Sari la conținut

Adriana 0712290400


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
1 oră în urmă, gladiato a spus:

Da am înțeles, de ce nu răspunde la mesaj, sunt blocat din n motive...niciodată nu am vb ...?

Ps: O zii frumoasă...

Probabil esti trecut pe lista de clienti tepari,ai suparat vreo fata si te-a trecut acolo,colegule.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu 

Acum 19 minute, awokeone10 a spus:

Probabil esti trecut pe lista de clienti tepari,ai suparat vreo fata si te-a trecut acolo,colegule.

Nu ,nu  sunt am vb  azi cu ea azi...

Ps: A zis fata care totul ocupat, am sa revin, îmi cer scuzze...ca am învinovățito....scuzee...😘

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
7 minutes ago, gladiato said:

Nu 

Nu ,nu  sunt am vb  azi cu ea azi...

Ps: A zis fata care totul ocupat, am sa revin, îmi cer scuzze...ca am învinovățito....scuzee...😘

Poate pe viitor reusesti sa nu mai spamezi pe aici de fiecare data cand nu primesti tu raspuns instant la mesaje.

Pe langa ca se vede dubios rau insistenta asta obsesiva, cred ca a explicat fata suficient situatia in postarea aia ditamai de pe pagina anterioara.

ps nu mai da reply ca s-a facut suficient chat pe nimic.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Escorta
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 1 oră, gladiato a spus:

Nu 

Nu ,nu  sunt am vb  azi cu ea azi...

Ps: A zis fata care totul ocupat, am sa revin, îmi cer scuzze...ca am învinovățito....scuzee...😘

Vin si eu cu o mentiune aici. Mi se pare ca mesajul colegului poate fi interpretat   . Nu , nu este blocat. A vb astazi cu mine si nu mai aveam locuri disponibile. A nu se intelege ca i-as fi dat vreo informatie cu privire la lista de clienti tepari. Multam fain si zi faina! 🤗

  • Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Seara buna tuturor, 

Tocmai am fost astazi la Adriana si vreau sa incep prin a spune ca eu nu am avut cont aici niciodata (daca recenzia nu o sa fie pe placul tau, cel care citesti, imi pare rau, cum am zis - nu am mai scris niciodata una), mi-am facut cont tocmai datorita ei, pentru ca am simtit nevoia sa imi fac si sa las aici o recenzie pentru ca ea chiar a meritat. Din plin. 

O sa incerc sa nu ma pierd in detalii si nici sa nu scriu jumatate de roman aici, dar repet: fata este de nota 20, in primul rand ca persoana. 

 

Sa trecem la obiectul acestei postari: 

 

Locatie: aproape de Primaria Sectorului 1, locatia este foarte buna, loc de parcare gasesti, blocul este modern, apartamentul (sau garsoniera) este ce trebuie, patul este confortabil, nu scartaie, nu troncane si nu ai surprize neplacute. In baie gasesti tot ce ai nevoie, de curatenie nu are rost sa mai spun ceva.

 

Atitudine: 10. Fara dar si poate, Adriana este o tipa foarte descuiata si in acelasi timp deschisa la minte, stie sa te faca sa te simti ca si cum ar fi prietena ta sau cel putin o prietena foarte buna. Stie sa poarte o discutie, sa abordeze diferite subiecte, sa isi impuna punctul de vedere. Este inteligenta si FOARTE IMPORTANT: este prima fata pe care o vizitez si la care nu am gasit ABSOLUT nicio greseala gramaticala in discursul ei. Poate unii dintre voi o sa imi spuneti ca sunt eu ciudat, ca de ce m-ar interesa cum vorbeste o fata, ca eu nu ma duc acolo sa tin dezbateri cu ea. Sa stiti insa ca, prin chestia asta, iti dai seama si de faptul ca persoana pe care o vizitezi este una educata si ca sigur a citit macar cateva carti la viata ei. Este un mare plus pentru mine sa descopar pe cineva care vorbeste corect limba romana si nu este absolut deloc agramata! 

 

GFE: 9.5. Lasand la o parte felul in care te face sa te simti dupa ce intri pe usa, cum am spus si mai sus, Adriana pot sa zic ca e in top 3 cele mai bune FK dintre fetele pe care le-am vizitat de pe forum. Saruta extraordinar. Daca esti fan FK si DFK, nu cred ca gasesti asa usor o tipa care sa sarute la fel de bine ca ea. Ideea e ca o si face pentru ca ii place, nu e deloc ceva care sa iti dea senzatia ca trebuie bifat, pentru ca asa scrie pe forum. Saruta pasional, are buze carnoase si o limba mare, exact ce trebuie pentru un FK superb. 

 

Corp: 9.5. Mie unul mi-a placut foarte mult de ea. E inalta, are craci lungi, sanii nu sunt mari, dar sunt suficient de mari ca sa ii poti lua in mana pe fiecare si sa te joci cu ei. Nu sunt moi, nu sunt lasati, iar sfarcurile sunt de zile mari. Fundul este rotund, bombat, nu pot sa zic ca e foarte mare - dar din nou, ai ce sa strangi in timp ce o faceti. Stiu ca aici este doar subiectiv, dar mie imi place mult de Adriana, repet: craci, sani, cur, picioare (foot fetish here) si la fata e foarte draguta, mai ales ochii si buzele. Are o privire de papusica uneori. Nu i-am inteles pe cei care au zis ca e prea slaba sau pe cei care au zis ca nu arata bine la fata, eu nu sunt de acord, insa din nou: aici fiecare e cu gusturile lui. 

 

Oral NP: 9.5. Bun, adanc, se joaca cu limba pe cap, schimba vitezele, atentie si la cei 2 de mai jos. Nu am ce sa reprosez. Atata tot ca nu am facut-o si a treia oara :D. La fel, top 3 orale din Bucuresti (din ce am vizitat). In timp ce faceam 69, ma tinea de maini si se folosea doar de gura si de limbuta super pe care o detine. Apropo, dupa ce termini, nu se ridica si pleaca la baie cum fac multe alte fete, ci mai sta acolo si o mai suge pentru mai mult timp.

 

Actiune: 9. As fi dat si aici 9.5, insa normal nu am apucat sa facem foarte mult, am facut doar LOT si reverse cowgirl, pentru ca eram destul de incins dupa un alt oral destul de lung si voiam sa finalizez din nou, in gurita ei. In timpul actiunii, te atinge/mangaie ca si cum ati fi impreuna si nu se satura de sarutat. Data urmatoare vreau neaparat sa incerc si doggy cu ea, cred ca e o priveliste de vis, si bineinteles, clasicul umeri-craci.

 

Concluzie: pentru mine este inceputul unei frumoase "colaborari" cu aceasta minunatie de fata si ma bucur foarte mult ca am descoperit-o aici, pe forum. De raport calitate/pret nu are rost sa mentionez nimic, este mai mult decat convenabil si chiar merita! 

 

Multumesc pentru experienta, Adriana si de-abia astept sa ne revedem in viitorul apropiat! Te imbratisez cu drag!

 

Pentru ceilalti de aici, va urez un weekend placut, o seara minunata si sa ne auzim cu bine de fiecare data!

 

 

  • Like 8
  • Inimioara 5
Link spre comentariu

Salutare dragi colegi de breaslă! Acum cateva zile am făcut o vizită Adrianei, bine am făcut! Contactat ușor pe whatsapp, răspunsul prompt și am decis de comun acord ziua și ora la care ne vedem. Mi a dat adresa și a rămas sa confirm în ziua respectiva. Evident toate lucrurile s au așezat și plecat către ea. Ajuns la locație, la ora exactă, urc și se deschide ușa, iar aici e șoc și groază ! 

O brunetă focoasa, amabilă, zâmbitoare... eh, și nu e totul. Invitat înăuntru, m am făcut puțin comod, am luat loc la masă și am fost întrebat cu ce sa fiu servit, ce doresc: wiskey, vodka, vin, bere, suc, apă, șampanie, glumesc, evident cred ca orice doream primeam. Foarte amabila și o gazda deosebită! Am ales un pahar de apa, la temperatura camerei în timp ce ea a savurat un cola. Am discutat pe mai multe subiecte, o femeie inteligenta, peste medie, ai ce discuta cu ea, coerentă, bicanular bogat și corect, asumată... a fost cred ca una dintre cele mai plăcute conversații! 

După câteva minute de socializare, am mers la duș, unde am primit evident prosop curat frumos mirositor, la baie tot ce vrei, mai multe tipuri de geluri de duș, bărbătești, bine organizate, curat în baie, apa de gură cu pahare de unică folosință!

Întors de la duș, m am făcut comod în pat, așteptând o de la baie, iar când a venit a început "razboiul". Direct cu french kiss susținut, cu limba, mângâieri, atingeri, asa ceva ce rar întâlnești. Foarte senzuală, da dovada de afecțiune și efectiv cred ca ii place ceea ce face. Comportamentul ei o urca în top 3 pe care îl aveam deja stabilit dar uite ca cineva ma face sa umblu la el și asta ma bucură. Revenind la acțiune, un oral de vis, cu priviri, limbi, atenție la zonele adiacente, soft exact cum îmi place parca m ai citit, efectiv. Trecut într un 69, ea și a continuat cu profesionalism treaba, eu am realizat ca este curată, nimic de reproșat, epilata, într un cuvânt o doamnă! 

