kasparian Reputație: 6202 Postat August 3, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat August 3, 2020 Reiau intrebarea: uro pasiv de la sani in jos sau total?Ti-a raspuns un coleg mai sus.Dar daca vrei neaparat un raspuns de la Maria-Tania, nu crezi ca e mai simplu sa o suni, decat sa insisti aici cu aceeasi intrebare? Ca poate nu ne interseaza pe toti. 1
mariatania Reputație: 196 Postat August 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 3, 2020 🥰😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ¥°ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 1
kingx Reputație: 360 Postat August 3, 2020 Oras:_ Oras:_ Postat August 3, 2020 arata foarte tentant :D
mariatania Reputație: 196 Postat August 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 4, 2020 Bună dimineața futocioșilor 🥰 azi mă găsiți până la ora 04:00 2
johnqwer Reputație: 680 Postat August 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2020 Bună dimineața futocioșilor azi mă găsiți până la ora 04:00Am si eu o curiozitate....ai nascut dde curand? Parca.se vedea o cezariana intr o poza
mariatania Reputație: 196 Postat August 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 5, 2020 😘😘🥰🥰🥰😘😘😘azi voi fi disponibilă până la ora 04:00
adi21cm Reputație: -49 Postat August 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2020 Nu face uro, am sunat eu. Nici nu stia ce scrie in anunt.Anuntul nu este postat de ea! Este altcineva pe cont se vede clar!Am sunat si eu cand am vazut anuntul! Si am intrebar despre detali din anuntu si nu stia plus ca mi-a lasat senzatia ca a pus mana la microfonul telefonului si vorbea cu cineva...nu stia ce sa zica... Pacat de tatele alea de copila ca ma innebunesc cand le vad...dar nu imi prezinta incredere 1
mariatania Reputație: 196 Postat August 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2020 Anuntul nu este postat de ea! Este altcineva pe cont se vede clar!Am sunat si eu cand am vazut anuntul! Si am intrebar despre detali din anuntu si nu stia plus ca mi-a lasat senzatia ca a pus mana la microfonul telefonului si vorbea cu cineva...nu stia ce sa zica... Pacat de tatele alea de copila ca ma innebunesc cand le vad...dar nu imi prezinta incredere bună,îmi pare rău dacă ai sunat și ți sa părut că am vorbit mai ciudat ,dar sunt noua iar când tu ai sunat posibil eram in oraș cu o prietena ,și nu se auzea foarte clar ,îmi pare rău te aștept cu un telefon
adi21cm Reputație: -49 Postat August 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2020 bună,îmi pare rău dacă ai sunat și ți sa părut că am vorbit mai ciudat ,dar sunt noua iar când tu ai sunat posibil eram in oraș cu o prietena ,și nu se auzea foarte clar ,îmi pare rău te aștept cu un telefonNu se auzea zgomot de fundal!Plus ca erai disponibila imediat! De unde rezulta ca erai in locatie si puteam veni! Daca nu faci uro modifica anuntul te rog!Dar daca nu modifici o sa ii pun le toti ce vor uro sa te sune si sa vina sa accepti uro pasiv!Doar asa pentru neintelegerile create pana acum!
mariatania Reputație: 196 Postat August 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2020 Bună dimineața futocioșilor 🥰 azi mă găsiți până la ora 01:00 2
mariatania Reputație: 196 Postat August 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2020 🥰😘😘ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ˜˜ðŸ¥°ðŸ¥° 1
mariatania Reputație: 196 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 7, 2020 Bună azi mă găsiți la pirou de la ora 12:00 până la ora 02:00🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘🥰🥰🥰
mariatania Reputație: 196 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 9, 2020 ðŸ˜ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
mariatania Reputație: 196 Postat August 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 10, 2020 Azi mă găsiți până la ora 04:00ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ˜˜ðŸ¥°ðŸ¥° 1
7uuupp Reputație: 4872 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Ma tot uit la acest topic de la apariție și nu îmi dau seama de ce nu sunt recenzii, fata arată într-un mare fel. 2
Membru Premium il pupparo Reputație: 22660 Postat August 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 11, 2020 Exact asta ma intrebam si eu frate Seven. Pe fata asta , buna de pula , nu o fute nimeni 😊 ?
