Membru Premium 22leon Reputație: 34268 Postat Octombrie 27, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Octombrie 27, 2021 @Lucas0 n-are rost sa--i explici , @Lucian024 ii cont nou ,cu 2 recomandări în favoarea titularei topicului. Ghici ciuperca ce-i ? 😆 2
alarma Reputație: 829 Postat Octombrie 27, 2021 Postat Octombrie 27, 2021 nu inteleg ce razboi duceti aici, si pe ce interese, dar pot sa confirm si eu ca: de cate ori am fost, probabil vreo 20 ori in total (dracu mai stie), fata s-a comportat foarte ok cu mine, atitudine pro-client maxima, iar ca aspect (subiectiv), pt mine e faina rau, am mai si scris uneori, puteti derula inapoi pe topic singura chestie: am asteptat ceva de genu' 5-10 min in plus o data sau de 2 ori, fata de ora stabilita, pt mine nu e mare branza si erau zile cand o vedeam ca ceva o framanta rau, dar se straduia sa nu lase sa se vada am fost si eu oferit uneori cu apa/suc, nu mai stiu daca am servit ceva daca la fel s-a comportat si cu restul? habar-nam dar nu stiu, mi se pare ca ne invartim in cerc cei convinsi ca fata e naspa: nu mergeti fratilor si gata 2 1
lucasman Reputație: 1187 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Postat Noiembrie 29, 2021 La 28.10.2021 la 0:23, alarma a spus: nu inteleg ce razboi duceti aici, si pe ce interese, dar pot sa confirm si eu ca: de cate ori am fost, probabil vreo 20 ori in total (dracu mai stie), fata s-a comportat foarte ok cu mine, atitudine pro-client maxima, iar ca aspect (subiectiv), pt mine e faina rau, am mai si scris uneori, puteti derula inapoi pe topic singura chestie: am asteptat ceva de genu' 5-10 min in plus o data sau de 2 ori, fata de ora stabilita, pt mine nu e mare branza si erau zile cand o vedeam ca ceva o framanta rau, dar se straduia sa nu lase sa se vada am fost si eu oferit uneori cu apa/suc, nu mai stiu daca am servit ceva daca la fel s-a comportat si cu restul? habar-nam dar nu stiu, mi se pare ca ne invartim in cerc cei convinsi ca fata e naspa: nu mergeti fratilor si gata Confirm, nu am ce să-i reproșez Ionelei. Nu am fost de 20 de ori precum colegul, dar când i-am trecut pragul a fost OK 1
gicoandy Reputație: 19 Postat Noiembrie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 30, 2021 Buna Ionela! Raspunzi si pe OF? Vreau neaparat sa ajung la un oral si un footfetish dupa ce te-am vazut.
Vizitator curvarexpert Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2021 Postat Decembrie 1, 2021 Am vizitat-o și eu pe aceasta fătuca frumoasa.eu sa va zic sincer m-am simțit foarte bine,ma servit cu un pahar de sun ,am conversat puțin după care am mers în dormitor.unde acțiunea din punctul meu de vedere a fost una foarte bună. Iti mulțumesc frumos pentru tratamentul care mi-lai oferit . De recomandat.da eu unu revin la ea. Note nu voi da acuma la următoarea vizita te pup Ionela 🥰
ionelamini20 Reputație: 103 Postat Decembrie 10, 2021 Postat Decembrie 10, 2021 La 01.12.2021 la 9:47, curvarexpert a spus: Am vizitat-o și eu pe aceasta fătuca frumoasa.eu sa va zic sincer m-am simțit foarte bine,ma servit cu un pahar de sun ,am conversat puțin după care am mers în dormitor.unde acțiunea din punctul meu de vedere a fost una foarte bună. Iti mulțumesc frumos pentru tratamentul care mi-lai oferit . De recomandat.da eu unu revin la ea. Note nu voi da acuma la următoarea vizita te pup Ionela 🥰 Cu drag ! Te tuc 🍌 1
shoby233 Reputație: 403 Postat Decembrie 27, 2021 Postat Decembrie 27, 2021 Buna Ionelela, ai lucrat mai de mult cu Diana cumva? Ms.
ionelamini20 Reputație: 103 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Acum 16 ore, shoby233 a spus: Buna Ionelela, ai lucrat mai de mult cu Diana cumva? Ms. Nu stiu cine e Diana ! 1
shoby233 Reputație: 403 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Acum 2 ore, ionelamini20 a spus: Nu stiu cine e Diana ! Diana era blonda și venea din Ucraina, undeva in complex la et 1
ionelamini20 Reputație: 103 Postat Decembrie 28, 2021 Postat Decembrie 28, 2021 Acum 1 minut, shoby233 a spus: Diana era blonda și venea din Ucraina, undeva in complex la et 1 Nu dragule ! 1
cascavaI Reputație: 84 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 am (re-)vizitat-o pe Ionela zilele trecute, si m-am decis sa las cateva randuri aici eram intr-o zi dupa o experienta dezamagitoare in alta parte, si daca plecam acasa asa, cred ca eram distrus toata ziua. Asa ca, desi bugetul alocat pt saptamana respectiva era deja in greva foamei, am decis sa imi dreg un pic starea de spirit, si bine am facut nu mi-e clar daca mai eram in stare de ceva, dar am zis hai sa incerc macar well, am avut parte de o experienta super, nici n-am apucat sa ma dezbrac de tot si deja aveam erectie de era sa rup pantalonii, nu mai intru in detalii ca le-am mai pus, note peste 9 la toate capitolele. Vreau sa spun ca am ajuns apoi acasa intr-o stare de spirit super, pregatit sa inchei activitatea pe anul asta intr-un mare fel Ms Ionela ca mi-ai recuperat ziua, te pup si sper sa ne vedem la anu cu bine
Blue.ice Reputație: 91 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 30, 2021 Ionela mâine lucrezi?
ionelamini20 Reputație: 103 Postat Decembrie 31, 2021 Postat Decembrie 31, 2021 Acum 18 ore, Blue.ice a spus: Ionela mâine lucrezi? Da lucrez pana 22
Vizitator Temko88 Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Postat Februarie 14, 2022 Mai știți ceva de Ionela? E plecata sau? 🙄
cascavaI Reputație: 84 Postat Februarie 18, 2022 Postat Februarie 18, 2022 mai merg la Ionela din cand in cand, cand reusesc sa fac rost de ... timp am fost si zilele astea din nou, pt mine e ceva deosebit, ceva ce nu gasesc in alta parte de asta nici nu prea mai merg in alta parte meniul obisnuit, delicios ca de obicei Ionela o fata dulce indiferent din ce unghi o abordezi detalii si note nu-si mai au rostul de mult te pup Ionela pana data viitoare
ionelamini20 Reputație: 103 Postat Februarie 19, 2022 Postat Februarie 19, 2022 Acum 20 ore, cascavaI a spus: mai merg la Ionela din cand in cand, cand reusesc sa fac rost de ... timp am fost si zilele astea din nou, pt mine e ceva deosebit, ceva ce nu gasesc in alta parte de asta nici nu prea mai merg in alta parte meniul obisnuit, delicios ca de obicei Ionela o fata dulce indiferent din ce unghi o abordezi detalii si note nu-si mai au rostul de mult te pup Ionela pana data viitoare Te pusii 😘😘😘
zoltan12 Reputație: 11 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 Mai stie cineva ceva de ionela? Inainte mai activa pe forum dar de o luna si ceva nu mai posteaza nimic.
ionelamini20 Reputație: 103 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 Acum 12 ore, zoltan12 a spus: Mai stie cineva ceva de ionela? Inainte mai activa pe forum dar de o luna si ceva nu mai posteaza nimic. Hei , draga ! Da mai lucrez, doar ca nu mai sunt activa pe forum !
frameman77 Reputație: 2 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 tot acolo stai? langa vox? ❤️
Kubla.Khan Reputație: 16 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 Inela BBy, o actualizare de servicii/tarife? Ultimele informatii par a fi cam vechi. Multumim
ionelamini20 Reputație: 103 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 Acum 2 ore, frameman77 a spus: tot acolo stai? langa vox? ❤️ Da tot acolo !
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Aprilie 15, 2022 Postat Aprilie 15, 2022 7 minutes ago, ionelamini20 said: Da tot acolo ! Mai Ionela....pune și tu niste poze recente cu tine (macar un anunț de pe publi), o lista de servicii și niște preturi...că așa doar uitandu-ma la numele ionelamini20 nu prea îmi zice multe..
jokerradu Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Postat Aprilie 19, 2022 Ceau 2 întrebări unde poți fi găsită ? Pratici servicii precum, GFE, sărutări ? multumesc
jokerradu Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2022 Postat Aprilie 19, 2022 Unde putem vedea mai multe poze cu tine ?
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 21, 2022 Postat Aprilie 21, 2022 Ionela draga colega mea dar te rog frumos da -mi niște poze sa atașez aici ți-am mai zis 😀 . Da -mi fata poze cu tine sa vadă aici bărbații ăștia pizda ,cur ,buci .............. 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum