baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Postat Septembrie 1, 2020 Iar folosești substanțe interzise muitza? vezi ba nebunule ca au pus astia poze cu tine, ce treaba am eu???? iar esti baut si drogat si plangi dupa Amalia???? nu am zis nimic cand au pus baietii poze cu tine si sacosa aia de Banasea de pe site-urile de matrimoniale 7 3
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 1, 2020 vezi ba nebunule ca au pus astia poze cu tine, ce treaba am eu???? iar esti baut si drogat si plangi dupa Amalia???? nu am zis nimic cand au pus baietii poze cu tine si sacosa aia de Banasea de pe site-urile de matrimonialeschimba iarba drogatule, cea pe care o folosești te afectează rău! 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 1, 2020 Du-te bahh distrusule si te trateaza , ca nu ma intind la discutii si dialoguri cu orice naparca Apropo , sa nu uit sa-ti las o povestioara scurta . Am un vecin , ceva de geul tau , ce zilele trecute s-a aruncat de la balcon datorita depresiei , pierduse tot , familie , prieteni , serviciu ....etc... Nu esti departe , asculta ce-ti spune var'tu , du-te si te trateaza sau ia-l pe Pecoaie drept insotitor pers. handicap , sa te lege de pat , si nu mai intrati draq o perioada buna de timp pe aici 'tu'va-n gura de circari , ca pana si mascota asta de motan va lasa sa va intindeti pe aici mai mult decat trebuie si este cazul
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 1, 2020 Du-te bahh distrusule si te trateaza , ca nu ma intind la discutii si dialoguri cu orice naparca Apropo , sa nu uit sa-ti las o povestioara scurta . Am un vecin , ceva de geul tau , ce zilele trecute s-a aruncat de la balcon datorita depresiei , pierduse tot , familie , prieteni , serviciu ....etc... Nu esti departe , asculta ce-ti spune var'tu , du-te si te trateaza sau ia-l pe Pecoaie drept insotitor pers. handicap , sa te lege de pat , si nu mai intrati draq o perioada buna de timp pe aici 'tu'va-n gura de circari , ca pana si mascota asta de motan va lasa sa va intindeti pe aici mai mult decat trebuie si este cazul Patroane, ți-am lansat o provocare, ia sa vedem ce zdrențe de foaie ai! Plătesc eu totul, sun sigur ca te voi umiliți! Oricum, fie ca o accepți sau nu, vei avea o surpriza. Vei învață o lectie de viata și ce înseamnă să ai bun simt.. Îți garantez ca o sa fie perfect legal și ca îți vei vedea locul din hazna! 5
simshoes Reputație: 7 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 În pozuță e cumva Advanced/Condition?? :))) Avem în baza de date mai multe poze cu el, dar noi nu le distribuim pe forumuri... Urât şi josnic din partea ta depresivule aka simshoes aka frațikă aka aka. Te mănâncă găoaza în permanență. Nu ai nimic de făcut toată ziua decât să trollezi nimfo, la fel ca şi idiotul ăsta de "payment"? Sper să vă dea adminul swipe la toți dintr-o singură mişcare a încheieturii. Ați împuțit DG cu mizeriile şi mâncătoriile voastre lugubre. Iar tu depresivule, într-o zi o să te port triumfal pe kardan pe tot bd Bucureştii Noi pâna la Secția 5... ;)cu ce useri mai aveti poze varule? sa radem si noi da muianu lor :)) cumva cu un skilod ud la piscina avetz?
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 1, 2020 Du-te bahh distrusule si te trateaza , ca nu ma intind la discutii si dialoguri cu orice naparca Apropo , sa nu uit sa-ti las o povestioara scurta . Am un vecin , ceva de geul tau , ce zilele trecute s-a aruncat de la balcon datorita depresiei , pierduse tot , familie , prieteni , serviciu ....etc... Nu esti departe , asculta ce-ti spune var'tu , du-te si te trateaza sau ia-l pe Pecoaie drept insotitor pers. handicap , sa te lege de pat , si nu mai intrati draq o perioada buna de timp pe aici 'tu'va-n gura de circari , ca pana si mascota asta de motan va lasa sa va intindeti pe aici mai mult decat trebuie si este cazul Eu zic sa alegem câțiva băieți, sau fete, la întâmplare! Ne întâlnim toți, comparam pozele postate, caracterele, totul! Ii lăsăm pe ei sa își spună părerea. Sponsoriz eu deplasarea, la tine, în jegul. ala de casa nu avem cum sta! Retine patroane, sunt dispus sa sponsorize deplasarea în Sinaia, poate ne arăți "Palatul" și ciupercaria! Ce zici, te duc coaiele sa te bagi? 5
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 1, 2020 Du-te bahh distrusule si te trateaza , ca nu ma intind la discutii si dialoguri cu orice naparca Apropo , sa nu uit sa-ti las o povestioara scurta . Am un vecin , ceva de geul tau , ce zilele trecute s-a aruncat de la balcon datorita depresiei , pierduse tot , familie , prieteni , serviciu ....etc... Nu esti departe , asculta ce-ti spune var'tu , du-te si te trateaza sau ia-l pe Pecoaie drept insotitor pers. handicap , sa te lege de pat , si nu mai intrati draq o perioada buna de timp pe aici 'tu'va-n gura de circari , ca pana si mascota asta de motan va lasa sa va intindeti pe aici mai mult decat trebuie si este cazul Hai patroane, este pe bune, sponsorizeze deplasarea, cazarea la hotel, unde aleg eu! Tu ne arăți acareturile tale și ciupercaria. Berea, dansul și distracția sunt asigurate patroane! 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 1, 2020 Asta e vai pula lui , baga Bucegi la pet de 3 litri , combinat cu antidepresive , si viseaza la petreceri , dansuri si pule in cur . Ptiu drace ....poate daca iese @basescu (fanu' lui numaru' unu) la primaria capitalei , vede si el o alocatie de handicap din care sa-si poata permite un bilet de tren si o excursie la munte , doar ca sa doarma o noapte pe bancuta in gara si sa se certe cu toata lumea pe Nimfomane.....hahahaha ....bufon mai este , la varsta pe care o are , sa moara Jan , daca nu-l rad si cainii cand trece pe strada .
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 1, 2020 Asta e vai pula lui , baga Bucegi la pet de 3 litri , combinat cu antidepresive , si viseaza la petreceri , dansuri si pule in cur . Ptiu drace ....poate daca iese @basescu (fanu' lui numaru' unu) la primaria capitalei , vede si el o alocatie de handicap din care sa-si poata permite un bilet de tren si o excursie la munte , doar ca sa doarma o noapte pe bancuta in gara si sa se certe cu toata lumea pe Nimfomane.....hahahaha ....bufon mai este , la varsta pe care o are , sa moara Jan , daca nu-l rad si cainii cand trece pe strada .Cum spui tu *patroane", răspunzi la provocare? 5
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 1, 2020 Asta e vai pula lui , baga Bucegi la pet de 3 litri , combinat cu antidepresive , si viseaza la petreceri , dansuri si pule in cur . Ptiu drace ....poate daca iese @basescu (fanu' lui numaru' unu) la primaria capitalei , vede si el o alocatie de handicap din care sa-si poata permite un bilet de tren si o excursie la munte , doar ca sa doarma o noapte pe bancuta in gara si sa se certe cu toata lumea pe Nimfomane.....hahahaha ....bufon mai este , la varsta pe care o are , sa moara Jan , daca nu-l rad si cainii cand trece pe strada .Hai kiki, ori ești mafiot, ori nu! Eu asigur transportul și cazare la un hotel pentru zece persoane. La tine nu avem cum sta, cade acoperișul. pe noi! Ia zi, te bagi? Ne arăți palatul tău și comparam pozele pe care le postezi cu realitatea? 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 1, 2020 Te pisi pe el de ras , nu alta . cum s-au pisat curvele la Yelow , cand se strangeau in gasca de popandai , in serile de joi , ca sa asculte karaoke , sub pretextul ca poate prind si ei o tura de dat limbi la pizda roze de 17-18 ani si sa le faca reduceri ...dupaia se intorceau aici sa le promoveze si sa-i minta si pe altii ca le-o placut gustul de pisat de "fata mare" .
