anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Autor Postat Septembrie 10, 2020 Ana..da play aici.Ce muzica.. Ce vremuri.. Merita! Ha! Cati ani aveai in 2006, patru ani? Glumaaa! imi place omul, dar nu a mai scos nimic notabil in ultimul timp, a plecat din tara si s-a ingrasat ca porcu!
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Ha! Cati ani aveai in 2006, patru ani? Glumaaa! imi place omul, dar nu a mai scos nimic notabil in ultimul timp, a plecat din tara si s-a ingrasat ca porcu! Hello Ana! In 2006 aveam 18 ani. Mie la melodia aia mi-a placut mult cum a intregit grupul.. mi-au placut versurile..parca erau in aceeasi nuanta cu vremurile de atunci si se pot aplica si acuma. Poftim.. alta.. https://www.youtube.com/watch?v=W3adJ9CSB6Y
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Si K-gula.. super om, in vremurile alea.. am baut ceva sticle cu el si ars niste foite cu filtre din cartela de metrou.. daca stii la ce ma refer..
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Autor Postat Septembrie 10, 2020 Hello Ana! In 2006 aveam 18 ani. Mie la melodia aia mi-a placut mult cum a intregit grupul.. mi-au placut versurile..parca erau in aceeasi nuanta cu vremurile de atunci si se pot aplica si acuma. Poftim.. alta.. https://www.youtube.com/watch?v=W3adJ9CSB6Y Sunt un pic depasiti de tot ce a aparut intre timp si e normal sa fie asa. Au trecut din subteran in zona comerciala incet incet. Muzica asta e ascultata si rasascultata Au versuri bune, nu spun nu, dar sunt din alte vremuri.Am glumit cu intrebarea aia, nu trebuie sa raspunzi la intrebari de genul asta pe aici.
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Autor Postat Septembrie 10, 2020 Si K-gula.. super om, in vremurile alea.. am baut ceva sticle cu el si ars niste foite cu filtre din cartela de metrou.. daca stii la ce ma refer.. Nu stiu la ce te referi in mod special, dar am o imaginatie bogata. Daca iti place Maria, no problem! Viata ta, nu te judec.
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Sunt un pic depasiti de tot ce a aparut intre timp si e normal sa fie asa. Au trecut din subteran in zona comerciala incet incet. Muzica asta e ascultata si rasascultata Au versuri bune, nu spun nu, dar sunt din alte vremuri.Am glumit cu intrebarea aia, nu trebuie sa raspunzi la intrebari de genul asta pe aici. Cu siguranta sunt din alte vremuri.. si cumva era normal sa ajunga in zona comerciala.. pentru ca trebuie mai faci si banuti.. Intrebari..raspunsuri.. aici e mediu online.. cine nu intelege asta.. aia e.. Ma bucur ca e cineva pe aici care apreciaza muzica aceasta, o stie si o intelege. Cheers! :138x
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Autor Postat Septembrie 10, 2020 Eu stau departe de asta.
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Autor Postat Septembrie 10, 2020 Cu siguranta sunt din alte vremuri.. si cumva era normal sa ajunga in zona comerciala.. pentru ca trebuie mai faci si banuti.. Intrebari..raspunsuri.. aici e mediu online.. cine nu intelege asta.. aia e.. Ma bucur ca e cineva pe aici care apreciaza muzica aceasta, o stie si o intelege. Cheers! :138x Iubesc muzica in general si muzica care-ti place si tie in special. Si eu ma bucur ca esti pe aici.
Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Iubesc muzica in general si muzica care-ti place si tie in special. Si eu ma bucur ca esti pe aici. Apropo, ascult mai multe genuri.. mai putin salam, guta and derivate. Exemplu.. https://www.youtube.com/watch?v=i7QxbB9gG94
wurdulak Reputație: 4470 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2020
pulcher Reputație: 2650 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Postat Septembrie 12, 2020 2 3
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Autor Postat Septembrie 14, 2020 Apropo, ascult mai multe genuri.. mai putin salam, guta and derivate. Exemplu.. https://www.youtube.com/watch?v=i7QxbB9gG94 Nu prea am starea sa ascult din astea, dar le mai aud pe la altii. *** Alt registru
marrtel Reputație: -43 Postat Septembrie 14, 2020 Postat Septembrie 14, 2020 Iubesc muzica in general si muzica care-ti place si tie in special. Si eu ma bucur ca esti pe aici. Așa e, să ne bucurăm că sunt pe-aici prieteni cu Maria, cu Jeana, cu Cocuța, fruntași la biluțe și liniuțe. Exemple de urmat.Super ! 1
anaparaschiv Reputație: 231 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Autor Postat Septembrie 14, 2020 Așa e, să ne bucurăm că sunt pe-aici prieteni cu Maria, cu Jeana, cu Cocuța, fruntași la biluțe și liniuțe. Exemple de urmat.Super ! Este o alta lume, diferita de lumea ta, de lumea mea, generatiile sunt diferite. Parol!
marrtel Reputație: -43 Postat Septembrie 14, 2020 Postat Septembrie 14, 2020 Este o alta lume, diferita de lumea ta, de lumea mea, generatiile sunt diferite. Parol! N-ai înțeles ce-am zis. Bine !
Postări Recomandate