Am trecut și la normal, după ceva timp, sa ma bucur de ea și de calitatea pe care o oferă. Am schimbat 3 poziții și apoi i am cerut sa continue cu oralul și finalizare orală. Fără probleme, punând o presiune cu buzele și reușind sa finalizez glorios. De menționat faptul ca ea continuă cu oralul, nunse ridica sa plece la baie, efectiv strânge tot. Am mers la duș ulterior după ce Adriana a fost la baie înainte, igienizat și îmbrăcat. Am mai stat la discuții ceva timp fără sa realizez ca termenul de 30 de minute s a pulverizat ajungând la o întâlnire de aproape 50 de minute. Mi am cerut scuze pentru asta dar mi a spus ca nu e o problemă absolut deloc. 

Sa va dau și note, pentru ca știu ca asta va doriți deși nu am ce sa notez oameni buni, întâlnirea a fost una "perfectă" deși perfecțiunea nu există, eu m am simțit mai mult decât minunat, a fost exact ce mi am dorit! 

Contact: 10, a răspuns rapid, pe whatsapp, stabilit totul la punct și virgulă

Locație: 10, curat, apartament nou, la duș tot ce vrei cum am mai spus, miroase frumos în cameră deși este fumătoare, nu se simte. 

Adriana: 10, ohoo, și încă merita mai mult. De la aspectul îngrijit, câteva tatuaje de bun simț, cu gust și îmi plac, machiata discret, parfumată, eleganta si frumoasă, e o femeie foarte frumoasă. Este inteligenta, susține conversația pe orice subiect, este peste media femeilor din ziua de astăzi , calitate la superlativ, o femeie care emană personalitate, carismă! 

ON : 10, deep, atenție la împrejurimi, executat soft ( parca m a citit ca asta vreau ) cu presiune, umed, un oral de mare calitate cum nu prea întâlnești 

NP: 10 și aici, am schimbat 3 poziții, lot, reverse și misionar, are inițiativa, propune, schimbă, te simți atât de bine cu ea încât uiți de toate! 

GFE: 10, high-level aici, de la french kiss susținut cu limba, parca te sufocă efectiv, e atât de pasională, te mângâie, se urca pe tine efectiv și mie asta mi a plăcut la nebunie, nu am simțit nicio clipa ca sunt la o escortă, ba chiar trăiam cu senzația ca suntem într o relație sau ca suntem amanți și am scăpat amândoi ca nebunii în dormitor 😂 , revenind la oile noastre, un gfe de maxima calitate, sublim efectiv...

Cadoul: 200 de lei / finalizare, dar am stat 50 de minute aproape. Nu s a uitat o clipa la ceas, nu m a grăbit cu nimic, n am ce sa, trebuie sa ma revansez data viitoare față de ea și o voi face. Dar e de mers pentru minim o oră, dacă nu mai mult. 

În final, îmi susțin părerea în privința doamnei Adriana, o femeie în adevăratul sens al cuvântului care se dedica total, te face sa te simți bărbat în preajma ei pe lângă toate celelalte calități pe care le am enumerat deja. 

Adriana, îți mulțumesc pentru tot, ești o femeie minunată, sper ca ti a făcut plăcere și abia aștept sa revin cu prima ocazie, dacă o sa vrei sa ma mai primești! Ai grija de tine, sa ai parte numai de reușite, te îmbrățișez, te pup dulce ! ❤️😍🥂🍹🥰😘🤗

  • Like 7
  • Inimioara 3
Link spre comentariu

Va salut, dragi colegi! Acum ceva timp am revizitat o pe Adriana, a doua vizită, nu am putut sa rezist te tentației! Totul a decurs ca prima dată, însă am ales sa stam 1 oră de aceasta dată zi nu am regretat deloc alegerea pe care am făcut o! Aceleași servicii ireproșabile, de calitate, corecte, plină de viață, inteligenta, ai ce sa discuți cu ea, te întreabă cum te simți, atentă, nu ai ce sa reproșezi, efectiv. E în top 3 al meu, alături de alte 2 femei deosebite și se știu ele. Greu sa o scoată cineva din top, raportându ne preț- calitate jos pălăria! Sunt femei la "rubrica lux" și nu doar aici pe forum care cer preturi de sute de euro, și nu oferă nici pe jumătate serviciile Adrianei și nici pe sfert calitatea acestora. Adriana, pentru mine ești de nota 9.5, sa nu primesc hate apoi ca 10 e perfecțiune! Pentru mine oricum ști ca ești perfectă! Sper sa ne revedem curând și mulțumesc pentru tot ceea ce îmi oferi! Te pup, toate cele bune! 🤗💋💋

  • Like 1
  • Inimioara 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...