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 1, 2020 Te pisi pe el de ras , nu alta . cum s-au pisat curvele la Yelow , cand se strangeau in gasca de popandai , in serile de joi , ca sa asculte karaoke , sub pretextul ca poate prind si ei o tura de dat limbi la pizda roze de 17-18 ani si sa le faca reduceri ...dupaia se intorceau aici sa le promoveze si sa-i minta si pe altii ca le-o placut gustul de pisat de "fata mare" .Hai nu o. după plop. COAIE blegi, spui ca ești mare mafiot, vreau sa arat și eu muzeul unui mafiot, toate drumurile duc la aroma COAIE. în drum spre Roma mai radem și noi 5
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 1, 2020 toate drumurile duc la aroma COAIE. în drum spre Roma mai radem și noi Uneori ai niste greșeli dementiale 1 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 1, 2020 Te pisi pe el de ras , nu alta . cum s-au pisat curvele la Yelow , cand se strangeau in gasca de popandai , in serile de joi , ca sa asculte karaoke , sub pretextul ca poate prind si ei o tura de dat limbi la pizda roze de 17-18 ani si sa le faca reduceri ...dupaia se intorceau aici sa le promoveze si sa-i minta si pe altii ca le-o placut gustul de pisat de "fata mare" .Se pare ca îți place să sugi pula popandaule, esti doar un cacat de om! Accepți provocarea? Răspunsul. este simplu, da sau nu! Ia zi coarda! 5
jim_raynor Reputație: 516 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2020 Aide plm :laugh2
filofteu Reputație: 663 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Bre, de ce îi stricați topicul lui Adi? Ce mama gaia o să creadă viitoarele lui cliente când o să vadă scandalul ăsta? 2
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2020 Eu zic sa alegem câțiva băieți, sau fete, la întâmplare! Ne întâlnim toți, comparam pozele postate, caracterele, totul! Ii lăsăm pe ei sa își spună părerea. Sponsoriz eu deplasarea, la tine, în jegul. ala de casa nu avem cum sta! Retine patroane, sunt dispus sa sponsorize deplasarea în Sinaia, poate ne arăți "Palatul" și ciupercaria! Ce zici, te duc coaiele sa te bagi? Ce sasponsorizezi ba tu saracie de om? Ai avut coaie sa vii pe soseaua nordului la restaurantul din intrarea in parc herastrau sa iti fac cinste si pomana cu ceva de mancare? Nu ai avut coaie! Acum te dai smeu si inviti pe altii?Pao de ce copiezi ma ideiile mele? Ai ramas fara cuvinte? Analfabetule ...ca la cum scrii esti mare analfabet! Iti recomand un profesor de limba si literatura romana? Profeseaza la universitate si este si gay te fute in cur exact ceea ce iti place !!!
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 2, 2020 Ce sasponsorizezi ba tu saracie de om? Ai avut coaie sa vii pe soseaua nordului la restaurantul din intrarea in parc herastrau sa iti fac cinste si pomana cu ceva de mancare? Nu ai avut coaie! Acum te dai smeu si inviti pe altii?Pao de ce copiezi ma ideiile mele? Ai ramas fara cuvinte? Analfabetule ...ca la cum scrii esti mare analfabet! Iti recomand un profesor de limba si literatura romana? Profeseaza la universitate si este si gay te fute in cur exact ceea ce iti place !!!Ce ai bai "jicneala", te mananca în cur și lipsește xtreme? Eu nu te pot ajuta cacaciosule borat! 1 5
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Postat Septembrie 2, 2020 Ideiile, smeu..😂😂😂😂
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2020 Ideiile, smeu..Pai daca ii scriu corect nu inteleg ce scriu ! Asa daca ii scriu in limbajul lui poate intelege! La fiecare post de cel putin 2 randuri are 5 greseli 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 2, 2020 Pai daca ii scriu corect nu inteleg ce scriu ! Asa daca ii scriu in limbajul lui poate intelege! La fiecare post de cel putin 2 randuri are 5 greseliCine este bou și se justifica "jicneala*? 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2020 Nu mai vă jicniți! 2 1
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2020 Cine este bou și se justifica "jicneala*? Ai uitat de amenintariile pe care le oferi si nu le onorezi! Iar nu ai venit la Trattoria il CalcioȘoseaua Nordului, București 0771900724 706 665https://goo.gl/maps/qbfAZyUX69z9swF59 Si tot cu gura mare de foame esti
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2020 nici o recenzie inca ?? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum