am intrat, apartamentul îl folosește doar pt masaj, cearșaful murdar, deci facem o medie: 6

Masajul in sine: 5, am primit ai mai rău de la Andreea de la muzeul satului, dar macar apoi m am trezit cu limba in fund când eram pe burta!

Masajul erotic, practic inexistent, nu pot da nota!

Atitudine maseoza: Ea încearcă sa se facă plăcută, vorbește mult, dar fără rost! As fi preferat liniște și masaj bun: deci nota 7

Aspect: Clasic, doamna casnica, nu știu ce vârsta are, probabil 35+-, nota 6

Nu mai revin, caut altceva și revin cu recenzia! 

 


 

 • Like 8
Link to comment
 • Membru Premium
 • Oras:Timisoara
 • Oras:Timisoara
Acum 10 ore, Meddi a spus:

Salutare tuturor! Las și eu aici o recenzie despre Cristina, cea care Răspunde la acest număr 0747707304!

  Cine nu e interesat sau nu are timp de citit poate trece mai departe sa caute alta tipa! Deci nu o recomand pe doamna!

  Astăzi mai mult din plictisealaa hotărăsc sa o sun, am scris eu mai sus dacă a mai fost cineva la ea( bineînțeles mai demult) și neprimind un răspuns satisfăcător am zis ca o vizitez eu și las o recenzie!

   Bun, deci totul începe cam așa:găsesc anunțul, sun stabilim ora la care sa ne vedem, imi spune ca face masaj de relaxare plus finalizare manuala la 100 RON, întreb dacă se poate ceva in plus și imi spune ca vedem la locul faptei, dar bineînțeles nu este inclus in aceasta suma stabilită inițial! Și imi accentuează doamna ca nicicum nu sex! Ok, in sinea mea imi zic ca e bine, macar am ceva mai mult de povestit decât un banal masaj și o laba. De la început nu plec cu vise ca o fi cine stie ce wow!

  Ajung in fata blocului, in zona Sagului, undeva pe Muzicescu imi deschide o doamna micuța de statura, cu burtica, niște sâni mărișori, nimic wow, o tipa clasica cu față de gospodina! Ma poftește înăuntru un apartament la parterul blocului, in sufragerie un pat de masaj peste care observ un așternut vizibil nu prea curat,( o întreb dacă nu are prosop de hârtie sa pună și îmi Răspunde cearșaful îl schimba mereu, doar ca nu mai este culoarea de când era nou😂) asta este ma dezbrac și o văd ca își ațintește privirea spre penis, ma fac ca nu o văd și ma pun pe burta pe patul de masaj! 
   Începem masajul, pornim de la umeri, observ din prima un lucru ce nu îmi place, din 20 in 20 de secunde punea crema (lapte de corp)dintr-un tub de Cien cu “miros de migdale” o rog sa nu o folosească toată pe mine ca poate mai vin și alți clienți și sa nu ii maseze la rece! O ia in serios și îmi spune sa nu îmi fac griji ca de-obicei cumpara cu baxul ca nu merge zilnic la cumpărături! Și ma convinge ca sa stau liniștit ca toată intra in piele! Coboară spre spate, apoi picioare dar fara macar sa atingă zona inghinală, de-obicei mi se pare excitant când ești masat pe picioare și fese sa îți mai scape degetele astfel încât sa îți atingă ouăle, sau sa maseze zona periferica anală! In fine ii spun ca vreau sa ma întorc ca eu am venit mai mult pentru zona intimă și nu pentru stratul gros de crema! Doamna îmi transmite ca ea are modul ei de a masa și nu poate trece peste pași ca sunt toți la fel de importanți! Desigur vorbește foarte mult, îți umple capul cu toate tâmpeniile astfel încât nu te poți bucura de relaxarea care ea zice ca o oferă prin masaj! Ok masează pieptul, picioarele, tălpile , pune și celălata jumătate de tub de Cien, in tot timpul asta eu simteam cum mi se lipise cearșaful de pe pat de spate și îmi dau seama de ce nu mai are culoarea inițială! Nu vreau sa ma gândesc la cât timp îl schimba, ca eu clar nu mai revin!

Dupa vreo 50 de minute de masaj pe celelalte părți ale corpului nicidecum soldățel se hotărăște sa ia uleiul de corp, ca in zona aceasta folosește ulei și sa toarne la fel cât de mult posibil inundând întreaga zona! Bun sa vedem ce urmează, pasul următor a fost sa o ia in mana așa moarta și sa ma masturbeze, va dați seama ca nu aveam cum sa ma excit, nici nu ma puteam gândi la altceva ca ea imi povestea de neamul ei, ma întreabă daca este totul Ok ii spun ca da și ca daca “ar putea sa imi ia pula între sâni “ la care urmează replica ei” poate in visele tale” 

   Ma simt prost ca mi am permis un asemenea lucru și imi cer scuze ca m a luat valul dar ii reamintesc ca mi-a spus la telefon ca putem ceva chestii extra, la care urmează replica, poți sa atingi și tu sânii și fundul așa prin haine! Ok zic eu! Nu e nevoie! In timp ce ea tot mărește ritmul masturbării! In cele din urma ii spun ca e Ok fără finalizare ca problema e la mine și ca nu are rost sa se mai chinuie. Răspunsul ei nu întârzie sa apăra și imi spune” mi-am dat seama ca asa pățesc și acasa cu al meu, probabil astea mai mari se scoala mai greu”, in acel moment îmi trece prin cap sa nu uit sa ii las 50 de lei ciubuc pentru replica asta, adica m-am simțit mai bine ca după o ora de masaj! Bine, glumesc nu pun botul la asa ceva, adica asta îl mai zic escortele vechi in breasla sau cele care zic ca fac anal și apoi te refuza, dar chiar nu sunt vreun Terente, nici macar pe aproape. Îmi dau seama ca probabil e o replica ce o folosește ca și scuza tuturor celor care nu ajung la erecție! 
Ajungem la final ma întreabă dacă vreau un șervețel sa ma șterg, ii spun ca nu e nevoie ca intru la o spălătorie sa dea jos crema cu pistolul!😂 Deși la inceput a rupt 3 bucăți dintr o rolă de șervețele și le-a pus pe patul de masaj lângă mine probabil acelea erau sa ma șteargă dacă finalizam, dar neajungand acolo le-a pus frumos capac rolei de șervețele și le folosește la următorul client, dacă se termina! 
Sa las niște note nu cred ca mai are rost, dar le las ca sa fie recenzia completa:

Locatie: usor de găsit, nu am parcat foarte departe, dar se uitau vecinii care săpau florile după mine când am intrat, apartamentul îl folosește doar pt masaj, cearșaful murdar, deci facem o medie: 6

Masajul in sine: 5, am primit ai mai rău de la Andreea de la muzeul satului, dar macar apoi m am trezit cu limba in fund când eram pe burta!

Masajul erotic, practic inexistent, nu pot da nota!

Atitudine maseoza: Ea încearcă sa se facă plăcută, vorbește mult, dar fără rost! As fi preferat liniște și masaj bun: deci nota 7

Aspect: Clasic, doamna casnica, nu știu ce vârsta are, probabil 35+-, nota 6

Nu mai revin, caut altceva și revin cu recenzia! 

 


 

Felicitari pentru recenzie! Chiar m-a binedispus. Ai avut unele pasaje foarte tari. Pacat ca intalnirea nu a fost ce trebuie. Dar repet, recenzia e ce si cum trebuie. Mai asteptam si altele. Dar sa fie cu final fericit...pentru tine. 😆

 • Like 2
Link to comment

 • Oras:Monaco
 • Disponibila
 • Oras:Monaco
 • Disponibila

Salutare!A fost cineva la masaj ,la Loredana  are anunț pe Publi24,tel:0727119036 ?Are poză la anunț și pare drăguță și atrăgătoare!Nu știu cum să postez link-ul cu anunțul!Mulțumesc...o zi cu spor în toate...!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...