mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 19, 2020 Buna futocioșilor disponibilă până la ora 03:00 🥰😘🥰😘🥰😘🥰 2
mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 20, 2020 Disponibilă ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 2
piticu_ Reputație: 275 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 20, 2020 Pentru cunoscători, în proporție de 80 la sută seamănă cu Vanesa 18, în plus are educatie Spaniolă și cur bombat. Spor.E mult mai înaltă, și nu are trăsăturile ei faciale. Și sânii sunt diferiți.
vulpea27 Reputație: 53 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2020 Salutare,Tocmai m-am intors de la titulara.Am comunicat prin watsapp, dupa ce mi-a raspuns mai tarziu, lucrurile au mers ca unse. Ajuns la ora stabilita, urc, imi deschide o pustoaica inalta cu un corp cu toate formele frumoase, ochi albastrii, par saten deschis.Apartamentul este impartit cu o colega, care mi-a spus ca e foarte frumoasa si ea, ne asezam la o tigare si incepem sa vorbim. Imi place de ea, glumele ei si subiectele curg usor, intr-o atmosfera destinsa. Ma invita grijulie la dus, baia ok cu exceptia lampii(are o veioza provizorie), ma intoc in camera ii explic pretentiile mele: cim, cof, masaj, tot tacamul, o pozitionez la oral cum vreau eu, receptiva. Primul numar am terminat din oral(nu am rezistat mult la ochii aceia frumosi cu care te priveste), apoi pauza de tigare, dus si masaj. Aici are un punct forte; stie sa faca masaj super bine si relaxant.Nr. 2 pe la spate, are un fund rotund si tonifiat, nu moale, parca lucrat, se vede frumos pe la spate, geme frumos, pasarica strampta si frumoasa. Toate aceste ingrediente m-au facut sa termin spectaculos in balon.Dupa ce imi da servetel sa ma sterg ma intreaba: mai vrei 1? la care eu: Inca 1??? nu se referise la inca un mumar :slap2 :laugh2De mentionat ca nu m-a grabit deloc, chiar am mai stat la o tigare si de vorba.Note:Locatie: 9 parcare prin spatele blocului;Fata 9,5 este inalta, slim, sani frumosi tuguiati, fatza ovala frumoasa, ochi albastriiOral: 8 e bun dar pentru mine nu este deep, poate fi de 10, nu am facut prea mult dar a fost super asa cu cele 2 extraNormal: 9 m-a placut, este deschisa la pozitiiFK face dar cred ca depinde si de om, cu mine da, dar nu am insistat multEste de revizitat.Te pup Maria, esti o fata superba!Spor la dat la buci 3
geoadi1979 Reputație: 6 Postat Septembrie 21, 2020 Postat Septembrie 21, 2020 Buna,Uro pasiv faci si pe fata și în guriță?Merci!
piticu_ Reputație: 275 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 21, 2020 Face doar standardul "de la gat în jos".
mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2020 Buna,Uro pasiv faci si pe fata și în guriță?Merci! buna fac doar de la gât în jos 1
mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2020 Salutare,Tocmai m-am intors de la titulara.Am comunicat prin watsapp, dupa ce mi-a raspuns mai tarziu, lucrurile au mers ca unse. Ajuns la ora stabilita, urc, imi deschide o pustoaica inalta cu un corp cu toate formele frumoase, ochi albastrii, par saten deschis.Apartamentul este impartit cu o colega, care mi-a spus ca e foarte frumoasa si ea, ne asezam la o tigare si incepem sa vorbim. Imi place de ea, glumele ei si subiectele curg usor, intr-o atmosfera destinsa. Ma invita grijulie la dus, baia ok cu exceptia lampii(are o veioza provizorie), ma intoc in camera ii explic pretentiile mele: cim, cof, masaj, tot tacamul, o pozitionez la oral cum vreau eu, receptiva. Primul numar am terminat din oral(nu am rezistat mult la ochii aceia frumosi cu care te priveste), apoi pauza de tigare, dus si masaj. Aici are un punct forte; stie sa faca masaj super bine si relaxant.Nr. 2 pe la spate, are un fund rotund si tonifiat, nu moale, parca lucrat, se vede frumos pe la spate, geme frumos, pasarica strampta si frumoasa. Toate aceste ingrediente m-au facut sa termin spectaculos in balon.Dupa ce imi da servetel sa ma sterg ma intreaba: mai vrei 1? la care eu: Inca 1??? nu se referise la inca un mumar :slap2 :laugh2De mentionat ca nu m-a grabit deloc, chiar am mai stat la o tigare si de vorba.Note:Locatie: 9 parcare prin spatele blocului;Fata 9,5 este inalta, slim, sani frumosi tuguiati, fatza ovala frumoasa, ochi albastriiOral: 8 e bun dar pentru mine nu este deep, poate fi de 10, nu am facut prea mult dar a fost super asa cu cele 2 extraNormal: 9 m-a placut, este deschisa la pozitiiFK face dar cred ca depinde si de om, cu mine da, dar nu am insistat multEste de revizitat.Te pup Maria, esti o fata superba!Spor la dat la buci mulțumesc și te mai aștept la mine pupici 1
mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 21, 2020 Disponibilă până la ora 03:30 pupicii Ca şi servicii :« o fin (maxim 30 min) -150 lei »«o ora - 300 lei (max 2 fin) »Serviciile oferite iÌ‚n preţurile de mai sus sunt: sex normal, oralul iÌ‚n fucţie de igiena , deep throat, 69, särutäri, diferite poziti,sex iÌ‚ntre saÌ€ni, masaj erotic, masaj de relaxare.°Servici oferite extra :«c.i.m - 50 lei«c.i.f - 50 lei«uro activ - 50 lei«uro pasiv 70 leiDiferite fantezii.Mä puteţi gäsi şi pe whatsapp la numärul 0740361030😘😘😘😘 1
mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 23, 2020 Disponibilă ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1
sayler89 Reputație: 27 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2020 Salutare tuturor!Nu las recenzii de fel, dar Maria/Tania chiar merita :))!Am fost la ea aseara si am plecat multumit,.Ce pot spune este o fata simpatica (opinia mea),lipicioasa si vorbareata .De recomandat/ revenit - DAPrima si ultima recenzie. :)))ZI frumoasa !
mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2020 Salutare tuturor![/size] Nu las recenzii de fel, dar Maria/Tania chiar merita [/size] :))![/size] Am fost la ea aseara si am [/size]plecat multumit,.[/size]Ce pot spune este o fata simpatica (opinia mea),lipicioasa si vorbareata . De recomandat/ revenit - DA[/size] Prima si ultima recenzie. [/size] :)))[/size]ZI frumoasa ![/size] mulțumesc
mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 24, 2020 Bună futocioșilor țin să mă menționez că voi fi liberă de pe data de 25. până pe data de 29. Va pupici 🥰🥰😘😘 azi voi fi disponibilă până la ora 03:00 🥰😘😘🥰🥰 3
mariatania Reputație: 196 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 30, 2020 Disponibilă ðŸ˜
mariatania Reputație: 196 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 2, 2020 Bună futocioșilor azi mă găsiți la birou până la ora 03:00 🥰🥰😘😘😘😘😘😘 3
mariatania Reputație: 196 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 3, 2020 Disponibilă până la ora 03:30 pupicii Ca şi servicii :« o fin (maxim 30 min) -150 lei »«o ora - 300 lei (max 2 fin) »Serviciile oferite în preţurile de mai sus sunt: sex normal, oralul în fucţie de igiena , deep throat, 69, särutäri, diferite poziti,sex între sàni, masaj erotic, masaj de relaxare.°Servici oferite extra :«c.i.m - 50 lei«c.i.f - 50 lei«uro activ - 50 lei«uro pasiv 70 leiDiferite fantezii.Mä puteţi gäsi şi pe whatsapp la numärul 0740361030 3
mariatania Reputație: 196 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2020 Ca şi servicii :« o fin (maxim 30 min) -150 lei »«o ora - 300 lei (max 2 fin) »Serviciile oferite în preţurile de mai sus sunt: sex normal, oralul în fucţie de igiena , deep throat, 69, särutäri, diferite poziti,sex între sàni, masaj erotic, masaj de relaxare.°Servici oferite extra :«c.i.m - 50 lei«c.i.f - 50 lei«uro activ - 50 lei«uro pasiv 70 leiDiferite fantezii.Mä puteţi gäsi şi pe whatsapp la numärul 0740361030 3
mariatania Reputație: 196 Postat Octombrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2020 Bunăăă 😘😘😘😘!Vrei să te bucuri de un corp 100% fin și bronzat ?!! Pune mâna pe telefon și sună-mă, îți garantez o partidă de neuitat !!! 😈Disponibilă pentru programări ! 🤩Servici: oral, normal, 69, sărutări normale , sex între sâni, diferite poziti , masaj erotic și masaj de relaxare !Extra : finalizare orală , finalizare 50 lei faciala ,50 lei URo activ 70 lei , URo pasiv !50 lei finalizare (maxim 30)150 lei 1h-300 lei(2finalizari)Pupici ma puteți gasi până la oră 03:00 pe nr 0740361030 2
kingx Reputație: 360 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:_ Oras:_ Postat Octombrie 5, 2020 ce par superb are :crazylove
nid 35 Reputație: 637 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2020 ce par superb are :crazyloveDa, superb , Extensii abia s-a obișnuit cu ele 🙂 1
ageamiu Reputație: 4 Postat Octombrie 5, 2020 Postat Octombrie 5, 2020 Bunăăă 😘😘😘😘!Vrei să te bucuri de un corp 100% fin și bronzat ?!! Pune mâna pe telefon și sună-mă, îți garantez o partidă de neuitat !!! 😈Disponibilă pentru programări ! 🤩Servici: oral, normal, 69, sărutări normale , sex între sâni, diferite poziti , masaj erotic și masaj de relaxare !Extra : finalizare orală , finalizare 50 lei faciala ,50 lei URo activ 70 lei , URo pasiv !50 lei finalizare (maxim 30)150 lei 1h-300 lei(2finalizari)Pupici ma puteți gasi până la oră 03:00 pe nr 0740361030te pup ești o dulce
mariatania Reputație: 196 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 5, 2020 Disponibilă până la ora 03:30🥰🥰🥰ðŸ˜ðŸ¥°ðŸ¥° 1
mariatania Reputație: 196 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2020 Disponibilă
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2020 Se pare ca aici trebuie lucrat...arata bine tipa.
sangria Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Postat Octombrie 8, 2020 Se pare ca aici trebuie lucrat...arata bine tipa. https://nimfomane.com/forum/user/21589-doixdoi/ Scrie cu contu ăsta... nu mai veni cu clone
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum