Membru Premium farafiltre Reputație: 4323 Postat Aprilie 18, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Am avut nevoie de toatq viata sa combin o intalnire cu Katyusha, abordarile normale s au dovedit nepotrivite, doar: "nu", "sunt ocupata dragule", seenuri..., "nu, nu lucrez".. .ultima data m a pizduit de m au gasit toti dracii, nici emoticonul cu lacrimE nu l a primit🥺ca eram deja blocat. Mentionez ca incercarile mele n au avut loc in 3 zile consecutive, ii traba de cateva luni.😁 Pac, wapp nou, o luna distanta cu abordare diferita, totul bine, ma programez de la pranz pentru seara. Nu ajung! De nerabdare, plictiseala si satul de scobit in nas, ii scriu si propun sa anticipam cu o ora jumate daca se poate.🙂 Atat i a trebuit... mi a zis ca anuleaza...nu m a blocat, in zilele urmatoare am reusit sa i "recuperez" atentia...da pula, tot o dadea cu coricoteuri: ca nu s in oras, ca s bolnavioara, ca n am locatie...futa ma dumnezau, ca deja m ai rupt la pula! Grav! Sa nu te "mai" vad! Oky, sa zic doua vorbe si despre intanire, ca o avut loc.🤩 Programare adhoc... de pe numarul pe care candva eram blocat. Rapid la igienizare, imbracat si via arad imer. Plm, ce inseamna asta? Nu dam si noi o strada, un numar? Prietenul meu de nadejde gugălmeps m a linistit, cu timpul nu ma incadram. Din propririe initiativa am dat autostrada pe national, nu doar ca am recuperat 13 min, am si ajunscu doua mai repede. Adrenalina pura (nu drumul) gandul ca merg la vecini la o ora in care in timisoara nu mai raspunde una. Citisem vrute si nevrute despre lolita, posibilitatea sa ma intorc cu coada intre picioare o luasem in considerare...zic, asta e, strategie.. ma modelez, daca i cazul si consider ca (se) merita adopt si o atitudine asa mai de sclavete, ca nu ma stie nici pulea.Norocos bajatu, n a fost nevoie sa "devin" ceea ce sper ca nu sunt. Am primit cod de acces, lift, cioc cioc. Dupa un minut ciocan' iar, aud un "imediat!" si ma linistesc. Raman totusi nemiscat sa nu mai starnesc senzorii, ca nu tre sa vada tot etaju cum stau eu martor in fata usii.😁 Dupa ce mi a deschis, am pasit cu incredere...mi a placut ce aveam in fata, salve si un compliment (nu libidinos) meritat, stiam ca nu poate sa i faca greata. Mi am scos papucii, fâşu, si m am asezat pe canapea. Dupa ce s a scuzat ca nu are ce sa mi ofere de baut, s a pus langa mine. Imi spunea ca nu i place locatia...nu mi a zis si motivele, pentru mine era tipla. Curat, amenajat modern, nou. S a apropiat de mine, cateva mangaieri, in doua minute m a incalecat. Era in bratele mele, s a lipit de sufletu meu ca scaiu, pentru toate cele 70 de min cat am ramas. Nu avea cum sa mi displaca asa ceva, om sunt. Limbi in gura, gat, urechi si supt de buze au fost meniul principal. La intalnirea asta, pipaielile si futaiul au fost doar o completare...eram multumit doar sa mi desfac nasturii de la blugi (era un sfert de ora de cand simteam "deranj", acolo) si sa i indepartez putin slipul...Am trecut pe la dus, a doua oara m a intrebat daca vreau sa fac si n am vrut s o mai aud. M a asistat si am cerut prosop, ne am imbratisat si sarutat si n baie, si pe hol, si am ales dormitorul. Pat mare, cearsaf curat, i am idepartat lenjeria roz din dantela (doua piese, sutienul si l a scos ea, chilotii eu🥰)...direct calare pe fata, limbi pe sani,piept,gat, pe abdomen cu mana sub noada, o ridicam usor ca parca nu puteam sa ma satur, unghiile alea ce le simteam pe spinare si prin scalp imi dadeau temelie, putina liniste am avut cand m am bagat pe fluturas. Ii aranjam aripioarele cu limba si i presam bulbu, cateodata l prindeam intre buze si l absorbeam, am si coborat ca nu fac juma de lucru, n as zice ca nu practica anal. Desi am intrebat si mi a confirmat, ca nu. A urmat un masaj la poola, cu ulei, foarte placut, la fel de placut cum a fost si oralul de care am beneficiat, chiar daca nu mi amintesc o tehnica anume tot era sa gafez si sa terminam jocul, mult prea prematur.🤫 N am avut multq pace ca s a intins peste mine si aluneca sus-jos (nuru?), pentru prima data mi venea sa i zic: opreste te ma! Stai putin blanda! Ne am rasucit si am cerut guma (secundele alea au fost castigatoare, poate si guma...sigur si guma). Am continuat cu np in misionar, n a comentat ca i am ridicat picioarele, m a invitat sa ma aplec peste ea, sarut pasional, strans in brate...asa mâțo, "n am voie" sa ti simt iar unghiile, am redescoperit gestu asta si trebuie mai intai sa ma invat (iar) cu el. Am schimbat in lot, si aici stie exact ce are de facut, nu face economie deloc. Transpira, ii placut sa i mangai pielea rece si unsa. A reclamat de doua ori salteaua, s a plans ca i rupe cadenta. N am putut face mai putin decat "s o adun" si s o strang la piept (nu salteaua), sa cobor usor din pat si sa fac pqsi mici catre canapea, unde am mai continuat cu niste lot dupa care am schimbat in doggy pana s a intins pe burta...aici n am mai facut nimic, doar am stat ca impaiat, putin distant ..lolita a facut toata treaba. De doua ori am zis gata/bingo si tot continua...m am intins si am presat o putin sub mine, s a calmat si mi a zis: sa iesi usor, sa nu ramana guma! Asa am facut, m am asezat in fund sa mi trag sufletul, s a ridicat, mi a supt o odata si a indepartat prezervativul dupa care a plecat la dus. S a spalat, am mers dupa ea si n am gasit o doar cu dusu la mij, toata era spume. Am renuntat sa ma mai clatesc si am inceput sa ma imbrac, a iesit intr un halat rosu cu dantela neagra la poale si cordon in jurul taliei care numa strans nu era...un san d'ala fain(chiar daca siliconat) la vedere. L am mai pupat odata, cateva secunde cu supt de buze, numarat 4 bancnote d'o suta pe care le am asezat langa televizor, am salutat si m qm tot dus...pula tot sculata, am mai aranjat o putin in lift. Mi am aprins o tigara pe care am terminat o in masina pana s o iau din loc. Eram doar eu pe strada, exact cum imi place...ma simteam sef, mi am dat seama ca am gresit drumu, n aveam nervi de futut, am scris timisoara si m am dus glont. "Dupa" serviciile de care am beneficiat pentru aia 400 de lei, n am cum sa fiu obiectiv...nici macar nu simt nevoia. Dar n qm facut relatarea asta cu dedicatie, am scris doar cum m am simtit. 9 1 2 dag dal gas! Link spre comentariu
Humongous Reputație: 138 Postat Mai 9, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 9, 2023 Am reușit în sfârșit să trec pe la Katja zilele astea. Spun în sfârșit pentru că voiam de ceva timp să o cunosc, dar din varii motive nu am reușit până acum. Într-o seară târziu intru pe Publi și îi văd anunțul proaspăt activ, așa că îmi zic să-mi încerc și eu norocul. Îi scriu pe WhatsApp și, surpriză, îmi răspunde 3 minute mai târziu și stabilim o întâlnire pentru ziua următoare. Sincer, mă așteptam să fie puțin mai dificil, dar poate sunt eu mai norocos. A doua zi eram la Adora Park și, după ce m-a lăsat să aștept vreun sfert de oră, m-a invitat sus. Cum intru pe ușă, se lipește de mine, îmbrățișări, săruturi, se freacă cu fundul de junior, îl pipăie prin blugi, așa primire mai rar. Într-un minut nu mai avea loc juniorul în pantaloni, când deodată se întoarce Katja și mă întreabă dacă am citit în anunț că nu acceptă dimensiuni mari. Am crezut că o să se enerveze și o să mă dea afară, așa că nu am avut încotro și i-am arătat juniorul pe loc. S-a relaxat fata și mi-a spus că e în regulă, dar că nu crede că va rezista 2 finalizări. Mulțumit că nu voi pleca cum am venit, m-am cărat la duș și apoi repede în dormitor. Sus în pat, continuat cu preludiul, apoi s-a cuibărit între picioarele mele și a început cu un ON foarte bun, deep, umed, cu atenție la vecini, din când în cînd mă privea în ochi și zâmbea ștrengărește, etc. Am trecut și în 69, igienă impecabilă și o savarină rozalie numai bună de savurat. Când i-am cerut, a montat guma cu gurița, mi-a zis "hai să facem dragoste" și a venit deasupra. S-a mișcat bine, dar nu a rezistat mult, așa că am trecut eu la control în misionar, cu săruturi, gâfâieli și lins urechi, unghii plimbate pe spate, etc. așa că în curând am și finalizat glorios în balonaș. Nu am scăpat prea mult, după dușul de rigoare a început cu un masaj body to body vreo 10 minute, timp în care nu s-a oprit din vorbit. A continuat apoi cu un ON la fel de bun, apoi NP unde am trecut prin mai multe poziții, culminând cu un doggy de zile mari. Deși e greu de rezistat pompând la așa frumusețe de funduleț, juniorul s-a încăpățânat, așa că am trecut la linguriță, mai lent la început să-mi trag sufletul, apoi tot mai repede până am capitulat. Am mai rămas în ea un minut, apoi din nou la duș. Am lăsat 400 lei pentru ora de acțiune și m-am pregătit de plecare. Când să ies, s-a lipit iarăși de mine ca la inceputul întâlnirii, astfel că câteva minute mai târziu când am închis ușa după mine, juniorul era la fel de tare ca atunci când am intrat pe ușă. În încheiere, a fost o întâlnire foarte reușită, pe care am de gând să o repet cât de curând. Numai bine! 10 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Mai 15, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 15, 2023 Heii. Revizitat și eu zilele astea pe katia după foarte mult timp 😏nu din cauza mea mai mult din cauza ei😁😁😁 După mai multe încercări nereușite am incercat iară ,îmi răspunde pe watap și îmi cere poza .ce sa fac confirm și ce să vezi in maxim 2ore am fost in ea. Acțiunea. Am ajuns îmi deschide ușa direct cu mana ✋ la pula 😏cred că este un obicei sa verifice cum stau lucrurile. Am stat la o țigară am vb una alta după care al lăsat 200lei pe masă și am mers la baie pentru refres😁 Când mă intorsai ce să vezi katia era în pat goala mă aștepa erau toate pregătit. Hmm aci începu nebunia nu știu cum sau ce mai exact sa întâmplat da totul a decurs parcă ne știam de o veșnicie PS la plecare parcă nu voia să îmi de-a drumul.sa mai vb😁și tot cu pula 😏 sculata ieși și eu 🤣🤣🤣 4 1 1 Link spre comentariu
gxg_8_7 Reputație: 1 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 Stie cineva faca mai e in zona? Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Iunie 14, 2023 Membru Premium Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 18 minute, gxg_8_7 a spus: Stie cineva faca mai e in zona? Gasesti anuntul ei pe publi24. Ieri cred ca era activă Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 14, 2023 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Iunie 14, 2023 Salutare , Dupa o perioada foarte lunga cu multe încercări eșuate de a ne sincroniza … am reușit pana la urma sa ajung la ea . Programare făcută pe Whatsapp Ajuns in zona am primit și indicațiile finale spre apartament . Mi-a deschis foarte drăguța , se simțea la început putin forțată atitudinea ( problemele o ca apasă , dar își da interesul sa fie bine ) dar pana la urma am reușit zic eu sa rezonam . Trecut pe la dus și după la treaba , foarte multă implicare din partea ei , la ON la NP e acolo cu tine . ON 9 ( e top oralul , am avut o senzație de nedescris la ce făcea fata asta cu gura , păcat ca nu e in oferta și CIM ul ) NP 9 ( multă implicare , eram uzi amândoi de parca ne-am futut sub dus ) Atitudine 10 ( și-a ignorat toate problemele pe durata acțiunii ) 5 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6217 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 2 hours ago, Flx01 said: Gasesti anuntul ei pe publi24. Ieri cred ca era activă Cam degeaba Eu o fata cu mai multe figuri in cap decat fata asta blonda nu am intalnit. Odata m-a blocat dupa ce ea mi-a dat teapa -- am programat la o ora, imi trimite mesaj ca nu mai poate cu foarte putin timp inainte, dar sa reprogramam pe mai tarziu, evident ca nu mai puteam eu si aparent sunt nesimtit ca ea mi-a dat teapa. A doua oara (de pe alt numar) nu ma mai primeste ca nu am vrut sa merg cand nici ea nu stia daca are liber, sa ma duc si sa stau in fata blocului ca poate poate, si dupa tot eu am fost nesimtit si mi-am auzit de toate. Nu credeam ca o sa poate sa ma enerveze, dar a reusit...pentru mine e capitol incheiat si o trec la "de evitat" in agenda mea. 1 2 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Enervat puțin de gagicile astea noi din oraș la care nu se poate ajunge..una doarme mai mult decât să se futa, alta că mâine poimâine și multe alte pretenții din partea celorlalte am tras cu ochiul pe public sa vad ce marfă este😁. Văzând că katia este în oraș am zis să-mi încerc norocul și am contactato .Am reușit o programare watap .. ajuns in parcare i-am scris katia era și ea jos la cumpărături..m-am dat jos din mașină ..nici nu aprinsă-i bine țigară și apăru am luat plasa din mână că un gentleman 😂 și urcarăm sus împreună.Ajunsi in apartament mă servit cu suc fumaram o țigară și încet scăparăm amândoi de haine 🤭 Am făcut duș împreună , după care ne-am îndreptat spre dormitor unde am inceput cu un preludiu in picioare cu Fk prezent..după care mă luat asta mica la un On umed adânc cu atenție maximă la vecinii.Dupa minute bune am pus căciulița și dă-i in misionar ..lot după care la cererea ei am schimbat în doggy unde am și finalizat 🙈. După lupta din dormitor am mai stat la o țigară și un suc dar era târziu și 45 minute trecute am tzucat gagica și dus am fost relaxat și fără 200lei. Ce putea fi mai bun in miezul nopții .decât sexul cu katia ..😎 7 1 Link spre comentariu
niku731 Reputație: 483 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Tocmai am ieșit de la Katya! Măi oameni buni, femeia asta este o femeie minunată! Dacă unii ați avut episoade neplăcute cu ea, eu va ofer rețeta unei seri excelente. În primul rând, când mergeți la ea, gândiți-vă ca mergeți la întâlnirea cu o femeie pe care o doriți! Fiți bărbați (educați). Mergeți curați, îngrijiți, parfumați și când intrati la ea, intrati la duș și spalati-vă "ustensilele". Tratati-o exact așa cum ați vrea să vă trateze. (Cu respect) Răspunsul ei va fi "vă va fute de va merg fulgii"! Așadar, în seara asta am cunoscut o femeie frumoasă, sexy, deschisă...DE TOP! Dacă va comportați cu ea frumos, veți avea ce va doriți! Katya, ești minunată și iți mulțumesc pentru seara asta! 1 2 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 6, 2023 Perfect 😲 de acord cu tine o știu de mult timp am mai multe vizite la ea ..chiar am fost recent la ea 🙃..este piesă 😎😎😎 Link spre comentariu
el_colorado Reputație: 216 Postat Octombrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 7, 2023 Acum 22 ore, Semakone a spus: Perfect 😲 de acord cu tine o știu de mult timp am mai multe vizite la ea ..chiar am fost recent la ea 🙃..este piesă 😎😎😎 Exact că Bianca bibi vede mesajul dar nu răspunde !🤨 Nu le pot înțelege jur.or fi ele piese dar dacă nu poate ajunge omul la ele degeaba. 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6217 Postat Octombrie 8, 2023 Partajează Postat Octombrie 8, 2023 9 hours ago, el_colorado said: vede mesajul dar nu răspunde !🤨 Fi fericit că nu ți-a răspuns. Eu m-am chinuit destul și mi-a răspuns... mi-a dat țeapă cu programarea...de doua ori Fraier eu...și tot eu am fost de vina... evident... 2 Link spre comentariu
el_colorado Reputație: 216 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 8, 2023 Acum 3 ore, altmarz a spus: Fi fericit că nu ți-a răspuns. Eu m-am chinuit destul și mi-a răspuns... mi-a dat țeapă cu programarea...de doua ori Fraier eu...și tot eu am fost de vina... evident... Mi-o răspuns până la urmă.si mi-o zis că nu vrea sa ne vedem deoarece nu am poza de profil pe wapp🙄🙄 Jesus Christ 🙏 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6217 Postat Octombrie 8, 2023 Partajează Postat Octombrie 8, 2023 5 minutes ago, el_colorado said: Mi-o răspuns până la urmă.si mi-o zis că nu vrea sa ne vedem deoarece nu am poza de profil pe wapp🙄🙄 Jesus Christ 🙏 Vezi, ce am zis...mai bine nu raspundea Dar tu ai scapat mai ieftin ca mine cel putin Sunt destule fete faine in zone, eu nu imi mai bat capul cu ametite din astea...daca nu ne-am da peste cap sa ajungem la fiecare figuranta, sa vezi imediat cum o sa stie sa raspunda si sa isi respecte programarile dupa ce isi dau seama ca e criza... 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 8, 2023 Acum 41 minute, altmarz a spus: Vezi, ce am zis...mai bine nu raspundea Dar tu ai scapat mai ieftin ca mine cel putin Sunt destule fete faine in zone, eu nu imi mai bat capul cu ametite din astea...daca nu ne-am da peste cap sa ajungem la fiecare figuranta, sa vezi imediat cum o sa stie sa raspunda si sa isi respecte programarile dupa ce isi dau seama ca e criza... Că bine zici și tu sogore 👍. Da la ce aveți voi pe Timișoara eu un locul tau m-aș orienta mai mult acolo 😏😎 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4323 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 8, 2023 Acum 7 ore, altmarz a spus: *eu nu imi mai bat capul cu ametite din astea...daca nu ne-am da peste cap sa ajungem la fiecare figuranta, sa vezi imediat cum o sa stie sa raspunda si sa isi respecte programarile dupa ce isi dau seama ca e criza... N ai cum, curiozitatea conduce detasat🙂 Dacq tot ai vazut o ca i place hora, n ai intrebat o si tu...de ce lezbienele se masturbeaza cu puli de guma (in locul pizdelor de guma)?🤔 Si cu mine s a lins pe botisca, ultima data nu s a concentrat suficient...pe mine, ada cum m a obisnuit, direct cu adio am salutat o😁) 3 dag dal gas! Link spre comentariu
ritchie21 Reputație: 181 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Salutare, vin și eu cu o recenzie la această femeie cu probleme grave de comportament. Vreau să specific că am mai fost de câteva ori la ea, și tocmai de asta am revenit. Și chestiile mai puțin bune care s-au scris despre ea, credeam ca sunt minciuni. Dar luni seara m-am lămurit că sunt adevărate toate. După ce am ajuns la ea am stat puțin de vorbă și am început un preludiu foarte excitant cu atingeri și nebunii. Sincer ea părea cumva cam ruptă de realitate sa zic așa. După ce am trecut în dormitor mi-a zis ca nu face fk, dar la precedentele vizite a acceptat. În fine, am trecut peste asta după puțin oral am început să o sărut pe sâni, moment în care sare ca arsă că am muscat-o de sfârc sau ceva de genul, fără ca eu sa fac asta. A început sa înjure și sa ma scoată afară. Am văzut ca nu am cu cine și am plecat. I-am scris după ca nu e ok ce a făcut și mi-a zis sa o las sa se liniștească și să fumeze o țigară. Fiind excitat după acel început, pentru că nu pot contesta frumusețea ei am decis să revin. Era și foarte târziu și știam ca nu am nicio șansă să găsesc ceva ok la ora aia. După ce m-am întors am gasit-o total schimbată, a început fk din proprie inițiativă și totul a decurs bine, a făcut totul cu o pasiune cum sincer nu am mai vazut-o la ea. Până în momentul când eu am finalizat în prezervativ și am mai dat de câteva ori după. Ea s-a ridicat și nu am apucat să țin de prezervativ, care a rămas puțin în ea. Când l-a scos și a văzut ca am finalizat s-a schimbat iar, ca de ce am mai dat după ce am finalizat. A început sa ma înjure și mi-a luat pantalonii să îmi caute portofelul. L-a găsit, și-a luat banii și a aruncat cu portofelul spre mine. După a venit și a început sa dea cu pumnii în mine, sincer nu am știut cum să reacționez ca nu ma așteptam la așa ceva. Nu am vrut sa o lovesc și să ajungem la alte probleme. Am prins-o doar de mâini și i-am zis sa se liniștească dar nu aveam cu cine vorbi. Am împins-o pe pat și după a plecat în bucătărie și s-a pus pe canapea. Eu m-am îmbrăcat și am plecat fără ca ea să mai zică ceva. E prima oară când pățesc așa ceva, m-am abținut cu greu să nu o lovesc și eu pentru ca devenise foarte agresivă și m-am enervat. Ce să zic altceva, sincer nu se merită să mergi la ea și să nu ști cum să te comporți să nu o deranjezi, sau să fie o loterie întâlnirea cu ea în funcție de ce stări are și de cât de mult a tras. Pentru mine e de revenit, îmi place să o văd așa nervoasă. 🤣 Glumesc, cine vrea să își asume riscul de a pierde 400 de lei în funcție de ce toane are fata poate merge liniștit. Vă salut și căutați altceva, mergeți la sigur!! 9 1 1 Link spre comentariu
futaciosu94 Reputație: 37 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Comportamentul ei bipolar este motivul pentru care nu am vizitat-o niciodată….decât să merg la risc cu 400 lei și sa nu știu in ce stări o găsesc mai bine zic pas. Link spre comentariu
highheels72 Reputație: 422 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Acum 6 ore, futaciosu94 a spus: Comportamentul ei bipolar este motivul pentru care nu am vizitat-o niciodată….decât să merg la risc cu 400 lei și sa nu știu in ce stări o găsesc mai bine zic pas. Dar acum lucreaza doar la ora ca vad ca tot de 400 vorbiti?...mergi ptr o jumate de ora, nu te risti cu ea la ora... Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Acum 15 minute, highheels72 a spus: Dar acum lucreaza doar la ora ca vad ca tot de 400 vorbiti?...mergi ptr o jumate de ora, nu te risti cu ea la ora... Ce mi două, ce mi patru sute când îi vorba de pulă, ......oral....are dinți, jó nu mă risc. 😀 1 Link spre comentariu
ghiurghiusan Reputație: 307 Postat Octombrie 13, 2023 Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Acum 19 ore, ritchie21 a spus: Salutare, vin și eu cu o recenzie la această femeie cu probleme grave de comportament. Vreau să specific că am mai fost de câteva ori la ea, și tocmai de asta am revenit. Și chestiile mai puțin bune care s-au scris despre ea, credeam ca sunt minciuni. Dar luni seara m-am lămurit că sunt adevărate toate. După ce am ajuns la ea am stat puțin de vorbă și am început un preludiu foarte excitant cu atingeri și nebunii. Sincer ea părea cumva cam ruptă de realitate sa zic așa. După ce am trecut în dormitor mi-a zis ca nu face fk, dar la precedentele vizite a acceptat. În fine, am trecut peste asta după puțin oral am început să o sărut pe sâni, moment în care sare ca arsă că am muscat-o de sfârc sau ceva de genul, fără ca eu sa fac asta. A început sa înjure și sa ma scoată afară. Am văzut ca nu am cu cine și am plecat. I-am scris după ca nu e ok ce a făcut și mi-a zis sa o las sa se liniștească și să fumeze o țigară. Fiind excitat după acel început, pentru că nu pot contesta frumusețea ei am decis să revin. Era și foarte târziu și știam ca nu am nicio șansă să găsesc ceva ok la ora aia. După ce m-am întors am gasit-o total schimbată, a început fk din proprie inițiativă și totul a decurs bine, a făcut totul cu o pasiune cum sincer nu am mai vazut-o la ea. Până în momentul când eu am finalizat în prezervativ și am mai dat de câteva ori după. Ea s-a ridicat și nu am apucat să țin de prezervativ, care a rămas puțin în ea. Când l-a scos și a văzut ca am finalizat s-a schimbat iar, ca de ce am mai dat după ce am finalizat. A început sa ma înjure și mi-a luat pantalonii să îmi caute portofelul. L-a găsit, și-a luat banii și a aruncat cu portofelul spre mine. După a venit și a început sa dea cu pumnii în mine, sincer nu am știut cum să reacționez ca nu ma așteptam la așa ceva. Nu am vrut sa o lovesc și să ajungem la alte probleme. Am prins-o doar de mâini și i-am zis sa se liniștească dar nu aveam cu cine vorbi. Am împins-o pe pat și după a plecat în bucătărie și s-a pus pe canapea. Eu m-am îmbrăcat și am plecat fără ca ea să mai zică ceva. E prima oară când pățesc așa ceva, m-am abținut cu greu să nu o lovesc și eu pentru ca devenise foarte agresivă și m-am enervat. Ce să zic altceva, sincer nu se merită să mergi la ea și să nu ști cum să te comporți să nu o deranjezi, sau să fie o loterie întâlnirea cu ea în funcție de ce stări are și de cât de mult a tras. Pentru mine e de revenit, îmi place să o văd așa nervoasă. 🤣 Glumesc, cine vrea să își asume riscul de a pierde 400 de lei în funcție de ce toane are fata poate merge liniștit. Vă salut și căutați altceva, mergeți la sigur!! Dacă ai văzut că e prăjită după ce ai plecat odată ce așteptări ai avut a doua oară. Oarecum ti-ai cautat-o cu lumânarea dar na...fiecare cu doza lui de risc ! Link spre comentariu
el_colorado Reputație: 216 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Acum 21 ore, ritchie21 a spus: Salutare, vin și eu cu o recenzie la această femeie cu probleme grave de comportament. Vreau să specific că am mai fost de câteva ori la ea, și tocmai de asta am revenit. Și chestiile mai puțin bune care s-au scris despre ea, credeam ca sunt minciuni. Dar luni seara m-am lămurit că sunt adevărate toate. După ce am ajuns la ea am stat puțin de vorbă și am început un preludiu foarte excitant cu atingeri și nebunii. Sincer ea părea cumva cam ruptă de realitate sa zic așa. După ce am trecut în dormitor mi-a zis ca nu face fk, dar la precedentele vizite a acceptat. În fine, am trecut peste asta după puțin oral am început să o sărut pe sâni, moment în care sare ca arsă că am muscat-o de sfârc sau ceva de genul, fără ca eu sa fac asta. A început sa înjure și sa ma scoată afară. Am văzut ca nu am cu cine și am plecat. I-am scris după ca nu e ok ce a făcut și mi-a zis sa o las sa se liniștească și să fumeze o țigară. Fiind excitat după acel început, pentru că nu pot contesta frumusețea ei am decis să revin. Era și foarte târziu și știam ca nu am nicio șansă să găsesc ceva ok la ora aia. După ce m-am întors am gasit-o total schimbată, a început fk din proprie inițiativă și totul a decurs bine, a făcut totul cu o pasiune cum sincer nu am mai vazut-o la ea. Până în momentul când eu am finalizat în prezervativ și am mai dat de câteva ori după. Ea s-a ridicat și nu am apucat să țin de prezervativ, care a rămas puțin în ea. Când l-a scos și a văzut ca am finalizat s-a schimbat iar, ca de ce am mai dat după ce am finalizat. A început sa ma înjure și mi-a luat pantalonii să îmi caute portofelul. L-a găsit, și-a luat banii și a aruncat cu portofelul spre mine. După a venit și a început sa dea cu pumnii în mine, sincer nu am știut cum să reacționez ca nu ma așteptam la așa ceva. Nu am vrut sa o lovesc și să ajungem la alte probleme. Am prins-o doar de mâini și i-am zis sa se liniștească dar nu aveam cu cine vorbi. Am împins-o pe pat și după a plecat în bucătărie și s-a pus pe canapea. Eu m-am îmbrăcat și am plecat fără ca ea să mai zică ceva. E prima oară când pățesc așa ceva, m-am abținut cu greu să nu o lovesc și eu pentru ca devenise foarte agresivă și m-am enervat. Ce să zic altceva, sincer nu se merită să mergi la ea și să nu ști cum să te comporți să nu o deranjezi, sau să fie o loterie întâlnirea cu ea în funcție de ce stări are și de cât de mult a tras. Pentru mine e de revenit, îmi place să o văd așa nervoasă. 🤣 Glumesc, cine vrea să își asume riscul de a pierde 400 de lei în funcție de ce toane are fata poate merge liniștit. Vă salut și căutați altceva, mergeți la sigur!! Să inteleg că nu-i o pierderea că mo refuzat deoarece nu am poza pe wapp🤣🤣🤣 Link spre comentariu
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 13, 2023 La 12.10.2023 la 11:34, ritchie21 a spus: Salutare, vin și eu cu o recenzie la această femeie cu probleme grave de comportament. Vreau să specific că am mai fost de câteva ori la ea, și tocmai de asta am revenit. Și chestiile mai puțin bune care s-au scris despre ea, credeam ca sunt minciuni. Dar luni seara m-am lămurit că sunt adevărate toate. După ce am ajuns la ea am stat puțin de vorbă și am început un preludiu foarte excitant cu atingeri și nebunii. Sincer ea părea cumva cam ruptă de realitate sa zic așa. După ce am trecut în dormitor mi-a zis ca nu face fk, dar la precedentele vizite a acceptat. În fine, am trecut peste asta după puțin oral am început să o sărut pe sâni, moment în care sare ca arsă că am muscat-o de sfârc sau ceva de genul, fără ca eu sa fac asta. A început sa înjure și sa ma scoată afară. Am văzut ca nu am cu cine și am plecat. I-am scris după ca nu e ok ce a făcut și mi-a zis sa o las sa se liniștească și să fumeze o țigară. Fiind excitat după acel început, pentru că nu pot contesta frumusețea ei am decis să revin. Era și foarte târziu și știam ca nu am nicio șansă să găsesc ceva ok la ora aia. După ce m-am întors am gasit-o total schimbată, a început fk din proprie inițiativă și totul a decurs bine, a făcut totul cu o pasiune cum sincer nu am mai vazut-o la ea. Până în momentul când eu am finalizat în prezervativ și am mai dat de câteva ori după. Ea s-a ridicat și nu am apucat să țin de prezervativ, care a rămas puțin în ea. Când l-a scos și a văzut ca am finalizat s-a schimbat iar, ca de ce am mai dat după ce am finalizat. A început sa ma înjure și mi-a luat pantalonii să îmi caute portofelul. L-a găsit, și-a luat banii și a aruncat cu portofelul spre mine. După a venit și a început sa dea cu pumnii în mine, sincer nu am știut cum să reacționez ca nu ma așteptam la așa ceva. Nu am vrut sa o lovesc și să ajungem la alte probleme. Am prins-o doar de mâini și i-am zis sa se liniștească dar nu aveam cu cine vorbi. Am împins-o pe pat și după a plecat în bucătărie și s-a pus pe canapea. Eu m-am îmbrăcat și am plecat fără ca ea să mai zică ceva. E prima oară când pățesc așa ceva, m-am abținut cu greu să nu o lovesc și eu pentru ca devenise foarte agresivă și m-am enervat. Ce să zic altceva, sincer nu se merită să mergi la ea și să nu ști cum să te comporți să nu o deranjezi, sau să fie o loterie întâlnirea cu ea în funcție de ce stări are și de cât de mult a tras. Pentru mine e de revenit, îmi place să o văd așa nervoasă. 🤣 Glumesc, cine vrea să își asume riscul de a pierde 400 de lei în funcție de ce toane are fata poate merge liniștit. Vă salut și căutați altceva, mergeți la sigur!! Asta da recenzie 😂😂😂😂bine ca nu ți-a dat cu ceva în cap 😁😁aveai ce da explicații acasă 😂😂niciodată nu mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva la o escortă sa te ieie la bătaie. Bine că n-ai dat în ea să mai ai si probleme ulterior.... Link spre comentariu
ritchie21 Reputație: 181 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Acum 12 ore, ghiurghiusan a spus: Dacă ai văzut că e prăjită după ce ai plecat odată ce așteptări ai avut a doua oară. Oarecum ti-ai cautat-o cu lumânarea dar na...fiecare cu doza lui de risc ! Da, ai dreptate. Nu m-aș fi întors niciodată după faza aia, dar fiind o oră târzie și încins după începutul ăla am zis să mai dau o șansă. Mai ales că știam ca altceva nu o sa găsesc la ora aia, și plus de asta când am mai fost la ea am mai găsit-o sun influență dar avea un comportament chiar ok. Link spre comentariu
ritchie21 Reputație: 181 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 13, 2023 Acum 6 ore, ViPSeXmAcHin a spus: Asta da recenzie 😂😂😂😂bine ca nu ți-a dat cu ceva în cap 😁😁aveai ce da explicații acasă 😂😂niciodată nu mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva la o escortă sa te ieie la bătaie. Bine că n-ai dat în ea să mai ai si probleme ulterior.... 🤣 Te mai aștepți la unele să ai probleme cu peștii lor, dar nu cu ele🤣 Am ceva experiență în domeniu ăsta la fete de top dar și la unele mai neprofesioniste să le numesc așa, dar la o întâmplare de genul nu m-aș fi gândit niciodată. Păcat de ea, ca și corp e o fată de top, dar restul din păcate lasă de dorit... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum