altadata Reputație: 4458 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 8, 2020 Am pozele pregatite dar nu am cum sa le pun eu, am nevoie de ajutor in legatura cu pozele :)Poti folosi aceasta aplicatie: https://m.imgur.com/gallery/6K9R6AKDacă nu doresti sa trimiți pe wp. 1
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Poti folosi aceasta aplicatie: https://m.imgur.com/gallery/6K9R6AKDacă nu doresti sa trimiți pe wp.Pot instala wp-ul, dar cui sa trimit?
22leon Reputație: 34567 Postat Septembrie 8, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Postat Septembrie 8, 2020 Pot instala wp-ul, dar cui sa trimit?Ti-am dat mesaj acum pe wp. 2
astroland Reputație: 31 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:Republica Banat Oras:Republica Banat Postat Septembrie 9, 2020 Salutare! Revin cu o nouă recenzie, vara asta având maraton la minione. Modalitatea de contact: Am tot apelat-o pe Lavinia, nu răspundea, dar a revenit cu un sms și ne-am înțeles prin mesaje pentru programare. (Nr. tel: 0752450989) Locație: Pe strada Călan, o garsonieră la parter într-o casă cu mai multe apartamente. În baie ai tot ce-ți trebuie, în cameră un pat mare (puțin scârțâia, dar nu deranjant). Aspect: O fată tânără, frumoasă, micuță (cam 150/40). Corp frumos, față drăguță. Nota-9 După ce am intrat pe ușă, mă servește cu un pahar de apă, fumăm o țigară, discutăm un pic. Ne dezbrăcăm, ne punem în pat. ON nu face, OP doar cu porția (nici eu nu am insistat pe chestia asta), FK timid, doar pe buze, fără limbă. La NP încearcă să se împlice cât de cât, dar se vede că din punct de vedere profesional este începătoare. Am avut senzația că uneori o și durea, hard nu merge cu ea.Cam timid pe toată durata întâlnirii, dar poate asta a fost și farmecul. M-am simțit ca și cum a-și fi agățat o puștoaică în disco.Pentru atitudine a-și da nota 10, nu m-am simțit grăbit nicio clipă, se străduia să-mi fie pe placul meu. Per total a fost o experiență interesantă, nu exclud revenirea.De recomandat cărora le place mai soft, mai romantic (și chinezilor). Cadou: 250lei/h 5
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 Buna dimineata! Disponibilitatea mea de astazi este de la ora 11:00 la ora 21:00. Pupici :* :)
Vizitator manbarman Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 am vrut sa zic o rautate dupa ce am vazut pozele, dar m-am abtinut, sa se noteze :)
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 am vrut sa zic o rautate dupa ce am vazut pozele, dar m-am abtinut, sa se noteze :)Mi-am dat seama, n-ai înțeles unde a mai găsit Lavinia copaci în Timișoara.
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 am vrut sa zic o rautate dupa ce am vazut pozele, dar m-am abtinut, sa se noteze :)Tine rautatile pentru tine :*
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 Mi-am dat seama, n-ai înțeles unde a mai găsit Lavinia copaci în Timișoara.Confidential :))
irriducibili Reputație: 869 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Septembrie 9, 2020 Asta mică chiar arată bine de tot în poze! :)
rhino6 Reputație: 451 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 9, 2020 Și mie îmi place de ea.
Vizitator nilatac1 Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 Arata bine si in realitate. E foarte dragutaDe 3 ori am fost la ea. Daca as putea sa-mi permit as da bani sa o ramana doar cu mine
freevoice Reputație: 63 Postat Septembrie 9, 2020 Postat Septembrie 9, 2020 Mi-am dat seama, n-ai înțeles unde a mai găsit Lavinia copaci în Timișoara. Esti genial omule! Foarte subtil mesajul politic! (mobu)Oricum nu cred ca pozele ar fi fost facute in judetul Timis.
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2020 Postat Septembrie 10, 2020 Buna dragilor! Astazi voi fi disponibila de la ora 11:00 pana la 21:00. O zi faina! :)
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2020 Postat Septembrie 11, 2020 Buna dimineata! Astazi disponibilitatea mea este de la ora 11:00 la ora 21:00. Va pup. :*
rock10 Reputație: 605 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 11, 2020 ÃŽn sfârșit am ajuns la frumoasa lavinia ..😋 După mai multe discuții cu ea am stabilit astăzi întâlnirea cu ea ,am avut noroc că s-a anulat o programare 😋 Ajuns la locație mi-a deschis ușa o fată tânără frumoasă și cu un zâmbet care îți face ziua 💥💥..Am făcut cunoștință și am stat puțin la masa sa fumeze ea o țigară .. dar îi venea să râdă incontinuu(sper lavinia în sensul bun ) ..)))) Am făcut dusul care eu îl consider obligatoriu... Și am revenit în camera și am trecut sa incep sa mă.bucur de prezenta ei.. un Fk finuț și tandru .. la.oral care e protejat îl face. Foarte slow pt mine e ok dar da e tânără și începătoare și sper să învețe sau sa fie învățată (eu mă ofer Lavinia 😋😋) .. pt că are un comportament de nota 10 și sper să rămână așa .. Am trecut la normal unde am incercat mai multe poziții la care nu comentează chiar daca poate nu știe multe din PC de vedere sexual e amiabilă și se face plăcută ,e strâmtă hmmm faina o simți.. 🔥🔥🔥 Sa dau note.. Comportament 10 Op:8.5 sa nu te superi nu că nu mi-a plăcut dar e.pt.ca trebuie să înveți mai multe .. Fk: 10 Np: 9 sunt convins că lavinia o să învețe și o sa fie la.un moment dat wow că și meserie , că și persoana este deja 😋💋 Te pup lavinia și multumesc pt ziua și timpul petrecut cu tine 🥰 Sper sa ne revedem curând și da sunt dispus sa te învăț glumesc 😋😋😋 6
toporr Reputație: 761 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 11, 2020 Dar arata-ne si sanii, ca merita.
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2020 Postat Septembrie 12, 2020 Buna dimineata! Disponibilitatea mea de astazi este de la ora 11:00 la ora 17:00. Va pup :) :*
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2020 Postat Septembrie 13, 2020 Buna dimineata! Astazi s-a incheiat vizita mea in Timisoara sper sa ne revedem curand! Pupici :*
rock10 Reputație: 605 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 13, 2020 Cat de curând ðŸ˜
shady_boy Reputație: 266 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 28, 2020 Lavinia, sa nu uiti sa ne anunti cand revii :) 1
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2020 Postat Septembrie 30, 2020 Lavinia, sa nu uiti sa ne anunti cand revii :)Cu siguranta o sa anunt :)
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2020 Postat Octombrie 4, 2020 Buna ziua dragilor, incepand de maine voi fi din nou disponibila in Timisoara. Voi reveni cu detalii in legatura cu locatia mea. Va pup :*
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2020 Postat Octombrie 4, 2020 Buna ziua, cu parere de rau vreau sa va anunt ca nu mi-am gasit nici o locatie in Timisoara. Din acest motiv o sa merg mai departe, dar saptamana viitoare voi fi cu siguranta aici, la voi in oras. O zi faina!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum