Sari la conținut

Micky 18 ani - 0726557572

Postări Recomandate

Postat
Acum 8 ore, vehement a spus:

Buna, niste cateva poze recente se poate? 😘

Din păcate nu mai pot posta poze noi, doar cele vechi.. te aștept la mine și nu vei regreta. 😘😘

• Telefon: 0737052578
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0737052578
Postat
Acum 1 oră, micky7 a spus:

Bună dimineața dragilor!! Sunt la birou 😘😘😘😍

Buna, finalizare faciala accepți?

multumesc.

Vizitator dzomba
Reputație: 0
Postat

Pai de ce nu mai postezi? Sta lumea cu gându ca nu mai corespund cu realitatea. Sa bați drumu pana în palady și sa pleci.... 

Postat
Acum 17 minute, dzomba a spus:

Sa bați drumu pana în palady și sa pleci.... 

Am făcut eu asta. N-a fost prea frumos. Și stau tocmai în partea opusă a Bucureștiului.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 2 ore, adicotanu a spus:

Buna, finalizare faciala accepți?

multumesc.

Nu cred ca face , când am finalizat in gurița la ea , am scăpat-o dIn gura ei , și am atins-o și pe buze pe barba pe gât , și s-a suparat foarte tare , ca doamne de ce nu sunt atent , ca nu așa se face .... e bine tipa pe corp , face o muie buna rău , cu deep , lins , scuipat , se bate cu ea pe limba , și la normal și la anal e buna rău , te Îndeamnă sa o futi sa dai in ea , și nici la anal nu face figuri . 
Minusurile sunt ca are o atitudine prea distanta , și o apuca unele faze de îți strica chefu , iar între numere sta cu ochii doar in telefon , nu tu o vorba nu nimic , te întreabă gata hai începem si al doilea . 

• Like 4
Vizitator dzomba
Postat

Fast forward :))) 

Postat
Acum 3 ore, hedonis91 a spus:

Am făcut eu asta. N-a fost prea frumos. Și stau tocmai în partea opusă a Bucureștiului.

Probabil nu eram pe gustul tău..!? 🤨

Postat
Acum 1 minut, micky7 a spus:

Probabil nu eram pe gustul tău..!? 🤨

Ce „gust” ? „gust” prin telefon ? Ajunsesem în zonă și nu ai mai răspuns, și am așteptat ca prostul ca pe urmă să-mi spui că ai luat pe altcineva.. asta în timp ce eu eram pe drum.

Nu am mari pretenții, atâta timp cât o persoană nu are handicap sau vânătăi/cicatrici sau alte urme și nu este de etnie, pentru mine e ok, că nici eu nu-s vreun „Brad Pitt” să am pretenții prea mari.

• Like 1
Postat
Acum 53 minute, micky7 a spus:

20201117_104418.jpg

Nu vrei sa ne arati si noua sanii aia? Pune si tu o poza din fata sa se vada sanii ca ai cu ce😚😚

• Mersi 1
Vizitator gigel_futici
Postat

@micky7 te rugam arata-ne o poza cu gaura popoului.

Postat
On 5/21/2021 at 4:05 PM, johnqwer said:

Nu vrei sa ne arati si noua sanii aia? Pune si tu o poza din fata sa se vada sanii ca ai cu ce😚😚

Din fata are burta mare , nu Pune 😀

Postat
1 hour ago, gyovanygica said:

Mai stie cineva, ceva de ea?

E derutata, postează aiurea

7 minutes ago, michaelamick said:

Da

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, maa5fu1.v1 a spus:

E derutata, postează aiurea

O fi de la vreme!

• Oras:Somewhere in the universe
Postat

In afara de nick, ai mai schimbat ceva? Preturi, locatie, aspect, servicii? 

Postat

Fata asta cred că începe să se drogheze...nu mai este coerenta in discuții!

Eu incerc sa-i spun una ea înțelege alta

Postat

Hai sa revin si eu cu recenzie, daca tot nu vrea sa vorbeasca cu noi. Am ajuns si eu la ea cred ca am prins-o fix inainte de pauza, nu stiam ca va urma, nu am facut recenzie atunci, ma gandeam ca nu are rost. 

De ce am intrebat mai sus daca a schimbat ceva, veti intelege. 

Stabilit cu ea telefonic cu cateva ore inainte intalnirea, ca deh whatsapp nu are, imi zice zona si ma indruma sa parchez la un Lidl din apropiere. De la Lidl faci cateva minute pe jos, deci foarte ok. Locatia este un bloc nou la capatul pamantului pe bd Pallady, cred ca mai faci maxim 5 minute pana la autostrada ☀️. Blocul este la strada, gard la intrare, interfon la poarta, interfon la bloc. Am urcat, nu mai stiu etajul, parca 4. Blocul este ok, nou, apartamentul ok, dar modest mobilat. Bile albe Micky. Baia curata, prosopul curat ma astepta in baie pe masina de spalat. Bila alba Micky. 

Domnisoara este rotunda binisor (nu e o remarca malitioasa, dar ai mare grija) si avand in vedere varsta frageda creeaza un avantaj asupra sanilor, care chiar sunt atractivi, rotunzi, ca merele parguite, falnici si rotunzi. Inca o bila alba. Gropite in obraji, bila alba si cam atat. Conversația nu exceleaza, probabil nici nu trebuie insistat, nicio muzica in surdina, cu momente de liniste mormantala. Poate e mai timida la inceput, eu am incercat, dar nu e punctul forte. Poate tine si de starea de moment si de persoana, poate alti colegi au fost mai norocosi. 

In dormitor este un dulap/pat studio in care se defasoara toata actiunea, ea este destul de permisiva, dar nu mi s-a parut ca ar avea vreun punct forte. Actiunea se desfasoara normal cu oral neorotejat, normal si anal protejate, finalizare orala.

Per total imi e greu sa zic daca as reveni sau nu, dar avand in vedere locatia la capatul pamantului, poate doar daca am drum prin zona sau drum spre mare 🌈. Micky, poate intelegi si de ce nu ai prea multe recenzii si ceri clientilor sa iti faca, poate mai umbli un pic la capitolul socializare si incerci sa excelezi un pic macar la un serviciu. Potential este, iar paleta pot zice completa. Sanii fac diferenta 🤗.

Mult succes 🌹si bine ai revenit. Baga si tu whatsapp ca e mult mai comod, sa iti dau un pont, locatia se poate triangula foarte usor din celule daca se doreste si daca de asta te feresti. 

• Like 6

• Telefon: 0742146905
  • Telefon: 0742146905
Postat

M am intalnit si eu pt prima data cu MIKI, un pic debusolat de ceea ce s a discutat pe aici, totusi i am facut vizita.

Tipa este pe gustul meu, cur, tate,fata, atitudine pro client. Cu mine s a comportat exemplar, am discutat la inceput, am ras, am glumit.

Referitor la faptul ca sta pe telefon, cu mine nu s a intamplat. Este o tipa super calma ceea ce imi place ca imi transmite starea ei.

Am ramas doar o finalizare, regret ca nu am stat 1 ora.

Lucrurile s au desfasurat fara surprize, am discutat la inceput, ce face, ce nu face si ce nu ii place.

Am cerut un ON unde sta foarte misto, multa saliva, o suge suav fara agresivitate, foarte excitant.

La NP am schimbat mai multe pozitii, senzational fund, caprita, misionar, laterala. Sanii sunt dementiali, mari nelasati si naturali.

Ce mai mi a placut, carnea tare pe ea, este o tipa ce intrecut a practicat si niste sport, este foarte bine proportionata si nu are burta asa cum se spune pe aici.

Locatia curata cu tot ce trebuie, prosoape, gel de dus, apa de gura etc.

Si acum sa evaluez dupa gustul si pretentiile mele,

Locatie 8, destul de departe, scad 2 puncte pentru ca trebuie sa tai tot Buc in doua

ON 10, printre cele mai senzuale si umede

NP 10, pozitii schimbate, te indeamna sa o futi

GFE 8, ca orice persoana, atunci cand un necunoscut iti calca pragul casei, ai o bariera, tocmai de aceea am dat 8, la vizita urmatoare sigur ia 10.

Multumesc scumpa domnisoara!!

• Like 5
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...