bebene Reputație: -3 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 a scris pestele e clarcine mai scrie.dupa aceste afirmații
7uuupp Reputație: 4872 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Poate aflam un răspuns in curând. 1
bebene Reputație: -3 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Vrei sa l faca pește. Si pe ăla care scrie
mariatania Reputație: 196 Postat August 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11, 2020 Ca şi servicii :« o fin (maxim 30 min) -150 lei »«o ora - 300 lei (max 2 fin) »Serviciile oferite iÌ‚n preţurile de mai sus sunt: sex normal, oralul iÌ‚n fucţie de igiena , deep throat, 69, särutäri, diferite poziti,sex iÌ‚ntre saÌ€ni, masaj erotic, masaj de relaxare.°Servici oferite extra :«c.i.m - 50 lei«c.i.f - 50 lei«uro activ - 50 lei«uro pasiv 70 leiDiferite fantezii.Mä puteţi gäsi şi pe whatsapp la numärul 0740361030ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥°
maa5fu1 Reputație: 480 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 ä, à, ce litere sunt astea? Eu nu cred că fac parte din alfabetul român.
msa93 Reputație: 96 Postat August 11, 2020 Oras:BVV Oras:BVV Postat August 11, 2020 O sa sparg eu gheata, am vizitat-o ieri si este foarte ok. Pozele sunt reale, iar cu outfit-ul potrivit poate arata chiar mai bine in realitate decat in unele dintre ele. Locatia este in zona unirii - sfanta vineri, destul de ok de gasit. Eu am vorbit prin mesaje si cand am ajuns la telefon, am reusit sa ajung la fix. Este lipicioasa si incearca sa se faca placuta, un suc din partea ei si putin chatt. Preturile sunt 150/250, am mers pe prima varianta si am stat undeva la 25-30 de minute. Ca servicii, OP/ON, NP (incercat 2+2 pozitii) si 5 minute de masaj. A fost o experienta buna si corecta pentru o noapte din timpul saptamanii. Cu urmatoarea ocazie cand sunt in zona cel mai probabil voi incerca din nou. O nota overall ar fi un 8+ (8 locatie, 8 fata, 9 servicii) Zice bine lluca cu descrierile, poate este doar copy-paste, idk. Mi-a spus ca este venita de curand din strainatate. Spor! 3
maa5fu1 Reputație: 480 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 In anunt scrie ca preturile sunt 150 cu 300,msa93 zice 150 cu 250
mariatania Reputație: 196 Postat August 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 12, 2020 O sa sparg eu gheata, am vizitat-o ieri si este foarte ok.Pozele sunt reale, iar cu outfit-ul potrivit poate arata chiar mai bine in realitate decat in unele dintre ele.Locatia este in zona unirii - sfanta vineri, destul de ok de gasit.Eu am vorbit prin mesaje si cand am ajuns la telefon, am reusit sa ajung la fix.Este lipicioasa si incearca sa se faca placuta, un suc din partea ei si putin chatt.Preturile sunt 150/250, am mers pe prima varianta si am stat undeva la 25-30 de minute.Ca servicii, OP/ON, NP (incercat 2+2 pozitii) si 5 minute de masaj.A fost o experienta buna si corecta pentru o noapte din timpul saptamanii. Cu urmatoarea ocazie cand sunt in zona cel mai probabil voi incerca din nou.O nota overall ar fi un 8+ (8 locatie, 8 fata, 9 servicii)Zice bine lluca cu descrierile, poate este doar copy-paste, idk. Mi-a spus ca este venita de curand din strainatate.Spor!Heiiii ai înțeles tu greșit, ora este 300 lei ! :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum